Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει και το 4χ4 που βάζεις μεχρι 9 επαφές της επιλογής σου με εικόνα. Από εκεί και πέρα, αν αυτό δεν σε καλύπτει ψάξε στο μαρκετ.

Απο εκει μπορεις αμμεση κλιση ή εφανιση της επαφης και μετα κλιση ?

Να υποθεσω πως δεν εχεις την 4.1.2;

Στο λεω γιατι εχει κανονικα επιλογη για εικονες με επαφες

Οχι την 4.1.1 εχω...Εχει βγει πιο νεα ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

στις επαφες που εχω πως μπορω να βαλω εικονα στην καθε μια ξεχωριστα οταν με καλει να βλεπω την φωτογραφια του.το ψαχνω τοση ωρα και δεν μπορω να το βρω.ειμαι με την 4.1.2
salonika city :thanks:

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Έχω το τηλέφωνο μερικές εβδομάδες και έχω μία απορία. Πως μπορώ να ρυθμίσω το τηλέφωνο να εγκαθιστα της εφαρμογές στην κάρτα μνήμης;

στις επαφες που εχω πως μπορω να βαλω εικονα στην καθε μια ξεχωριστα οταν με καλει να βλεπω την φωτογραφια του.το ψαχνω τοση ωρα και δεν μπορω να το βρω.ειμαι με την 4.1.2

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Έχω το τηλέφωνο μερικές εβδομάδες και έχω μία απορία. Πως μπορώ να ρυθμίσω το τηλέφωνο να εγκαθιστα της εφαρμογές στην κάρτα μνήμης;

Δεν γίνεται .....διάβασε το FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110

Samsung galaxy s21+

Πιο ευκολα απο το gmail στον υπολογιστη προσθετεις εικονα σε επαφη που θελεις και μετα κανεις συγχρονισμο

Φιλικά Γιάννης

καλησπέρα και χρόνια πολλά.

προσπαθώ να μεταφέρω ένα αρχείο από το pc στο κινητί (εξωτερική κάρτα)

αλλά δεν ολοκληρώνει!!!!!!!

μου βγάζει μία ειδοποίηση ότι η συσσκευή δεν ανταποκρίνεται(πια) ή ότι έχει κλείσει.

μου δίνει την εντύπωση πως μόλις κλείσει η οθόνη σταματα και η μεταφορά transfer.

πως θα το λυσω αυτό?

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Οχι την 4.1.1 εχω...Εχει βγει πιο νεα ?

Οπως σου ειπα εχει βγει η 4.1.2

Κανε λιγη υπομονή και θα έρθει και σε σενα

Οπως σου ειπα εχει βγει η 4.1.2

Κανε λιγη υπομονή και θα έρθει και σε σενα

Καταλαβα...Ευχαριστω

Το kies ειναι απαραιτητο για αναβαθμισεις ?

Φιλικά Γιάννης

Αν βιάζεσαι τις αναβαθμίσεις.

Εγω δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε και περιμενω να μου ρθουν μόνες τους .

Για περισσότερα δες καλύτερα στο πρωτο ποστ του συγκεκριμενου τοπικ.

Παιδια σας ζαλιζω αλλα εχει ακετες διαφορες απο τα HTC

Ειμαι στο facebook για παραδειγμα και εχω μπει απο συντομευση που εχω σε μια οθονη

Παταω home button αλλα δεν με βγαζει στην αρχικη οθονη αλλα στην οθονη που εχω την συντομευση

Γινεται να με βγαζει στην αρχικη σελιδα απο οπου και να εχω μπει ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Παιδια σας ζαλιζω αλλα εχει ακετες διαφορες απο τα HTC

Ειμαι στο facebook για παραδειγμα και εχω μπει απο συντομευση που εχω σε μια οθονη

Παταω home button αλλα δεν με βγαζει στην αρχικη οθονη αλλα στην οθονη που εχω την συντομευση

Γινεται να με βγαζει στην αρχικη σελιδα απο οπου και να εχω μπει ?

Ευχαριστω.

μπαρντον? δεν καταλαβα αλλα τι δουλεια εχει το home button ? κατεβασε απο μαρκετ την σκετη εγαρμογη facebook και βαλε το εικονιδιο σε μια οθονη ,απο εκει και περα ειναι ολα ευκολα .εγω δεν χρησιμοπειω το wiget που εχει μεσα το τηλ

home button shortcut στο play store.

Το εγκατεστησα αλλα δεν αλλαξε κατι...Θλεω σε οποια εφαρμογη και αν ειμαι με το κουμπι της συσκευης κατω στην μεση να με πηγαινει στην αρχικη οθονη

Επισης γινεται τα δυο πλαϊνα hardware πληκτρα να ειναι φωτισμενα οταν ειναι φωτισμενη η οθονη ?

μπαρντον? δεν καταλαβα αλλα τι δουλεια εχει το home button ? κατεβασε απο μαρκετ την σκετη εγαρμογη facebook και βαλε το εικονιδιο σε μια οθονη ,απο εκει και περα ειναι ολα ευκολα .εγω δεν χρησιμοπειω το wiget που εχει μεσα το τηλ

Για παραδειγμα ειπα το facebook....Θελω σε οποια οθονη και αν ειμαι με το πληκτρο της συσκευης να με πηγαινει στην αρχικη οθονη.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Φιλικά Γιάννης

Για παραδειγμα ειπα το facebook....Θελω σε οποια οθονη και αν ειμαι με το πληκτρο της συσκευης να με πηγαινει στην αρχικη οθονη.

ααααα οταν πατας το χομε μπουτον δεν σε γυρνα στην κεντρικη οθονη?μια φορα πατημα θελει,συνεχομενα για να κανεις κλεισιμο οτι τρεχει απο πισω και 2πλο πατημα για svoice Tωρα ,αν εισαι μεσα σε μια εφαρμογη και το πατασ απλα βγαινει απο αυτη ,ξανα πατημα =κεντρικη οθονη

Edited by STELIOS063

ααααα οταν πατας το χομε μπουτον δεν σε γυρνα στην κεντρικη οθονη?μια φορα πατημα θελει,συνεχομενα για να κανεις κλεισιμο οτι τρεχει απο πισω και 2πλο πατημα για svoice Tωρα ,αν εισαι μεσα σε μια εφαρμογη και το πατασ απλα βγαινει απο αυτη ,ξανα πατημα =κεντρικη οθονη

Αυτο ακριβως ηθελα αλλα μαλλον δεν γινεται...:(

Φιλικά Γιάννης

Το εγκατεστησα αλλα δεν αλλαξε κατι...Θλεω σε οποια εφαρμογη και αν ειμαι με το κουμπι της συσκευης κατω στην μεση να με πηγαινει στην αρχικη οθονη

το εγκατέστησες. το χρησιμοποιείς??

εμένα με βόλεψε notification bar -->home button =αρχική οθόνη:lol:

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Αυτο ακριβως ηθελα αλλα μαλλον δεν γινεται...:(

μηπως δεν εχεις στησει καλα τις οθονες? θελω να πω δηλ οτι δεν εχεις στησει την κεντρικη σου οθονη στην μεσαια κοκιδα του τηλ?και σε παει σε εκεινη που εχεις βαλει στη μεσαια κοκιδα ?λογικο ειναι.που σε παει οταν εισαι πχ στην 5η οθονη οταν πατας home button?

Edited by STELIOS063

το εγκατέστησες. το χρησιμοποιείς??

εμένα με βόλεψε notification bar -->home button =αρχική οθόνη:lol:

Το εγκατεστησα αλλα οπως ειπα πιο πανω δεν κανει αυτο που θα ηθελα

Φιλικά Γιάννης

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Παρατηρησα πρόσφατα ότι το κεντρικό κουμπί μερικές φορές δεν είναι και τόσο αθόρυβο όσο συνήθως.Τι εννοώ;Ακούγεται έντονα κλικ(σαν κλικ κινέζικου mouse) ενώ συνήθως απλά δεν ακούς τίποτα.Το θέμα είναι καθαρά ηχητικό και όχι λειτουργικό-το κουμπί μια χαρά ανταποκρίνεται.

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Παρατηρησα πρόσφατα ότι το κεντρικό κουμπί μερικές φορές δεν είναι και τόσο αθόρυβο όσο συνήθως.Τι εννοώ;Ακούγεται έντονα κλικ(σαν κλικ κινέζικου mouse) ενώ συνήθως απλά δεν ακούς τίποτα.Το θέμα είναι καθαρά ηχητικό και όχι λειτουργικό-το κουμπί μια χαρά ανταποκρίνεται.

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Το κουμπί δεν ακούγεται. Πιθανώς να έχεις βάλει ηχητικό feedback ( To κλικ είναι από το ηχείο)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Παιδια χρονια πολλα. Μετα απο 7 μηνες με custom rom λεω να δοκιμασω για λιγο official. Γνωριζεται καποια link για thenes για official rom;

Παιδια χρονια πολλα. Μετα απο 7 μηνες με custom rom λεω να δοκιμασω για λιγο official. Γνωριζεται καποια link για thenes για official rom;

Ψάξε εδώ http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1567

Samsung galaxy s21+

Ευχαριστω, εχω ψαξει στο xda ειναι λιγο μπερδεμενα τα περισσοτερα ειναι για custom roms θα ηθελα καποιο δοκιμασμενο.

Γινεται οταν συνδεουμε το κινητο με υπολογιστη μονο να φορτιζει και να μην το βλεπει σαν εξωτερικο δισκο ?

Επισης απο το ισορικο κλισεων οταν μια επαφη ειναι πολλες φορες εκει μπορουμε να την διαγραψουμε ομαδικα απο το ιστορικο ?

Τα λεμε ...του χρονου γιατι σε λιγο παω ΔΕΔΔΗΕ για δουλεια οσο παει...

Καλη Πρωτοχρονια να εχουμε

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης