Lakerdas Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Για κάνε τη μαγκιά ρε Κώστα :) . Αν και με βλέπω μάλλον να περιμένω την Αγγλική (συνήθειες βλέπεις). Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Κατα τις 3 το απόγευμα θα έχω νεότερα. Σε πρώτη φάση θα την περάσω χωρίς wipe γιατί χρειάζομαι το τηλέφωνο. Το βράδυ θα την στησω απο την αρχή αφου πλέον όλες οι επόμενες δεν θα χρειάζονται wipe. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) Έχω κάποιος φακέλους, άλλους στον τοπικό δίσκο και άλλους στο εταιρικό δίκτυο, που θέλω να τους συγχρονίζω με το κινητό. Με το HTC το έκανα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα της HTC, είχε αυτή την δυνατότητα. 1)Με το SGS3 πώς να το κάνω που το πρόγραμμά της (Samsung Kies) δεν έχει να συγχρονίζεις φακέλους από το pc? Edited September 24, 2012 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Μπράβο Κώστα, να'σαι καλά! Πες μας αν αξίζει, έπεσε πολύ δουλειά και δεν υπάρχει διάθεση για πειραματισμούς, από μεριάς μου, αυτές τις μέρες! Οι πρώτες αναφορές λένε ότι δεν έχει αλλάξει εμφανές από τις τελευταίες leaks. Κάτι που ήμουν σίγουρος και το είχα πει μέρες τώρα.. Ούτε το transparent bug διόρθωσαν. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Έχω κάποιος φακέλους, άλλους στον τοπικό δίσκο και άλλους στο εταιρικό δίκτυο, που θέλω να τους συγχρονίζω με το κινητό. Με το HTC το έκανα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα της HTC, είχε αυτή την δυνατότητα. 1)Με το SGS3 πώς να το κάνω που το πρόγραμμά της (Samsung Kies) δεν έχει να συγχρονίζεις φακέλους από το pc? Δεν ξέρω μήπως μπορείς να τ κανεις μέσω ES explorer. Δοκίμασε να δεις αν βλέπει τον server της εταιρείας σας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Σήμερα ο apex μετά το update που μου έβγαλε μετά δε κατάφερε να φορτώσει καν! Τον έκανα απεγκατάσταση με καθαρισμό cashe κ.τ.λ. και ξανά εγκατάσταση αλλά πάλι τίποτα. Μικρό το κακό βεβαίως καθώς έχω το Holo launcher για βασικό και το spb shell 3d για 2ο αλλά από περιέργεια έχει κ άλλος θέμα με το update? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Σήμερα ο apex μετά το update που μου έβγαλε μετά δε κατάφερε να φορτώσει καν! Τον έκανα απεγκατάσταση με καθαρισμό cashe κ.τ.λ. και ξανά εγκατάσταση αλλά πάλι τίποτα. Μικρό το κακό βεβαίως καθώς έχω το Holo launcher για βασικό και το spb shell 3d για 2ο αλλά από περιέργεια έχει κ άλλος θέμα με το update? Όντως υπάρχει το πρόβλημα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4307489#post4307489 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) Σήμερα ο apex μετά το update που μου έβγαλε μετά δε κατάφερε να φορτώσει καν! Τον έκανα απεγκατάσταση με καθαρισμό cashe κ.τ.λ. και ξανά εγκατάσταση αλλά πάλι τίποτα. Μικρό το κακό βεβαίως καθώς έχω το Holo launcher για βασικό και το spb shell 3d για 2ο αλλά από περιέργεια έχει κ άλλος θέμα με το update? Όντως υπάρχει το πρόβλημα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4307489#post4307489 Καλημερα.Οντος ο APEX μου εφαγε κολλημα μετα το update και δεν ανοιγει με κανενα τροπο.Ελπιζω να το φτιαξουν γιατι παει σφαιρα. Να και ενα link αν και εχει αναφερθει απο τα παιδια απο το πρωι. http://www.androidcentral.com/samsung-announces-android-41-jelly-bean-update-galaxy-s3?utm_medium=referral&utm_source=pulsenews Edited September 24, 2012 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Οι πρώτες αναφορές λένε ότι δεν έχει αλλάξει εμφανές από τις τελευταίες leaks. Κάτι που ήμουν σίγουρος και το είχα πει μέρες τώρα.. Ούτε το transparent bug διόρθωσαν. Καλά ήμουν σίγουρος.Επειδη λοιπον στη samsung κοιμούνται τον υπνο του δικαιου,οταν αποφασισουν να ξυπνησουν τοτε θα το σκεφτω να αγορασω παλι.Για την ωρα και η προγραμματισμενη αγορα του note2 αναβαλλεται και πουλαω και το s3.Δεν μπορει να παιζει καλυτερα η cm χωρις τον επισημο κωδικα του i9300 και ο κορεατης να μην διορθωνει bugs που βγαζουν ματι :protest: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Καλά ήμουν σίγουρος.Επειδη λοιπον στη samsung κοιμούνται τον υπνο του δικαιου,οταν αποφασισουν να ξυπνησουν τοτε θα το σκεφτω να αγορασω παλι.Για την ωρα και η προγραμματισμενη αγορα του note2 αναβαλλεται και πουλαω και το s3.Δεν μπορει να παιζει καλυτερα η cm χωρις τον επισημο κωδικα του i9300 και ο κορεατης να μην διορθωνει bugs που βγαζουν ματι :protest: Οχι ότι διαφωνώ μαζί σου για τα Bugs που είναι ενοχλητικά αλλά από την άλλη ποια εταιρεία δίνει απροβλημάτιστες συσκευές; Αν έχεις blackberry μπορεί να μείνεις ανά πάσα στιγμή από e-mail, αν έχεις iphone να χαθείς στο διάστημα (ή στη θάλασσα :p ), αν πάρεις LG να μείνεις ενάμιση χρόνο χωρίς αναβάθμιση (ακόμα περιμένει την ICS το 2X μου), ή να το αγοράσεις και να lagάρει τρελά από μαμά και να παρακαλάς να βγεί αναβάθμιση (ΗΤC & Sony), ή να σε κρεμάει στο ολοκαίνουριο κινητό σου και να σου λέει ότι δεν θα πάρει την νέα έκδοση λογισμικού (ΝΟΚΙΑ) Υποθέτω ότι σε ios ή WP δεν θα πάς γιατί είναι αδύνατη η παραμετροποίηση στα γούστα σου και γεμάτα κλειδώματα. Από τα android δεν βλέπω κάποια εταιρεία να είναι πιο απροβλημάτιστη. Το SIII αν το δουλέψεις "μαμά" έχει ένα δυο θεματάκια μόνο που είναι σχετικά ανεκτά (για μένα). Το 2Χ κρατιόμουνα στιγμές να μην το κάνω αεροπλάνο..... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Καλά ήμουν σίγουρος.Επειδη λοιπον στη samsung κοιμούνται τον υπνο του δικαιου,οταν αποφασισουν να ξυπνησουν τοτε θα το σκεφτω να αγορασω παλι.Για την ωρα και η προγραμματισμενη αγορα του note2 αναβαλλεται και πουλαω και το s3.Δεν μπορει να παιζει καλυτερα η cm χωρις τον επισημο κωδικα του i9300 και ο κορεατης να μην διορθωνει bugs που βγαζουν ματι :protest: Αν βρείτε κάποιον κατασκευαστή android με καλύτερη υλοποίηση, updates, customisetion, πείτε τον και σε μένα να ακολουθήσω. Ξαναδοκιμασα την HTC με το one x αλλα δεν είδα κάτι καλύτερο σ αυτα που λέω. Ενταξη καλύτερο σχεδιαστικά αλλα πολλα κατασκευαστικα προβληματα, καρακλειδωμενο, μια nividia που δεν εχει όρεξη να προσαρμόσει τον επεξεργαστή της στους τελευταίους kernels και δεν ξέρουμε αν ποτέ δούμε στο HOX τον 3.Χ Η Motorola κι εκεί καλύτερα υλικά αλλα απο οθόνες, κάμερες, υλοποίηση λειτουργικου, updates άστρα να πανε. Η Sony τα ίδια και χειρότερα με την Motorola. Μόνο που εχει καλύτερες οθόνες και κάμερες. Λέμε λέμε και πάλι στην Samsung καταλήγουμε. Το έχουν καταλάβει κι αυτοι άλλωστε. Εγώ αν την κάνω θα ειναι μόνο για ΝΟΚΙΑ και εφόσον ειμαι σίγουρος οτι μπορώ να κάνω την δουλειά μου όπως την θέλω με WP8. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Καλά ήμουν σίγουρος.Επειδη λοιπον στη samsung κοιμούνται τον υπνο του δικαιου,οταν αποφασισουν να ξυπνησουν τοτε θα το σκεφτω να αγορασω παλι.Για την ωρα και η προγραμματισμενη αγορα του note2 αναβαλλεται και πουλαω και το s3.Δεν μπορει να παιζει καλυτερα η cm χωρις τον επισημο κωδικα του i9300 και ο κορεατης να μην διορθωνει bugs που βγαζουν ματι :protest: Μια από τα ίδια... S3 για πούλημα, windows 8 εν όψει.. Δεν γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση με την Samsung. Δεν είναι δυνατόν να βλέπει όλος ο κόσμος τα προβλήματα και αυτοί απλά να τα προσπερνάει σαν να μην υπάρχουν... Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) Κώστα και Αλέξανδρε ουτε εσεις εχετε αδικο.Όπως ειδατε δεν εχω αποφασισει κατα πού θα κινηθώ (δεν με επεισε η apple με τη μια εξτρα γραμμη στην οθονη :shock: ). Κάπου στο βαθος του μυαλου μου η τελευταια προταση του Κωστα (wp8) @Joe Δεν θα το ελεγα "θυμο".Με εχει κουρασει η λογικη οτι πρεπει να περιμενω απο το xda ή απο τη cm να κανουν τη δουλεια του κατασκευαστη.Δεν σου κρυβω οτι παντα κοιταζα σε ποια τηλεφωνα εχει κανει port rom η cm και μετα αγοραζα το τηλεφωνο γιατι πολυ απλα δεν παλευόταν το software της samsung. Edited September 24, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Κώστα και Αλέξανδρε ουτε εσεις εχετε αδικο.Όπως ειδατε δεν εχω αποφασισει κατα πού θα κινηθώ (δεν με επεισε η apple με τη μια εξτρα γραμμη στην οθονη :shock: ). Κάπου στο βαθος του μυαλου μου η τελευταια προταση του Κωστα (wp8) Ή όταν καταλαγιάσει ο "θυμός", στο Note 2... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Επιτελους πηρα και εγω το S3. Σε σχεση με το galaxy s που αντικατεστησε απλα δε συγκρινεται σε ταχυτητα. Δεν κολλαει απλα πουθενα, ολα ανοιγουνε στιγμιαια και η μπαταρια απλα δεν τελειωνει. Στη δευτερη φωρτηση μου εβγαλε 24 ωρες με 4 ωρες ανοιχτη οθονη. Τωρα ηθελα να ρωτησω, το τηλ ειναι cosmote branded. Rom φλασαρω κανονηκα μεσω odin σωστα? Η χρειαζεται να κανω και κατι αλλο? Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Επιτελους πηρα και εγω το S3. Σε σχεση με το galaxy s που αντικατεστησε απλα δε συγκρινεται σε ταχυτητα. Δεν κολλαει απλα πουθενα, ολα ανοιγουνε στιγμιαια και η μπαταρια απλα δεν τελειωνει. Στη δευτερη φωρτηση μου εβγαλε 24 ωρες με 4 ωρες ανοιχτη οθονη. Τωρα ηθελα να ρωτησω, το τηλ ειναι cosmote branded. Rom φλασαρω κανονηκα μεσω odin σωστα? Η χρειαζεται να κανω και κατι αλλο? Κανονικά με odin !! Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) Παιδια να ρωτησω ποιο το προβλημα και υπαρχει τετοια αναστατωση ξαφνικα.:rolleyes: Τι ειναι αυτα τα θεματακια με την 4.1 γιατι με την ics το κινητο ειναι αψογο σε ολα στα μετρα μου και εκει που υπαρχουν θεματα ειναι λογω κατασκευης(φωτεινοτητα) και υλοποιησης λογισμικου και δεν διορθωνονται(ελλειψη mass storage) Εγω μονο και μονο για αυτα εχω ενστασεις κατα τα αλλα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την Samsung,ανεξαρτητα αν παω προς WP8 λογω να δοκιμασουμε κατι φρεσκο-διαφορετικο και τα αγνωστα νερα με προκαλουν στη τεχνολογια. Κατα βαση ειμαστε και γκατζετακιδες πανω απο ολα:):p Edited September 24, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Παιδες ξεκινησε η επισημη JB αναβαθμιση (στην Πολωνια για την ωρα)... Εεεερχεται επιτελους :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Παιδια να ρωτησω ποιο το προβλημα και υπαρχει τετοια αναστατωση ξαφνικα.:rolleyes: Τι ειναι αυτα τα θεματακια με την 4.1 γιατι με την ics το κινητο ειναι αψογο σε ολα στα μετρα μου και εκει που υπαρχουν θεματα ειναι λογω κατασκευης(φωτεινοτητα) και υλοποιησης λογισμικου και δεν διορθωνονται(ελλειψη mass storage) Εγω μονο και μονο για αυτα εχω ενστασεις κατα τα αλλα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την Samsung,ανεξαρτητα αν παω προς WP8 λογω να δοκιμασουμε κατι φρεσκο-διαφορετικο και τα αγνωστα νερα με προκαλουν στη τεχνολογια. Κατα βαση ειμαστε και γκατζετακιδες πανω απο ολα:):p Τι εννοείς mass storage? Δέχεται κανονικα USB flash memory σε fat32. Αν τώρα κάποιος θέλει επαγγελματική χρήση απο εξωτερικό σκληρό δίσκο που πολλές φορες ειναι μεγαλύτερος απο το κινητό, αρκεί ένας custom kernel. Για μένα τα σοβαρότερα προβλήματα έχουν λυθεί. Πχ η καθυστέρηση στον dialer με official JB leaked εμφανίζεται σπανια. Η ram αν και το πίεσα και κατάφερα να την φτάσω στα 65ΜΒ δεν είδα πουθενά lag. Δεν προλαβαινεις βέβαια γιατί ανεβαίνει πολυ γρήγορα. Οι βραδινές φωτό και ειδικά το HDR επίσης βελτιώθηκαν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Για αυτούς που ψάχνονται μεταξύ S3 & S2. Είχα το S2 και το έδωσα στη γυναίκα μου αφού πήρα το S3. Κάθε φορά που το πιάνω στα χέρια μου για να ρυθμίσω διάφορα συνειδητοποιώ τι κινητάρα είναι το S3. Το μέγεθος της οθόνης και η ποιότητα της είναι όλα τα λεφτά. Αξίζει και με το παραπάνω η διαφορά στη τιμή των 2 κινητών. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Σε γενικές γραμμές κ εγώ είμαι ευχαριστημένος με την εταιρεία.Γρήγορες αναβαθμίσεις συνήθως. Αυτό που αναρωτιέμαι τώρα που βγήκε η επίσημη είναι το εξής: Τις beta γιατί τις δώσανε αφού τα προβλήματα δε τα έλυσαν;;;; Το transparent bug δε το είδαν να το φτιάξουν;;θα πρέπει όσοι δουλεύουν nova, apex να κάνουν root για να λυθεί αυτό το πρόβλημα επιτέλους; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Τι εννοείς mass storage? Προφανώς εννοεί την, αδικαιολόγητη, έλλειψη σύνδεσης usb mass storage χωρίς το kies... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Κανονικά με odin !! Σε ευχαριστω πολυ. Περινενω JB φυσικα και φλασαρω :) Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Σε γενικές γραμμές κ εγώ είμαι ευχαριστημένος με την εταιρεία.Γρήγορες αναβαθμίσεις συνήθως. Αυτό που αναρωτιέμαι τώρα που βγήκε η επίσημη είναι το εξής: Τις beta γιατί τις δώσανε αφού τα προβλήματα δε τα έλυσαν;;;; Το transparent bug δε το είδαν να το φτιάξουν;;θα πρέπει όσοι δουλεύουν nova, apex να κάνουν root για να λυθεί αυτό το πρόβλημα επιτέλους; Το grey bar στα notifications το εφτιαξαν ή εμεινε γκρι? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Τι εννοείς mass storage? Δέχεται κανονικα USB flash memory σε fat32. Αν τώρα κάποιος θέλει επαγγελματική χρήση απο εξωτερικό σκληρό δίσκο που πολλές φορες ειναι μεγαλύτερος απο το κινητό, αρκεί ένας custom kernel. Για μένα τα σοβαρότερα προβλήματα έχουν λυθεί. Πχ η καθυστέρηση στον dialer με official JB leaked εμφανίζεται σπανια. Η ram αν και το πίεσα και κατάφερα να την φτάσω στα 65ΜΒ δεν είδα πουθενά lag. Δεν προλαβαινεις βέβαια γιατί ανεβαίνει πολυ γρήγορα. Οι βραδινές φωτό και ειδικά το HDR επίσης βελτιώθηκαν. Κωστα οταν λεμε mass storage εννοω οταν το συνδεω σε συσκευες περα απο pc να το αναγνωριζει ως συσκευη μαζικης αποθηκευσης(ums) πχ tv η σε οπιαδηποτε συσκευη που ενσωματωνει usb. Και στο pc που το συνδεει το κανει ως mtp με καποιους περιορισμους και οχι σαν mass storage. Κατα τα αλλα αλλο ηταν το νοημα αυτων που ηθελα να πω οτι συνολικα σαν συσκευη ειμαι ευχαριστημενος απο τη λειτουργια του σε καθημερινη χρηση(σερφαρισμα-αυτονομια-φωτο-μουσικη-gps-συνεργασια με bt χωρις κανενα θεμα λειτουργικοτητας) και δεν καταλαβαινο το κλιμα αναστατωσης:) Αυτο το transparent bug τι ειναι τελικα? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts