Te_salat Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος να μας δινει update για την ICS (Συσκευη Γερμανιας) εν αναμονη της Jelly Bean. Οπως εγραψα και αλλου, το update αυτο στο δινει μαλλον γιατι ειναι καταλληλο να δεχθει το ΟΤΑ Jelly Bean χωρις προβληματα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Παιδιά όσοι θέλετε να δειτε πως τα παει η συσκευη μας με την τελευταία Jelly Bean, δειτε ένα βιντεακι που έφτιαξα. http://db.tt/n6xiYNZu πολυ ωραια παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Η τιμή της συσκευής στα ιντερνετομάγαζα έπεσε και άλλο. Κοντεύει να πέσει τα €500 Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Η τιμή της συσκευής στα ιντερνετομάγαζα έπεσε και άλλο. Κοντεύει να πέσει τα €500 Φίλε ξέρεις κάποιο καλό, φθηνό γερμανικό μαγαζί να στέλνει Ελλάδα; Το θέλει φίλος και μάλλον θα του το παραγγείλω απο amazon οπως και το δικό μου (509 αυτή τη στιγμή) αλλά αν το βρούμε λιγότερα γιατί όχι. Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Φίλε ξέρεις κάποιο καλό, φθηνό γερμανικό μαγαζί να στέλνει Ελλάδα; Το θέλει φίλος και μάλλον θα του το παραγγείλω απο amazon οπως και το δικό μου (509 αυτή τη στιγμή) αλλά αν το βρούμε λιγότερα γιατί όχι. Αυτό στέλνει Ελλάδα, απλά κάνει περίπου μία εβδομάδα. http://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach-hersteller/samsung/563741/?c=41346 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Μόλις τελείωσε η αναβάθμιση στο δικό μου (γερμανικό) Είναι 4.0.4 έκδοση XXLH1 :X Πρώτη παρατήρηση, το αργό redraw του TW έχει μειωθεί πολύ. Μου κάνει εντύπωση που ενώ, από αυτά που ξέρω, τα γερμανικά παίρνουν τις αναβαθμίσεις πιο γρήγορα από τα ελληνικά, την XXLH1 την έχω πάρει εδώ και 2 βδομάδες σε unbranded ελληνικό... :confused: BTW βελτιώθηκε λίγο το reload αλλά προσωπικά, το βρίσκω ακόμα μειονέκτημα της συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Μου κάνει εντύπωση που ενώ, από αυτά που ξέρω, τα γερμανικά παίρνουν τις αναβαθμίσεις πιο γρήγορα από τα ελληνικά, την XXLH1 την έχω πάρει εδώ και 2 βδομάδες σε unbranded ελληνικό... :confused: BTW βελτιώθηκε λίγο το reload αλλά προσωπικά, το βρίσκω ακόμα μειονέκτημα της συσκευής... Unbraded vodafone η cosmote;;; Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Unbraded vodafone η cosmote;;; Αφού λέει σε UNbranded, τι εννοείς vodafone ή cosmote:rolleyes: Πάντως για τα redraws που παραπονιούνται μερικοί, εγώ με LG8 δεν έχω, ή τέλος πάντων μπορεί να κάνει τόσο αραιά που να μην το έχω παρατηρήσει. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Παιδιά όσοι θέλετε να δειτε πως τα παει η συσκευη μας με την τελευταία Jelly Bean, δειτε ένα βιντεακι που έφτιαξα. http://db.tt/n6xiYNZu Ωραίος, αλλά πάλι δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι πιο γρήγορο... Πάντως πρέπει να έγινε καλή δουλειά με την Ram.... Μου κάνει εντύπωση που ενώ, από αυτά που ξέρω, τα γερμανικά παίρνουν τις αναβαθμίσεις πιο γρήγορα από τα ελληνικά, την XXLH1 την έχω πάρει εδώ και 2 βδομάδες σε unbranded ελληνικό... :confused: BTW βελτιώθηκε λίγο το reload αλλά προσωπικά, το βρίσκω ακόμα μειονέκτημα της συσκευής... Και εγώ απ'οτι βλέπω παίρνουμε πιο γρήγορα από τα Γερμανικά update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Αφού λέει σε UNbranded, τι εννοείς vodafone ή cosmote:rolleyes: Πάντως για τα redraws που παραπονιούνται μερικοί, εγώ με LG8 δεν έχω, ή τέλος πάντων μπορεί να κάνει τόσο αραιά που να μην το έχω παρατηρήσει. Οπα σορυ λαθος δικος μου... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Αφού λέει σε UNbranded, τι εννοείς vodafone ή cosmote:rolleyes: Πάντως για τα redraws που παραπονιούνται μερικοί, εγώ με LG8 δεν έχω, ή τέλος πάντων μπορεί να κάνει τόσο αραιά που να μην το έχω παρατηρήσει. Και εγω απο χθες που εκανε το update σε LH1 δεν είχα κανένα reload. Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καποια εφαργογη που εβαλες τωρα τελευταια εχει προβλημα για αυτο αναβει και σβηνει η οθονη. Δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος να μας δινει update για την ICS (Συσκευη Γερμανιας) εν αναμονη της Jelly Bean. Κι εμενα μου εβαλε σημερα την LH1.Γερμανικο επισης. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλησπέρα. Έχω το Bluetooth SE MW600 και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το έχει κανένας άλλος φίλος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλησπέρα. Έχω το Bluetooth SE MW600 και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το έχει κανένας άλλος φίλος;;; Εγω εχω το http://www.handtec.co.uk/product.php/6346/sony-smart-wireless-bluetooth-headset-pro ,και εν γενει δουλευει καλα σαν ΒΤ,αλλα οχι τοσο καλα σαν ραδιοφωνο. Το δικο σου,τι ακριβως κανει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλησπέρα. Έχω το Bluetooth SE MW600 και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το έχει κανένας άλλος φίλος;;; Φίλε ξεχνά το.Το Bluetooth έχει γνωστά προβλήματα συνδεσημοτητας.Το έχω δοκιμάσει με τέσσερα κινητά.Είναι να μην σου τύχει.Δεν φταίει το κινητό σου. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 ΑΝ ισχύει (λέω, ΑΝ) και με τόσο ντόρο αλλά και εμάς σαν beta testers για πολλές μέρες τώρα, ένα έχω να πω... Α, ρε apple που σας χρειάζεται... http://crave.cnet.co.uk/mobiles/samsung-galaxy-s3-jelly-bean-update-confirmed-for-october-50009150/ Eύχομαι να κάνουν λάθος και (απο) αύριο να διαψευστούν τα γατάκια!!! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Εγω παλι ειμαι φοβερα ευχαριστημενος.δοκιμασμενο χωρις προβληματα με galaxy s2,note,galaxy s3,nexus,htc one x,lg optimus 3d.μονο με το iphone 4 και 4s ειχα προβλημα Ναι το ξέρω, κάποια έχουν προβλήματα, κάποιες παρτίδες. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Τα παραπάνω μηνύματα μεταφέρθηκαν στο θέμα Παράπονα για το Galaxy SIII. Το θέμα με τα Παράπονα το δημιουργήσαμε (καλώς ή κακώς) μετά από απαιτήσεις κάποιων μελών ώστε να μην γεμίζει το παρόν θέμα και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Έτσι όσοι θέλουν να μιλήσουν για τα στραβά της Samsung, που αναμφισβήτητα υπάρχουν, μπορούν να το κάνουν στο θέμα των Παραπόνων. Ευχαριστώ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλημερα και απο μενα ! Για οσους παραπονουνται για το αναβοσβημα της οθονης φταιει το smart stay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλημερα και απο μενα ! Για οσους παραπονουνται για το αναβοσβημα της οθονης φταιει το smart stay... Τι εννοεις με αυτο;Που βρισκεται αυτο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Τι εννοεις με αυτο;Που βρισκεται αυτο; Καλημερα. Settings - Display - Enable Smart Stay ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Τι εννοεις με αυτο;Που βρισκεται αυτο; Ειναι η λειτουργια που οταν ενεργοποιειται στο τηλεφωνο μενει αναμμενος ο φωτισμος οσο το κοιταμε. Παρατηρησα οτι οταν το απενεργοποιησα σταματησε να το κανει. Ολα αυτα εμενα μου ξεκινησαν οταν εσβηαα το τηλεφωνο το βραδυ και το ξανανοιξα το πρωι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Καλημερα και απο μενα ! Για οσους παραπονουνται για το αναβοσβημα της οθονης φταιει το smart stay... Πως γινετε βρε παιδιά να αναβοσβήνει μόνο σε μερικούς? Εγώ το έχω μόνιμα ΟΝ και ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Εκτός και αν εχει πρόβλημά το κινητό σας, γιατί αν δεν ειναι θέμα κινητού ειναι σίγουρα θέμα κάποιού προγράμματος που έχετε κάνει install και όχι smart stay. Υπάρχει και μια περίπτωση να εχει μπερδευτεί κάπως το firmware και αυτό λογικά λύνεται με εκ νέου αναβάθμιση. Edited September 12, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλησπέρα. Έχω το Bluetooth SE MW600 και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το έχει κανένας άλλος φίλος;;; Σε εμενα δουλευει αψογα με το S3 το χρησιμοποιω για back-up οταν εξαντληθει η μπαταρια στο Sony Smart Wireless Pro που και αυτο ειναι επισης αψογο.:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Σε εμενα δουλευει αψογα με το S3 το χρησιμοποιω για back-up οταν εξαντληθει η μπαταρια στο Sony Smart Wireless Pro που και αυτο ειναι επισης αψογο.:) Ως προς τη λειτουργια του ως ΒΤ,συμφωνω κι εγω.Ως ραδιοφωνο ομως,ειναι για τα πανηγυρια. Δεν εχει δυνατοτητα να κραταει μνημες ωστε να εχεις πχ 5 σταθμους μονον που σε ενδιαφερουν,και οχι να βαρας τα κουμπια με τις ωρες,μεχρι που να βρεις αυτο που θες. Επισης,δεν εχει καθολου καλη ευαισθησια,και μπερδευεται απο τους διπλανους σταθμους.Μην ξεχνας οτι εχει "βημα" 100Κhz,και οχι 50,που θα επρεπε,σαν συσκευη του 2012,με 40+ σταθμους. Εγω βεβαια,το πηρα για να μην εχω τα καλωδια με το τηλέφωνο,απο το hands free που ειχα,αλλα εμπλεξα με το αναγκαστικο ραδιοφωνο του Σονυ ΒΤ,μιας και το τηλεφωνο,δεν παιζει ραδιο,αμα δεν του βαλεις ακουστικα,για να τα εχει και σαν κεραια,και χωρις ραδιο εγω δεν δυναμαι.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts