miaow Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (29 Μάι. 2004 , 00:26) Εγω θα πηγαινα να τον σωσω και την ωρα που θα μου απλωνε απεγνωσμενος το χερι του για να σωθει τοτε θα τραβουσα την φωτογραφια.. :lol: (ασπρομαυρη :p ) εκδοχή #1 Kill-er Bill :!: :lol: (τύφλα νάχει ο Ταραντίνο)... εκδοχή #2 Killing...Waters :!: :lol: :lol: (από που πάνε για το Βιετνάμ;...) εκδοχή #3 "τέντωσε λίγο το χέρι George...λίγο "δράμα" στο χείλος"... Κλίκ :rotfl: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 leipei ena skelos apo tin erotisi... dinontas apantisi egxromi i aspromauri fotografia sou apokleiei tin periptosi na ton soseis mias kai ta options tha eprepe na einai eite na ton glitoseis eite na ton fotografiseis... parepitontos tha ton esoza kai tha ton paredida ston proto skouroxromo geneioforo pou tha evriska mprosta mou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 to aspro kai to mayro den einai xromata?????? ara egxromi!!!!!!!!!!! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 επειδη ξερω οτι ειμαι γκαντεμω α) θα τραβουσα εγχρωμη (τι στον κορακα υπαρχει το photoshop?) β)θα τον εσωνα (διοτι κοιταμε και την παρτη μας, και τα οφελη πολλα) γ)θα γινοταν η μηχανη μουσκεμα, η ακομα χειροτερα θα με παρασερνε και μενα το ρεμα μαζι του (οποτε θα εφαρμοζοτανε κι η θεια δικη!) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Εγώ πάλι γιατί είμαι τόσο μα..κας, ενώ θέλω να δω να τον εκτελούν στα δέκα μέτρα εκείνη την ώρα σίγουρα δεν θα τραβούσα καμία φωτογραφία και θα τον βοηθούσα ,αλλά στο τέλος θα του έλεγα, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις οκ μην πεις τίποτα σε κανέναν ότι σε βοήθησα και με κανείς ρεζίλη. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Προσωπικα και ειλικρινεστατα τιποτα απο τα δυο. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Λοιπόν ΟΚ , αρκετά. Το θέμα έπρεπε να είναι στα Ανέκδοτα και αστεία , προφανώς. Κανείς μας δεν το πάει τον Μπους, αλλά τα ψωμιά του τελειώνουν. Αμα θέλετε πραγματικά να κάνετε κάτι για τον Μπους , βοηθήστε ανθρώπους σαν τον Michael Moor , αγοράζοντας τα DVD του "Bowling for Columbine" και "Farehneit 911" (το 911 = 9/11, 11η Σεπτεμβρίου δλδ). Εχει πέσει τόσο χαμηλά η δημοτικότητα του Μπους στην Αμερική που δεν ξαναβγαίνει στον αιώνα τον άπαντα. Αέρα να φύγει η χολέρα. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Bowling for columbine!!....piga sto colorado sto high school opou eginan oi pirobolismoi....kai ebgala fotografia sth tampela tou sxoleiou kratwntas mia mpala bowling!!!....de bghke kala...kai einai apo film, kai oxi digital. An eixa scanner gamoto 8a thn ekana post. A...kai pou les oti exei pesei h dimotikothta tou....sugnemh alla egw spoudazw NY kai paratirw kati allo.....to na einai h dimotikothta sto 46% peripou den einai kai polu xamila. A...kai den uparxei proedros pou na mhn exei epaneklegei se periodo polemou....kai giauto mhn hmaste sigouroi oti teleiwnoun ta pswmia tou. Sthn amerikh den einai upoxrewmenoi na psifisoun, ki etsi mporei na pane oloi oi fanatikoi bushakides na psifisoun, klp....kai se auto teriazei ena wraia quote: NEVER UNDERESTIMATE THE POWER OF STUPID PEOPLE IN LARGE GROUPS!....they can re-elect bush! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Εγω φοβαμαι πολυ την "κλικα" Μπους....... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Aσπρόμαυρη. All time classic ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 ΧΑ! Εγώ θα χρησιμοποιούσα την κάμερα για να μην πουν μετά οτι ήταν φωτομοντάζ!!!! Υπάρχει και ένα διλημμα: Να τον σώσεις και να ζεις μετά με το φόβο του Οσάμα ή να τον αφήσεις και να έχεις τύψεις (ισως-ποτέ δεν ξέρεις) αφήνοντας παράλληλα και τα όποια προνόμια θα σου παρείχε ο Λευκός Οίκος για το κατόρθωμα αυτό? Αλήθεια, τι έκανε στο Μαϊάμι ο Μπους...?? Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest andrea doria Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Ασπρόμαυρη :whistle: Και δεν υπάρχει περίπτωση να πνιγεί. Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει :blink: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Θα σιγουρευα το γεγονος να μην ειναι σωσιας(μην παει χαμενος ενας αθωος!!!!!!!) Πως???.............απο το βλεμμα του......αυτος εχει το βλεμμα του βοδιου!!!!!! :p Μετα θα εκανα πως παω να τον βοηθησω και θα του εδινα μια και θα τον εστελνα στον πατο..........!!!!!!!! Σιγα μην τον εβγαζα φωτογραφια.......το λαμογιο!!!!!!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. June 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (29 Μάι. 2004 , 17:13) A...kai den uparxei proedros pou na mhn exei epaneklegei se periodo polemou....kai giauto mhn hmaste sigouroi oti teleiwnoun ta pswmia tou. Αυτό πάλι που το ανακάλυψες; Με αυτή την λογική ακόμα έπρεπε να κυβερνάει ο Ουάσινγκτον :p Ο ντάντι Μπούς έχασε τις εκλογές παρ' ότι ήταν και πάλι σε πόλεμο (πολεμοχαρής τελικά η κολιτή οικόγένεια του Μητσοτάκι. Αλλά θα μου πεις δρακουμέλ και βρυκώλακας είναι κοντινή συγγένεια) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts