Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εισαι με τον μανισιο Launcher ?

Ναι δεν εχω κανει root ή κατι αλλο...

Μέχρι 7 είναι

Επομένως ότι βαζουμε μεσα σε αυτα τα 7.... Κριμα

Σε ευχαριστω!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Επομένως ότι βαζουμε μεσα σε αυτα τα 7.... Κριμα

Σε ευχαριστω!

Βαλε άλλον launcher αν θες. Ο nova παίρνει μεχρι και 9

Θοδωρής

Βαλε άλλον launcher αν θες. Ο nova παίρνει μεχρι και 9

για να κανω κατι τετοιο επειδη ειμαι καινουριος στο android πρεπει να κανω root; Ή τι άλλο;

για να κανω κατι τετοιο επειδη ειμαι καινουριος στο android πρεπει να κανω root; Ή τι άλλο;

οχι...απλα κατεβασε τον κ καντον εγκατασταση

οχι...απλα κατεβασε τον κ καντον εγκατασταση

Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου! Αν θελω να το επαναφερω στην προηγουμενη κατασταση πως θα το κανω;

Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου! Αν θελω να το επαναφερω στην προηγουμενη κατασταση πως θα το κανω;

Όταν τον εγκαθιστάς σε ρωτάει αν θέλεις να λειτουργεί συνέχεια νε αυτόν τον launcher. Μετα αν δεν σου άρεσει πας στις ρυθμίσεις εφαρμογών και στην συγκεκριμένη πχ nova launcher πατας διαγραφή προεπιλογων

Θοδωρής

Όταν τον εγκαθιστάς σε ρωτάει αν θέλεις να λειτουργεί συνέχεια νε αυτόν τον launcher. Μετα αν δεν σου άρεσει πας στις ρυθμίσεις εφαρμογών και στην συγκεκριμένη πχ nova launcher πατας διαγραφή προεπιλογων

Και παλι σε ευχαριστω πριν τον εγκαταστησω. Υποστηριζει ελληνικα;

Μια χαρά τα υποστηρίζει. Μπες και στο αντίστοιχο νήμα για τους Launchers να ρωτήσεις οτι άλλο θες.
Θοδωρής

Για launcher χρησιμοποιώ τον apex pro, μιας και είναι πληρωμένος ήδη.

Δεν έχει κολλήματα, είναι άμεσος με πολλές ρυθμίσεις.

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Καλησπέρα σε όλους.

θελω να μου πειτε αν ξερετε ποτε 8α βαλουν την 4.2.2 επισημη ρομ

δεν προκειται να βγαλουν 4.2.2 για το note...4.3 προς τελη οκτωμβριου ακουγεται χωρις να ειναι σιγουρο...

Τα καλουδια του Νote 3 θα τα παρει το 2? Ειδικα αυτα με το Spen ειναι φοβερα.

Η λογική λέει ναι η samsung δεν ξέρω τι λέει. Εμενα αυτο με καίει.

Θοδωρής

Η λογική λέει ναι η samsung δεν ξέρω τι λέει. Εμενα αυτο με καίει.

...και ολους που θα παραμεινουν με το 2 για αρκετο καιρο ακομα οπως κι εγω. Το θεμα ειναι να κουμπωσει καλά η ρομ με ολα αυτα, που μαλλον θα γινει, γιατι εχει το νοτελακι δυνατο hw ακομα να ανταπεξέλθει μια καλη αναβαθμιση. Χρονικά εγω το υπολογιζω για 4.3 με τα καλουδια του spen, ολα σε ένα κατα τον Γενάρη, μακαρι να βγω ψευτης.:rolleyes:

Σημερα πήρα μια θηκη απο ενα μαγαζι και ρωτησα και για ακουστικο bluetooth. Ο ανθρωπος (που είχε το ιδιο κινητο) και ιδιοκτητης του μαγαζιου μού είπε πως εχει προβλημα το software το note 2 και πως εχει δοκιμασει και ο ιδιος τρια ακουστικα, αλλα σε όλα πολυ συχνα διακοπτεται η συνομιλια... Και δεν μου συστησε να παρω! Ειναι και εμπορας!!! Το εκτιμησα πολυ αλλα θα ηθελα και τη γνωμη σας... Ειναι οντως ετσι; Τι συμβαινει;

Έχει δίκιο. Εγώ έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά ακουστικά και ένας φίλος μου στο δικό του δύο. Έχουμε και οι δύο πρόβλημα ότι μια στις 10 κλήσεις δε θα ακούμε τον άλλον όταν ξεκινάει η κλήση και πρέπει να ξανά τηλεφωνήσουμε. Δεν αποσυνδέεται αλλά έχει αυτό το πρόβλημα. Ενώ είναι συνδεδεμένο δεν ακούγεται. Και όταν τηλεφωνούμε (κυρίως) και όταν μας τηλεφωνούν Edited by Bezbozny

Σημερα πήρα μια θηκη απο ενα μαγαζι και ρωτησα και για ακουστικο bluetooth. Ο ανθρωπος (που είχε το ιδιο κινητο) και ιδιοκτητης του μαγαζιου μού είπε πως εχει προβλημα το software το note 2 και πως εχει δοκιμασει και ο ιδιος τρια ακουστικα, αλλα σε όλα πολυ συχνα διακοπτεται η συνομιλια... Και δεν μου συστησε να παρω! Ειναι και εμπορας!!! Το εκτιμησα πολυ αλλα θα ηθελα και τη γνωμη σας... Ειναι οντως ετσι; Τι συμβαινει;

Να του πεις να την παρατησρι αυτην την δουλεια κ ν ανοιβει μαναβικο...εχω ενα jabra κ δουλευει τελεια...

Να του πεις να την παρατησρι αυτην την δουλεια κ ν ανοιβει μαναβικο...εχω ενα jabra κ δουλευει τελεια...

Χα χα Οκ! Πες μου αν θες πιο χρησιμοποιεις εσυ;

Καποιο απο αυτα; http://www.skroutz.gr/c/435/hands-free-bluetooth.html?from=catspan&keyphrase=jabra+bluetooth

Χα χα Οκ! Πες μου αν θες πιο χρησιμοποιεις εσυ;

Καποιο απο αυτα; http://www.skroutz.gr/c/435/hands-free-bluetooth.html?from=catspan&keyphrase=jabra+bluetooth

T820... ουτε σπασιματα ουτε διακοπες

Εχω το Plantronics Discovery 975 και δουλευει τελεια με το νοτελι κ με ηχο που δεν μου εδωσε ποτε αλλο bt. Αλοιμονο το νοτελι να ειχε τετοιο θεμα!!
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

εγώ έχω το nokia bh-907 και μερικές φορές μου έκανε κάτι κουλά(αποσυνδέσεις στην ομιλία πάνω) αλλά όσον αφορά για μουσική χρησιμοποιώ τα nokia bh-505 και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα

Έχω δοκιμάσει τρία samsung bluetooth .Κανένα πρόβλημα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλησπερα σας μια μικρη βοηθεια, καπου πηρε το ματι μου μια εφαρμογη(συστηματος?) οπου μπορεις να ελεγξεις τον κορεσμο των χρωματων του note σε περισοτερα επιπεδα και δεν εννοω αυτη με τις 4 επιλογες που ειδη υπαρχουν.Γνωριζει κανεις τιποτα?
Samsung Galaxy A50

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)