manan69t Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Μέχρι 7 είναι Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) Εισαι με τον μανισιο Launcher ? Ναι δεν εχω κανει root ή κατι αλλο... Μέχρι 7 είναι Επομένως ότι βαζουμε μεσα σε αυτα τα 7.... Κριμα Σε ευχαριστω! Edited September 22, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Επομένως ότι βαζουμε μεσα σε αυτα τα 7.... Κριμα Σε ευχαριστω! Βαλε άλλον launcher αν θες. Ο nova παίρνει μεχρι και 9 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Βαλε άλλον launcher αν θες. Ο nova παίρνει μεχρι και 9 για να κανω κατι τετοιο επειδη ειμαι καινουριος στο android πρεπει να κανω root; Ή τι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 για να κανω κατι τετοιο επειδη ειμαι καινουριος στο android πρεπει να κανω root; Ή τι άλλο; οχι...απλα κατεβασε τον κ καντον εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 οχι...απλα κατεβασε τον κ καντον εγκατασταση Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου! Αν θελω να το επαναφερω στην προηγουμενη κατασταση πως θα το κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου! Αν θελω να το επαναφερω στην προηγουμενη κατασταση πως θα το κανω; Όταν τον εγκαθιστάς σε ρωτάει αν θέλεις να λειτουργεί συνέχεια νε αυτόν τον launcher. Μετα αν δεν σου άρεσει πας στις ρυθμίσεις εφαρμογών και στην συγκεκριμένη πχ nova launcher πατας διαγραφή προεπιλογων Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Όταν τον εγκαθιστάς σε ρωτάει αν θέλεις να λειτουργεί συνέχεια νε αυτόν τον launcher. Μετα αν δεν σου άρεσει πας στις ρυθμίσεις εφαρμογών και στην συγκεκριμένη πχ nova launcher πατας διαγραφή προεπιλογων Και παλι σε ευχαριστω πριν τον εγκαταστησω. Υποστηριζει ελληνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Μια χαρά τα υποστηρίζει. Μπες και στο αντίστοιχο νήμα για τους Launchers να ρωτήσεις οτι άλλο θες. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Για launcher χρησιμοποιώ τον apex pro, μιας και είναι πληρωμένος ήδη. Δεν έχει κολλήματα, είναι άμεσος με πολλές ρυθμίσεις. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis82 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους. θελω να μου πειτε αν ξερετε ποτε 8α βαλουν την 4.2.2 επισημη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους. θελω να μου πειτε αν ξερετε ποτε 8α βαλουν την 4.2.2 επισημη ρομ δεν προκειται να βγαλουν 4.2.2 για το note...4.3 προς τελη οκτωμβριου ακουγεται χωρις να ειναι σιγουρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonike Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Τα καλουδια του Νote 3 θα τα παρει το 2? Ειδικα αυτα με το Spen ειναι φοβερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Τα καλουδια του Νote 3 θα τα παρει το 2? Ειδικα αυτα με το Spen ειναι φοβερα. Η λογική λέει ναι η samsung δεν ξέρω τι λέει. Εμενα αυτο με καίει. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Η λογική λέει ναι η samsung δεν ξέρω τι λέει. Εμενα αυτο με καίει. ...και ολους που θα παραμεινουν με το 2 για αρκετο καιρο ακομα οπως κι εγω. Το θεμα ειναι να κουμπωσει καλά η ρομ με ολα αυτα, που μαλλον θα γινει, γιατι εχει το νοτελακι δυνατο hw ακομα να ανταπεξέλθει μια καλη αναβαθμιση. Χρονικά εγω το υπολογιζω για 4.3 με τα καλουδια του spen, ολα σε ένα κατα τον Γενάρη, μακαρι να βγω ψευτης.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Σημερα πήρα μια θηκη απο ενα μαγαζι και ρωτησα και για ακουστικο bluetooth. Ο ανθρωπος (που είχε το ιδιο κινητο) και ιδιοκτητης του μαγαζιου μού είπε πως εχει προβλημα το software το note 2 και πως εχει δοκιμασει και ο ιδιος τρια ακουστικα, αλλα σε όλα πολυ συχνα διακοπτεται η συνομιλια... Και δεν μου συστησε να παρω! Ειναι και εμπορας!!! Το εκτιμησα πολυ αλλα θα ηθελα και τη γνωμη σας... Ειναι οντως ετσι; Τι συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Έχει δίκιο. Εγώ έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά ακουστικά και ένας φίλος μου στο δικό του δύο. Έχουμε και οι δύο πρόβλημα ότι μια στις 10 κλήσεις δε θα ακούμε τον άλλον όταν ξεκινάει η κλήση και πρέπει να ξανά τηλεφωνήσουμε. Δεν αποσυνδέεται αλλά έχει αυτό το πρόβλημα. Ενώ είναι συνδεδεμένο δεν ακούγεται. Και όταν τηλεφωνούμε (κυρίως) και όταν μας τηλεφωνούν Edited September 23, 2013 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Σημερα πήρα μια θηκη απο ενα μαγαζι και ρωτησα και για ακουστικο bluetooth. Ο ανθρωπος (που είχε το ιδιο κινητο) και ιδιοκτητης του μαγαζιου μού είπε πως εχει προβλημα το software το note 2 και πως εχει δοκιμασει και ο ιδιος τρια ακουστικα, αλλα σε όλα πολυ συχνα διακοπτεται η συνομιλια... Και δεν μου συστησε να παρω! Ειναι και εμπορας!!! Το εκτιμησα πολυ αλλα θα ηθελα και τη γνωμη σας... Ειναι οντως ετσι; Τι συμβαινει; Να του πεις να την παρατησρι αυτην την δουλεια κ ν ανοιβει μαναβικο...εχω ενα jabra κ δουλευει τελεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Να του πεις να την παρατησρι αυτην την δουλεια κ ν ανοιβει μαναβικο...εχω ενα jabra κ δουλευει τελεια... Χα χα Οκ! Πες μου αν θες πιο χρησιμοποιεις εσυ; Καποιο απο αυτα; http://www.skroutz.gr/c/435/hands-free-bluetooth.html?from=catspan&keyphrase=jabra+bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Χα χα Οκ! Πες μου αν θες πιο χρησιμοποιεις εσυ; Καποιο απο αυτα; http://www.skroutz.gr/c/435/hands-free-bluetooth.html?from=catspan&keyphrase=jabra+bluetooth T820... ουτε σπασιματα ουτε διακοπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Εχω το Plantronics Discovery 975 και δουλευει τελεια με το νοτελι κ με ηχο που δεν μου εδωσε ποτε αλλο bt. Αλοιμονο το νοτελι να ειχε τετοιο θεμα!! Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 εγώ έχω το nokia bh-907 και μερικές φορές μου έκανε κάτι κουλά(αποσυνδέσεις στην ομιλία πάνω) αλλά όσον αφορά για μουσική χρησιμοποιώ τα nokia bh-505 και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Δεν μπορω να πω... Μου εκανε και μενα μεγαλη εντυπωση! Για τα ακουστικα εννοω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Σημερα πήρα μια θηκη απο ενα μαγαζι και ρωτησα και για ακουστικο bluetooth. Ο ανθρωπος (που είχε το ιδιο κινητο) και ιδιοκτητης του μαγαζιου μού είπε πως εχει προβλημα το software το note 2 και πως εχει δοκιμασει και ο ιδιος τρια ακουστικα, αλλα σε όλα πολυ συχνα διακοπτεται η συνομιλια... Και δεν μου συστησε να παρω! Ειναι και εμπορας!!! Το εκτιμησα πολυ αλλα θα ηθελα και τη γνωμη σας... Ειναι οντως ετσι; Τι συμβαινει; Έχω δοκιμάσει τρία samsung bluetooth .Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Καλησπερα σας μια μικρη βοηθεια, καπου πηρε το ματι μου μια εφαρμογη(συστηματος?) οπου μπορεις να ελεγξεις τον κορεσμο των χρωματων του note σε περισοτερα επιπεδα και δεν εννοω αυτη με τις 4 επιλογες που ειδη υπαρχουν.Γνωριζει κανεις τιποτα? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts