Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό ακριβώς εγώ δουλεύω στοκ αλλά ρουτ. Είναι άλλη αίσθηση να έχεις τον έλεγχο κυρίως για το τιτανιουμ και το γκρινιφι. Όταν πλέον θα σταματήσουν οι αναβαθμίσεις και δεν θα με καλύπτει η στοκ θα ψαχτω για παραπέρα!

τοτε θα περασουμε σε ενα χρονο απο τωρα φιλος και με το ιδιο χρημα στο note3!!!! δεν θελει πολυ ψαξιμο.....απλως λιγη προσοχη στο επισημο νημα το επομενου νοτε και τις εντυπωσεις των καλων συμφορουμιτων εδω μεσα...οπως επισης, για να μην ειμαστε δογματικοι, σε εντυπωσεις αναλογων συσκευων αυτης της κατηγοριας που μας αρεσει, μιας και αλλοι κατασκευαστες μπαινουν και αυτο ειναι προς το συμφερον μας!!!:) (Αν και εγω λογω δουλειας δεν προλαβαινω να δοκιμασω αλλο θεμα περα αυτου της σαμυ επειδη ειμαι τουλαχιστον 10 ωρες τη μερα στα πελαγα χιχιχιχιχι)

Edited by Manossef

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό ακριβώς εγώ δουλεύω στοκ αλλά ρουτ. Είναι άλλη αίσθηση να έχεις τον έλεγχο κυρίως για το τιτανιουμ και το γκρινιφι. Όταν πλέον θα σταματήσουν οι αναβαθμίσεις και δεν θα με καλύπτει η στοκ θα ψαχτω για παραπέρα!

Ακριβώς έτσι! Stock Rom + Root για να είμαι σε 240dpi (υψηλότερη ανάλυση)

και εμενα ταβλα ειναι το ανθρωπακι με μαμα Γαλλικη ειμαι και csc XEF ετσι δεν πρεπει να ειναι? Edited by nikos1986

και εμενα ταβλα ειναι το ανθρωπακι με μαμα Γαλλικη ειμαι και csc XEF ετσι δεν πρεπει να ειναι?

Την ιδια και εγω..Λογικα πιστευω οτι δεν πρεπει να ειναι προβλημα της εγγυησης...αν μπορει να μας πει καποιος σιγουρα...

Την ιδια και εγω..Λογικα πιστευω οτι δεν πρεπει να ειναι προβλημα της εγγυησης...αν μπορει να μας πει καποιος σιγουρα...

Σε stock recovery το ανθρωπάκι πάντα είναι τα ανάσκελα...

Παιδιά Καλησπέρα. Εχω ενα θεματακι με τις δύο τελευταίες αναβαθμίσεις.

Μερικές φορές κατι το πιάνει και στο youtube δεν δουλεύει η περιστροφή οθόνης ειτε ειναι ενεργοποιημενη ειτε οχι.

Αυτο το κόλλημα το κάνει απο την αναβάθμιση την τελευταία. Ειχα κάνει επανεκκίνηση και έστρωσε αλλα το έπιασε πάλι. Στοκ είμαι χωρίς root

Θοδωρής

Σκεφτομαι να το πάρω και εγώ μια και το 4αρι είναι ακόμα απλησίαστο για εμένα σε τιμή.Λογικά σύντομα :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

παιδια το amber brown με το brown ειναι τα ιδια χρωματα??εχουν ΜΕΓΑΛΗ διαφορα??

Είναι τα ίδια, δηλαδή "Amber brown" είναι η ονομασία του καφέ Note 2, καφέ-κεχριμπάρι

http://www.taufulou.com/wp-content/uploads/2013/06/note-2-brown.jpg

Memento Mori

Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το note μου με μια συχνότητα γυρω στις 5 μέρες μου βγάζει μια ένδειξη (μη εγγεγραμμένο στο δικτυο ) δεν μπορώ να πάρω ουτε να με πάρουν τηλέφωνο και φτιάχνεται μονο με restart μήπως εχει τύχει και σε κάποιον αλλο η έχει κάποιος καποια ιδεα ;
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το note μου με μια συχνότητα γυρω στις 5 μέρες μου βγάζει μια ένδειξη (μη εγγεγραμμένο στο δικτυο ) δεν μπορώ να πάρω ουτε να με πάρουν τηλέφωνο και φτιάχνεται μονο με restart μήπως εχει τύχει και σε κάποιον αλλο η έχει κάποιος καποια ιδεα ;

σε μενα το κανει καμια φορα οταν παω να παρω τηλ και δεν εχει σημα....

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά αν επιμένει και μετά αλλαγής SIM μάλλον μιλάμε για Hw fault. ..

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά αν επιμένει και μετά αλλαγής SIM μάλλον μιλάμε για Hw fault. ..

Ωραία ας το τσεκάρω πρωτα αφού αλλαξω σιμ και βλέπουμε . Ευχαριστώ για την απάντηση

Ωραία ας το τσεκάρω πρωτα αφού αλλαξω σιμ και βλέπουμε . Ευχαριστώ για την απάντηση

Δεν μου λες φιλε, ελεγξε λιγο τα toggles πανω στην statusbar... εχεις καποιο toggle που γραφει secure mode κι ειναι απενεργοποιημενο??

Δεν μου λες φιλε, ελεγξε λιγο τα toggles πανω στην statusbar... εχεις καποιο toggle που γραφει secure mode κι ειναι απενεργοποιημενο??

Όχι φίλε μου δεν υπάρχει κατι τέτοιο

Φίλε μου το έκανε και σε μένα πρόσφατα άρα δεν ειναι hardware fault. Μετά απο επανεκκινηση μου το εκαμε ακομα μια φορά και ακολούθως διορθώθηκε.

Φίλε μου το έκανε και σε μένα πρόσφατα άρα δεν ειναι hardware fault. Μετά απο επανεκκινηση μου το εκαμε ακομα μια φορά και ακολούθως διορθώθηκε.

μετα απο πολυ ψαξιμο που εριξα και στο not 1 συμβαινει οταν εχεισ πολυ χαμηλο σημα και αλαζει συνεχως απο Ησε G..εγω οταν παω σε μια περιοχη που ξερω οτι θα εχω χαμηλο σημα το αλλαζω σε g..

Samsung Galaxy S8 plus.....

μετα απο πολυ ψαξιμο που εριξα και στο not 1 συμβαινει οταν εχεισ πολυ χαμηλο σημα και αλαζει συνεχως απο Ησε G..εγω οταν παω σε μια περιοχη που ξερω οτι θα εχω χαμηλο σημα το αλλαζω σε g..

Και τις δυο φορές που μου το εκανε μέσα σε δεκα μερες είχα πολυ καλό 3g σήμα

Εσείς που έχετε πρόβλημα με το σήμα, μήπως έχετε κομμένες sim (ειδικά cosmote)? Αν ναι, τότε πηγαίνετε να πάρετε καινούργιες micro sim.

Εσείς που έχετε πρόβλημα με το σήμα, μήπως έχετε κομμένες sim (ειδικά cosmote)? Αν ναι, τότε πηγαίνετε να πάρετε καινούργιες micro sim.

Δεν ειναι πρόβλημα με το σήμα φίλε μου και εμένα η Micro sim ειναι 15 ημερών

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)