Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ίσως και αργά το βράδυ! Μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα έχουν παραδώσει όλα της Αθήνας. Έτσι γίνεται πάντα!

Θήκη δεν έχω πάρει παιδιά και δεν ξέρω τι να κανω. Δεν το περίμενα αύριο να πω την αλήθεια....

Στο ΝΟΤΕ μου έχω μια σιλικόνης που πιάνει και πλάτη. Κάτι τέτοιο θα βρω λέτε από αύριο η μιας και είναι πολύ νωρίς;

Κάτι τέτοιο σκέπτομαι για αρχή - http://viewitem.eim.ebay.gr/Nillkin-Hard-Cover-Case-LCD-Guard-For-Samsung-N7100-Galaxy-Note-II-2-16GB-32-64/130773548708/item

giphy.gif

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To μεσημέρι παρήγγειλα τη μαύρη, αλλά μέχρι να έρθει...

Επίσης, έχω παραγγείλει και αυτή: http://www.ebay.com/itm/320986657291?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

αλλά έχω και μία δερμάτινη Brando για το Note I, που ελπίζω να κάνει και για το ΙΙ. Αλλιώς έχω πουγκί που σίγουρα χωράει.

Για screen protector έχω παραγγείλει αυτά: http://www.ebay.com/itm/160880398622?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 μέχρι να βγάλει η Brando.

Δείτε και αυτό: http://www.ebay.com/itm/New-Clear-S-Curve-Gel-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-Note-II-2-Note2-N7100-/261102219336?pt=PDA_Accessories&hash=item3ccae7b048, αλλά και αυτό: http://www.ebay.com/itm/Ultra-thin-Clear-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-Note2-II-N7100-Gel-TPU-soft-shell-/120991898962?pt=PDA_Accessories&hash=item1c2baddd52

Edited by Pharmex
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Μια πολυ ομορφη θηκη που παρηγγειλα:

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Rock-Side-Flip-Leather-Cover-Case-For-Samsung-N7100-GALAXY-Note2-/261104641830?pt=PDA_Accessories&hash=item3ccb0ca726

Γιωργο οχι δεν παιζει να βρεις θηκη ετοιμοπαραδοτη. Εκτος απο generic pouches

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Rock-Side-Flip-Leather-Cover-Case-For-Samsung-N7100-GALAXY-Note2-/261104641830?pt=PDA_Accessories&hash=item3ccb0ca726

Γαμάτη θηκούλα ,that's what I'm talking about:)

giphy.gif

Γαμάτη θηκούλα ,that's what I'm talking about:)

Απο τα αξεσουαρ καταλαβαινεις ποσο εμπορικη θα ειναι μια συσκευη. Περυσι στην κυκλοφορια του note 1 δεν υπηρχε θηκη ουτε στα σκαρια.

Φετος ειναι σιγουρακι οι υψηλες πωλησεις.

Στη συνεχεια θα δουμε κι αλλες ομορφες θηκες...

Το επιασα σημερα στα χερια μου.πολυ πιο βολικο στο ενα χερι σε σχεση με το note I. Μεγαλο σιγουρα αλλα τωρα εχω one x οποτε η διαφορα δε μου φαινεται.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το επιασα σημερα στα χερια μου.πολυ πιο βολικο στο ενα χερι σε σχεση με το note I. Μεγαλο σιγουρα αλλα τωρα εχω one x οποτε η διαφορα δε μου φαινεται.

Πες μας και άλλα...που το βρήκες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όλοι όσοι είστε ..."shipped" και Αθηναίοι, τι κάνετε την Δευτέρα το απογευματάκι ??? :lol:

Νομίζω θα βρεθούμε αρκετοί να σας κεράσουμε καφέ, σουβλάκι και coca cola.... :p

Πες μας και άλλα...που το βρήκες?

Στη δουλεια μου.σε ασπρο.δε το δουλεψα πανω απο τρια λεπτα.σαν ενα s3 μεγαλυτερο.επιδοσεις δε μπορω να πω.αν δε το γεμισεις με εφαρμογες δε μπορεις να καταλαβεις.το αγχος μου ηταν ποσο βολικο ειναι στο χερι.και ειναι βολικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι μάλλον έτσι είναι. Α by the way μου εμφανίστηκε καί το dhl tracking number!

Η δεν βλεπω παντως μεγαλη αγοραστικη ταση.το εχπανσυς θα ειχε ξεπουλησει αλλοτε και τωρα βλεπω 84 ασπρα και 100 γκρι.εκτος αν κανουν παλι τα γνωστα τους δηλαδη δεν εχουν στοκ και γραφουν πλασμαστικο αποθεμα

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Η δεν βλεπω παντως μεγαλη αγοραστικη ταση.το εχπανσυς θα ειχε ξεπουλησει αλλοτε και τωρα βλεπω 84 ασπρα και 100 γκρι.εκτος αν κανουν παλι τα γνωστα τους δηλαδη δεν εχουν στοκ και γραφουν πλασμαστικο αποθεμα

Μήπως φταίει που τα Γερμανικά μαγαζιά που παρέθεσε ο φίλος πριν το έχουν βγάλει αρκετά πιο φθηνά??

Πλακα πλακα τα 100 ευρω δαφορα απο expansys κλεινεις ενα αεροπορικο 80 ευρω πανε ελα παιρνεις το νοτελι και πινεις με τα 20 ενα καφε στο Μοναχο η Βερολινο:P

Πλακα πλακα τα 100 ευρω δαφορα απο expansys κλεινεις ενα αεροπορικο 80 ευρω πανε ελα παιρνεις το νοτελι και πινεις με τα 20 ενα καφε στο Μοναχο η Βερολινο:P

Από το getgoods.de έχει πάρει γνωστός μου και είναι άψογοι.. Ποιος ξέρει, μπορεί και το expansys να κατεβάσει λίγο

Εννοείται προσοχή σε άγνωστα μαγαζιά. Ένα search στο google με την διεύθυνση του μαγαζιού για να δούμε ratings (πχ. "www.shop.de review") πριν κάνουμε οτιδήποτε άλλο. Και επίσης αγορά με απλό bank transfer πoτέ (ακόμα και σε γνωστά και δοκιμασμένα μαγαζιά κανονικά...δεν θα έπρεπε)

(ξεχνάω ότι είμαι σε thread για το Note ώρες ώρες, ο κόσμος δεν είναι άσχετος....αλλα καλού-κακού :p )

Edited by octap79

Το Note ειναι μια ιδιαίτερη συσκευή που δεν απευθύνετε στο ευρύ αγοραστικό κοινό ,δλδ τι περίμενες σήμερα παρέλαβαν κ σήμερα να έλεγε 0 ?

Τώρα αν είναι πλασματικά τα νούμερα δεν νομίζω να το ξέρει κανείς για στο πει ;)

Ασε που εγω αγοράζω το 99% των συσκευών μου απ το εν λόγο κατάστημα κ οσες φορές έλεγε διαθεσιμότητα κ ειχα παραγγείλει πάντα την επομένη το ειχα οπότε δεν βρίσκω το λόγο να θεωρό πλασματικά τα νούμερα επειδή το γκρι λέει 100 κ το άσπρο 84.

giphy.gif

Από το getgoods.de έχει πάρει γνωστός μου και είναι άψογοι.. Ποιος ξέρει, μπορεί και το expansys να κατεβάσει λίγο

Eλλαδα στελνουν?

Eλλαδα στελνουν?

Ναι του είχαν στείλει κανονικά αλλά λεπτομέρειες δεν θυμάμαι.. Αν κάποιος ξέρει γερμανικά μπορεί να το δει λιγάκι καλύτερα ;)

Edit: μέσω PayPal ψωνίζει και το στέλνουν με DHL αλλά "την αργη" η οποία κάνει 4 μέρες. Πάντως όταν λένε ότι το έχουν όντως το έχουν..

Edited by efthimis31

Το Note είναι μια ιδιαίτερη συσκευή που δεν απευθύνετε στο ευρύ αγοραστικό κοινό ,δλδ τι περίμενες σήμερα παρέλαβαν κ σήμερα να έλεγε 0 ?

Τώρα αν είναι πλασματικά τα νούμερα δεν νομίζω να το ξέρει κανείς για στο πει ;)

Άσε που εγω αγοράζω το 99% των συσκευών μου απ το εν λόγο κατάστημα κ όσες φορές έλεγε διαθεσιμότητα κ είχα παραγγείλει πάντα την επομένη το είχα οπότε δεν βρίσκω το λόγο να θεωρό πλασματικά τα νούμερα επειδή το γκρι λέει 100 κ το άσπρο 84.

Αυτό που μάλλον προκύπτει από την διαθεσιμότητα είναι ότι φεύγει περισσότερο το λευκό (αν είχαν παραλάβει ίδιο αριθμό λευκά και γκρι, που και αυτό δεν το ξέρουμε)

Για πολλούς πιστεύω το "ντούκου" είναι ένα θέμα και όχι η τιμή σαν απόλυτος αριθμός. τα 600-700 ευρώ μονοκοπανιά, ακόμα και να τα είχα αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να τα δώσω όλα εκεί, ακόμα και 3 δόσεις διευκολύνουν πολύ.

Με ένα μέτρο βέβαια, αν στο εξωτερικό το ντούκου το βρίσκεις 590 και εδω 690 με επιλογή να το βάλεις σε δόσεις....το ντούκου υπερτερεί σίγουρα.

Edited by octap79

Το Note ειναι μια ιδιαίτερη συσκευή που δεν απευθύνετε στο ευρύ αγοραστικό κοινό ,δλδ τι περίμενες σήμερα παρέλαβαν κ σήμερα να έλεγε 0 ?

Ασε που εγω αγοράζω το 99% των συσκευών μου απ το εν λόγο κατάστημα κ οσες φορές έλεγε διαθεσιμότητα κ ειχα παραγγείλει πάντα την επομένη το ειχα οπότε δεν βρίσκω το λόγο να θεωρό πλασματικά τα νούμερα επειδή το γκρι λέει 100 κ το άσπρο 84.

Συμφωνώ απόλυτα .Άλλωστε το πρωί έλεγε διαθεσιμότητα 100+ ,ότι μπορει να σημάνει το +.

υπαρχει καποιο κουπονι για περαιτερω μειωση στο εχπανσυς?γιατι βλεπω οτι με το EU VAT ΒΓΑΙΝΕΙ 544.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Αυτό που μάλλον προκύπτει από την διαθεσιμότητα είναι ότι φεύγει περισσότερο το λευκό (αν είχαν παραλάβει ίδιο αριθμό λευκά και γκρι, που και αυτό δεν το ξέρουμε)

Για πολλούς πιστεύω το "ντούκου" είναι ένα θέμα και όχι η τιμή σαν απόλυτος αριθμός. τα 600-700 ευρώ μονοκοπανιά, ακόμα και να τα είχα αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να τα δώσω όλα εκεί, ακόμα και 3 δόσεις διευκολύνουν πολύ.

Με ένα μέτρο βέβαια, αν στο εξωτερικό το ντούκου το βρίσκεις 590 και εδω 690 με επιλογή να το βάλεις σε δόσεις....το ντούκου υπερτερεί σίγουρα.

Συμφωνώ και εγώ. Στις μέρες μας το ντούκου τείνει να εξαφανιστεί. Εγώ προτιμώ να αγοράζω με πιστωτική και δόσεις, έτσι πήρα το Note, έτσι θα πάρω και το Note2. Χωνεύεται πιο εύκολα το ποσό...:)

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)