Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε δεν τα κάνει όλα. Καφέ και τοαστ δεν κάνει :(

Δεν αναφέρθηκα σε κάτι τέτοιο.Αν και αστείο αυτό που λες θα με τρόμαζε να έκανε και κάτι τέτοιο :D Αλλά μιας και απάντησες μπορείς να μου πείς τελικά αν κάνει ότι έκανε και το S2 μου π.χ;Όπως είπα αφού διάβασα την 1η σελίδα πιστεύω ότι καλύπτει ολοκληρωτικά το θέμα εφαρμογών κ.τ.λ Τί λές;

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα.Μια ερωτηση.Γνωριζω οτι το πληκτρο ενεργοποιησεις του κινητου το on/off ειναι στην πλαινη πλευρα του τηλεφωνου!

Θελω να ρωτησω τους κατοχους εαν το εχετε στην πλαινη τσεπη στο παντελονι δεν υπαρχει περιπτωση να ενεργοποιηθει η να ξεκλειδωθει το τηλεφωνο απο μονο του? :(

Δεν αναφέρθηκα σε κάτι τέτοιο.Αν και αστείο αυτό που λες θα με τρόμαζε να έκανε και κάτι τέτοιο :D Αλλά μιας και απάντησες μπορείς να μου πείς τελικά αν κάνει ότι έκανε και το S2 μου π.χ;Όπως είπα αφού διάβασα την 1η σελίδα πιστεύω ότι καλύπτει ολοκληρωτικά το θέμα εφαρμογών κ.τ.λ Τί λές;

Ας ξεκινησουμε απο το βασικο οτι παιρνεις το ρισκο της εγγυησης.Αν διαβασα καλα θα το παρεις απο Ρωσια.Αν τυχει κατι στο κινητο σου τη ξεχνας την υποστηριξη στην Ελλαδα.

Τωρα τί ακριβως κανει ενα τηλεφωνο 2 ετων που να μην μπορει να το κανει ενα τηλεφωνο 3 μηνων?

Για να δεις διαφορες στις τεχνικες λεπτομερειες

http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_ii_n7100-4854.php

Παιδια καλησπερα.Μια ερωτηση.Γνωριζω οτι το πληκτρο ενεργοποιησεις του κινητου το on/off ειναι στην πλαινη πλευρα του τηλεφωνου!

Θελω να ρωτησω τους κατοχους εαν το εχετε στην πλαινη τσεπη στο παντελονι δεν υπαρχει περιπτωση να ενεργοποιηθει η να ξεκλειδωθει το τηλεφωνο απο μονο του? :(

Για να ξεκλειδωσει πρεπει να κανεις swipe στην οθονη.Δεν μου εχει συμβει ποτε.Επισης μπορεις να βαλεις και pin για να ξεκλειδωνει αν σε φοβιζει η επαφη με την πλαινη τσεπη

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μια ψηλοχαζή ερώτηση.Με το Note II θα μπορώ να κάνω ότι μπορώ και με το S2 ή και ακόμα περισσότερα;Γενικά μιλάω.Ότι αφορά εφαρμογές, browsing, δυνατότητες στο λειτουργικό κ.τ.λ. Δεν υπάρχει περίπτωση π.χ να μην μπορώ να τρέξω στο Note μια εφαρμογή που έτρεχα στο S2 έτσι;

Κάνεις ένα λάθος που το κάνουν όσοι δεν έχουν πιάσει το note ii. Συγκρίνεις το note ii με τηλέφωνο, ενώ το note είναι ειδική κατηγορία από μόνο του, με αποτέλεσμα να αδικείς το τηλέφωνο.

Το sii ήταν ένα εξαιρετικό smartphone, το note ii είναι το καλύτερο smartphone + ένα εξαιρετικό πολυεργαλείο. Όπως καταλαβαίνεις κάνει ό,τι και το sii ( με μεγαλύτερη άνεση και ταχύτητα) + πολλά άλλα.

Tο μόνο που θα ακούς θα είναι για το μέγεθος..Αλλά εκεί ή γελάς γιατί τόσα ξέρουν τόσα λένε ή αν θέλεις να γελάσεις κι εσύ πετάς ένα...φαντάζομαι ακόμη στο σπίτι σου με 14 τηλεόραση βλέπεις και το βουλώνουν όλοι! Αν θέλεις να γίνεις ακόμη πιο κακός κάνεις τις 14 ίντσες 32!!

Μπερδεύεψαμε λίγο τα μπούτια μας :) Για μένα προσωπικά το Note 2 είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει σε smart phone και το ερωτεύτηκα.Αυτό που ρώτησα το ρώτησα γιατί κάποιος μου είχε πει οτι επειδή είναι άλλη κατηγορία τηλεφώνου το Note 2 ίσως να μην τρέχει κάποιες εφαρμογές που τρέχει το S2 σου.Ισχύει κάτι τέτοιο;Εκεί θέλω να καταλήξω.Όσο για την εγγύηση είναι όντως ένα μεγάλο μείον.Αλλά η τιμή που μπορώ να το πάρω από εκεί λόγο κονέ της ξαδέρφης του φίλου μου είναι αρκετά χαμηλότερη σε σχέση με εδώ.Τί να κάνω δηλαδή;Τί προτείνετε;Απο εκεί θα μου κοστίσει 497.5 € χωρίς άλλα έξοδα απολύτως.Όσο για το μέγεθος δεν με χαλάει καθόλου.Μόνο που το έπιασα στο χέρι και είναι λεπτό ελαφρύ και το σερφάρισμα στο internet browsing με την 5.5 ήταν απλά άψογο, μου αρκεί.Δεν έχω θέμα με το μέγεθος

update:Ρώτησα τον φίλο μου παιδιά και του είπα αυτό για την εγγύηση αλλά μου είπε ότι από το κατάστημα που θα το πάρουμε, η συσκευή είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών κι ότι θα ισχύει κανονικά η εγγύηση εδώ.Μπορεί να ισχύει αυτό;

Edited by gaster
Ενημέρωση

OnePlus 3T Gunmetal

Μπερδεύεψαμε λίγο τα μπούτια μας :) Για μένα προσωπικά το Note 2 είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει σε smart phone και το ερωτεύτηκα.Αυτό που ρώτησα το ρώτησα γιατί κάποιος μου είχε πει οτι επειδή είναι άλλη κατηγορία τηλεφώνου το Note 2 ίσως να μην τρέχει κάποιες εφαρμογές που τρέχει το S2 σου.Ισχύει κάτι τέτοιο;Εκεί θέλω να καταλήξω.Όσο για την εγγύηση είναι όντως ένα μεγάλο μείον.Αλλά η τιμή που μπορώ να το πάρω από εκεί λόγο κονέ της ξαδέρφης του φίλου μου είναι αρκετά χαμηλότερη σε σχέση με εδώ.Τί να κάνω δηλαδή.Τί προτείνετε;Απο εκεί θα μου κοστίσει 497.5 € χωρίς άλλα έξοδα απολύτως

http://www.skroutz.gr/s/2395493/Samsung-Galaxy-Note-II-16GB.html?keyphrase=note+ii με εγγύηση κανονικά.

Αλλιώς βρες μτχ βδομάδας στα 490 περίπου,παίζουν αρκετά.

Και στις 2 περιπτώσεις θα έχεις κανονικά εγγύηση για 2 χρόνια και καλύτερη μεταπώληση.

Μπερδεύεψαμε λίγο τα μπούτια μας :) Για μένα προσωπικά το Note 2 είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει σε smart phone και το ερωτεύτηκα.Αυτό που ρώτησα το ρώτησα γιατί κάποιος μου είχε πει οτι επειδή είναι άλλη κατηγορία τηλεφώνου το Note 2 ίσως να μην τρέχει κάποιες εφαρμογές που τρέχει το S2 σου.Ισχύει κάτι τέτοιο;Εκεί θέλω να καταλήξω.Όσο για την εγγύηση είναι όντως ένα μεγάλο μείον.Αλλά η τιμή που μπορώ να το πάρω από εκεί λόγο κονέ της ξαδέρφης του φίλου μου είναι αρκετά χαμηλότερη σε σχέση με εδώ.Τί να κάνω δηλαδή;Τί προτείνετε;Απο εκεί θα μου κοστίσει 497.5 € χωρίς άλλα έξοδα απολύτως.

update:Ρώτησα τον φίλο μου παιδιά και του είπα αυτό για την εγγύηση αλλά μου είπε ότι από το κατάστημα που θα το πάρουμε είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών η συσκευή ερχόμενη από ευρώπη κι ότι θα ισχύει κανονικά η εγγύηση εδώ.Μπορεί να ισχύει αυτό;

You take the risk.Δεν το γνωριζω αν γινεται με την εγγυηση.

Αν σου ειπαν οτι το n2 μπορει να μην τρεχει καποιες εφαρμογες του s2 επειδη ειναι αλλη κατηγορια (ή μηπως δεν καταλαβες τί ακριβως σου ειπαν) θα σου προτεινα να μην συμβουλευτεις τους συγκεκριμενους στο μελλον για smartphones

Edit @gaster Κανοντας edit το post σου για γραψε μερικες εφαρμογες που εχεις στο s2 και φοβασαι οτι δεν θα παιζουν στο n2

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αν σου ειπαν οτι το n2 μπορει να μην τρεχει καποιες εφαρμογες του s2 επειδη ειναι αλλη κατηγορια (ή μηπως δεν καταλαβες τί ακριβως σου ειπαν) θα σου προτεινα να μην συμβουλευτεις τους συγκεκριμενους στο μελλον για smartphones

Θα το επιβεβαιώσω πρώτα για την εγγύηση.Όσο για το άλλο.Αυτό ακριβώς μου είπε καλά άκουσα.Γι'αυτό και μου έκανε εντπύωπση ;) Αλλά όλα καλά.Αρκεί να μου κάτσει η εγγύηση τώρα

Edit @gaster Κανοντας edit το post σου για γραψε μερικες εφαρμογες που εχεις στο s2 και φοβασαι οτι δεν θα παιζουν στο n2

Φίλε εγώ δεν φοβάμαι για κάποια εφαρμογή αρχικά γιατί από την αρχή πίστευα ότι όλες οι εφαρμογές που θα τρέχουν στο S2 θα τρέχουν και στο Note II.Απλά έκανα την ερώτηση αυτή για τον ενδιασμό που είχα και ανέφερα προηγουμένως ότι μου είπε ένας φίλος.Αλλά με καλύψατε με όσα είπατε εδώ.Οπότε δεν ανησυχώ γι'αυτό το θέμα πλέον ;)

Edited by gaster

OnePlus 3T Gunmetal

Φιλε πλάκα έκανα φυσικά :) εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί προέρχομαι από iphone. Αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα σ αυτό το κινητό. Είναι η ανώτερη συσκευή που υπάρχει στην αγορά, και δεν υπάρχει κανείς που να το έχει μετανιώσει εδώ μέσα στο φόρουμ και έξω από αυτό τα 5 εκατομμύρια άτομα που απέκτησαν την συσκευή.

Edit: τώρα διάβασα τις απαντήσεις σου και κατάλαβα τι εννοείς με το αν τα παίζει όλα. Κ όπως σου είπα δεν μπορώ να σου πω, αλλά βάση λογικής μου, Android είναι, σ όλα τα κινητά παίζουν όλα. Και για 50 € άποψη μου μην το πάρεις από Ρωσία.

Edited by sigok

Καλησπέρα και από μένα. Από σήμερα είμαι κάτοχος του Note2 και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Με τα θετικά του δεν θα ασχοληθώ, θέλω όμως να πω 2-3 πραγματάκια που με χάλασαν και θέλω να μου προτείνετε λύσεις αν υπάρχουν.

Αρχικά το πληκτρολόγιο. Ερχόμενος από το HTC Desire HD, είχα συνηθίσει να χρησιμοποιώ όχι το querty αλλά το κανονικό 4#3. Σε αυτό το τηλέφωνο είναι βάσανο. Αρχικά γιατί δεν μπορείς εύκολα να βάλεις και να βγάλεις το T9, από την άλλη γιατί έχουν κάνει την υπέρτατη @!?^$ να έχουν βάλει ξεχωριστό κουμπί space και το 0, λες και όλοι οι άλλοι που τα έχουν μαζί είναι χαζοί, και triton είναι αδύνατο να προσθέσεις λέξεις στο λεξιλόγιο σου. Από το παλιό κινητό σου είχε επίσης Android είχα μια λίστα με 300 λέξεις κυρίως ορολογίες αυτοκινήτου. Αυτές τώρα δεν μπορώ να τις εισάγω.

Καμία λύση υπάρχει ?

Καλησπέρα και από μένα. Από σήμερα είμαι κάτοχος του Note2 και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Με τα θετικά του δεν θα ασχοληθώ, θέλω όμως να πω 2-3 πραγματάκια που με χάλασαν και θέλω να μου προτείνετε λύσεις αν υπάρχουν.

Αρχικά το πληκτρολόγιο. Ερχόμενος από το HTC Desire HD, είχα συνηθίσει να χρησιμοποιώ όχι το querty αλλά το κανονικό 4#3. Σε αυτό το τηλέφωνο είναι βάσανο. Αρχικά γιατί δεν μπορείς εύκολα να βάλεις και να βγάλεις το T9, από την άλλη γιατί έχουν κάνει την υπέρτατη @!?^$ να έχουν βάλει ξεχωριστό κουμπί space και το 0, λες και όλοι οι άλλοι που τα έχουν μαζί είναι χαζοί, και triton είναι αδύνατο να προσθέσεις λέξεις στο λεξιλόγιο σου. Από το παλιό κινητό σου είχε επίσης Android είχα μια λίστα με 300 λέξεις κυρίως ορολογίες αυτοκινήτου. Αυτές τώρα δεν μπορώ να τις εισάγω.

Καμία λύση υπάρχει ?

Βάλε άλλο πληκρολόγιο από το play store

Μια ερώτηση για τα SMS. Όταν έχω επιλεγμένο το Input method: GSM alphabet για να μου τα μετατρέπει σε κεφαλαία και να έχω 160 χαρακτήρες/μήνυμα, κάθε φορά που στέλνω μήνυμα μου βγάζει ένα popup που μου προτείνει να το γυρίσω σε Automatic. Αυτό το popup μπορούμε κάπως να το καταργήσουμε;

Το auto-complete απλά δεν παίζεται. Βγάζει σχεδόν στο 100% τη σωστή λέξη και σου προβλέπει και την επόμενη μόλις πατήσεις SPACE! Π.χ. αν γράψεις "Ευχαριστώ" σου προτείνει επόμενες λέξεις "πολύ", "για", "παιδιά" κ.α. Καμία σχέση με το iPhone που π.χ. στη λέξη "ντελικάτο" μου έβγαζε "νταλίκα τώρα" και αν δεν το έβλεπα και πάταγα SPACE το έβαζε μόνο του... :blink:

Μόλις έστειλα και το πρώτο μου SMS με το πενάκι, το οποίο το έγραψα απίστευτα γρήγορα. :cool:

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Φιλε πλάκα έκανα φυσικά :) εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί προέρχομαι από iphone. Αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα σ αυτό το κινητό. Είναι η ανώτερη συσκευή που υπάρχει στην αγορά, και δεν υπάρχει κανείς που να το έχει μετανιώσει εδώ μέσα στο φόρουμ και έξω από αυτό τα 5 εκατομμύρια άτομα που απέκτησαν την συσκευή.

Edit: τώρα διάβασα τις απαντήσεις σου και κατάλαβα τι εννοείς με το αν τα παίζει όλα. Κ όπως σου είπα δεν μπορώ να σου πω, αλλά βάση λογικής μου, Android είναι, σ όλα τα κινητά παίζουν όλα. Και για 50 € άποψη μου μην το πάρεις από Ρωσία.

Δεν τρέχει κάτι δεν το πήρα κακά ;) Αύριο φίλε θα ρωτήσω στην αντιπροσωπεία της Samsung για να σιγουρευτώ για την εγγύηση και εφόσον όλα είναι οκ θα το τσακώσω απο εκεί με το καλό ευελπιστώ :)

OnePlus 3T Gunmetal

Πρότεινε μου ένα γιατί έχει πολλά και θα χαθώ.

να σου πω την αλήθεια είμαι περίπου ένα χρόνο χωρίς android και δεν τα θυμάμαι.Δοκίμασε 2-3 και δες πιο σου κάνει...

Αυριο ρίχνω τη παραγγελία!

Το birdphone ελληνικά ή ευρωπαϊκά πουλάει;

Πρότεινε μου ένα γιατί έχει πολλά και θα χαθώ.

Δοκιμασε φιλε μου το Swiftkey 3 keyboard δωρεαν απ το μαρκετ .

Πολυ καλο και γρήγορο. ..

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Μια ερώτηση για τα SMS. Όταν έχω επιλεγμένο το Input method: GSM alphabet για να μου τα μετατρέπει σε κεφαλαία και να έχω 160 χαρακτήρες/μήνυμα, κάθε φορά που στέλνω μήνυμα μου βγάζει ένα popup που μου προτείνει να το γυρίσω σε Automatic. Αυτό το popup μπορούμε κάπως να το καταργήσουμε;

Το auto-complete απλά δεν παίζεται. Βγάζει σχεδόν στο 100% τη σωστή λέξη και σου προβλέπει και την επόμενη μόλις πατήσεις SPACE! Π.χ. αν γράψεις "Ευχαριστώ" σου προτείνει επόμενες λέξεις "πολύ", "για", "παιδιά" κ.α. Καμία σχέση με το iPhone που π.χ. στη λέξη "ντελικάτο" μου έβγαζε "νταλίκα τώρα" και αν δεν το έβλεπα και πάταγα SPACE το έβαζε μόνο του... :blink:

Μόλις έστειλα και το πρώτο μου SMS με το πενάκι, το οποίο το έγραψα απίστευτα γρήγορα. :cool:

Κωστα αυτό που χαίρομαι σε σένα είναι ότι μελετάς και ακούς τις συμβουλές. Μέσα σε μια βδομάδα έμαθες το Android καλύτερα απο άλλους που έχουν συσκευή ένα χρόνο.

Το μοναδικό πού μ ενοχλεί στο πληκτρολόγιο είναι ότι δεν εχει το κόμμα και πρέπει να πατήσεις επίμονα την τελεία.

Κατά τα άλλα όσοι δυσκολεύονται είναι γιατί δεν έχουν καταλάβει πως δουλεύει το auto complete. Οτι πρέπει δηλαδή να κοιτάς στην μπάρα και να πατάς πάνω στην σωστή λέξη.

Με αυτόν τον τρόπο γλυτώνεις την πληκτρολογηση του 60% των γραμμάτων ενός κειμένου.

Χρειάζεται λίγη εξάσκηση.

Το λεξικό του μαθαίνει απίστευτα γρήγορα. Μια φορά να γράψεις κάποια λέξη έστω και ορολογίας, την έχει καταγράψει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καμία λύση υπάρχει ?

Φιλε μου στο πληκτρολόγιο όταν εισάγεις μια λέξη απλά την αποθηκευθεί στο λεξιλόγιο. Και με το swype που έχει ενσωματωμένο απλά δεν υπάρχει. Αυτή τη στιγμή απλά τραβάω γραμμές στο πληκτρολόγιο και γράφω αυτά που διαβάζεις χωρίς να χρειαστεί να πατήσω κενό ή οτιδήποτε. Απλά τέλειο.

Δοκίμασε το swype που έχει ενσωματωμένο. Έπαθα πλάκα και θέλω να γράφω όλη την ώρα έτσι τώρα :D

Κωστα αυτό που χαίρομαι σε σένα είναι ότι μελετάς και ακούς τις συμβουλές. Μέσα σε μια βδομάδα έμαθες το Android καλύτερα απο άλλους που έχουν συσκευή ένα χρόνο.

Το μοναδικό πού μ ενοχλεί στο πληκτρολόγιο είναι ότι δεν εχει το κόμμα και πρέπει να πατήσεις επίμονα την τελεία.

Κατά τα άλλα όσοι δυσκολεύονται είναι γιατί δεν έχουν καταλάβει πως δουλεύει το auto complete. Οτι πρέπει δηλαδή να κοιτάς στην μπάρα και να πατάς πάνω στην σωστή λέξη.

Με αυτόν τον τρόπο γλυτώνεις την πληκτρολογηση του 60% των γραμμάτων ενός κειμένου.

Χρειάζεται λίγη εξάσκηση.

Το λεξικό του μαθαίνει απίστευτα γρήγορα. Μια φορά να γράψεις κάποια λέξη έστω και ορολογίας, την έχει καταγράψει.

Κώστα ευχαριστώ και ανταποδίδω τα καλά λόγια. Αν δεν ήσασταν εσείς τώρα θα ήμουν με iPhone 5 και θα έχανα ακόμα περισσότερο χρόνο και χρήμα παλεύοντας με μια πανάκριβη και βαρετή συσκευή με ένα γερασμένο και μπαγιάτικο λειτουργικό... Δεν λέω, το iOS έχει τα καλά στοιχεία του (απλότητα, interface για dummies/newbies, "it just works"). Το αγάπησα. Το υποστήριξα. Προσπάθησα να παραμείνω σ' αυτό, αλλά πλέον είναι αδύνατον να ανταγωνιστεί λειτουργικά όπως το τελευταίο Android JB, ειδικά όταν αυτό είναι "παντρεμένο" με μια κορυφαία συσκευή όπως το Note II, όπου εκεί ταιριάζει το "it just works, and does 100x more things than iOS..."

Νιώθω σαν σφουγγάρι που απορροφά γνώσεις για το Android και όσο μαθαίνω τόσο πείθομαι για τη σωστή μου επιλογή, τόσο στο λειτουργικό όσο και στη συσκευή. Δεν θα σταματήσω να το λέω κι ας γίνομαι γραφικός. Το Note II ήταν μια "αποκάλυψη" για μένα. Είναι σαν το πολύ γρήγορο PC μου σε έκδοση μινιατούρα. Δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. Δεν νιώθω ότι θυσιάζω κάτι. Σήμερα δούλεψα για ώρες στον Firefox, email, πενάκι, S Note. Ένιωθα μια οικειότητα, σαν όλα να δουλεύουν ρολόι και όπως πρέπει. Δεν μου έλειψε καθόλου το PC. Δεν έχω καταλάβει να έχει κρασάρει κάτι. Δεν ξέρω ακόμα πώς είναι να κρασάρει εφαρμογή στο Android...

Για το auto-correct. Ο τρόπος που το κάνει το Note II (που πατάς στην κάθε λέξη ελέγχοντας αν είναι η σωστή) πιστεύω πως είναι μακράν ανώτερος από του iOS (αυτόματη εισαγωγή της λέξης που αυτό νομίζει ότι είναι η σωστή). Έτσι η κάθε σου πληκτρολόγηση παραμένει και είτε δεν την πειράζεις είτε πατάς στις προτεινόμενες λέξεις. Με το iOS (στην μικρή οθόνη του iPhone) πρέπει να πατήσεις το (x) στην άκρη της λέξης, που δεν είναι πάντα εύκολο, με αποτέλεσμα να σβήνεις και να ξαναγράφεις τα ίδια και τα ίδια μέχρι να σου σπάσει τα νεύρα, εκτός του ότι δεν μαθαίνει εύκολα και ξαναπροτείνει λανθασμένες λέξεις...

Δοκίμασε το swype που έχει ενσωματωμένο. Έπαθα πλάκα και θέλω να γράφω όλη την ώρα έτσι τώρα :D

Αν έγραψες τα τελευταία σου posts με το Swype τότε με έπεισες! Τα βλέπω τονισμένα κομπλέ με τις τελείες τους κτλ. Βασικά δίσταζα να το δουλέψω γιατί δεν μου αρέσει η ιδέα να σέρνω το δάχτυλό μου μεταξύ των γραμμάτων, αλλά αφού το θέτεις έτσι θα το δοκιμάσω.

Δεν με πολυνοιάζει η έκδοση αλλά η εγγύηση,δηλαδη αν πάθει κάτι το καλύπτει η samsung Ελλάδας σωστα;

Σωστά. Γαλλικό ή γερμανικό καλύπτεται κανονικά απ' την επίσημη αντιπροσωπεία Samsung Ελλάδας, οπότε δεν θα έχεις θέμα με service κτλ. Απλά αν είναι γερμανικό και του αλλάξεις ROM θα πρέπει να του ξαναβάλεις τη γερμανική και το αντίστοιχο CSC πριν το στείλεις.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Μετα απο χρήση 5 ημερών ,να αναφέρω κάποιες εντυπώσεις.

Είχα ξανά δοκιμάσει το android με το galaxy s. Καμία σχέση. !! Το android εξελίχτηκε τρομακτικά,δεν είναι τυχαίο που το προτιμά τόσο μεγάλο ποσοστό χρηστών. Και βέβαια επιδέχεται και άλλων βελτιώσεων γιατι δεν είναι τέλειο. Με το iPhone δεν το συγκρίνω καν (πρέπει επειγόντως να ανανεώσουν το ui,)αλλιώς το χάνουν το παιχνίδι. Αυτο το λέω καλοπιστα.

Ίσως το κινητο δεν εχει μεγάλο Bluetooth range,γιατι χάνει την σύνδεση με το bluetrek tatoo ,που έχω στα 2 μετρα! Ίσως να φταίει και το ακουστικο,δεν ξέρω. Αν ξέρει καποιος ας μας πει.

Η μπαταρια με 2 φορτίσεις δεν χαμπαριαζει. Το spen πολυ λειτουργικο. Έπαιξα βίντεο 1080p χωρίς να αγκομαχαει καθόλου.! Η ram προφανώς παίζει σημαντικο ρόλο στη συσκευη. Μεγάλο φάουλ της Samsung να βγάλουν το s3 μόνο με ένα gb ram.

Η Γρηγόρη ματιά αργει λίγο,( πολυ καλυτερη η υλοποίηση στο ν9,που με διπλό tap έβλεπες τα πάντα στην αρχική οθόνη.)

Το μόνο που με δυσκολεύει είναι το μέγεθος στην καθημερινή χρήση,όχι στο γραφείο. Ίσως ο μοναδικός λόγος που το δώσω.

Ελπίζω να μην κουρασα.

Όσον αφορά στο bluetooth πιστεύω κι εγώ πως μάλλον θα φταίει το ακουστικάκι σου. Εγώ προσωπικά αγόρασα αυτό : http://www.ebay.com/itm/250887096840?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 και κατάφερα να παραμείνω συνδεδεμένος ακόμα και στα 20 μέτρα, χωρίς φυσικά να μεσολαβούν τοίχοι (εξωτερικός χώρος). Τώρα όσον αφορά για μέσα στο σπίτι, εννοείται πως λειτουργεί απρόσκοπτα και μάλιστα ακόμα και με τοίχους ενδιάμεσα. Και είναι μόλις 6,4 γραμμάρια. Ούτε που το νιώθεις στο αυτί. Εξυπακούεται πως το συστήνω ανεπιφύλακτα. :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Αν έγραψες τα τελευταία σου posts με το Swype τότε με έπεισες! Τα βλέπω τονισμένα κομπλέ με τις τελείες τους κτλ. Βασικά δίσταζα να το δουλέψω γιατί δεν μου αρέσει η ιδέα να σέρνω το δάχτυλό μου μεταξύ των γραμμάτων, αλλά αφού το θέτεις έτσι θα το δοκιμάσω.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και το Swype το original. Είναι πιστεύω δέκα φορές πιο εύστοχο στο να βρίσκει τις λέξεις και να διορθώνει ορθογραφικά.

Προσπάθησα αρκετά με το ενσωματωμένο αλλά ειδικά στην χρήση με το ένα χέρι είναι μέρα με την νύχτα.

Πλέον η ταχύτητα που πληκτρολογώ είναι σχεδόν "θέαμα" για όποιον κάθεται κοντά μου.

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Δοκίμασε το, και εγώ το φοβόμουν αλλά έπαθα λαλα σου λέω :p

Χεχε, έλεγα ποιος χαζός θα σέρνει το δάχτυλο του για να γράφει :D

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και το Swype το original. Είναι πιστεύω δέκα φορές πιο εύστοχο στο να βρίσκει τις λέξεις και να διορθώνει ορθογραφικά.

Προσπάθησα αρκετά με το ενσωματωμένο αλλά ειδικά στην χρήση με το ένα χέρι είναι μέρα με την νύχτα.

Πλέον η ταχύτητα που πληκτρολογώ είναι σχεδόν "θέαμα" για όποιον κάθεται κοντά μου.

Ειναι πολύ καλό κυρίως στις δύσκολες λέξεις, αλλά οπως έχουμε ξαναπεί για όποιον χρησιμοποιεί το S-Pen το official πληκτρολόγιο είναι μονόδρομος.

Σε όλα μου τα android ως τώρα αυτό είχα. Στο note το έβαλα και το ξαναέβγαλα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)