Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σέ όλους σας.Κάτοχος κι΄εγώ τού Note2 εδώ καί μία εβδομάδα μετά τό Note1 τό οποίο κι΄εχω καί πραγματικά δέν εχω λόγια νά τό περιγράψω εχω πάθει πλάκα μακράν ολων.Τώρα θέλω μιά πληροφορία εάν κάποιος εχει παρατηρήση στό πάνω μέρος τής οθόνης στό μέσον καποιες φορές εμφανίζεται γιά μερικά δευτερόλεπτα κάτι σάν ματάκι καί χάνετε.Τί ακριβός είναι τό τηλ. είναι αγορασμένο από Ελλάδα

Αν εννοείς ένα αχνό κόκκινο, είναι στις ρυθμίσεις της κίνησης. Με αυτόν τον αισθητήρα αν περάσεις απαλά το χέρι σου ενώ είναι κλειστή η οθόνη, ανάβει αχνά και σου δίνει γενικές πληροφορίες της κατάστασης του τηλεφώνου.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σέ όλους σας.Κάτοχος κι΄εγώ τού Note2 εδώ καί μία εβδομάδα μετά τό Note1 τό οποίο κι΄εχω καί πραγματικά δέν εχω λόγια νά τό περιγράψω εχω πάθει πλάκα μακράν ολων.Τώρα θέλω μιά πληροφορία εάν κάποιος εχει παρατηρήση στό πάνω μέρος τής οθόνης στό μέσον καποιες φορές εμφανίζεται γιά μερικά δευτερόλεπτα κάτι σάν ματάκι καί χάνετε.Τί ακριβός είναι τό τηλ. είναι αγορασμένο από Ελλάδα

Διατηρεί την οθόνη ενεργή όσο την κοιτάς.

Απενεργοποιείται σε Ρυθμίσεις → Εμφάνιση → Έξυπνη διαμονή

Καλησπέρα παιδιά την βοήθειά σας , πάω να φλασάρω και μόλις πατάω το start στο odin μετά από μερικά δευτερόλεπτα μου γράφει δεν αποκρίνεται και μένει κολλημένο εκεί:confused:. Έκδοση Odin3 v3.04.... Μήπως χρειάζεται κάποια άλλη?

Δοκίμασε την έκδοση 3.07 από εδώ

http://hotfile.com/dl/161620048/6c6d559/Odin3_v3.07.rar

Μετά από 20 μέρες με το Note 2, μπορώ να πώ με απόλυτη βεβαιότητα ότι ολα όσα έγραφαν τα παιδιά πού είχαν το NOTE 1 δέν ήταν υπερβολές .

Πρόκεται για το απολυτο εργαλείο δουλειάς και διασκέδασης.

Μένω στο θέμα της δουλειάς γιατί τα υπόλοιπα μπορούν να τα προσφέρουν και άλλες συσκευές πιθανώς οχι με την ίδια άνεση λόγο οθόνης.

Αυξάνει πολύ την παραγωγικότητα και μας απαλλάσσει από το χαρτομάνι.

Αδιαφορώ παντελώς για το τι θα κυκλοφορήσει μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Κωστα ετσι ειναι, it grows on you... Μετα απο κανα μηνα χρησης απλα περιμενεις τον διαδοχο του. Κι ευτυχως με την συνεχιζομενη επιτυχια του, ειναι εξασφαλισμενη η υπαρξη του (και με 1080p οθονη, οποτε ας ξεζουμισουμε το 2 μεχρι του χρονου να ειμαστε καλα)...

Παιδια, κατι αλλο. Υπαρχει καποιος που εχει εγκαταστησει με επιτυχια το don't panic στο note 2 του?

Για ενα περιεργο λογο η εκδοση χωρις αναβαθμισεις (απο πλαισιο) επαιζε κανονικα, αλλα η πληρης αγορασμενη παντα, αρνειται να πιστοποιησει το κλειδι και να κανει validation...

Καποιος με παρομοια εμπειρια με την πληρη εκδοση του ginius driver don't panic?

Edited by v@gelis

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και κατα 99% σε καμια 20αρια μερες θα παρω το note2 θα ηθελα να μου πειτε καποια πραγματα.θα το παρω απο ισπανια ειναι ξεκλειδωτα πρεπει να προσεξω κατι?θα ηθελα ενα λινκ αν ειναι ευκολο με οδηγεις για πρωταριδες.σας ευχαριστω
note 2

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και κατα 99% σε καμια 20αρια μερες θα παρω το note2 θα ηθελα να μου πειτε καποια πραγματα.θα το παρω απο ισπανια ειναι ξεκλειδωτα πρεπει να προσεξω κατι?θα ηθελα ενα λινκ αν ειναι ευκολο με οδηγεις για πρωταριδες.σας ευχαριστω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784]

Edited by Automatixxx

Κωστα ετσι ειναι, it grows on you... Μετα απο κανα μηνα χρησης απλα περιμενεις τον διαδοχο του. Κι ευτυχως με την συνεχιζομενη επιτυχια του, ειναι εξασφαλισμενη η υπαρξη του (και με 1080p οθονη, οποτε ας ξεζουμισουμε το 2 μεχρι του χρονου να ειμαστε καλα)...

Παιδια, κατι αλλο. Υπαρχει καποιος που εχει εγκαταστησει με επιτυχια το don't panic στο note 2 του?

Για ενα περιεργο λογο η εκδοση χωρις αναβαθμισεις (απο πλαισιο) επαιζε κανονικα, αλλα η πληρης αγορασμενη παντα, αρνειται να πιστοποιησει το κλειδι και να κανει validation...

κι εγω εσκασα μεχρι να το κανω.καντο απεγκατασταση και ακουλουθα τις οδηγιες απο το βιβλιαρακι μεχρι να σου ζητηση να βαλεις το serial.δουλευει κανονικα.το μονο που με παραξενεψε ειναι οτι δημιουργει ακομα ενα φακελο ο οποιος ονομαζεται DP_Plaisio.τι πατεντα εχουν κανει δεν ξερω αλλα δουλευει κανονικα και κανει και αναβαθμισεις.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Καλημέρα.

Στο note II υπάρχει σύγκριση μεταξύ του sygic και του Don't panic ή ότι βολεύει το καθένα. Υπερέχει κάπου κάποιος από τους 2 πλοηγους;

Έχουμε βρει κάποιο βιντεακι ή review που να αναλύει πλήρως όλες τις δυνατότητες του S pen για τη συσκευή μας; (ελληνικό)

Mercy :)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

ερώτηση (δεν το έχω δει το Note II) : υπάρχει κάποιος που να το έχει και να είναι δυσαρεστημένος σε κάποιο χαρακτηριστικό του?

ερώτηση (δεν το έχω δει το Note II) : υπάρχει κάποιος που να το έχει και να είναι δυσαρεστημένος σε κάποιο χαρακτηριστικό του?

Aν σε βολέψει το μέγεθος, τίποτα άλλο δε θα σου φανεί μειονέκτημα.Αυτό ισχύει στο 95% των χρηστών.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημέρα.

Στο note II υπάρχει σύγκριση μεταξύ του sygic και του Don't panic ή ότι βολεύει το καθένα. Υπερέχει κάπου κάποιος από τους 2 πλοηγους;

Έχουμε βρει κάποιο βιντεακι ή review που να αναλύει πλήρως όλες τις δυνατότητες του S pen για τη συσκευή μας; (ελληνικό)

Mercy :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784 (δες στα Διαφορα για το review)

το μονο που με δυσαρεστει για την ωρα ειναι οτι δεν θα αλλαξω κινητο για τον επομενο χρονο!οπως εγινε και με το note 1!

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Υπαρχει καποιος που εχει εγκαταστησει με επιτυχια το don't panic στο note 2 του?

Δοκίμασε το εξής: Κάνε uninstal ότι έκδοση του ginius driver don't panic έχεις στο κινητό, μετά κάνε διαγραφή του φακέλου /sdcard/DP_Plaisio και δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση ξανά από την αρχή.

Το περιεργάστηκα σήμερα!!Επιτέλους ήρθε στο πλαίσιο Πάτρας!!Τι να πει κανείς για αυτή τη συσκευή??Απλά....Τέλειο...

Το εχω βαλει εγω και δουλευει αψογα.

Μιλησε με τα παιδια απο την GI (τηλ: 2106998688) και θα σου δωσουν πληρεις οδηγιες για οτιδηποτε χρειαστεις......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Το περιεργάστηκα σήμερα!!Επιτέλους ήρθε στο πλαίσιο Πάτρας!!Τι να πει κανείς για αυτή τη συσκευή??Απλά....Τέλειο...

Ναι είναι τόσο καλό και ολοκληρωμένο που καταντά αηδία :p

Είδα κάνα δυο restart τις τελευταίες μέρες και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει δεν άλλαξα κάτι... Ίσως οφείλεται στον perseus kernel...??

Ναι είναι τόσο καλό και ολοκληρωμένο που καταντά αηδία :p

Είδα κάνα δυο restart τις τελευταίες μέρες και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει δεν άλλαξα κάτι... Ίσως οφείλεται στον perseus kernel...??

Δεν ξερω αν οφειλετε στον Περσεα αλλα εγω με την τελευταια εκδοση του οπως εγραψα και σε αλλο νημα ειχα χειροτερη διαχειρηση μπαταριας......

Εχω βαλει τον RedPill και μετα απο 3 μερες μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλος απο αποψη μπαταριας αλλα και ισως λιγο καλυτερος απο τον στοκ σε ταχυτητα και αποδοση.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Καλημερα....οσον αφορα εμενα προσωπικα δεν με βολευει το πλαινο κουμπι απενεργοποιησης και κλειδωματος της οθονης. Οπως πιανω το κινητο το παταω κατα λαθος συνεχεια ...θα το προτιμουσα στο επανω μερος του κινητου..βεβαια δεν αφορα χαρακτηριστικο και σαφως δεν ειναι κατι αξιολογο οσον αφορα τη γενικη εικονα του κινητου η οποια ειναι εξαιρετικη!!!!
I beg to dream and differ from the hollow lies....

Καλημερα....οσον αφορα εμενα προσωπικα δεν με βολευει το πλαινο κουμπι απενεργοποιησης και κλειδωματος της οθονης. Οπως πιανω το κινητο το παταω κατα λαθος συνεχεια ...θα το προτιμουσα στο επανω μερος του κινητου..βεβαια δεν αφορα χαρακτηριστικο και σαφως δεν ειναι κατι αξιολογο οσον αφορα τη γενικη εικονα του κινητου η οποια ειναι εξαιρετικη!!!!

Εμένα πάλι με έχει βολέψει πολύ περισσότερο από όσο νόμιζα. Αν και όλα μου τα android εκεί το είχαν το κουμπί , είναι το πρώτο που αντί να το πατάω , κάνω swype στην περιοχή , σα να χαϊδεύω τα πλευρά του. Ακούγεται λίγο αστείο αλλά προχθές το διαπίστωσα και μου αρέσει πολύ!

Δε νομίζω να αγοράσω ξανά κινητό χωρίς ελάττωμα , αυτό ήταν το πρώτο και τελευταίο.

Αν έχεις μάθει να ξεψαχνίζεις όλο το νετ για να βρεις πως θα κάνεις την συσκευή σου καλύτερη/πιο άμεση/καλύτερη αυτονομία/κ.τ.λ. και ξαφνικά βρεθείς με το ΝΟΤΕ2 είναι μεγάλο ξενέρωμα. Εδώ και ένα μήνα περίπου έχω σκάσει. Έχω αγοράσει ένα κάρο εφαρμογές απλά και μόνο για να μην βαριέμαι. Όλο το νήμα εδώ είναι γεμάτο από διθυραμβικά σχόλια και κανένα σημαντικό πρόβλημα.

Και μια και με έπιασε η γκρίνια μου , καμιά φορά το ξεχνάω συνδεδεμένο ασύρματα με την τηλεόραση το βράδυ , με παίρνει ο ύπνος. Το πρωί το βρίσκω να πνέει τα λοίσθια η μπαταρία. Δεν το αποσυνδέει μόνο του μετά από κάποιο χρόνο απραγίας. Δε θα με ξυπνήσει κανένα πρωί και θα το σπάσω :ninja: Να ποιο είναι το πιο σημαντικό μου πρόβλημα :X

Α! Και μου κάνει θεματάκια ένα τασκ στο tasker όταν χτυπάει τηλέφωνο και στρομπάρει το λεντ.

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Καλώς σας βρήκα και εγώ. Αντικατέστησα σήμερα το S3 με το ΝΟΤΕ 2. To CSC είναι N7100ATOALJ2 μπορεί κάποιος να μου πεί χώρα;

Ευχαριστώ.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τη βοήθεια που μου πρόσφεραν πριν λίγες μέρες και ειδικά τον Ηλία.

Μου πέρασαν τη γαλική ρομ και αναγνωρίζει μια χαρά τα ελληνικά, τώρα αν θα λειτουργεί με το kies δεν το δοκίμασα γιατι δεν μου κάνανε καποια άλλη αλαγή εκτός από τη ρομ.

Τώρ ανα ρωτήσω κάτι εκεί στις εφαρμογές που έχω κατεβάσει από τη θέση που μπορείς να διαγράψεις μια εφαρμογή βλεπω αυτο b2b.hrs.android.lib. Να το διαγράψω ή θα δημιουργήσω κανένα πρόβλημα;

Και κάτι ακόμα στο galaxy s2 που είχα πριν είχα κατεβάσει ενα καταπληκτικό λεξικό, lexico αβ, και τώρα δεν το βρίσκω πουθενά http://eevoskos.blogspot.com/search/label/lexicon υπάρχει τρόπος να μεταφέρω μια ολόκληρη εφαρμογή από το galaxy s2 στο note 2;

Καλώς σας βρήκα και εγώ. Αντικατέστησα σήμερα το S3 με το ΝΟΤΕ 2. To CSC είναι N7100ATOALJ2 μπορεί κάποιος να μου πεί χώρα;

Ευχαριστώ.

Καλώς ορισες και καλορίζικο το firmware που εχεις ειναι αυστριακό

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τη βοήθεια που μου πρόσφεραν πριν λίγες μέρες και ειδικά τον Ηλία.

Μου πέρασαν τη γαλική ρομ και αναγνωρίζει μια χαρά τα ελληνικά, τώρα αν θα λειτουργεί με το kies δεν το δοκίμασα γιατι δεν μου κάνανε καποια άλλη αλαγή εκτός από τη ρομ.

Τώρ ανα ρωτήσω κάτι εκεί στις εφαρμογές που έχω κατεβάσει από τη θέση που μπορείς να διαγράψεις μια εφαρμογή βλεπω αυτο b2b.hrs.android.lib. Να το διαγράψω ή θα δημιουργήσω κανένα πρόβλημα;

Και κάτι ακόμα στο galaxy s2 που είχα πριν είχα κατεβάσει ενα καταπληκτικό λεξικό, lexico αβ, και τώρα δεν το βρίσκω πουθενά http://eevoskos.blogspot.com/search/label/lexicon υπάρχει τρόπος να μεταφέρω μια ολόκληρη εφαρμογή από το galaxy s2 στο note 2;

Επειδή η εφαρμογή που θες να μεταφέρεις δεν υπάρχει πλέον στο μάρκετ θα χρειαστείς και τα δεδομένα της. Ο μόνος τρόπος να μεταφέρεις εφαρμογή με δεδομένα είναι να είσαι root και να έχεις το titanium backup ή κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα.:)

Αγαπητέ Voltaire πως το κάνεις αυτό στην οθόνη ώστε να ξεκλειδώνει χωρίς τη χρήση του power button??

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)