Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασε κανείς και από τα δύο χρώματα?

Σκέφτομαι να δοκιμάσω και το γκρι αλλά πρώτα θα δώσω το άσπρο αν το κάνω τελικά.

Τι λέτε?

Δεν θέλω να έχω 2-3 συσκευές πάλι γιατί δεν έχω δικά μου άτομα τώρα να τα δώσω άμεσα.

Μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις στην ερώτηση αυτή, δυστυχώς... :(

Τα γούστα είναι προσωπικό θέμα... Πάντως για να σε τρώει το χρώμα σημαίνει ότι το άσπρο κάπως δεν σου κάνει... ;)

Προσωπικά πάντως, βρίσκω το γκρι πολύ καλύτερο...

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το "change player" στο gallery τι ακριβως ειναι ρε παιδια;

Ψαχνομουν πριν...

Με το κινητο συνδεμενο με wifi στο router, στο οποιο rourer εχω συνδεμενο σε δικτυο τον receiver (Pioneer VSX 921) του home cinena, οταν παταω το "change player" στο κινητο ο receiver γυρναει το source σε H.M.G ...

Παιδια στο βιντεο εδω δειχνει στο S Voice πως μπορεις να του δωσεις εντολες μεσω του s pen με ενα κουμπακι που βρισκεται δεξια. Το εχετε ολοι αυτο το κουμπακι? Σε μενα δεν υπαρχει για καποιον λογο.

Έχεις περάσει άλλον launcher?

Έχεις περάσει άλλον launcher?

Nαι με nova ειμαι. Εχει πλακα να ειναι αυτος ο λογος.

ΕΝΤΙΤ: Οχι δεν παιζει ρολο, το δοκιμασα με TW.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Μου μυριζει θεμα rom το handwriting στο svoice.Πχ εγω με γαλλικη j1 δεν το εχω. Καποιος που το εχει μπορει να μας πει ποια rom εχει?Δεν εχω θεμα γλωσσας γιατι εχω σε ολα αγγλικα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μου μυριζει θεμα rom το handwriting στο svoice.Πχ εγω με γαλλικη j1 δεν το εχω. Καποιος που το εχει μπορει να μας πει ποια rom εχει?Δεν εχω θεμα γλωσσας γιατι εχω σε ολα αγγλικα

Ναι οντως κατι τετοιο πρεπει να παιζει. Και εγω με j1 ειμαι και ιδιo set up.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Kαλησπερα παιδια ελπιζω και εγω μεχρι παρασκευη(%$&%^ απεργιες και οι τραπεζουπαλυλοι) να το εχω στα χερια μου..εννοειται προτιμαω to titanioum grey!

Αρχικα θα ηθελα να πω αν εχετε καποιον γνωστο η αν υπαρχει καποιος απο εδω μεσα που εχει δικο του μαγαζι (extreme mobile????) να το αγορασω απο εκεινον να μην σκασω 570+ σε καποιο αλλο καταστημα...αλληλεγγυη :)

επισης δεν προκειται να μεινει το κινητο με στοκ ρομ πανω απο 1 ωρα...εχω μαζεψει ολα τα αρθρα τους οδειγους και τα λινκ αναλυτικα (εχω φτιαξει δικο μου οδηγο που λεω τι πρεπει να κανω και με την σειρα),αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν η ωμεγα ν6 που εχει παει τωρα εχει 100% ςορκινγ ολα τα feature της συσκευης ετσι ωστε και με την ωμεγα να μπορεσω να μαθω πληρως σε βαθος χρονου ολες τις λειτουργιες της.

Μηπως προτεινεται και καποιον κερνελ? εστω να ειναι μια ψειρα πιο καλος ρε παιδι μου να αξιζει να φλασαρω? εχω ακουσει σχετικα με εναν το persaeus (???καπως ετσι????)...

Εχω ιαβασει ολη την βιβλιο...να φλασαρω το volume+ και το chainfire 3d?? δουλεβουν? αξιζει? καποιο αλο mod αξιοσημειωτο?

Τελος θελω ενα προγραμμα για call recording...

(περισσοτερες αποριες την στιγμη που θα κανω ολα αυτα και μετα )

Υ.Γ γνωριζω τους κανονες του φορουμ,αν θεωρητε διαφιμηση να μου πειτε το μαγαζι (αν γνωριζετε η υπαρχει καποιος ιδιοκτητης εδω μεσα) με π.μ

Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα και συνεχιστε την καταπληκτικη δουλεια που κανεται...People needs you :)

Ηave a nice day!

Kαλησπερα παιδια ελπιζω και εγω μεχρι παρασκευη(%$&%^ απεργιες και οι τραπεζουπαλυλοι) να το εχω στα χερια μου..εννοειται προτιμαω to titanioum grey!

Αρχικα θα ηθελα να πω αν εχετε καποιον γνωστο η αν υπαρχει καποιος απο εδω μεσα που εχει δικο του μαγαζι (extreme mobile????) να το αγορασω απο εκεινον να μην σκασω 570+ σε καποιο αλλο καταστημα...αλληλεγγυη :)

επισης δεν προκειται να μεινει το κινητο με στοκ ρομ πανω απο 1 ωρα...εχω μαζεψει ολα τα αρθρα τους οδειγους και τα λινκ αναλυτικα (εχω φτιαξει δικο μου οδηγο που λεω τι πρεπει να κανω και με την σειρα),αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν η ωμεγα ν6 που εχει παει τωρα εχει 100% ςορκινγ ολα τα feature της συσκευης ετσι ωστε και με την ωμεγα να μπορεσω να μαθω πληρως σε βαθος χρονου ολες τις λειτουργιες της.

Μηπως προτεινεται και καποιον κερνελ? εστω να ειναι μια ψειρα πιο καλος ρε παιδι μου να αξιζει να φλασαρω? εχω ακουσει σχετικα με εναν το persaeus (???καπως ετσι????)...

Εχω ιαβασει ολη την βιβλιο...να φλασαρω το volume+ και το chainfire 3d?? δουλεβουν? αξιζει? καποιο αλο mod αξιοσημειωτο?

Τελος θελω ενα προγραμμα για call recording...

(περισσοτερες αποριες την στιγμη που θα κανω ολα αυτα και μετα )

Υ.Γ γνωριζω τους κανονες του φορουμ,αν θεωρητε διαφιμηση να μου πειτε το μαγαζι (αν γνωριζετε η υπαρχει καποιος ιδιοκτητης εδω μεσα) με π.μ

Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα και συνεχιστε την καταπληκτικη δουλεια που κανεται...People needs you :)

Ηave a nice day!

Καλησπέρα και καλώς ήρθες.

Το συγκεκριμένο μαγαζί προτίνεται απο πολλούς απο εμάς.Ο νίκος είναι αστέρι.

Για kernel μείνε ως έχεις.Για ψείρες και τέτοια δεν αξίζει να περάσεις κάποιον custom kernel μέχρι στιγμής.Ήδη βγήκε ένας νέος σήμερα (RedPill), αλλά καλύτερα να περιμένουμε μέχρι να δοκιμαστεί.

Η omega ναι, έχει όλα τα features.

Το call recording υπάρχει σαν χαρακτηριστικό μέσα σε όλες σχεδόν τις custom rom, άρα δε χρειάζεσαι κάποιο επιπλέον πρόγραμμα.

Αν θες πιο δυνατό ήχο, κατέβασε το παρακάτω αρχείο που έχω φτιάξει και δουλεύει σε όλες τις custom rom (ακολούθησε τις οδηγίες):

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33754766&postcount=1953

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλησπέρα και καλώς ήρθες.

Το συγκεκριμένο μαγαζί προτίνεται απο πολλούς απο εμάς.Ο νίκος είναι αστέρι.

Για kernel μείνε ως έχεις.Για ψείρες και τέτοια δεν αξίζει να περάσεις κάποιον custom kernel μέχρι στιγμής.Ήδη βγήκε ένας νέος σήμερα (RedPill), αλλά καλύτερα να περιμένουμε μέχρι να δοκιμαστεί.

Η omega ναι, έχει όλα τα features.

Το call recording υπάρχει σαν χαρακτηριστικό μέσα σε όλες σχεδόν τις custom rom, άρα δε χρειάζεσαι κάποιο επιπλέον πρόγραμμα.

Αν θες πιο δυνατό ήχο, κατέβασε το παρακάτω αρχείο που έχω φτιάξει και δουλεύει σε όλες τις custom rom (ακολούθησε τις οδηγίες):

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33754766&postcount=1953

Σε ευχαριστω φιλε Ηλια. μου ελεισες της αποριες και κατεβασα το δικο σου οπως μου ειπες....!

Eχει μαγαζι απο στο Αιγαλεω? Αιγαλεω μενω! μπορω να παω και αυριο να το παρω τοτε :D

Σε ευχαριστω φιλε Ηλια. μου ελεισες της αποριες και κατεβασα το δικο σου οπως μου ειπες....!

Eχει μαγαζι απο στο Αιγαλεω? Αιγαλεω μενω! μπορω να παω και αυριο να το παρω τοτε :D

ο Νικος εχει μαγαζι στο Αιγαλεω ναι, μπορεις να δεις τη διευθυνση στη σελιδα του...

http://www.lmgtfy.com/?q=extreme+mobile+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1

:)...

Follow me on XDA

Το "change player" στο gallery τι ακριβως ειναι ρε παιδια;

Ψαχνομουν πριν...

Με το κινητο συνδεμενο με wifi στο router, στο οποιο rourer εχω συνδεμενο σε δικτυο τον receiver (Pioneer VSX 921) του home cinena, οταν παταω το "change player" στο κινητο ο receiver γυρναει το source σε H.M.G ...

σε μενα μου δινει επιλογη να το παιξω ειτε στην τηλεοραση ειτε στο pc.εννοειτε η τηλεοραση ειναι samsung με wifi και στο pc εχω ρυθμισει το allshare.δουλευει ειτε με φωτο ειτε με βινρεο και ειναι πολυ βολικο.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

σε μενα μου δινει επιλογη να το παιξω ειτε στην τηλεοραση ειτε στο pc.εννοειτε η τηλεοραση ειναι samsung με wifi και στο pc εχω ρυθμισει το allshare.δουλευει ειτε με φωτο ειτε με βινρεο και ειναι πολυ βολικο.

Απ'οτι διαβασα ο δικος μου receiver δεν υποστηρίζει εικονες και βιντεο μεσω dlna, για λογους copyright και να μην "κλεβει" απο την αγορα των media players απ'οτι καταλαβαινω(?).

Ασχοληθηκα λιγο με το θεμα και το έστησα. Μπορω πλεον να παιζω την μουσικη κατευθειαν απο το κινητο μεσω του Allshare στο receiver.

Χρησιμο...

Εγώ με την ελληνική το έχω κανονικά.

Εγώ με την ελληνική το έχω κανονικά.

Μαλιστα αρα παμε στο

Lj1 δεν το εχει

Lj3 το εχει

Edit η φουστια η τεραστια.Δεν ειναι θεμα ποια rom φορας.Μεσα απο τα settings του svoice πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα απο english uk σε english usa.Το I5 τους μεσα

http://db.tt/mVK2lv7s

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Να κάνω μια ερώτηση... Πως γίνεται να συγχρονιζει τα update των εφαρμογών μόνο από wifi και όχι από 3g αλλά το Ίντερνετ να δουλεύει κανονικά στο 3g?

Να κάνω μια ερώτηση... Πως γίνεται να συγχρονιζει τα update των εφαρμογών μόνο από wifi και όχι από 3g αλλά το Ίντερνετ να δουλεύει κανονικά στο 3g?

Αν πας στα settings του playstore επελεξε το δευτερο και το τριτο απο την αρχη

Μαλιστα αρα παμε στο

Lj1 δεν το εχει

Lj3 το εχει

Edit η φουστια η τεραστια.Δεν ειναι θεμα ποια rom φορας.Μεσα απο τα settings του svoice πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα απο english uk σε english usa.Το I5 τους μεσα

http://db.tt/mVK2lv7s

Eισαι φοβερος! Απορω πως το πετυχες! Επιβεβεβαιωνω πως λειτουργει ετσι. Ελεος ομως :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Eισαι φοβερος! Απορω πως το πετυχες! Επιβεβεβαιωνω πως λειτουργει ετσι. Ελεος ομως :lol:

Πετραν μου δεν ειμαι εγω φοβερος ...το xda ειναι .Η πλακα ειναι οτι το ειχα απενεργοποιημενο μεχρι που με μπριζωσες :D:D:D

Αν πας στα settings του playstore επελεξε το δευτερο και το τριτο απο την αρχη

Δεν ειχα δει ποτε οτι εχει ρυθμισεις στο Playstore.... απλα respect!!!

Παιδιά εγω πηρα το titanium grey και ο φορτιστης στο κουτι ηταν λευκος. Ετσι είναι σε ολους; Επίσης το swype που ακριβώς βρίσκεται;
RX8 rules!

Παιδιά εγω πηρα το titanium grey και ο φορτιστης στο κουτι ηταν λευκος. Ετσι είναι σε ολους; Επίσης το swype που ακριβώς βρίσκεται;

Έτσι είναι ο φορτιστής και τα ακουστικά. Λευκά.

Το Note δεν έχει έχει Swype. Βέβαια έχουν προσθέσει δυνατότητα όπως το swype στο πληκρολογιο της Samsung.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του πληκτρολογιου και θα το δεις..;)

Follow me on XDA

Και εμένα λευκός είναι ο φορτιστής με αποσπώμενο το καλώδιο USB! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Μπαίνω με το dolphin youtube και δεν μου ανοιγει τα videos. Ψάχνω στο play store για flash player plugin και δεν μου βγαζει τίποτα...

Τι πρεπει να εγκαταστήσω;

RX8 rules!

Μπαίνω με το dolphin youtube και δεν μου ανοιγει τα videos. Ψάχνω στο play store για flash player plugin και δεν μου βγαζει τίποτα...

Τι πρεπει να εγκαταστήσω;

flash player

http://db.tt/Myvr6prI

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)