JoeBar Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Πέρασε κανείς και από τα δύο χρώματα? Σκέφτομαι να δοκιμάσω και το γκρι αλλά πρώτα θα δώσω το άσπρο αν το κάνω τελικά. Τι λέτε? Δεν θέλω να έχω 2-3 συσκευές πάλι γιατί δεν έχω δικά μου άτομα τώρα να τα δώσω άμεσα. Μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις στην ερώτηση αυτή, δυστυχώς... :( Τα γούστα είναι προσωπικό θέμα... Πάντως για να σε τρώει το χρώμα σημαίνει ότι το άσπρο κάπως δεν σου κάνει... ;) Προσωπικά πάντως, βρίσκω το γκρι πολύ καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Το "change player" στο gallery τι ακριβως ειναι ρε παιδια; Ψαχνομουν πριν... Με το κινητο συνδεμενο με wifi στο router, στο οποιο rourer εχω συνδεμενο σε δικτυο τον receiver (Pioneer VSX 921) του home cinena, οταν παταω το "change player" στο κινητο ο receiver γυρναει το source σε H.M.G ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδια στο βιντεο εδω δειχνει στο S Voice πως μπορεις να του δωσεις εντολες μεσω του s pen με ενα κουμπακι που βρισκεται δεξια. Το εχετε ολοι αυτο το κουμπακι? Σε μενα δεν υπαρχει για καποιον λογο. Έχεις περάσει άλλον launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Έχεις περάσει άλλον launcher? Nαι με nova ειμαι. Εχει πλακα να ειναι αυτος ο λογος. ΕΝΤΙΤ: Οχι δεν παιζει ρολο, το δοκιμασα με TW. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Μου μυριζει θεμα rom το handwriting στο svoice.Πχ εγω με γαλλικη j1 δεν το εχω. Καποιος που το εχει μπορει να μας πει ποια rom εχει?Δεν εχω θεμα γλωσσας γιατι εχω σε ολα αγγλικα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Μου μυριζει θεμα rom το handwriting στο svoice.Πχ εγω με γαλλικη j1 δεν το εχω. Καποιος που το εχει μπορει να μας πει ποια rom εχει?Δεν εχω θεμα γλωσσας γιατι εχω σε ολα αγγλικα Ναι οντως κατι τετοιο πρεπει να παιζει. Και εγω με j1 ειμαι και ιδιo set up. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolai92 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Kαλησπερα παιδια ελπιζω και εγω μεχρι παρασκευη(%$&%^ απεργιες και οι τραπεζουπαλυλοι) να το εχω στα χερια μου..εννοειται προτιμαω to titanioum grey! Αρχικα θα ηθελα να πω αν εχετε καποιον γνωστο η αν υπαρχει καποιος απο εδω μεσα που εχει δικο του μαγαζι (extreme mobile????) να το αγορασω απο εκεινον να μην σκασω 570+ σε καποιο αλλο καταστημα...αλληλεγγυη :) επισης δεν προκειται να μεινει το κινητο με στοκ ρομ πανω απο 1 ωρα...εχω μαζεψει ολα τα αρθρα τους οδειγους και τα λινκ αναλυτικα (εχω φτιαξει δικο μου οδηγο που λεω τι πρεπει να κανω και με την σειρα),αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν η ωμεγα ν6 που εχει παει τωρα εχει 100% ςορκινγ ολα τα feature της συσκευης ετσι ωστε και με την ωμεγα να μπορεσω να μαθω πληρως σε βαθος χρονου ολες τις λειτουργιες της. Μηπως προτεινεται και καποιον κερνελ? εστω να ειναι μια ψειρα πιο καλος ρε παιδι μου να αξιζει να φλασαρω? εχω ακουσει σχετικα με εναν το persaeus (???καπως ετσι????)... Εχω ιαβασει ολη την βιβλιο...να φλασαρω το volume+ και το chainfire 3d?? δουλεβουν? αξιζει? καποιο αλο mod αξιοσημειωτο? Τελος θελω ενα προγραμμα για call recording... (περισσοτερες αποριες την στιγμη που θα κανω ολα αυτα και μετα ) Υ.Γ γνωριζω τους κανονες του φορουμ,αν θεωρητε διαφιμηση να μου πειτε το μαγαζι (αν γνωριζετε η υπαρχει καποιος ιδιοκτητης εδω μεσα) με π.μ Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα και συνεχιστε την καταπληκτικη δουλεια που κανεται...People needs you :) Ηave a nice day! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Kαλησπερα παιδια ελπιζω και εγω μεχρι παρασκευη(%$&%^ απεργιες και οι τραπεζουπαλυλοι) να το εχω στα χερια μου..εννοειται προτιμαω to titanioum grey! Αρχικα θα ηθελα να πω αν εχετε καποιον γνωστο η αν υπαρχει καποιος απο εδω μεσα που εχει δικο του μαγαζι (extreme mobile????) να το αγορασω απο εκεινον να μην σκασω 570+ σε καποιο αλλο καταστημα...αλληλεγγυη :) επισης δεν προκειται να μεινει το κινητο με στοκ ρομ πανω απο 1 ωρα...εχω μαζεψει ολα τα αρθρα τους οδειγους και τα λινκ αναλυτικα (εχω φτιαξει δικο μου οδηγο που λεω τι πρεπει να κανω και με την σειρα),αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν η ωμεγα ν6 που εχει παει τωρα εχει 100% ςορκινγ ολα τα feature της συσκευης ετσι ωστε και με την ωμεγα να μπορεσω να μαθω πληρως σε βαθος χρονου ολες τις λειτουργιες της. Μηπως προτεινεται και καποιον κερνελ? εστω να ειναι μια ψειρα πιο καλος ρε παιδι μου να αξιζει να φλασαρω? εχω ακουσει σχετικα με εναν το persaeus (???καπως ετσι????)... Εχω ιαβασει ολη την βιβλιο...να φλασαρω το volume+ και το chainfire 3d?? δουλεβουν? αξιζει? καποιο αλο mod αξιοσημειωτο? Τελος θελω ενα προγραμμα για call recording... (περισσοτερες αποριες την στιγμη που θα κανω ολα αυτα και μετα ) Υ.Γ γνωριζω τους κανονες του φορουμ,αν θεωρητε διαφιμηση να μου πειτε το μαγαζι (αν γνωριζετε η υπαρχει καποιος ιδιοκτητης εδω μεσα) με π.μ Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα και συνεχιστε την καταπληκτικη δουλεια που κανεται...People needs you :) Ηave a nice day! Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Το συγκεκριμένο μαγαζί προτίνεται απο πολλούς απο εμάς.Ο νίκος είναι αστέρι. Για kernel μείνε ως έχεις.Για ψείρες και τέτοια δεν αξίζει να περάσεις κάποιον custom kernel μέχρι στιγμής.Ήδη βγήκε ένας νέος σήμερα (RedPill), αλλά καλύτερα να περιμένουμε μέχρι να δοκιμαστεί. Η omega ναι, έχει όλα τα features. Το call recording υπάρχει σαν χαρακτηριστικό μέσα σε όλες σχεδόν τις custom rom, άρα δε χρειάζεσαι κάποιο επιπλέον πρόγραμμα. Αν θες πιο δυνατό ήχο, κατέβασε το παρακάτω αρχείο που έχω φτιάξει και δουλεύει σε όλες τις custom rom (ακολούθησε τις οδηγίες): http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33754766&postcount=1953 Edited November 6, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolai92 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Το συγκεκριμένο μαγαζί προτίνεται απο πολλούς απο εμάς.Ο νίκος είναι αστέρι. Για kernel μείνε ως έχεις.Για ψείρες και τέτοια δεν αξίζει να περάσεις κάποιον custom kernel μέχρι στιγμής.Ήδη βγήκε ένας νέος σήμερα (RedPill), αλλά καλύτερα να περιμένουμε μέχρι να δοκιμαστεί. Η omega ναι, έχει όλα τα features. Το call recording υπάρχει σαν χαρακτηριστικό μέσα σε όλες σχεδόν τις custom rom, άρα δε χρειάζεσαι κάποιο επιπλέον πρόγραμμα. Αν θες πιο δυνατό ήχο, κατέβασε το παρακάτω αρχείο που έχω φτιάξει και δουλεύει σε όλες τις custom rom (ακολούθησε τις οδηγίες): http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33754766&postcount=1953 Σε ευχαριστω φιλε Ηλια. μου ελεισες της αποριες και κατεβασα το δικο σου οπως μου ειπες....! Eχει μαγαζι απο στο Αιγαλεω? Αιγαλεω μενω! μπορω να παω και αυριο να το παρω τοτε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Σε ευχαριστω φιλε Ηλια. μου ελεισες της αποριες και κατεβασα το δικο σου οπως μου ειπες....! Eχει μαγαζι απο στο Αιγαλεω? Αιγαλεω μενω! μπορω να παω και αυριο να το παρω τοτε :D ο Νικος εχει μαγαζι στο Αιγαλεω ναι, μπορεις να δεις τη διευθυνση στη σελιδα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Σε ευχαριστω φιλε Ηλια. μου ελεισες της αποριες και κατεβασα το δικο σου οπως μου ειπες....! Eχει μαγαζι απο στο Αιγαλεω? Αιγαλεω μενω! μπορω να παω και αυριο να το παρω τοτε :D http://www.lmgtfy.com/?q=extreme+mobile+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1 :)... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Το "change player" στο gallery τι ακριβως ειναι ρε παιδια; Ψαχνομουν πριν... Με το κινητο συνδεμενο με wifi στο router, στο οποιο rourer εχω συνδεμενο σε δικτυο τον receiver (Pioneer VSX 921) του home cinena, οταν παταω το "change player" στο κινητο ο receiver γυρναει το source σε H.M.G ... σε μενα μου δινει επιλογη να το παιξω ειτε στην τηλεοραση ειτε στο pc.εννοειτε η τηλεοραση ειναι samsung με wifi και στο pc εχω ρυθμισει το allshare.δουλευει ειτε με φωτο ειτε με βινρεο και ειναι πολυ βολικο. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 σε μενα μου δινει επιλογη να το παιξω ειτε στην τηλεοραση ειτε στο pc.εννοειτε η τηλεοραση ειναι samsung με wifi και στο pc εχω ρυθμισει το allshare.δουλευει ειτε με φωτο ειτε με βινρεο και ειναι πολυ βολικο. Απ'οτι διαβασα ο δικος μου receiver δεν υποστηρίζει εικονες και βιντεο μεσω dlna, για λογους copyright και να μην "κλεβει" απο την αγορα των media players απ'οτι καταλαβαινω(?). Ασχοληθηκα λιγο με το θεμα και το έστησα. Μπορω πλεον να παιζω την μουσικη κατευθειαν απο το κινητο μεσω του Allshare στο receiver. Χρησιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Μου μυριζει θεμα rom το handwriting στο svoice.Πχ εγω με γαλλικη j1 δεν το εχω. Καποιος που το εχει μπορει να μας πει ποια rom εχει?Δεν εχω θεμα γλωσσας γιατι εχω σε ολα αγγλικα Εγώ με την ελληνική το έχω κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Εγώ με την ελληνική το έχω κανονικά. Μαλιστα αρα παμε στο Lj1 δεν το εχει Lj3 το εχει Edit η φουστια η τεραστια.Δεν ειναι θεμα ποια rom φορας.Μεσα απο τα settings του svoice πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα απο english uk σε english usa.Το I5 τους μεσα http://db.tt/mVK2lv7s Edited November 6, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Να κάνω μια ερώτηση... Πως γίνεται να συγχρονιζει τα update των εφαρμογών μόνο από wifi και όχι από 3g αλλά το Ίντερνετ να δουλεύει κανονικά στο 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Να κάνω μια ερώτηση... Πως γίνεται να συγχρονιζει τα update των εφαρμογών μόνο από wifi και όχι από 3g αλλά το Ίντερνετ να δουλεύει κανονικά στο 3g? Αν πας στα settings του playstore επελεξε το δευτερο και το τριτο απο την αρχη Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Μαλιστα αρα παμε στο Lj1 δεν το εχει Lj3 το εχει Edit η φουστια η τεραστια.Δεν ειναι θεμα ποια rom φορας.Μεσα απο τα settings του svoice πρεπει να αλλαξεις τη γλωσσα απο english uk σε english usa.Το I5 τους μεσα http://db.tt/mVK2lv7s Eισαι φοβερος! Απορω πως το πετυχες! Επιβεβεβαιωνω πως λειτουργει ετσι. Ελεος ομως :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Eισαι φοβερος! Απορω πως το πετυχες! Επιβεβεβαιωνω πως λειτουργει ετσι. Ελεος ομως :lol: Πετραν μου δεν ειμαι εγω φοβερος ...το xda ειναι .Η πλακα ειναι οτι το ειχα απενεργοποιημενο μεχρι που με μπριζωσες :D:D:D Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Αν πας στα settings του playstore επελεξε το δευτερο και το τριτο απο την αρχη Δεν ειχα δει ποτε οτι εχει ρυθμισεις στο Playstore.... απλα respect!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδιά εγω πηρα το titanium grey και ο φορτιστης στο κουτι ηταν λευκος. Ετσι είναι σε ολους; Επίσης το swype που ακριβώς βρίσκεται; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδιά εγω πηρα το titanium grey και ο φορτιστης στο κουτι ηταν λευκος. Ετσι είναι σε ολους; Επίσης το swype που ακριβώς βρίσκεται; Έτσι είναι ο φορτιστής και τα ακουστικά. Λευκά. Το Note δεν έχει έχει Swype. Βέβαια έχουν προσθέσει δυνατότητα όπως το swype στο πληκρολογιο της Samsung. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του πληκτρολογιου και θα το δεις..;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Παιδιά εγω πηρα το titanium grey και ο φορτιστης στο κουτι ηταν λευκος. Ετσι είναι σε ολους; Επίσης το swype που ακριβώς βρίσκεται; Και εμένα λευκός είναι ο φορτιστής με αποσπώμενο το καλώδιο USB! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μπαίνω με το dolphin youtube και δεν μου ανοιγει τα videos. Ψάχνω στο play store για flash player plugin και δεν μου βγαζει τίποτα... Τι πρεπει να εγκαταστήσω; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μπαίνω με το dolphin youtube και δεν μου ανοιγει τα videos. Ψάχνω στο play store για flash player plugin και δεν μου βγαζει τίποτα... Τι πρεπει να εγκαταστήσω; flash player http://db.tt/Myvr6prI Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts