aekarakostas Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Γειά σας παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το note 2 καθώς η τιμή του πλέον είναι κάτι παραπάνω απο καλή. Να πω πως δεν έχω ξανάασχοληθεί ΠΟΤΕ με android και smartphones γενικότερα. Το ερώτημά μου είναι, αγοράζω τώρα ή περιμένω το 3; Τα λεφτά που θα είμαι διατεθειμένος να δώσω θα είναι περίπου 550. Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 ΤΩΡΑ! Δώσε λίγο χρόνο να εξοικειωθείς και θα το λατρέψεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Ναι αλλά μετά δεν θα παίζει φράγκο για το 3 και θα το λιγουρεύομαι. Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Αν θα αξίζει την υπομονή θα περιμένω, τι να κάνω. Παίζει να είμαι απο τον πολύ λίγο κόσμο που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια με κινητό των 15 ευρώ. Αφού θα πάρω κάτι, ας με κρατήσει χρόνια. Θεωρητικά πάντα, κοντά Σεπτέμβρη δεν θα έχουμε με το καλό την παρουσίαση; Μπορεί κανα σκρουτζομάγαζο να κατεβάσει γρήγορα την τιμή, αυτό ελπίζω. Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoscello Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Καλησπέρα κι από μένα. Σήμερα βγήκε ένα update για το allshare cast, το πήρατε χαμπάρι; πέρασα το νέο firmware στο dongle αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω κάποια διαφορά από το λίγο που το τσέκαρα. Και στο plays store δεν αναφέρει τις αλλαγές που φέρνει το update. Ασχολήθηκε κάνεις περισσότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Καλησπέρα κι από μένα. Σήμερα βγήκε ένα update για το allshare cast, το πήρατε χαμπάρι; πέρασα το νέο firmware στο dongle αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω κάποια διαφορά από το λίγο που το τσέκαρα. Και στο plays store δεν αναφέρει τις αλλαγές που φέρνει το update. Ασχολήθηκε κάνεις περισσότερο; Εντελώς άχρηστη υπηρεσία. Και τέτοιες ******** τις έχω πετάξει προ πολλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 ερωτηση για RAM..... δεν ειμαι root και ολα ειναι εργοστασιακα.......εχω απενεργοποιησει πολλες εφαρμογες απο ενα ποστ που βρηκα εδω , εχω κατεβασεςι πολυ λιγες (fb,tw,viber,kai 5-6ακομα ) και οταν παω στην διαχειρηση μου δειχνει οτι καταναλωνει πανω απο 1 gb (1,20-1,40) απο το 1,85 διαθεσημο......παταω εκαθαρηση και μου ''σκοτωνει'' 40-50 εφαρμογες.....(που σημαινει οτι τρεχουν) τι μπορω να κανω ? απο που τρεχουν τοσες πολλες και τρωνε RAM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 ερωτηση για RAM..... δεν ειμαι root και ολα ειναι εργοστασιακα.......εχω απενεργοποιησει πολλες εφαρμογες απο ενα ποστ που βρηκα εδω , εχω κατεβασεςι πολυ λιγες (fb,tw,viber,kai 5-6ακομα ) και οταν παω στην διαχειρηση μου δειχνει οτι καταναλωνει πανω απο 1 gb (1,20-1,40) απο το 1,85 διαθεσημο......παταω εκαθαρηση και μου ''σκοτωνει'' 40-50 εφαρμογες.....(που σημαινει οτι τρεχουν) τι μπορω να κανω ? απο που τρεχουν τοσες πολλες και τρωνε RAM? Κοίτα επειδή εχω χοντρό κόλλημα με τη διαθέσιμη ram θα σου πω να μην σκας γιατι και στο 1.50 νς είναι δεν εχεις πρόβλημα. Εγω στην αρχη εκανα εκαθαριση καθε φορά που κλειδωνα το τηλέφωνο (οτι να ναι) Δεν σου απάντησα σε αυτό που ρώτησες απλά σου λεω να μην πολυ σκας με αυτο το θέμα. ;) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 ερωτηση για RAM..... δεν ειμαι root και ολα ειναι εργοστασιακα.......εχω απενεργοποιησει πολλες εφαρμογες απο ενα ποστ που βρηκα εδω , εχω κατεβασεςι πολυ λιγες (fb,tw,viber,kai 5-6ακομα ) και οταν παω στην διαχειρηση μου δειχνει οτι καταναλωνει πανω απο 1 gb (1,20-1,40) απο το 1,85 διαθεσημο......παταω εκαθαρηση και μου ''σκοτωνει'' 40-50 εφαρμογες.....(που σημαινει οτι τρεχουν) τι μπορω να κανω ? απο που τρεχουν τοσες πολλες και τρωνε RAM? Δεν είναι όλες άχρηστες αυτές που τρέχουν... Ακόμα και αν τις κλείσεις το λειτουργικό θα τις ανοίξει. Το θέμα είναι να γίνεις root ώστε να καταργήσεις προγράμματα και υπηρεσίες που σου είναι παντελώς άχρηστα. Τότε όλα τα υπόλοιπα θα σου είναι χρήσιμα και θα έχουν λόγο να τρέχουν στο λειτουργικό. Εγώ έχω περασμένα 87 εφαρμογές. Κοίτα μνήμη μετά από εκκαθάριση : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 1.85 Κάπως δύσκολο να έχεις φίλε μου...εκτός και αν ήθελες να πεις 1.75... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Δεν είναι όλες άχρηστες αυτές που τρέχουν... Ακόμα και αν τις κλείσεις το λειτουργικό θα τις ανοίξει. Το θέμα είναι να γίνεις root ώστε να καταργήσεις προγράμματα και υπηρεσίες που σου είναι παντελώς άχρηστα. Τότε όλα τα υπόλοιπα θα σου είναι χρήσιμα και θα έχουν λόγο να τρέχουν στο λειτουργικό. Εγώ έχω περασμένα 87 εφαρμογές. Κοίτα μνήμη μετά από εκκαθάριση : Ετσι απο περιεργεια , και ισως βεβαια να βγαινω λιγο εκτος θεματος , αλλα το εχω απορια..Παλαιοτερα ειχα Galaxy mini ,εποχες gingerbread , και εμεναν στο κινητο 150 μβ μετα απο εκαθαριση εφαρμογων.Τα 360 mb RAM της συσκευης παραηταν ικανοποιητικα. Αναβαθμιστηκα σε galaxy s , εποχες ics , και το κινητο καταναλωνε περισσοτερα στην ιδια κατασταση.Τωρα εχοντας περασει jelly bean 4.2.2 (ανεπισημα βεβαια) στο ιδιο κινητο εχω φτασει οταν παταω εκκαθάριση εφαρμογων απο τον task manager και η μνημη να μην μπορε να "πεσει" κατω απο ~310 mb ... Σε αλλα κινητα πχ galaxy i9100 , το 1 gb υπεραρκουσε...πριν απο εποχες jelly bean βεβαια.. Το κορυφαιο δε , Galaxy s3 με το 1 gb RAM και Galaxy s3 με 2 gb ram , πατώντας εκκαθάριση εφαρμογων απο τον task manager , βλεπεις η δεν βλεπεις να "μενει" διαφορετικη μνημη RAM? Δηλαδη οταν θα βγει το Note 3 , που ακουγεται οτι θα εχει 3 gb RAM , εχετε αναρωτηθει ποση πραγματικα διαθεσιμη μνημη θα εχετε? Πιστευετε οτι θα εχετε 1 gb ελευθερο ?Πραγματικο 1 gb ομως... ; ;) Φυσικα και καταλαβαινω ,οτι οι εποχες αλλαζουν , τα λειτουργικα επισης , και ειναι λογικο με την εξελιξη του Android να υπαρχει μια αναγκη για αυξηση πορων..Γιατι ενταξει το λειτουργικο αναβαθμιζεται με περισσοτερες λειτουργιες , οι αναγκες των καταναλωτων αυξανονται , αλλα...? Εξηγουνται ολα αυτα; Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Κοίτα επειδή εχω χοντρό κόλλημα με τη διαθέσιμη ram θα σου πω να μην σκας γιατι και στο 1.50 νς είναι δεν εχεις πρόβλημα. Εγω στην αρχη εκανα εκαθαριση καθε φορά που κλειδωνα το τηλέφωνο (οτι να ναι) Δεν σου απάντησα σε αυτό που ρώτησες απλά σου λεω να μην πολυ σκας με αυτο το θέμα. ;) :up: Δεν είναι όλες άχρηστες αυτές που τρέχουν... Ακόμα και αν τις κλείσεις το λειτουργικό θα τις ανοίξει. Το θέμα είναι να γίνεις root ώστε να καταργήσεις προγράμματα και υπηρεσίες που σου είναι παντελώς άχρηστα. Τότε όλα τα υπόλοιπα θα σου είναι χρήσιμα και θα έχουν λόγο να τρέχουν στο λειτουργικό. Εγώ έχω περασμένα 87 εφαρμογές. Κοίτα μνήμη μετά από εκκαθάριση : και ποια θα ειναι τα αχρηστα χωρις να επιρεαστει το τηλ και οι λειτουργειες του? πως θα τα ανακαλυψω? υπαρχει κανενα σχετικο νημα? εδω ή xda 1.85 Κάπως δύσκολο να έχεις φίλε μου...εκτός και αν ήθελες να πεις 1.75... οντως 1,75....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) Και εγώ το φοβόμουν το NoteII στις διακοπές αλλά τελικά με βόλεψε χωρίς να με προβληματίσει το μέγεθος του. Μάλιστα βολέυτηκα και τη θήκη book case (zenus). Έριχνα μέσα 20-50 ευρώ και το δίπλωμα και ήμουν κυριλέ. Το πορτοφόλι έμενε στο ξενοδοχείο και γλύτωνα απο αυτό. Παραδόξως, άλλο είναι αυτό που με προβλημάτισε με το NoteII: Το σήμα. Σε δύσκολα σημεία που δεν είχε σήμα στο νησί δεν έβγαζε γραμμή. Στο ίδιο σημείο, στο ίδιο δίκτυο, το Iphone 4 της γυναίκας μου έβγαζε κλήση. Μου κόστισε κάπως που το θηρίο έμενε χωρίς σήμα και μιλούσα απο το άλλο.... Edited July 31, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 :up: και ποια θα ειναι τα αχρηστα χωρις να επιρεαστει το τηλ και οι λειτουργειες του? πως θα τα ανακαλυψω? υπαρχει κανενα σχετικο νημα? εδω ή xda οντως 1,75....... Λίστες υπάρχουν. Παράδειγμα αυτό το νήμα από το xda. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1910885&page=2 Διάβασε τις περισσότερες σελίδες. Εγώ από αυτή τη λίστα έχω αφήσει τον launcher, το πληκτρολόγιο, και τον κεντρικό updater. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socper Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 ρε παιδια το πηρα σημερα και είδα οτι ηταν γερμανικό. όταν το συνδεσα με κιες ξεκίνησε το update, αλλά κόλλησε στο 58%. το αποσύνδεσα και προσπάθησα μέσω ανάκτησης αλλά πάλι κολλάει . Το θεμα είναι ότι θέλω να κανω hard reset και αντι να μου βγάλει την οθόνη με τις επιλογές μου βγάζει την εικόνα που λέει οτι η διαδικασία αναβάθμισης έχει πρόβλημα και να συνδεθω με κιες. Τα τρία κουμπιά του hard reset τα πάτησα και ταυτόχρονα και στη σειρά αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 ρε παιδια το πηρα σημερα και είδα οτι ηταν γερμανικό. όταν το συνδεσα με κιες ξεκίνησε το update, αλλά κόλλησε στο 58%. το αποσύνδεσα και προσπάθησα μέσω ανάκτησης αλλά πάλι κολλάει . Το θεμα είναι ότι θέλω να κανω hard reset και αντι να μου βγάλει την οθόνη με τις επιλογές μου βγάζει την εικόνα που λέει οτι η διαδικασία αναβάθμισης έχει πρόβλημα και να συνδεθω με κιες. Τα τρία κουμπιά του hard reset τα πάτησα και ταυτόχρονα και στη σειρά αλλά τίποτα Πάτησες ταυτόχρονα volume up/power/home button για να μπεις σε recovery mode ή volume down /power/home button για να μπεις σε download mode ; Αν ναι βγάλε /βάλε μπαταρία και ξαναπροσπάθησε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socper Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) Και γιατί δεν άφησες να κάνει μέσω ota τα update??? Μέσω kies είναι απελπιστικά αργή η διαδικασία..... αν εισαι ασχετος αυτα παθαινεις...τωρα εχω κατεβασει και odin και firmware αλλα για καποιο λογο ενω μπορω να μπω σε download mode, δε με αφηνει να κανω hard reset. Έβγαλα και τη μπαταρία αλλά συνεχίζει να μου βγαζει ενα θαυμαστικό σε κιτρινο τριγωνο λεγοντας να μπω sto recovery modeτου kies αφου δουλευει το download mode θα προσπαθησω μεσω odin Edited July 31, 2013 by socper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Τα μηνύματα που αφορούσαν την σύγκριση μεγέθους μεταξύ Note 2 και άλλων συσκευών ήταν off topic και μεταφέρθηκαν. Παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα μας :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socper Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 τελικα ολα οκ με odin...παμε για αλλα τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Παραδόξως, άλλο είναι αυτό που με προβλημάτισε με το NoteII: Το σήμα. Σε δύσκολα σημεία που δεν είχε σήμα στο νησί δεν έβγαζε γραμμή. Στο ίδιο σημείο, στο ίδιο δίκτυο, το Iphone 4 της γυναίκας μου έβγαζε κλήση. Μου κόστισε κάπως που το θηρίο έμενε χωρίς σήμα και μιλούσα απο το άλλο.... Το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Με εχει κανει ρεζιλι η γυναικα μου με το huawei sonic. Εκει που χανω το σημα εγω αυτη εχει 2 γραμμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Με εχει κανει ρεζιλι η γυναικα μου με το huawei sonic. Εκει που χανω το σημα εγω αυτη εχει 2 γραμμες. Έχετε την ίδια εταιρεία? Πχ cosmote και οι δύο? Αν ναι οι κάρτες έχουν ίδιο chip? Υπάρχει περίπτωση να έχει το έχει ο ένας στο auto και ο άλλος 2g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Καλησπέρα κι από μένα. Σήμερα βγήκε ένα update για το allshare cast, το πήρατε χαμπάρι; πέρασα το νέο firmware στο dongle αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω κάποια διαφορά από το λίγο που το τσέκαρα. Και στο plays store δεν αναφέρει τις αλλαγές που φέρνει το update. Ασχολήθηκε κάνεις περισσότερο; Αυτο που είδα είναι πως άλλαξε το όνομα σε screen mirroring. Αν δεις έχουν αλλάξει και οι εικόνες στην τηλεόραση όταν είναι αποσυνδεδεμένο. Φαντάζομαι πως θα βελτίωσαν και την σταθερότητα, είδα ολόκληρη ταινία χωρίς κολλήματα. Εντελώς άχρηστη υπηρεσία. Και τέτοιες ******** τις έχω πετάξει προ πολλού. Το allshare cast δεν είναι καθόλου άχρηστο. Και δεν είναι υπηρεσία ;-) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Έχετε την ίδια εταιρεία? Πχ cosmote και οι δύο? Αν ναι οι κάρτες έχουν ίδιο chip? Υπάρχει περίπτωση να έχει το έχει ο ένας στο auto και ο άλλος 2g? εύστοχη ερώτηση! στην περίπτωσή μου ίδια εταιρία. το iphone4 γυρισμένο σε 2g το noteII δοκίμασα τόσο σε auto όσο και σε gsm χωρίς όμως διαφορά στη λήψη του note. Επίσης, μετά απο πολλή ώρα χωρις σήμα, το iphone επανερχόταν πιο άμεσα μολις μπαίναμε σε περιοχή με σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 εύστοχη ερώτηση! στην περίπτωσή μου ίδια εταιρία. το iphone4 γυρισμένο σε 2g το noteII δοκίμασα τόσο σε auto όσο και σε gsm χωρίς όμως διαφορά στη λήψη του note. Επίσης, μετά απο πολλή ώρα χωρις σήμα, το iphone επανερχόταν πιο άμεσα μολις μπαίναμε σε περιοχή με σήμα. Παντως εγω,σε συγκριση με τα προηγουμενα μου τηλεφωνα,ητοι,T68i,S700i,W995,το Note 2,ειναι σαφως καλυτερο στην ευαισθησια. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoscello Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ναι, αυτές τις αλλαγές τις είδα. Αλλά ένα πρόβλημα συγχρονισμού ήχου και εικόνας με το allshare cast δεν το έχεις ακόμα και τώρα; προβλήματα σύνδεσης δεν είχα ευτυχώς ποτέ. Να ενημερώσω για όσους δεν γνωρίζουν ή έχουν πρόβλημα πώς με τον vls εμφανίζονται και οι υπότιτλοι των ταινιών στην τηλεόραση, αυτόν χρησιμοποιώ στο κινητό για να στρημαρω και κάνει θαύματα γιατί ως γνωστόν, ο στοκ player μπορεί μεν να τους εμφανίζει, αλλά δεν παίζει dts ήχο. Επίσης ο τελευταίος dice player έχει επιλογή για subtitles over hdmi και τους παίζει κι αυτός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts