Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μετά θα πάρεις και μια Nano sim και ένα triple sim κινητό και θα δουλεύεις οποία θέλεις!!! Να σοβαρευτουμαι ο μόνος τρόπος για να κρατήσεις 2 sim με 1 αριθμό είναι μια υπηρεσία που η wind την προσφέρει και λέγεται twinsim όπου πολύ σωστά αναφέρθηκε μια συσκευή απ τις 2 θα είναι πάντα ενεργή. Τώρα λογικά αυτή την υπηρεσία θα την προσφέρουν και οι άλλες εταιρίες

Φιλε μου εχω δυο νουμερα , ενα στην wind και ενα στην cosmote. Και στα δυο νουμερα εχω απο δυο καρτες, μια μικρη και μια κανονικη, χωρις καποια υπηρεσια που λες για wind. Το μονο που ισχυει απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι τωρα εδω στο νημα , ειναι οτι σε ενα νουμερο , λειτουργει μονο μια απο τις δυο καρτες (μικρη - μεγαλη) . Αρα 1 αριθμος με δυο καρτες (μικρη-μεγαλη) γινετε σε ΟΛΑ τα δικτυα.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια ποση εωτερικη μνημη σας δειχνει οτι εχετε?μου δειχνει συνολο 10 gb ειναι φυσιολογικο?
Samsung Galaxy S8 plus.....

Φιλε μου εχω δυο νουμερα , ενα στην wind και ενα στην cosmote. Και στα δυο νουμερα εχω απο δυο καρτες, μια μικρη και μια κανονικη, χωρις καποια υπηρεσια που λες για wind. Το μονο που ισχυει απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι τωρα εδω στο νημα , ειναι οτι σε ενα νουμερο , λειτουργει μονο μια απο τις δυο καρτες (μικρη - μεγαλη) . Αρα 1 αριθμος με δυο καρτες (μικρη-μεγαλη) γινετε σε ΟΛΑ τα δικτυα.

Τότε πάω πάσο. Εμένα δεν μου δώσανε δεύτερη κάρτα. Μου είπανε να φεύγω την κανονική την ακύρωσανε και μου δώσανε microsim. Μπορεί να έχει αλλάξει πλέον αυτό.

Υ. Γ. Εκτός και αν έχεις κάνει κλωνοποίηση στις κάρτες σου. Οπότε δεν μιλάνε για κάτι που γίνεται έτσι απλά.

Edited by pReHiStoRik

Παιδια ποση εωτερικη μνημη σας δειχνει οτι εχετε?μου δειχνει συνολο 10 gb ειναι φυσιολογικο?

10,36 gb μόνο καμιά 30αρια εφαρμογές έχω και λίγες φώτο.

16gb είναι! Ελεύθερα είναι τα 10,36.Απλά καταλαμβάνει κάποια το λειτουργικό και κάποια έξτρα προγράμματα που βάζει η σαμμυ. Τι να πούνε και οι κάτοχοι του S4 που από τα 16 μένουν τα 8.

πέρασα στο κινητό μαμά rom(GT-Η7100_PRT_Η7100XXDLK7_Η7100PRTDLK5_Η7100XXDLK7) για να το πάω στην Samsung για το πρόβλημα στην οθόνη μου...μπήκα σε recovery και μου βγάζει το android με θαυμαστικό και γραφει"

# manual mode #

-- applying multi csc...

Applied the csc code : PRT

Successfully applied multi-csc. "

θυμόμουν που η official ήταν DLK7 και απλά από την google βρήκα και κατέβασα αυτή..

Έχω κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση?

Edited by GARCIA

πέρασα στο κινητό μαμά rom(GT-Η7100_PRT_Η7100XXDLK7_Η7100PRTDLK5_Η7100XXDLK7) για να το πάω στην Samsung για το πρόβλημα στην οθόνη μου...μπήκα σε recovery και μου βγάζει το android με θαυμαστικό και γραφει"

# manual mode #

-- applying multi csc...

Applied the csc code : PRT

Successfully applied multi-csc. "

θυμόμουν που η official ήταν DLK7 και απλά από την google βρήκα και κατέβασα αυτή..

Έχω κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση?

Φιλε δε θελω να σε στεναχωρησω (εκτος αν μας κανεις πλακα εσυ) αλλα το κινητο σου δεν ειναι αυθεντικο note 2. Προκειται για μια κινεζικη απομιμηση του note 2! Μη το πας στη Samsung θα σε κοροιδεψουν!

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Πες μου ένα λόγο που λες ότι δεν είναι γνήσιο το κινητό μου...Φιλικά επειδή περιμένω απάντηση από κάποιο παιδί που ξέρει...νομίζω πως αυτό που έγραψες είναι λίγο τραγικό...πάντως για απομίμηση παίρνει μια χαρά αναβαθμίσεις ΟΤΑ... Edited by GARCIA

Πες μου ένα λόγο που λες ότι δεν είναι γνήσιο το κινητό μου...Φιλικά επειδή περιμένω απάντηση από κάποιο παιδί που ξέρει...νομίζω πως αυτό που έγραψες είναι λίγο τραγικό...πάντως για απομίμηση παίρνει μια χαρά αναβαθμίσεις ΟΤΑ...

Α που το αγορασες

εδω απο Ελλαδα;

Πες μου ένα λόγο που λες ότι δεν είναι γνήσιο το κινητό μου...Φιλικά επειδή περιμένω απάντηση από κάποιο παιδί που ξέρει...νομίζω πως αυτό που έγραψες είναι λίγο τραγικό...πάντως για απομίμηση παίρνει μια χαρά αναβαθμίσεις ΟΤΑ...

H7100 note 2 δεν υπαρχει απο Samsung. Υπαρχει N7100, N7100T, N7102, N7105, N7105T ΚΑΙ Ν7108.

Για να σου φυγει και καθε αμφιβολια βεβαια κανε τον κοπο να βγαλεις μια φωτογραφια το κουτι του κινητου σου να σου δειξουμε και εμεις τα δικα μας. Συγγνωμη αν αυτο που σου λεω ειναι δυσαρεστο αλλα να σε βοηθησω προσπαθω. Πηγαινε πιασε αυτον που στο πουλησε και λογαριασου μαζι του.

edit: και στο σπιτι μου εχω για την τηλεοραση ενα κινεζικο meadia player με android και αυτο παιρνει μια χαρα αναβαθμισεις OTA.

Υ.Γ: Στην Ελλαδα ηρθαν μονο τα N7100 και N7105. Τα αλλα βγηκαν σε αλλες ηπειρους, οπως Ασια, Αμερικη, Αφρικη!

Edited by nikos92
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Δεν υπαρχει πουθενα στο Note H7100....προφανος το γραφει η ρομ που κατεβασα και εκει ειναι το λαθος..δες τις φωτο...

ΟΚ τοτε δεν υπαρχει λογος για πανικο. Μισο να δουμε τι εχουμε. Κατ αρχην απο που αγορασες το κινητο;

Και δευτερον σε αυτην τη φωτογραφια (http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=34050&d=1373306491) το κινητο σου ειναι με custom rom;

Ναι στην φωτο φοραω την omega αλλα εβαλα μαμα για το παω στην samsung..το εχω παρει απο expansys.

Αντε ρε και με τρομαξες...και λεω θα το στεναχωρησω τωρα το παλικαρι. Εγω νομιζα οτι ηταν στοκ και λεω τι UI ειναι αυτο ...καμια σχεση με touchwiz της samsung. Ειχες γραψει και H7100 που ειναι το ονομα του κινεζικου κλωνου λεω παει μουφα του πασαρανε του παιδιου! Τελος καλο,ολα καλα!

Δηλαδη με το ανθρωπακι που ειναι ταβλα στο recovery δεν εχει κανενα θεμα με την εγγυηση?

Μάλλον δεν έχει αλλάξει το csc .

Πέρνα ξανα το επίσημο firmware που είναι για την συσκευή σου και κανε ένα full wipe .

Samsung galaxy s21+

Και πως ξερω πια ειχα official lol?με το που το πηρα εβαλα custom..

Εγώ το s3 που είχα το είχα πάρει από το plaisio (Ελληνικό) και όταν μου έβγαλε κάτι σημάδια η οθόνη ενώ ήμουν με custom rom έβαλα την official γερμανική γιατί αυτήν είχα κατεβασμένη στο pc και το πήγα και όλα καλά... Αυτοί κοιτάνε αν το έχεις πειράξει με custom, δεν κοιτάνε αν έχεις Ελληνική η Γερμανική κ.λ.π...

Διάβασε εδω

Samsung galaxy s21+

Εγώ το s3 που είχα το είχα πάρει από το plaisio (Ελληνικό) και όταν μου έβγαλε κάτι σημάδια η οθόνη ενώ ήμουν με custom rom έβαλα την official γερμανική γιατί αυτήν είχα κατεβασμένη στο pc και το πήγα και όλα καλά... Αυτοί κοιτάνε αν το έχεις πειράξει με custom, δεν κοιτάνε αν έχεις Ελληνική η Γερμανική κ.λ.π...

Αν το κινητό ήταν branded, τότε δεν αρκεί μόνο η official αλλά θέλει τη συγκεριμένη του παρόχου.

Αν το κινητό ήταν branded, τότε δεν αρκεί μόνο η official αλλά θέλει τη συγκεριμένη του παρόχου.

Γιατί μιλήσαμε για branded και δεν το πήρα χαμπάρι;

εγω δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που λειπει σε αυτο το τουμπανο εστω και στην αρχη που βρισκεται στα χερια μας σαν νεοι χρηστες, ωστε να περασουμε κατευθειαν μια custom, χωρις να δουλεψουμε το στοκ εστω και με ρουταρισμα......ματαιοδοξια μαλλον χιχιχιχι!!!:rolleyes::rolleyes:

εγω δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που λειπει σε αυτο το τουμπανο εστω και στην αρχη που βρισκεται στα χερια μας σαν νεοι χρηστες, ωστε να περασουμε κατευθειαν μια custom, χωρις να δουλεψουμε το στοκ εστω και με ρουταρισμα......ματαιοδοξια μαλλον χιχιχιχι!!!:rolleyes::rolleyes:

Αυτό ακριβώς εγώ δουλεύω στοκ αλλά ρουτ. Είναι άλλη αίσθηση να έχεις τον έλεγχο κυρίως για το τιτανιουμ και το γκρινιφι. Όταν πλέον θα σταματήσουν οι αναβαθμίσεις και δεν θα με καλύπτει η στοκ θα ψαχτω για παραπέρα!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)