Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με κανά equalizer.

σωστά δοκίμασε το music volume EQ από το μάρκετ και στο μαμά πλαιερ και στο βίντεο έχει καλή απόδοση και χωρις ρουτ .τωρα θελω να προσθέσω για τον μαμά πλαιερ ότι έχει δυνατότητα να αλλάξουμε το τέμπο στο μουσικό κομμάτι ! αυτό και αν δεν είναι δυνατότητα φοβερό ! τηλέφωνουπολογιστης note

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

υπαρχει τροπος να μπορω να στειλω αρχεια οπως τον φακελο οbb με bleutooth?προσπαθω με τον file manager του κινητου και με τον root explorer αλλα δεν μου εχει την επιλογη για αποστολη.

υπαρχει τροπος να μπορω να στειλω αρχεια οπως τον φακελο οbb με bleutooth?προσπαθω με τον file manager του κινητου και με τον root explorer αλλα δεν μου εχει την επιλογη για αποστολη.

Ζιπαρε το αρχείο και στείλε το..

σωστά δοκίμασε το music volume EQ από το μάρκετ και στο μαμά πλαιερ και στο βίντεο έχει καλή απόδοση και χωρις ρουτ .τωρα θελω να προσθέσω για τον μαμά πλαιερ ότι έχει δυνατότητα να αλλάξουμε το τέμπο στο μουσικό κομμάτι ! αυτό και αν δεν είναι δυνατότητα φοβερό ! τηλέφωνουπολογιστης note

πράγματι είναι πολύ καλό feature αλλά δεν ξέρω μήπως αλλάζει το pitch του τραγουδιού

Σ ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα αυτο που εγω ρωτω ειναι αν μπορουμε με καποιο τροπο να αυξησουμε την ενταση στον μαμα player. Η ενταση στον mx και απ οτι μου λες και στον bs ειναι πολυ δυνατη. Προσπαθω ομως να βρω αν ανεβαινει και στον μαμα player ωστε να τα εχω ολα σε 1, αφου οπως ειπα πριν τοσο σε ποιοτητα (υποκειμενικα) οσο και σε οικονομια μπαταριας (αντικειμενικα) ο μαμα ειναι καλυτερος.

Δεν θα μπορεσεις να κανεις κατι τετοιο αν δεν εισαι root, γιατι στην ουσια πρεπει να πειραξεις το αρχειο defaultgainconf. μεσα στο system/etc και για να μπορεσεις να το αλλαξεις χρειαζονται δικαιωματα superuser...

πράγματι είναι πολύ καλό feature αλλά δεν ξέρω μήπως αλλάζει το pitch του τραγουδιού

όχι δεν αλλάζει το pitch (τονικότητα ενός μουσικού κομματιού) ) μόνο το τέμπο (ρυθμό)

Δεν θα μπορεσεις να κανεις κατι τετοιο αν δεν εισαι root, γιατι στην ουσια πρεπει να πειραξεις το αρχειο defaultgainconf. μεσα στο system/etc και για να μπορεσεις να το αλλαξεις χρειαζονται δικαιωματα superuser...

Ευχαριστω. Ετσι ακριβως θα πρεπε να ειναι οι απαντησεις στα καθε ειδους ερωτηματα. Λακωνικες, χωρις πλατειαζοντα σχολια και αφου βεβαια καποιος εχει διαβασει ολοκληρη την ερωτηση. Γενικη παρατηρηση προς ολους μας ωστε να μη γεμιζουμε με περιττα σεντονια το νημα. Ενα μεγαλο ευχαριστω και παλι stefano23.

Ερωτηση προς οποιον βλεπει βιντεο στο νοτε. Η ενσωματωμενη εφαρμογη αναπαραγωγης βιντεο ενω ειναι μια χαρα απο θεμα ποιοτητας εικονας και καταναλωσης μπαταριας (6% για ~45 λεπτα), χανει στο θεμα του ηχου ο οποιος τερματιζει στο 15 το οποιο ομως ειναι οριακα ακουστό. Ο mx player αν και λιγο χειροτερος σε ποιοτητα εικονας (προσωπικη αποψη) και καπως πιο ενεργοβορος(7-8% για ~45λεπτα) ανεβαινει μεχρι το 30 στον ηχο χωρις καποιο εξωτερικο προγραμμα ενισχυσης της εντασης. Ρωτω λοιπον αν καποιος εχει βρει τροπο να αυξηθει η ενταση του ηχου στον ενσωματομενο player. Συσκευη χωρις ρουτ με 4.1.2

Eγώ χρησιμοποιώ τον mobo player.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Ευχαριστω. Ετσι ακριβως θα πρεπε να ειναι οι απαντησεις στα καθε ειδους ερωτηματα. Λακωνικες, χωρις πλατειαζοντα σχολια και αφου βεβαια καποιος εχει διαβασει ολοκληρη την ερωτηση. Γενικη παρατηρηση προς ολους μας ωστε να μη γεμιζουμε με περιττα σεντονια το νημα. Ενα μεγαλο ευχαριστω και παλι stefano23.

Και το ξαναλεω. Μπορείς και με κάποιο equalizer ούτε root θέλει ουτε τίποτα. Απλα θα ανεβασεις το ηχείο (speaker). Απο εμένα ή DSP ή noozxoide.

Με πληκτρολόγιο Swype σε Note 2 και με χρήση γραφίδας κατά την σύνταξη μηνύματος, πως αφήνουμε κενό ανάμεσα στις λέξεις;
"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

Με πληκτρολόγιο Swype σε Note 2 και με χρήση γραφίδας κατά την σύνταξη μηνύματος, πως αφήνουμε κενό ανάμεσα στις λέξεις;

Είτε πατώντας το πλήκτρο με το κενό (spacebar), είτε απλώς αφήνοντας στιγμιαία τη γραφίδα όταν έχουμε τελειώσει τη λέξη πριν γράψουμε την επόμενη... το Swype βάζει κενό αυτόματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

καλησπέρα, πως γίνεται να ρυθμίσω τον ήχο κλήσης να "μπαίνει" κατευθείαν;

στην αρχή δεν ακούγεται καν λες και είναι αθόρυβο και μετά από 2 δευτερόλεπτα παίρνει μπρος... είναι πρόβλημα ή ρύθμιση;

αν είναι ρύθμιση πως το φτιάχνω;

καλησπέρα, πως γίνεται να ρυθμίσω τον ήχο κλήσης να "μπαίνει" κατευθείαν;

στην αρχή δεν ακούγεται καν λες και είναι αθόρυβο και μετά από 2 δευτερόλεπτα παίρνει μπρος... είναι πρόβλημα ή ρύθμιση;

αν είναι ρύθμιση πως το φτιάχνω;

Δοκίμασε το Disable Increasing Ring από το play .

Samsung galaxy s21+

λειτούργησε μια χαρά ^_^

μια ερώτηση πάνω σε αυτό...

επειδή πρέπει να έχει ειδοποίηση για να μη τυχών την "kill" ο task killer , αν πάω διαχείριση εφαρμογών και πατήσω untick στο κουτάκι εμφάνιση ειδοποιήσεων της εφαρμογής αυτής, θα σταματήσει να λειτουργεί;

λειτούργησε μια χαρά ^_^

μια ερώτηση πάνω σε αυτό...

επειδή πρέπει να έχει ειδοποίηση για να μη τυχών την "kill" ο task killer , αν πάω διαχείριση εφαρμογών και πατήσω untick στο κουτάκι εμφάνιση ειδοποιήσεων της εφαρμογής αυτής, θα σταματήσει να λειτουργεί;

Θα λειτουργεί κανονικά, απλά δεν θα έρχονται updates για την συγκεκριμένη εφαρμογή .

Samsung galaxy s21+

Θα λειτουργεί κανονικά, απλά δεν θα έρχονται updates για την συγκεκριμένη εφαρμογή .

α εντάξει :happy: αν είναι να λειτουργεί δεν μας πειράζει :p

ευχαριστώ πολύ να 'σαι καλά :)

Τριτη φορα μετα το update που μου κολλάει η περιστροφη οθονης και θελει επανεκκίνηση, εκτος αν φταιει η ενεργοποιηση της σιγασης κλησεων με το αναποδογυρισμα γιατι τοτε το τσεκαρισα κι αυτο.Εχει τυχει σε κανεναν σας? Edited by truckman

Τριτη φορα μετα το update που μου κολλάει η περιστροφη οθονης και θελει επανεκκίνηση. Εχει τυχει σε κανεναν σας?

Σε εμενα μια φορά. Επίσης τρελές αποσυνδέσεις το wifi στα ίδια σημεία του σπιτιού με πριν. Γενικα δεν ειμαι ευχαριστημένος. Επίσης πέφτει σε κάποιες φάσεις η μπαταρία απότομα.

Θοδωρής

Και το ξαναλεω. Μπορείς και με κάποιο equalizer ούτε root θέλει ουτε τίποτα. Απλα θα ανεβασεις το ηχείο (speaker). Απο εμένα ή DSP ή noozxoide.

Ευχαριστω κι εσενα οβερπαουερ. Εχω υποψιν μου τα εκουαλαϊζερ, οχι βεβαια τα συγκεκριμενα που αναφερεις και υποσχομαι να τα δοκιμασω. Αλλα δεν θελω να ανοιγω καθε φορα 2 προγραμματα για να δω ενα επεισοδιο. Παρεπιπτοντως το top gear s20e01 παιζει πολυ δυνατα στον μαμα πλειερ σε ενταση 15, αρα πρεπει να παιζει ρολο και η ποιοτητα της κωδικοποιησης σε mkv. Ευχαριστω και τον φιλο που μου προτεινε τον mobo. Καλος αλλα για δευτερος ο mx ειναι κατα τη γνωμη μου πιο βολικος

Σε εμενα μια φορά. Επίσης τρελές αποσυνδέσεις το wifi στα ίδια σημεία του σπιτιού με πριν. Γενικα δεν ειμαι ευχαριστημένος. Επίσης πέφτει σε κάποιες φάσεις η μπαταρία απότομα.

Με το wifi δεν εχω θεμα, αλλα αυτο με την μπαταρια που λες, ναι συμβαινει, τρωει κατι βουτες σε καποια σημεια αποτομες.Προβληματα μας εβγαλε το update γμτ

Με το wifi δεν εχω θεμα, αλλα αυτο με την μπαταρια που λες, ναι συμβαινει, τρωει κατι βουτες σε καποια σημεια αποτομες.Προβληματα μας εβγαλε το update γμτ

Εγω λεω ευτυχώς που εχω το note και δεν νιώθω τρομερά τις αλλαγές. Γιατι ουτε με αφήνει απο μπαταρία ουτε εχω αλλα κολληματα.

Θοδωρής

Μόλις έκανα ένα check για update και μου βγάζει το κλασσικό "access to the software update... μπλα μπλα". Όταν συμβαίνει αυτό βγαίνει update. Έχω την τελευταία XXDME6. Γαλλική συσκευή.

Για να δούμε...

Τριτη φορα μετα το update που μου κολλάει η περιστροφη οθονης και θελει επανεκκίνηση, εκτος αν φταιει η ενεργοποιηση της σιγασης κλησεων με το αναποδογυρισμα γιατι τοτε το τσεκαρισα κι αυτο.Εχει τυχει σε κανεναν σας?

Μου συμβαινει και εμενα μετα το update...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου συμβαινει και εμενα μετα το update...

Ελπιζω να μην αρχισουν τιποτα σκοπιμες χαζομαρες για να μας ριξουν στο note3...

Μπορεί να φτιάξει κάποιος ένα μοντακι που να εμφανίζει μόνιμα την ειδοποίηση για την κλήση από προώθηση; γιατί τώρα διαρκεί μόνο ελάχιστα δευτερόλεπτα και δεν το βλέπεις!

Καλησπέρα είμαι και εγώ κάτοχος του note εδώ και 6 μήνες,το τελευταίο δίμηνο με phoinix rom και perseus . Παρακολουθώ καθημερινά το forum και έχω λύσει αρκετές απορίες μου όλη η ομάδα είναι super.Θα με ενδιέφερε το παραπάνω θέμα, αν γνωρίζει κάποιος ;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)