SKORPIOS007 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 καλησπερα, εγω το εκανα απο ελληνικο , σε πολωνικο με το change csc και χωρις να το βαλω στο odin μου ηρθε η αναβαθμιση σε 4.1.2 κανονικα. δεν εχω παρατηρηση κατι στην μπαταρια μια χαρα ειναι και παλι στην καταναλωση της. το εκανα και εγω πολωνικο αλλα δεν παιζει ενημερωση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Άργησα αλλά το πήρα... Γκριζακι σούπερ... Ότι και να πω είναι λίγο... Η μπαταρία είναι σούπερ... Μου ήρθε από Ρουμανία.. [ATTACH]29383[/ATTACH] Καλώς ήρθες στο club μας φίλε. Καλορίζικο και καλούς ενθουσιασμούς, εκπλήξεις και εντυπώσεις ;) 240dpi ΟΘΟΝΗ !!! Αν με ρωτάγατε πια είναι η μία και μοναδική βελτίωση που θα αλλάξει επίπεδο το note 2 θα απαντούσα απερίφραστα να αλλάξετε την ανάλυση της οθόνης από το default 320 σε 240dpi. Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα, root, custom rom, settings, apps, launchers, κλπ έρχονται σε δεύτερη μοίρα! Το note 2 έχει οθοναρα η οποια στα 320dpi τα δειχνει όλα τεράστια (λες και απευθύνεται σε ηλικιωμένους...) και υπόαξιοποιειται! Σε ανάλυση 240dpi τα πάντα είναι μικρότερα στη οθόνη και έτσι βλέπεται πολύ περισσότερα, μια χαρά! Τα 320dpi είναι σαν να έχετε σε οθόνη 20" ανάλυση 1024χ768 ...κριμα ειναι! Τα 240dpi είναι σαν να ανεβάζετε την ανάλυση σε 1900χ1200 ...αξιοποιεί την τεράστια και καταπληκτική οθόνη! Για να το κάνετε 240dpi χρειάζεστε root (προτιμω με cwm) και superuser (απο play). Εν συνεχεία με rom toolbox (από play) πατε performance -> build.prop και κάτω κατω κάνετε την αλλαγή από 320 σε 240. ΠΡΟΣΟΧΉ: Προηγουμένως να έχετε εγκαταστήσει: - το πληκτρολόγιο swype άσοι swype.com γιατί το samsung πληκτρολογιο είναι σχεδιασμένο μόνο για 320 και κρασάρει. - exdialer γιατί το default είναι σχεδιασμένο μόνο για 320 και ναι μεν δεν κρασάρει αλλα δεν απλώνεται σε όλη την οθόνη (ομοίως και η κάμερα αλλά εκεί δεν ενοχλεί). Όλα τα άλλα αν θυμάμαι καλά παίζουν τέλεια!!! SWYPE: Ειδικά για το swype το original το θεωρώ μοναδικό, ασύγκριτα καλύτερο από τα ανταγωνιστικά, συνεπώς ούτως ή άλλως προτείνω να το βάλετε. Κατά τα άλλα δεν πρόκειται σύντομα να αφήσω την stock 4.1.1 για update σε 4.1.2 ή για custom rom, εκτός και αν βεβαιωθώ (μετά από εβδομάδες που χρησιμοποιείται, όχι απλώς σχόλια μερικών ημερών) ότι και εκεί όλα είναι όλα εξίσου τέλεια! Δεν βρίσκω τον λόγο να αλλάξω το τελειο... Θα μπορούσες φίλε να τσεκάρεις αν στα 280 dpi φαίνονται όλα ωραία και αν τρέχουν όλα χωρίς να χρειαστεί να έχουμε άλλο dialer και άλλο πληκτρολόγιο στα μηνύματα; Έτσι ώστε να κάνουμε π.χ μια αλλαγή μόνο απο 320 σε 280 και να μην χρειαστεί να πειράξουμε κάτι άλλο. Να είμαστε καθαρά stock Edited January 18, 2013 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Παιδιά, μια μικρή βοήθεια. Λοξοκοιτάω το NOTE2 και σήμερα βρέθηκα προ εκπλήξεως όσον αφορά το μέγεθος (έχω S2). Το είχα δει μόνο του δύο φορές σε σταντ της Σαμσουνγκ και στο χέρι και στο μάτι μου φάνηκε μεν μεγάλο αλλά κάπως αποδεκτό. Σήμερα βρέθηκα στο Πλαίσιο και το είχε δίπλα από το S3. Τα έβαλα δίπλα δίπλα και ξαφνικά το ΝΟΤΕ2 μου φάνηκε πολύ μεγάλο. Τα δούλεψα και τα δύο λίγη ώρα. Περίμενα δλδ να είναι ένα κλικ μεγαλύτερο από S3 αλλά μου φάνηκε ότι είναι αρκετά μεγαλύτερο και στο ύψος (κυρίως) και στο πλάτος. Επίσης είδα ότι με το ένα χέρι είναι λίγο δύσκολο (δεν αναφέρομαι σε πλήρη χρήση αλλά άνοιγμα ένα μέιλ ή tapatalk στο αυτοκίνητο π.χ.). Αν και έχετε γράψει πολλάκις ότι το μέγεθος συνηθίζεται μέρα με τη μέρα μπορείτε σας παρακαλώ να αναφέρετε μία σύγκριση (όσοι είχατε και τα δύο) στην χρήση σε σχέση με S2 ή S3? Κάπως ταρακουνήθηκα είναι η αλήθεια. :) Προερχομαι απο Galaxy S και Galaxy S II και μπορω να πω οτι τις πρωτες ημερες με προβληματισε λιγο το μεγεθος..Πλεον το sII που εδωσα ατον κολλητο μου, μου φαινεται μικρο ενω ο αδερφος μου που εχει το s3 μου προτεινε ανταλλαγη γιατι δεν του φαινεται τοσο μεγαλο το Note. Tapatalk και τσεκαρισμα mail τα χειριζομαι με ευκολια με ενα χερι αλλα θα πρεπει βεβαια να πω οτι εν κινησει δεν ειναι τοσο ευκολο να γραψω μηνυμα. Εχει επιλογη να μικραινεις λιγο το πληκτρολογιο και να το μετακινεις πιο δεξια ή αριστερα για να ειναι πιο κοντα στον αντιχειρα σου, και παρολο που ετσι με βολευει να γραφω, δεν νιωθω μεγαλη ασφαλεια να το εχω στο ενα χερι και να γραφω γιατι το ζοριζω λιγο και φοβαμαι μη μου πεσει...Σημειωτεον βεβαια οτι ειμαι 1.75 και εχω σχετικα μικρο χερι. Ελπιζω να βοηθησα..εγω παντως δεν το μετανιωσα στιγμη. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 ..εγω παντως δεν το μετανιωσα στιγμη. Ούτε πρόκειται... Δες στην υπογραφή μου τι χρησιμοποιώ. Πάντα είχα ένα android για "εταιρική" συσκευή. Πλέον, το Note είναι η βασική συσκευή μου και το iPhone 4S η εταιρική. Και σου μιλάει ένας κάτοχος iPhone από το 2G και μετά σε όλα τα ενδιαμέσα μέχρι και το 4S. Δηλώνω ειλικρινέστατα ότι έχω κατα-βολευτεί το Note2 και θα το σκεφτώ πάρα, πάρα πολύ να το αλλάξω για μία άλλη android συσκευή. Ίσως για το Note3, αν μείνει κάτω από τις 6 ίντσες... :) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Παιδιά, μια μικρή βοήθεια. Λοξοκοιτάω το NOTE2 και σήμερα βρέθηκα προ εκπλήξεως όσον αφορά το μέγεθος (έχω S2). Το είχα δει μόνο του δύο φορές σε σταντ της Σαμσουνγκ και στο χέρι και στο μάτι μου φάνηκε μεν μεγάλο αλλά κάπως αποδεκτό. Σήμερα βρέθηκα στο Πλαίσιο και το είχε δίπλα από το S3. Τα έβαλα δίπλα δίπλα και ξαφνικά το ΝΟΤΕ2 μου φάνηκε πολύ μεγάλο. Τα δούλεψα και τα δύο λίγη ώρα. Περίμενα δλδ να είναι ένα κλικ μεγαλύτερο από S3 αλλά μου φάνηκε ότι είναι αρκετά μεγαλύτερο και στο ύψος (κυρίως) και στο πλάτος. Επίσης είδα ότι με το ένα χέρι είναι λίγο δύσκολο (δεν αναφέρομαι σε πλήρη χρήση αλλά άνοιγμα ένα μέιλ ή tapatalk στο αυτοκίνητο π.χ.). Αν και έχετε γράψει πολλάκις ότι το μέγεθος συνηθίζεται μέρα με τη μέρα μπορείτε σας παρακαλώ να αναφέρετε μία σύγκριση (όσοι είχατε και τα δύο) στην χρήση σε σχέση με S2 ή S3? Κάπως ταρακουνήθηκα είναι η αλήθεια. :) Φίλε από S2 κι εγώ πήγα στο Note II. Είναι ότι μεγαλύτερο υπάρχει τώρα απο κινητό αλλά το συνηθίζεις. Όσο για το ένα χέρι που λές για email, μηνύματα κ.τ.λ. υπάρχει ρύθμιση που λέγεται "Λειτουργία με ένα χέρι" και σου φέρνει ένα πιο μικρό πληκτρολόγιο δεξία η αριστερά στην οθόνη ανάλογα τι θέλεις εσύ και είσαι τζάμι. Είναι άψογο και δεν μετανιώνω που το πήρα για κανέναν λόγο ;) Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Ωπα! Δεν ηχογραφει αυτοματα? Γιατι αυτο διαπιστωνω. Και πως ξεκιναμε την ηχογραφηση? Δεν το βρισκω. (Δεν ειμαστε εκτος θεματος πιστευω, διοτι οι εφαρμογες ηχογραφησης δεν λειτουργουν ολες σε ολες τις συσκευες, αλλα κατα περιπτωση και μην πω αναλογα με τη ρομ καθε φορα). Μιλάω για αυτήν την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.porcelli.Monitorpro&hl=el Μόλις την ανοίξεις έχεις επιλογή για το τι θέλεις να ηχογραφήσεις! Απλά κάθε φορά που ανοίγεις το τηλ θα πρέπει να την ενεργοποιείς. Από εκεί και πέρα θα ηχογραφεί όλα τα τηλεφωνήματα που κάνεις. Για το bluetooth δεν ξέρω γιατί δεν το χρησιμοποιώ! Δοκίμασε όμως να δεις...:) Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 το xposed app settings που αναφέρθηκε προηγουμένως για αλλαγή dpi κατά βούληση ανα εφαρμογή, χρειάζεται και αυτό root κλπ? στο google play δεν είναι πάντως. μόνο direct d/l απο xda βρίσκω και δεν με ενθουσιάζει αυτή η προοπτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 το xposed app settings που αναφέρθηκε προηγουμένως για αλλαγή dpi κατά βούληση ανα εφαρμογή, χρειάζεται και αυτό root κλπ? στο google play δεν είναι πάντως. μόνο direct d/l απο xda βρίσκω και δεν με ενθουσιάζει αυτή η προοπτική. χρειάζεται Και αυτό root Κατέβασε ΤΟ απο το XDA μην φοβάσαι• H εγκατάσταση γίνεται σαν απλό apk Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Παιδιά, μια μικρή βοήθεια. Λοξοκοιτάω το NOTE2 και σήμερα βρέθηκα προ εκπλήξεως όσον αφορά το μέγεθος (έχω S2). Το είχα δει μόνο του δύο φορές σε σταντ της Σαμσουνγκ και στο χέρι και στο μάτι μου φάνηκε μεν μεγάλο αλλά κάπως αποδεκτό. Σήμερα βρέθηκα στο Πλαίσιο και το είχε δίπλα από το S3. Τα έβαλα δίπλα δίπλα και ξαφνικά το ΝΟΤΕ2 μου φάνηκε πολύ μεγάλο. Τα δούλεψα και τα δύο λίγη ώρα. Περίμενα δλδ να είναι ένα κλικ μεγαλύτερο από S3 αλλά μου φάνηκε ότι είναι αρκετά μεγαλύτερο και στο ύψος (κυρίως) και στο πλάτος. Επίσης είδα ότι με το ένα χέρι είναι λίγο δύσκολο (δεν αναφέρομαι σε πλήρη χρήση αλλά άνοιγμα ένα μέιλ ή tapatalk στο αυτοκίνητο π.χ.). Αν και έχετε γράψει πολλάκις ότι το μέγεθος συνηθίζεται μέρα με τη μέρα μπορείτε σας παρακαλώ να αναφέρετε μία σύγκριση (όσοι είχατε και τα δύο) στην χρήση σε σχέση με S2 ή S3? Κάπως ταρακουνήθηκα είναι η αλήθεια. :)[/QΣυνηθίζεται εύκολα.Οσον αφορά αυτό που λες για ένα email ή tapatalk στο αυτοκίνητο μπορείς να το κάνεις άνετα.Μια γυναικεία άποψη.(προερχόμενη από Gnexus). Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 το xposed app settings που αναφέρθηκε προηγουμένως για αλλαγή dpi κατά βούληση ανα εφαρμογή, χρειάζεται και αυτό root κλπ? στο google play δεν είναι πάντως. μόνο direct d/l απο xda βρίσκω και δεν με ενθουσιάζει αυτή η προοπτική. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2001577 Τσέκαρε και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις απαντήσεις. :) Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) το εκανα και εγω πολωνικο αλλα δεν παιζει ενημερωση ... Θα πρεπει να ταιριαζουν το pda και το csc στην εκδοση λογισμικου . Η ελληνικη με την πολωνικη στην 4.1.1 εχουν ιδια γι αυτο και εκανα μετα απο τον αερα αναβαθμιση. Αλλιως απο το odin. Κανε ενα factory reset και λογικα θα σου ερθει Edited January 18, 2013 by sotirisf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Ενημέρωσε μας αν θες με κανένα screen shot ή πες μας χρόνους Κραταει δυο μερες ανετα με καλη χρηση. Edited January 18, 2013 by sotirisf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzigis Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Θα πρεπει να ταιριαζουν το pda και το csc στην εκδοση λογισμικου . Η ελληνικη με την πολωνικη στην 4.1.1 εχουν ιδια γι αυτο και εκανα μετα απο τον αερα αναβαθμιση. Αλλιως απο το odin. Κανε ενα factory reset και λογικα θα σου ερθει απο mobile odin γινετε αναβαθμιση σε 4.1.2 ??? δεν βρισκω κανα λινκ να την κατεβασω !!μηπως γνωριζει καποιος κανα λινκ!! ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) απο mobile odin γινετε αναβαθμιση σε 4.1.2 ??? δεν βρισκω κανα λινκ να την κατεβασω !!μηπως γνωριζει καποιος κανα λινκ!! ευχαριστω!!! Sammobile.com η samsung-updates.com . Πριν κανεις οτιδηποτε διαβασε προσεκτικα στο forum τις οδηγιες. Edited January 18, 2013 by sotirisf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 οταν στελνω ενα αρχειο με bluetooth δεν κανει καποια ηχιτικη ειδοποιηση οταν ολοκληρωνεται η αποστολη του αρχειου ετσι πρεπει να ειναι η πρεπει να ρυθμισω κατι ευχαριστω!! παιδια αν το εχει παρατηρηση κανεις αυτο ας πει ευχαριστω!!!! Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Αλλάζουμε και τις δυο εγγραφες στο buiλd.prop; Αν αλλάξεις την μια από 320 σε 240dpi αλλάζει και η άλλη αυτόματα. Θα είναι ότι καλύτερο έχεις κάνει σο note 2 έως τώρα, απίστευτη η αξιοποίηση της οθόνης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Θα μπορούσες φίλε να τσεκάρεις αν στα 280 dpi φαίνονται όλα ωραία και αν τρέχουν όλα χωρίς να χρειαστεί να έχουμε άλλο dialer και άλλο πληκτρολόγιο στα μηνύματα; Έτσι ώστε να κάνουμε π.χ μια αλλαγή μόνο απο 320 σε 280 και να μην χρειαστεί να πειράξουμε κάτι άλλο. Να είμαστε καθαρά stock Στα 280 είναι πολύ καλύτερα από 320. Στα 240 είναι κατά την απόψη μου το τέλειο. Πιο κάτω απο 240 η ανάλυση γίνεται πολύ μικρή για την οθόνη. Πάντως το γνήσιο swype πληκτρολόγιο και το ex dialer είναι καταπληκτικές εφαρμογές που ούτως ή άλλως θα τις προτιμούσα από stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2001577 Τσέκαρε και εδώ. Οντας ήδη σε 240 έχουν κάποια χρησιμότητα; πχ πως θα μπορούσε ο φίλος που ρωτάει παραπάνω να έχει το κινητό στα 240dpi αλλά να κοροϊδέψει τον stock dialer να λειτουργεί σαν 320;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Μπορειτε σας παρακαλω να μου πει καποιος με απλα λογια τι γινετε οταν αλλαζεται το dpi ? Τι κερδιζουμε? Απλα φαινονται ολα πιο μικρα στην οθονη? Αυτο δν το ρυθμιζουμε μεσα απο το μενου της συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Μπορειτε σας παρακαλω να μου πει καποιος με απλα λογια τι γινετε οταν αλλαζεται το dpi ? Τι κερδιζουμε? Απλα φαινονται ολα πιο μικρα στην οθονη? Αυτο δν το ρυθμιζουμε μεσα απο το μενου της συσκευης? Δες τα χθεσινά #7073 και #7074 μηνύματα μου. Επαναλαμβάνω είναι το αντίστοιχο να αυξάνεις την ανάλυση στην οθόνη του υπολογιστή σου. Βάλτε την ανάλυση της οθόνης του υπολογιστή σου στην χαμηλότερη ανάλυση πχ 640χ480 (στο note το αντίστοιχο είναι 320dpi) και στην υψηλότερη ανάλυση πχ 1900χ1200 (στο note το αντίστοιχο είναι 240dpi) και δες ο ίδιος την διαφορά στον υπολογιστή σου για να αντιληφθείς τη διαφορά στην οθοναρα του note 2!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Καλημέρα. Βρήκα λίγο χρόνο για να ρωτήσω λίγο αναλυτικά κατι που με προβληματιζει γενικά στα smartphones και αυτό δεν είναι άλλο από την μπαταρία και την ram. Για την ram και τον ελεύθερο χώρο που μένει θέλω να μου εξήγησετε. Όσο περισσότερο χρησιμοποιεί τόσο περισσότερο καίει η μπαταρία; Προχθές έβαλα το tapatalk στο κινητό και από εκεί που όταν έκανα free memory και ήταν στο 650 MB τώρα έχω 800-830MB (αυτά είναι που χρησιμοποιεί) Λέτε να φταίει αυτό; Μπορεί να φαίνεται χαζό αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να μάθω. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Καλημέρα. Βρήκα λίγο χρόνο για να ρωτήσω λίγο αναλυτικά κατι που με προβληματιζει γενικά στα smartphones και αυτό δεν είναι άλλο από την μπαταρία και την ram. Για την ram και τον ελεύθερο χώρο που μένει θέλω να μου εξήγησετε. Όσο περισσότερο χρησιμοποιεί τόσο περισσότερο καίει η μπαταρία; Προχθές έβαλα το tapatalk στο κινητό και από εκεί που όταν έκανα free memory και ήταν στο 650 MB τώρα έχω 800-830MB (αυτά είναι που χρησιμοποιεί) Λέτε να φταίει αυτό; Μπορεί να φαίνεται χαζό αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να μάθω. Όντως χαζό, καλά το λες... Η μπαταρία καταναλώνεται έτσι κ αλλιώς είτε η μνήμη έχει 650 είτε 830 MB. Και τίποτα να μην έχεις μέσα, μόνο το λειτουργικό, η μπαταριά πέφτει. Η Ram δεν τρώει τη μπαταριά. Εκτός κ αν εννοείς τον επεξεργαστή. Αυτός ναι, όσο πιο γρήγορα λειτουργεί, πχ όταν παίζεις παιχνίδια, τόσο πιο γρήγορα πέφτει η μπαταρία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Αν αλλάξεις την μια από 320 σε 240dpi αλλάζει και η άλλη αυτόματα. Θα είναι ότι καλύτερο έχεις κάνει σο note 2 έως τώρα, απίστευτη η αξιοποίηση της οθόνης! Έχω ήδη το per app settings και εχω ρυθμίσει κάποιες εφαρμογές σε χαμηλότερο dpi. Και εγώ νομίζω ότι τα 240 είναι τέλειο Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Οντας ήδη σε 240 έχουν κάποια χρησιμότητα; πχ πως θα μπορούσε ο φίλος που ρωτάει παραπάνω να έχει το κινητό στα 240dpi αλλά να κοροϊδέψει τον stock dialer να λειτουργεί σαν 320;;; Μα ο τύπος στο xda αυτό κάνει, σου φτιάχνει τις stock εφαρμογές να δουλεύουν σε 240dpi. Εσένα δηλαδή τώρα που χεις απλά αλλάξει το dpi σου δουλεύουν όλα σωστά? Dialer, camera κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts