giorgaras Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Καλά μην ακους. Το πενάκι αν το κουνησεις πάνω κατω διπλα στο αυτί σου ακουγεται αμυδρά ένας θόρυβος. Ακομα και αν κρατάς την μύτη με το δάχτυλο σου. Χρειάζεται ησυχία για να το ακούσεις. Ας μας πουν και οι γπολοιποι γιατί το δικό μου παρόλο που δουλεύει τέλεια μου έπεσε κατω χθες. Ναι ρε παιδιά η μύτη κουνιέται. Κρατήστε τη μύτη και δεν ακούγεται θόρυβος. Λογικό το βρίσκω γιατί έχει σχέση με τα επίπεδα πίεσης. Ζωγραφίστε κάτι (συνεχόμενα) και απομακρύνεται το πενάκι από την οθόνη σιγά σιγά, θα αλλάξει το πάχος. Ε χωρίς να κουνιέται η μύτη δεν γίνεται, εκτός αν είχε άλλη τεχνολογία η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Καλά μην ακους. Το πενάκι αν το κουνησεις πάνω κατω διπλα στο αυτί σου ακουγεται αμυδρά ένας θόρυβος. Ακομα και αν κρατάς την μύτη με το δάχτυλο σου. Χρειάζεται ησυχία για να το ακούσεις. Ας μας πουν και οι γπολοιποι γιατί το δικό μου παρόλο που δουλεύει τέλεια μου έπεσε κατω χθες. Αν εννοείς ένα τακ τακ...και εμένα το κάνει και δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω. Είναι απο τα λίγα 《μπόσικα》που έχει η μύτη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Καλά μην ακους. Το πενάκι αν το κουνησεις πάνω κατω διπλα στο αυτί σου ακουγεται αμυδρά ένας θόρυβος. Ακομα και αν κρατάς την μύτη με το δάχτυλο σου. Χρειάζεται ησυχία για να το ακούσεις. Ας μας πουν και οι γπολοιποι γιατί το δικό μου παρόλο που δουλεύει τέλεια μου έπεσε κατω χθες. μα μου φαινεται και λογικο αφου η μυτη ειναι κινουμενο μερος να υπαρχει ενας μικρος θορυβος...και για να ειμαι σαφης θορυβος που ακουγεται εαν φερεις το πενακι κοντα στο αφτι και το κουνησεις με απολυτη ησυχια....ουτε οταν γραφεις ουτε οταν γενικα το χρησιμοποιεις! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Eπιβεβαιωνω πως και στο δικο μου η μυτη κουνιεται και ακουγεται ο ηχος. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ωραια λυθηκε και αυτο.Παμε παρακατω :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Σημερα εβαλα αυτοματη απορριψη σε εναν αριθμο για να τσεκαρω πως εξακολουθει να λειτουργει σωστα (χωρις να ακουγεται ο παραμικρος ηχος στον καλουντα) οπως συνεβαινε στα SGS, SGS2, και Note. Λοιπον ακουγεται τελικα ενας συντομος ηχος οποτε φαινεται σαν να απορριπτεις την κληση. Το αναφερω για να μην την πατησει καποιος παλιος χρηστης sammy. Αν θελετε κανετε και ενα check για επιβεβαιωση/διαψευση. Παντως μου κανει εντυπωση, παλια δε συνεβαινε και δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι η εταιρεια. Εκτος αν (longshot τωρα) παιζει τιποτα με την τεχνολογια της microsim ή κατι τετοιο. Οπως και να εχει, μη βασιζεστε. Ναι ετσι ειναι οπως το λες με τις κλησεις αλλα επειδη με ενοχλουν καποια ατομα το εβαλα κ ας τους αποριπτει.. με τον ηχο ! Δεν ξερω αν υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη στο μαρκετ για αυτο το σκοπο.. ξερεις γιατι δε μου δουλευει στα μηνυματα στο να μην ερχονται σε καποια ατομα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ωραια λυθηκε και αυτο.Παμε παρακατω :) παμε για αλλο...:) η μπαταρια επανω αναγραφει μια ημερομηνια!ημερομηνια παραγωγης του κινητου ή της μπαταριας ειναι? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 παμε για αλλο... :)η μπαταρια επανω αναγραφει μια ημερομηνια!ημερομηνια παραγωγης του κινητου ειναι? Λογικά είναι η ημ/νία παραγωγής της μπαταρίας! Πες μας και τι γράφει για να ξέρουμε να συγκρίνουμε με τα δικά μας!!! Τελικά είστε κι εσείς "ψείρες" σαν κι εμένα... Όλα τα ψάχνετε... :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Λογικά είναι η ημ/νία παραγωγής της μπαταρίας! Πες μας και τι γράφει για να ξέρουμε να συγκρίνουμε με τα δικά μας!!! Τελικά είστε κι εσείς "ψείρες" σαν κι εμένα... Όλα τα ψάχνετε... :lol: 14/09/2012 λεει εμενα! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ναι ετσι ειναι οπως το λες με τις κλησεις αλλα επειδη με ενοχλουν καποια ατομα το εβαλα κ ας τους αποριπτει.. με τον ηχο ! Δεν ξερω αν υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη στο μαρκετ για αυτο το σκοπο.. ξερεις γιατι δε μου δουλευει στα μηνυματα στο να μην ερχονται σε καποια ατομα Η stock ρυθμιση λειτουργει μονο για τις κλησεις και οχι για sms. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) παμε για αλλο...:) η μπαταρια επανω αναγραφει μια ημερομηνια!ημερομηνια παραγωγης του κινητου ή της μπαταριας ειναι? Καλά ρε σεις τι κοιτάτε;;;:p Τρόμαξα να ανοίξω το καπάκι μετά από ένα μήνα! 18/9/2012 εμένα:) Και μιά και το παρατήρησα καλύτερα, κάτω από την μπαταρία στα στοιχεία του τηλεφώνου γράφει πως κατασκευάστηκε Κίνα με γαλλική γραφή. Το πήρα απο Expansys και είχε γαλλικό firmware...(το αναφέρω εγκυκλοπαιδικά) Edited November 18, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Η stock ρυθμιση λειτουργει μονο για τις κλησεις και οχι για sms. :) Το εχω με ρουτ.. ναι και γιατι δινει αυτην την επιλογη στις ρυθμισεις στα μηνυματα? Η σωστη ερωτηση ειναι πως μπορω να το κανω να μην ερχονται απο καποιες καποιους? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Καλά ρε σεις τι κοιτάτε;;;:p Τρόμαξα να ανοίξω το καπάκι μετά από ένα μήνα! 18/9/2012 εμένα:) +1 Πολύ λεπτομέρεια ωστόσο με κάνατε να το κοιτάξω :) 18/10/2012 (είμαι νέος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Καλά ρε σεις τι κοιτάτε;;;:p Τρόμαξα να ανοίξω το καπάκι μετά από ένα μήνα! 18/9/2012 εμένα:) για τον μηνα και το ετος ειμαι σιγουρος αλλα για την ημερα οχι επειδη το φορτιζω και πρεπει να βγαλω φορτιστη για να βγει η θηκη και μετα το καπακι καλυτερα το ψιλοπαιζω στην τυχη...αλλα εκει γυρω ειναι!ξεψειριασμα με ολη την σημασια! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Επιλέγεις το text mode, πατάς με το πενάκι για λίγο στην οθόνη και εμφανίζεται η επιλογή επικόλληση. Springpad έχεις δοκιμάσει; edit: βλέπω έχει αλλάξει πολύ το evernote, είχα καιρό να το δω. Σ ευχαριστώ δεν το είχα προσέξει. Πλέον θα χρησιμοποιώ την εφαρμογή σαν Business Diary. Το δοκίμασα και βολεύει. Για Notes επειδή θέλω άμεσο συγχρονισμό με κομπιούτερ το Evernote είναι αξεπέραστο. Έχει πολλά ατού που το κανουν πολύ γρήγορο. Πλέον θα λέμε ψυριζω το Note και όχι την μαιμού :) Αλήθεια εχετε κοιτάξει που είναι κατασκευασμένο? Εμένα Κορέα. Το Siii όμως ήταν στο Βιετνάμ. Edited November 18, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 12/10/2012...Θα βάλω υπενθύμιση να του κάνω γενέθλια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Πλέον θα λέμε ψυριζω το Note και όχι την μαιμού :) Αλήθεια εχετε κοιτάξει που είναι κατασκευασμένο? Εμένα Κορέα. Το Siii όμως ήταν στο Βιετνάμ. αυτο πως το βλεπουμε...?η N7100XXALIH απο ποια χωρα ειναι? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 12/10/2012...Θα βάλω υπενθύμιση να του κάνω γενέθλια!! :lol: Μπορεί να έχεις το Note III μέχρι τις 12/10/2013... :p Εγώ πάντως αν είναι τόσο καλό όσο το περιγράφετε με βλέπω να το κρατάω για τουλάχιστον 2 χρόνια. @ximikos_fil: Υποθέτω πως κάπου θα γράφει "Made in ..." Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 αυτο πως το βλεπουμε...?η N7100XXALIH απο ποια χωρα ειναι? Κάτω από την μπαταρία έχει ταμπελάκι...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 :lol: @ximikos_fil: Υποθέτω πως κάπου θα γράφει "Made in ..." Κάτω από την μπαταρία έχει ταμπελάκι...:) αρα αναβαλλεται αφου πρεπει να βγαλω φορτιστη και θηκη....αργοτερα το made in....:lol: για την N7100XXALIH ξερουμε απο που ειναι? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 :lol: Μπορεί να έχεις το Note III μέχρι τις 12/10/2013... :p Εγώ πάντως αν είναι τόσο καλό όσο το περιγράφετε με βλέπω να το κρατάω για τουλάχιστον 2 χρόνια. @ximikos_fil: Υποθέτω πως κάπου θα γράφει "Made in ..." Ναι και εγώ αυτό τον σκοπό έχω εκτός απροόπτου. Δεν θα αλλάζω κινητά σε λιγότερο από 2 χρόνια εκτός αν χρειαστεί να κάνω νέο συμβόλαιο και έχει καλή επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Παιδια δεν μου ανοιγει σελιδες που μπαινουν να δειξουν το ad.fly δε ξερω γιατι με σταματαει εκει.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 αρα αναβαλλεται αφου πρεπει να βγαλω φορτιστη και θηκη....αργοτερα το made in....:lol: για την N7100XXALIH ξερουμε απο που ειναι? Κοίτα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1896696&nocache=1 και θα δείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 :lol: Μπορεί να έχεις το Note III μέχρι τις 12/10/2013... :p Εγώ πάντως αν είναι τόσο καλό όσο το περιγράφετε με βλέπω να το κρατάω για τουλάχιστον 2 χρόνια. @ximikos_fil: Υποθέτω πως κάπου θα γράφει "Made in ..." Κώστα κι εγώ σκέφτομαι να το κρατήσω 2 χρόνια. Θα εξαρτηθει απο το τι θα μας φερει το 3αρι. Αν δεν υπαρχουν βελτιωσεις στο κομματι productivity και περιοριζονται σε ταχυτερο cpu μπαταρια οθονη θα μεινω μ αυτο. Το χρησιμοποιώ σαν πραγματικό mini tablet. Το μέγεθος με οποιαδήποτε θήκη μ ενοχλεί. Και δεν μπορώ να το δουλέψω σαν τηλέφωνο. Έκτός αυτού από την μέρα που πήρα το Lumia 800 - κορυφαίο σε μεγεθος-, μου φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο το Note.:) Χωρις θηκη όμως είναι τόσο λεπτό και οβάλ που δεν ενοχλεί πουθενά. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί γλιστράει. Για την καθημερινοτητα του γραφείου δεν υπάρχει πρόβλημα. Όμως σε άλλες δραστηριοτητες τουλάχιστον ενα πατς είναι απαραιτητο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Μιας και με βάλατε στο τρυπακι η μπαταρια μου λέει 14/9/2012 και ειναι χο τσι μινχ (φτιαγμένο στο βιετναμ) Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts