Revan Δημοσιεύτηκε May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 27, 2004 Λοιπόν επειδή πιθανότατα σε λίγες μέρες θα αγοράσω καινούργιο μηχάνημα ( :up: ) θέλω να κάνω ένα backup τα virus definitions του norton γιατί δεν έχω καμία όρεξη να κατεβάζω πάλι 5MB με το LiveUpdate(είμαι με 56Κ σύνδεση βλέπετε). Βέβαια δε θα με πείραζε αν έπρεπε να τα κατεβάσω μόνο μια φορά, αλλά επειδή κάνω συχνά format έχω βαρεθεί την ίδια ιστορία συνέχεια... Τελευταία φοράπου προσπάθησα να βρω ποιο ή ποια αρχεία περιέχουν τα definitions και τα updates για να τα κάνω copy και να τα περάσω στο φάκελο του Norton μετά το format κατέληξα σε παταγώδη αποτυχία... Μήπως έχει λοιπόν κανείς κάποια λύση? :alien: Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Τα definitions βρισκονται στο program files\common files\symantec shared. Εκει ειναι. Παντως μπορεις συχνα να κατεβαζεις απο το site το update που δινει. Μετα απο την εγκατασταση του το update για αυτο σιγουρα δεν θα ειναι 5MB, αλλα μερικα KB Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 ετσι κι αλλιως θα χρειαστει να κανεις Liveupdate, αφου την πρωτη φορα μετα την εγκατασταση το norton κανει κι αλλα update εκτος απο τα vitus definitions κατα τα αλλα, κατεβασε το exe απο το site norton.com, εαν θελεις να το εχεις (πιθανοτατα θα το βρεις και σε cd περιοδικων) edit παντως δεν υπαρχει λογος να κρατησεις backup, αφου αργα η γρηγορα θα χρειαστει να κανεις Update Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Nα προσθέσω σ'αυτά που είπαν οι προηγούμενοι, ότι μια άλλη καλή λύση είναι να μην κάνεις τόσο συχνά format. Με λίγη προσοχή μπορείς να διατηρήσεις το μηχάνημα σε καλή κατάσταση για αρκετό καιρό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fumantsu (27 Μάι. 2004 , 22:06) Τα definitions βρισκονται στο program files\common files\symantec shared. Εκει ειναι. Παντως μπορεις συχνα να κατεβαζεις απο το site το update που δινει. Μετα απο την εγκατασταση του το update για αυτο σιγουρα δεν θα ειναι 5MB, αλλα μερικα KB Ναι οντως στον φακελο που λες υπαρχει ακομα ενας φακελος με ονομα "VirusDefs" ! Για να μεταφερουμε τωρα τα virus definitions απο ενα υπολογιστη σε ενα αλλο αρκει να μεταφερουμε μονο τον παραπανω φακελο?? Θα ειμαστε οκ μετα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. May 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 1) Ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές οδηγίες 2)Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (28 Μάι. 2004 , 12:33) Nα προσθέσω σ'αυτά που είπαν οι προηγούμενοι, ότι μια άλλη καλή λύση είναι να μην κάνεις τόσο συχνά format. Με λίγη προσοχή μπορείς να διατηρήσεις το μηχάνημα σε καλή κατάσταση για αρκετό καιρό. Τον υπολογιστή μου τον προσέχω πολύ... Έχω το norton πάντα updated, έχω για firewall το BlackIce που είναι ΠΟΛΥ καλό και έχω και το Spysweeper και το Ad-Aware. Οπότε είμαι απόλυτα προφυλαγμένος νομίζω. Ο λόγος που έκανα συχνά format είναι επειδή είχα ένα χοντρό πρόβλημα με το PC και μέχρι να το λύσω τελείως έπρεπε να κάνω αρκετά format. 3) Μήπως υπάρχει τρόπος να κάνω backup και τα updates του προγράμματος μιας που αυτά είναι τα μεγαλύτερα σε μέγεθος. Φαντάζομαι ότι πολλά ζητάω αλλά μιας που βρήκα την ευκαιρία, δεν χάνω τπτ να ρωτήσω... :p Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Ta updates tou programmatos einai kati san patch paixnidion, kai den mporeis na ta krathseis (mias kai to XYZupdate.exe pou "patcharei" ta programmata den krateitai kapou gia mellontikh xrhsh..) Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts