Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Free Apple TV για το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιανουαρίου 2025

Να λοιπόν και ένα μικρό Πρωτοχρονιάτικο Δώρο από την Apple TV

'Ενα Δωρεάν Διήμερο (4-5/1/2025) για την πλατφόρμα Apple TV. Υποτίθεται χωρίς εγγραφή ή δεσμεύσεις.

Ευκαιρία να δοκιμάσετε την λειτουργικότητα στα TVbox σας, αλλά και σε Smart TV, PC κλπ😎

Καλή Χρονιά.. Ευτυχισμένο το 2025.

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Συμφωνα με το ''techmaniacs.gr'' πλεον η προσφορα της Cosmote του Entertainment Pack δινεται σε ολους αρκει να στειλεις μηνυμα γραφοντας στο λινκ μεσα στο ποστ ... στον τιτλο ... XMAS – COSMOTE TV !

https://techmaniacs.gr/cosmote-tv-kai-eon-tv-dorean-akomi-kai-an-den-eisai-syndromitis-se-kamia-etaireia/

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

35 minutes ago, paanos said:

Από το 2021 που την έδωσαν πρώτη φορά, ισχύει αυτό 

Μέχρι πριν μια εβδομάδα εάν δεν ήσουν συνδρομητής Cosmote , whatsup , Cosmoκάρτας , δεν είχες πρόσβαση στην εν λόγο προσφορά.

Καλημέρα και καλή χρονιά. Θέλω να φλασαρω το x96 max x3. Καλώδιο usb male to male 60cm που βρήκα το ποιο κοντό κάνει; Η πρέπει να βρω ποιο κοντό η να φτιάξω ένα;

17 minutes ago, kostas123464 said:

Καλημέρα και καλή χρονιά. Θέλω να φλασαρω το x96 max x3. Καλώδιο usb male to male 60cm που βρήκα το ποιο κοντό κάνει; Η πρέπει να βρω ποιο κοντό η να φτιάξω ένα;

Καλημέρα και Καλή Χρονιά.

Αρχικά υποθέτω ότι μιλάς για το H96 max X3 και όχι για το x96 !

Τέλος πάντων αυτό δεν έχει σημασία. Για το μήκος του καλωδίου ισχύει ο κανόνας "όσο πιο κοντό τόσο πιο καλό/σίγουρο/χωρίς προβλήματα". Όμως αυτό είναι πάντοτε σε συνάρτηση με ποιότητα εσωτερικών καλωδίων, κολλήσεων, ακροδεκτών κλπ. Άρα θα βρεις και περιπτώσεις όπου και με 1,80 μέτρα ή και παραπάνω μήκος όλα ήταν ΟΚ.

Άρα ξεκινάς/δοκιμάζεις αυτό που έχεις και το πιο πιθανό είναι να ΜΗΝ έχεις πρόβλημα. Εάν παρ' ελπίδα προκύψει θέμα, τότε μόνο κάνεις δικό σου (DIY).

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

5 minutes ago, ath156 said:

Καλημέρα και Καλή Χρονιά.

Αρχικά υποθέτω ότι μιλάς για το H96 max X3 και όχι για το x96 !

Τέλος πάντων αυτό δεν έχει σημασία. Για το μήκος του καλωδίου ισχύει ο κανόνας "όσο πιο κοντό τόσο πιο καλό/σίγουρο/χωρίς προβλήματα". Όμως αυτό είναι πάντοτε σε συνάρτηση με ποιότητα εσωτερικών καλωδίων, κολλήσεων, ακροδεκτών κλπ. Άρα θα βρεις και περιπτώσεις όπου και με 1,80 μέτρα ή και παραπάνω μήκος όλα ήταν ΟΚ.

Άρα ξεκινάς/δοκιμάζεις αυτό που έχεις και το πιο πιθανό είναι να ΜΗΝ έχεις πρόβλημα. Εάν παρ' ελπίδα προκύψει θέμα, τότε μόνο κάνεις δικό σου (DIY).

Σορυ έχεις δίκιο. H96 max x3 ήθελα να γράψω. Δοκιμάζω και επανερχομαι

Ξεκίνησε το δωρεάν διήμερο με Apple TV  😉

Σε Smart TV παίζει απευθείας μέσω του apk (προφανές αυτό). Χωρίς τίποτα άλλο πέρα από το apple id (εάν δεν έχετε δημιουργήσετε ένα "ατελώς").

Σε Android TV box με Ugoos port 0.5.4 AOSP δεν εμφανίζει το apk, όμως παίζει άψογα και μέσω Browser😎. Δεν δοκίμασα ακόμα να κάνω sideloading apk....θα γίνει αργότερα αυτό.

Ευκαιρία για δοκιμές😁

Enjoy free Apple TV.

Update: 6/1/2025 η προσφορά έληξε

Edited by ath156

Εμένα πάλι με την. 0.5.3 μια χαρά την εμφάνισε την apk από play store κ παίζει μια χαρά.

Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1

Pocophone F1

20 minutes ago, kalou13 said:

Εμένα πάλι με την. 0.5.3 μια χαρά την εμφάνισε την apk από play store κ παίζει μια χαρά.

AOSP or ATV version?

Γιατί εάν μιλάς για ATV rom φυσικά και θα στην εμφανίσει. Σε AOSP όμως θέλει όχι μόνο sideloading, αλλά και δημιουργία shortcut μέσω των γνωστών τρόπων. Αυτό έκανα και εγώ τώρα και παίζει και στην AOSP version of X88 King μια χαρά (0.5.4 Ugoos port, AOSP version, Android 9).

Edited by ath156

Ένα μεγάλο ευχαριστώ τον kalou13 για την βοήθεια του και όλα τα παιδιά του forum. Καλή χρονιά να έχουμε 

καλησπέρα και καλή χρονιά!

λοιπόν, κατάφερα να έχω λειτουργική cosmote TV σε AOSP box (X96air) με slimbox!

καλύτερα να τα πω συνοπτικά:

ξεχνάμε το cosmote app, kiwi browser με plugin "random user agent" και ρύθμιση για "chrome on windows"(μόνο)

και φυσικά με την "προστασία" του magisk

δυστυχώς το ANT1+ δεν συγκινήθηκε ανάλογα...

12 ώρες πριν, xnikos said:

ξεχνάμε το cosmote app, kiwi browser με plugin "random user agent" και ρύθμιση για "chrome on windows"(μόνο)

Αφου εφτασες μεχρι εκει με το magisk γιατι να μην παιζει και το app ;

13 ώρες πριν, xnikos said:

Από την στιγμή που έχεις magisk σίγουρα παίζει και το apk της Cosmote TV. Αυτό γινόταν από παλιά, γίνεται και σήμερα. Απλά έχει "παραλλαγές" του τι ήθελε και τι θέλει σήμερα. Ψάχνεις και το βρίσκεις πως (trial and error method).

Για το θέμα έχω γράψει ήδη από τον Δεκέμβριο....έχοντας την δωρεάν προσφορά έχω κάνει ότι τεστ ήταν δυνατόν και σε κάθε πιθανή συσκευή. Όλα "ρολόι" όπως μου είχε γράψει και ο φίλος @kalou13 πολύ πολύ παλιότερα😁.....ωραία και περιεκτική έκφραση.

Link εντυπώσεις από apk Cosmote TV

42 minutes ago, gatos814 said:

Αφου εφτασες μεχρι εκει με το magisk γιατι να μην παιζει και το app ;

μα αν έπαιζε το app δεν θα ψαχνόμουν με browsers...😊
κρασαρει μόλις πατήσεις το "παρακολούθησε", μιλάω για το  app απ' το play, αν υπάρχει κάτι άλλο ακούω...
τα ίδια θυμάμαι κι απ' την περσινή προσφορά, μόνο το "ελεύθερο" περιεχόμενο έπαιζε
και πιστέψτε με, δοκίμασα ένα κάρο browsers μέχρι να βρώ κάτι που να δουλεύει

* το παραπάνω πρόσθετο με έσωσε στο laptop και με το ANT1+ μιας και δεν χρησιμοποιώ windows,
ήταν το μόνο που έκανε την δουλειά
* magisk ver.27, "κρυμμένο" κι όλα τα σχετικά
edit: αν μιλάτε για casting η TV μου δεν είναι smart...

Edited by xnikos

30 minutes ago, xnikos said:

μα αν έπαιζε το app δεν θα ψαχνόμουν με browsers...😊
κρασαρει μόλις πατήσεις το "παρακολούθησε", μιλάω για το  app απ' το play, αν υπάρχει κάτι άλλο ακούω...
τα ίδια θυμάμαι κι απ' την περσινή προσφορά, μόνο το "ελεύθερο" περιεχόμενο έπαιζε
και πιστέψτε με, δοκίμασα ένα κάρο browsers μέχρι να βρώ κάτι που να δουλεύει

* το παραπάνω πρόσθετο με έσωσε στο laptop και με το ANT1+ μιας και δεν χρησιμοποιώ windows,
ήταν το μόνο που έκανε την δουλειά
* magisk ver.27, "κρυμμένο" κι όλα τα σχετικά
edit: αν μιλάτε για casting η TV μου δεν είναι smart...

Εχεις π.μ!

3 Μήνες Δωρεάν Apple TV+ για Smart Samsung TV/Monitors (μετά ισχύει και σε TVbox)(ακύρωση αμέσως μετά !!)

Οι Smart Samsung TVs & Monitors προσφέρουν Δωρεάν 3 μήνες Apple TV+ και μετά 9,99 ευρώ /ανά μήνα.

Μπορείς όμως να ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ αμέσως μετά την συνδρομή και παρόλα αυτά να μείνουν ενεργοί οι 3 δωρεάν μήνες !!😎

Επίσης ενεργοποιώντας τον λογαριασμό σου με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να έχεις την Apple TV+ και σε άλλων κατασκευαστών Smart TVs, αλλά και σε άλλες συσκευές, όπως TVbox.

*** Σημειώνω ότι είχα ένα Samsung Smart Monitor για το οποίο υπήρχε αυτή η προσφορά, όμως θεωρητικά είχε λήξει πριν από μήνες. Ενεργοποιήθηκε όμως μια χαρά και έτσι.

ApplTV_11.jpg

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Έχετε να προτείνετε κάποιο οικονομικό TV Box για Stremio χρήση κατά κύριο λόγο;

18 ώρες πριν, Sofos_5 said:

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Έχετε να προτείνετε κάποιο οικονομικό TV Box για Stremio χρήση κατά κύριο λόγο;

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.

Επειδή "τρώγοντας έρχεται η όρεξη" (θα θελήσεις δηλαδή πιθανον και άλλες εφαρμογές πέρα από το stremio) θα έλεγα να πας στο δημοφιλές και δοκιμασμένο και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Mi Box s 2nd gen (γύρω στα 52 ευρώ). Κοίταξε στο Σκρουτζ.

Εκτός εάν θες να πας στο "σπορ" των custom roms που θέλει και χρόνο και κόπο (πολλές επιλογές εκεί, ίσως και πιο φθηνές, όμως θέλουν δουλίτσα εάν θέλεις το κάτι παραπάνω). 

Εάν θέλεις κάτι άλλο λες.

Edited by ath156

Ειπα να κανω μια μικρη αναφορα σε 2 μποξακια σταθμο στον μαγικο κοσμο των Κινεζικων κουτιων που καποτε μεσουρανουσαν σε αυτον τον χωρο ...
Στο M8s+ με τον Amlogic S812 και 2/8 μνημη/αποθηκη ...
Και στο Minix X7 με τον Rockchip 3188 και 2/16 μνημη/αποθηκη ...
Και τα 2 μποξακια ηταν οροσημο στην μετεπειτα πορεια του ολου ''πραγματος'' ...
Το μεν M8s+ ειχε τον πρωτο σοβαρο και δυνατο Amlogic (και οχι μονο) επεξεργαστη  της εποχης και ηταν ενα μηχανημα που αντιγραφτηκε σε απιστευτα παρα πολλες βερσιον με αποτελεσμα να χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα!
Κατι σαν το X96 MAX Plus X3 ενα πραμα στο πολυ πολυ χειροτερο του!
Ενω το δε Minix X7 ηταν ενα μποξακι με στιβαρη κατασκευη και τον Rockchip 3188 στα καλυτερα του!
Ηταν το πρωτο αξιολογο μποξακι με Rockchip επεξεργαστη που για την εποχη ηταν ... λιρα 100!
Να τονισω επισης εδω οτι και τα 2 φορουσαν Android KITKAT λογισμικα με πιο προσεγμενο αληθεια ειναι το λογισμικο του Minix λογο ονοματος...
Ερχομενοι ομως στο 2025 σημερα τι αραγε μπορουν να καταφερουν; !
Μπορουν ακομα να ειναι ενα χρησιμο κομματι σε καποιον που τα εχει;
Η απαντηση ειναι μαλλον οχι στον μεσο χρηστη γιατι οι απαιτησεις των εφαρμογων σημερα εχουν ξεπερασει κατα πολυ τις ικανοτητες τους!
Αν και τα 2 αυτα μποξακια εχουν 2 απο της καλυτερες GPU (της εποχης) δυστυχως πλεον δεν τα καταφερνουν καθολου καλα... κυριως λογο των λογισμικων τους που δεν τα βοηθανε καθολου...!
Εχοντας λοιπον αυτα τα 2 μποξακια στα χερια μου ειπα να τα ''σουλουπωσω'' στον βαθμο που μπορω και να δω μεχρι που μπορει να ειναι χρησιμα ακομα...
Να σημειωσω εδω οτι και τα 2 μποξακια φορανε πλεον Android LOLIPOP με το βασικο τους πειραγμα να μην εχουν οτιδηποτε απο Google εγκατεστημενο!
Παμε λοιπον στα αποτελεσματα...
Ελαφρο προβαδισμα φαινεται να εχει το Amlogic S812 μποξακι που μπορει να παιξει Stremio ... Cinema hd ... Smartube με λιγη εως πολυ υπομονη ενω η εκπληξη ερχεται απο το τελευταιο Kodi με Μanalab το οποιο μετα απο ... μεγαλυτερη υπομονη βλεπω οτι το παιζει τιμια και αυτο!
Το Rockchip 3188 μποξακι τωρα που σαν λογισμικο (5.1.1) ειναι πιο ''χειροτερο'' απο το αλλο δεν μπορει με την καμια να φορτωσει και να παιξει Stremio ενω απο την αλλη Cinema hd και Smartube τα εχει και αυτο με αρκετη υπομονη!
Εκπληξη και εδω το ιδιο Kodi με Μanalab που με σαφως πιο μεγαλη αναμονη εκκινησης απο το αλλο ξεκιναει και παιζει και αυτο αρκετα τιμια μπορω να πω!
Αυτο που και τα 2 μποξακια δεν μπορουσαν να αποδοσουν με τιποτα ηταν το στριμαρισμα απο την ΕΟΝ ... κατα το οποιο και τα 2 αυτα μποξακια ''λαγκαριζαν'' παρα πολυ σε σημειο να κουραζεται το ματι απιστευτα!
Να πω εδω οτι το λογισμικο του Amlogic S812 το δημιουργησα εγω βασιζοντας το σε ενα αντιστοιχο S812 με πιο πολλα καλουδια απο το μαμα ... ενω το Rockchip 3188 ηταν απλα επεμβατικος ο χαρακτηρας του ''πειραγματος'' σε ενα λογισμικο που δημιουργηθηκε λιγο πριν το ''τελος'' του Minix X7 απο καποιο παιδι στο φορουμ της Minix ...
Το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι αν εχεται ξεχασμενο στην ντουλαπα σας παρομοια μποξακια σε επεξεργαστη και οπωσδηποτε με Android 5.1.1 (ειναι σχετικα safe με μια εφαρμογη που κραταει και backup των διαγραμμενων) μπορειτε να δοκιμασετε και εσεις να καταργησετε ολη την Google και ειμαι σιγουρος οτι το μποξακι σας θα παει αρκετα πιο καλυτερα!
Οκ ... υπαρχει ενα μικρο ρισκο εδω αλλα ετσι και αλλιως το μποξακι σας ... παρατημενο ειναι!
Αν υπαρχει λοιπον καποιος συμφορουμιτης που θελει να το δοκιμασει ...εδω ειμαστε !

M8s+ :

Screenshot_2025-01-08-17-08-32.thumb.png.2ee2612509f7739490e9452c2527d2be.png

Screenshot_2025-01-08-17-08-42.thumb.png.e4b410a6ea7fc619cdb2106f480cb632.png

Minix X7 :

Screenshot_2025-01-08-17-20-09.thumb.png.5764c9c0910b381e4829a90700d2d398.png

Screenshot_2025-01-08-17-20-16.thumb.png.76b60e3b5f22b7df4bfac736882270c1.png

Καλησπέρα και καλή χρονιά !!!

Έχω το TVBox Χ96 Air (S905X3) το οποίο έχει android v9
Υπάρχει περίπτωση να πάρει Android 10 ή μεγαλύτερη έκδοση ; 
Θέλω να βάλω Vodafone TV και αυτό θέλει Android 10 και πάνω...

Ευχαριστώ...!!!

1 hour ago, PMak said:

Καλησπέρα και καλή χρονιά !!!

Έχω το TVBox Χ96 Air (S905X3) το οποίο έχει android v9
Υπάρχει περίπτωση να πάρει Android 10 ή μεγαλύτερη έκδοση ; 
Θέλω να βάλω Vodafone TV και αυτό θέλει Android 10 και πάνω...

Ευχαριστώ...!!!

Επισης...
Που ακριβως διαβασες οτι το Vodafone TV παιζει απο Android 10 και πανω ;
Κατεβασε απο πιο κατω την εφαρμογη που θελεις και εγκατεστησε την ...
Θα δεις οτι το μινιμουμ Android που θελει ειναι απο Android 5.0+ !

ΠΡΟΣΟΧΗ - 1 !
Θα χρειαστεις και την ιδια εφαρμογη του APKPure για να εγκαταστησεις το αρχειο στην μορφη που ειναι!

Vodafone TV (GR) - Download

ΠΡΟΣΟΧΗ - 2 !
Θα χρειαστεις και την εφαρμογη Shortcut Maker απο το Google Play για να κανεις συντομευση της εφαρμογης Vodafone TV (GR) σε εναν συμβατο launcher μιας και δεν θα φαινεται πουθενα εγκατεστημενη επειδη ειναι μονο για ATV λογισμικα !

Ομως οπως θα διαπιστωσεις στο τελος ... λειτουργει μια χαρα !!!

Αν κατι σε δυσκολευει ... εδω ειμαστε!

1 hour ago, gatos814 said:

Επισης...
Που ακριβως διαβασες οτι το Vodafone TV παιζει απο Android 10 και πανω ;
Κατεβασε απο πιο κατω την εφαρμογη που θελεις και εγκατεστησε την ...
Θα δεις οτι το μινιμουμ Android που θελει ειναι απο Android 5.0+ !

ΠΡΟΣΟΧΗ - 1 !
Θα χρειαστεις και την ιδια εφαρμογη του APKPure για να εγκαταστησεις το αρχειο στην μορφη που ειναι!

Vodafone TV (GR) - Download

ΠΡΟΣΟΧΗ - 2 !
Θα χρειαστεις και την εφαρμογη Shortcut Maker απο το Google Play για να κανεις συντομευση της εφαρμογης Vodafone TV (GR) σε εναν συμβατο launcher μιας και δεν θα φαινεται πουθενα εγκατεστημενη επειδη ειναι μονο για ATV λογισμικα !

Ομως οπως θα διαπιστωσεις στο τελος ... λειτουργει μια χαρα !!!

Αν κατι σε δυσκολευει ... εδω ειμαστε!

Έχεις δίκιο... Θέλει Android 5 και πάνω... Αλλά το playstore από το box δεν βλέπει την εφαρμογή και μπερδεύτηκα...
Λοιπόν, κατέβασα την εφαρμογή της vodafon από το λινκ που μου έστειλες...
Κατέβασα και το apkpure. θα τα γράψω στην κάρτα SD που έχω στο box και θα τα εγκαταστήσω από εκεί.
Θα κατεβάσω και το shortcut maker. 
Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει, ελπίζω να τα καταφέρω...

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια... !!!!!