Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 21,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1384

• makis1024

575

• ath156

1900

On 4/6/2023 at 11:00 ΠΜ, ath156 said:

Αρχικά πράγματι δοκίμασε να δώσεις ρεύμα σε αυτό που έχεις μέσω της θύρας  usb. Για αυτό χρειάζεσαι το ειδικό καλώδιο που εάν δεν το έχεις μπορείς να το φτιάξεις και μόνο σου από 2 παλιά καλώδια. Το πώς δες δίπλα στις ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ (1η).

https://myphone.gr/forum/topic/73324/page/753/?tab=comments#comment-7070217

Εάν πορολα αυτά θα ήθελες κάποιο καινούργιο θα έλεγα να δεις στο geekbuing x96 max plus s905x3  από γερμανική αποθήκη και πολύ πιο φθηνό. Με το καλώδιο θα βάλουμε και άλλη ρομ (θα έχεις και Ερτφλιξ κλπ). Εάν δεν βρεις 4/32 παίρνεις το 4/64.

καλησπερα...

τελικα δεν μπορεσα να παρω αυτο που μου πρότεινες 

δυστυχώς στο geekbuing δεν υπαρχει διαθέσιμο.

βρηκα όμως αυτο: X96 MAX PLUS ULTRA (4+64GB) AMLOGIC S905X4

να το παρω ή θα βγαλω τα ματακια μου...?

θενξ και καλη συνεχεια

3 ώρες πριν, axetos said:

καλησπερα...

θενξ και καλη συνεχεια

Καλησπέρα.

Εγώ πάλι γιατί το βλέπω ως διαθέσιμο στην έκδοση 4/32 και μάλιστα από Γερμανία? Εκτός εάν κάνω κάτι λάθος επειδή το βλέπω από κινητό. Τέλος πάντων προσωπική άποψη είναι για 905Χ3 και όχι 905Χ4.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

3 ώρες πριν, axetos said:

καλησπερα...

θενξ και καλη συνεχεια

Δεν ξερω ποσο το βρισκεις το X96 MAX PLUS ULTRA και απο που ... αλλα παρε απο το μαγαζι που ανεφερες καλυτερα το A95X F4 4/32 που το εχει και προσφορα απο Γερμανια...
Εφ'οσον πλεον ειναι μεσα στα μποξακια που υποστηριζει ο Slimhouse   θα εισαι οκ!

Amlogic S905X3 = Game Over !!!

Πολυ λιγα πραγματα θα εχει πλεον η πιατσα και αυτα ... οκ!
Οταν λες τωρα οτι θα βγαλεις τα ματακια σου τι ακριβως εννοεις ;
Αν θυμαμαι καλα ειχες ενα Rockchip μποξακι...
Εδω με τον S905X4 θα εισαι πολυ πιο ανετος και μαλιστα με μεγαλη διαφορα!

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

23 ώρες πριν, ath156 said:

Καλησπέρα.

Εγώ πάλι γιατί το βλέπω ως διαθέσιμο στην έκδοση 4/32 και μάλιστα από Γερμανία? Εκτός εάν κάνω κάτι λάθος επειδή το βλέπω από κινητό. Τέλος πάντων προσωπική άποψη είναι για 905Χ3 και όχι 905Χ4.

Μόλις τώρα το ξανά βλέπω από κινητο και μου λέει να κάνω εγγραφή για να με ειδοποιήσουν όταν θα είναι διαθέσιμα και τα δύο...

Χθες το έβλεπα από pc 

23 ώρες πριν, gatos814 said:

Δεν ξερω ποσο το βρισκεις το X96 MAX PLUS ULTRA και απο που ... αλλα παρε απο το μαγαζι που ανεφερες καλυτερα το A95X F4 4/32 που το εχει και προσφορα απο Γερμανια...
Εφ'οσον πλεον ειναι μεσα στα μποξακια που υποστηριζει ο Slimhouse   θα εισαι οκ!

Amlogic S905X3 = Game Over !!!

Πολυ λιγα πραγματα θα εχει πλεον η πιατσα και αυτα ... οκ!
Οταν λες τωρα οτι θα βγαλεις τα ματακια σου τι ακριβως εννοεις ;
Αν θυμαμαι καλα ειχες ενα Rockchip μποξακι...
Εδω με τον S905X4 θα εισαι πολυ πιο ανετος και μαλιστα με μεγαλη διαφορα!

Το S905X4 το έχουν στο 70αρι από σκρουτζ.

αν και στη φωτό έχουν το x3....

Θα επικοινωνήσω για επιβεβαίωση.

Για τα ματάκια μου ....μην κάνω βλακεία και είναι χειρότερο από το x3....

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις συμβουλές σας ...

Θα επανέλθω...

Edited by axetos

Αυτο που εβαλες απο το skroutz ειναι που δεν εχει τηλεχειριστηριο??

OptoStyle

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

5 ώρες πριν, axetos said:

Μόλις τώρα το ξανά βλέπω από κινητο και μου λέει να κάνω εγγραφή για να με ειδοποιήσουν όταν θα είναι διαθέσιμα και τα δύο...

Χθες το έβλεπα από pc 

Το S905X4 το έχουν στο 70αρι από σκρουτζ.

αν και στη φωτό έχουν το x3....

Θα επικοινωνήσω για επιβεβαίωση.

Για τα ματάκια μου ....μην κάνω βλακεία και είναι χειρότερο από το x3....

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις συμβουλές σας ...

Θα επανέλθω...

Στην φωτογραφία από skroutz, είναι το X4 αφού λέει Ultra. Το μποξάκι που σου πρότεινε ο @gatos814 , το A95x F4 είναι ίδιας κλάσης αλλά στα 45,50€ από geekbuying. Από την στιγμή που το υποστηρίζει πλέον ο slimhouse , δεν υπάρχει λόγος να πας στο x96 max plus ultra. Άσε που τώρα που ξεκίνησε ο slimhouse την υποστήριξη, θα ανέβει η τιμή του διότι θα αυξηθεί η ζήτηση του.

1 ώρα πριν, optostyle said:

Αυτο που εβαλες απο το skroutz ειναι που δεν εχει τηλεχειριστηριο??

OptoStyle

Δεν ξέρω....δεν έχει?

29 minutes ago, makis1024 said:

Στην φωτογραφία από skroutz, είναι το X4 αφού λέει Ultra. Το μποξάκι που σου πρότεινε ο @gatos814 , το A95x F4 είναι ίδιας κλάσης αλλά στα 45,50€ από geekbuying. Από την στιγμή που το υποστηρίζει πλέον ο slimhouse , δεν υπάρχει λόγος να πας στο x96 max plus ultra. Άσε που τώρα που ξεκίνησε ο slimhouse την υποστήριξη, θα ανέβει η τιμή του διότι θα αυξηθεί η ζήτηση του.

Θα το δω καλύτερα μεθαύριο που θα έχω πρόσβαση σε pc ...με το τηλέφωνο και τα κοντινά γυαλια δεν γίνετε δουλειά ...

Θενξια και παλι 

12 minutes ago, axetos said:

Δεν ξέρω....δεν έχει?

Θα το δω καλύτερα μεθαύριο που θα έχω πρόσβαση σε pc ...με το τηλέφωνο και τα κοντινά γυαλια δεν γίνετε δουλειά ...

Θενξια και παλι 

Γιατί να μην έχει τηλεκοντρόλ; το έφαγε η γάτα; Το κλασικό τηλεκοντρόλ των x96 έχει

IMG_20230730_212847.jpg

Εγω παντως μιας και ξεμεινα απο box , μολις παραγγειλα αυτο απο το Geekbuying στα 43 και κατι ψιλα κι αιντε (ειχα κι ενα κουπονι)

OptoStyle

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Εγω παντως μιας και ξεμεινα απο box , μολις παραγγειλα αυτο απο το Geekbuying στα 43 και κατι ψιλα κι αιντε (ειχα κι ενα κουπονι)

OptoStyle

Περιμενουμε εντυπωσεις...

On 19/7/2023 at 10:11 ΜΜ, ath156 said:

Θα σου πω κάτι για το KODI να δοκιμάσεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα κάνει αυτό που ζητάς.

- ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΣΥΣΤΗΜΑ-ΗΧΟΣ-Διατήρηση της αρχικής έντασης κατά το downmix .......(και το απενεργοποιείς εάν είναι ενεργοποιημένο)

- Βάλε μία ταινία με το πρόβλημα που λες. Διορθώθηκε ή όχι?

Το δοκιμασα τελικα χθες αλλα δεν ειδα καποια ουσιαστικη βελτιωση.
Ισως μπορει λιγο να βελτιωθηκε αλλα παλι χρειαστηκε ανεβοκατεβασμα σε καποια σημεια.

Σε σας δεν το κανει ; δεν το βρισκετε ενοχλητικο;; Μονο εγω ειμαι ο παραξενος;;
Ευχαριστω παντως.

41 minutes ago, madmax said:

Το δοκιμασα τελικα χθες αλλα δεν ειδα καποια ουσιαστικη βελτιωση.
Ισως μπορει λιγο να βελτιωθηκε αλλα παλι χρειαστηκε ανεβοκατεβασμα σε καποια σημεια.

Σε σας δεν το κανει ; δεν το βρισκετε ενοχλητικο;; Μονο εγω ειμαι ο παραξενος;;
Ευχαριστω παντως.

Δεν ξερω ποιο λογισμικο εχεις και ποια βερσιον αλλα σε gt king με την 0.5.4 ugoos εχει οπως βλεπεις αυτο που ζητας...

Βεβαια οπως διαβαζεις πρεπει να το υποστηριζει και η ιδα η εφαρμογη ...!

0-02-05-b6c50b96fdd66eae29815e0d93b2c3b10bdd34b4e0bafe9c1e352bb33031d59d_b73bb2ff1a2a0063.thumb.jpg.22b37d32de835663ffaf2981fbe0d4a5.jpg

Εγω προσωπικα παντως δεν το δινω σημασια...
Τα ακουω ολα ... χαμηλωμενα !

😃

Edited by gatos814

Περιμενουμε εντυπωσεις...
Θυμησε μου για το BOX Α95Χ F4 ποιο Kodi κατεβαζω το ARMV7A 32bit η το ARMV8A 64bit?
Επισης αν ασχολεισαι θελω να ρωτησω το kodi 20.2 συνεργαζεται πλεον με manalab ?

OptoStyle

Σταθερο FTTH 200Mbps

Θυμησε μου για το BOX Α95Χ F4 ποιο Kodi κατεβαζω το ARMV7A 32bit η το ARMV8A 64bit?
Επισης αν ασχολεισαι θελω να ρωτησω το kodi 20.2 συνεργαζεται πλεον με manalab ?

OptoStyle

ARMV7A 32bit

1. Η Amlogic δυστυχώς δεν έχει 64βιτ σύστημα ούτε για S905X4, S905X3, S922....άρα ARMV7a.

2. To KODI 20.2 άνετα με Manalab και τα υπόλοιπα έτοιμα μπιλντς.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Οκ Ευχαριστω..οργανωνω το θεμα μολις το παραλαβω να ξαναρχισω λιγο τα καψιματα

OptoStyle

Σταθερο FTTH 200Mbps

OptoStyle

Οπως απαντησανε και οι συμφορουμιτες πιο πανω 32bit ειναι δυστυχως ...
64bit υπηρξε μονο σε κατι μποξακια με Android 7...
Tο Android 11  οπως και το Android 8 και 9 δυστυχως μεινανε σε 32bit σε ολα τα μποξακια Amlogic...
Αν και καποια στιγμη λεγανε πως ισως να περιμεναμε 64bit σε Android 11 αλλα ... ΜΠΑ.....!!!
Το Kodi 20.2 οπως θα δεις εχει κανονικα manalab αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Για να το εγκαταστησεις απο το ''repository.GRwizard .  zip'' πρεπει πρωτα να του δωσεις προσβαση στις αδειες μεσα απο τις ρυθμισεις ...
'' Ρυθμισεις Android -> Εφαρμογες -> KODI -> Δικαιωματα εφαρμογων -> αρχεια και μεσα -> Επιτρεψτε τη διαχειριση ολων των αρχειων ''

0-02-05-56a53ab8c48a573256a10dc956504e1be1ae43b0a699b572b243f4693f6f6b1f_76951bf83228b5d2.thumb.jpg.3dc42b5920ae8c95bd6d4ebcd3556da3.jpg

25 minutes ago, optostyle said:

Οκ Ευχαριστω..οργανωνω το θεμα μολις το παραλαβω να ξαναρχισω λιγο τα καψιματα emoji28.png

OptoStyle

Το 1ο που θα πρέπει να κάνεις είναι να έχεις έτοιμο ένα USB ανεμιστήρα για να βάλεις κάτω από το καινούργιο κουτί...δεν θυμάμαι εάν είχες έναν για το Beelink GT1 που "τάπαιξε", όμως εάν ήδη έχεις κάνει και αυτός. Επίσης το GT1 είχε 64bit Android, δυστυχώς όχι το καινούργιο που παρήγγειλες.

Όμως 64bit μπορείς να πάρεις μέσω του Coreelec και εκεί να βάλεις Manalab ή άλλο έτοιμο Ελληνικό μπίλντ...θα τρέχει και κάπως καλύτερα....επίσης με αυτό θα μπορούσες να έχεις και καλό Full High Definition σε Netflix (εάν τυχόν σε ενδιέφερε αυτό). Το Coreelec το εγκαθιστάς σε καρτούλα ή στικάκι, σε dual boot sytem with the Android. Βγάζοντας την καρτούλα, έχεις μόνο το αντρόιντ σου άθικτο.

***Σε ένα άσχετο σχόλιο μάλλον στο γνωστό και σωστό "Σαν την Χαλκιδική ΔΕΝ έχει", μάλλον πρέπει να προσθέσουμε και το "μποτιλιαρίσματα σαν την Χαλκιδική ΔΕΝ έχει" 😁🤣😂

Edited by ath156

Θαναση θα το δω ,κι αν κολλησω καπου θα βρεθουμε να το "ξηγηθουμε"..
Netflix και τετοια δεν με νοιαζουν γιατι τα εχω απο την tv

OptoStyle

Σταθερο FTTH 200Mbps

23 ώρες πριν, axetos said:

Λοιπόν τώρα που γύρισα και εγώ και έχω πρόσβαση και σε PC/laptop:

- Πράγματι το X96 max Plus 4/32 (S905X3) είναι σε "STOCK Notice" από Ευρωπαική αποθήκη (Γερμανία), είναι όμως διαθέσιμο από Κίνα στην έκδοση 4/64 (μάλλον και στην 4/32, αλλά εάν θυμάμαι καλά στην έκδοση αυτή με συνολικό κόστος όπως το 4/64??..άρα...).

- Εδώ προκύπτει ένα ενδιαφέρον ερώτημα για το Geekbuying !! Από Κίνα έρχεται με παρόμοιους τρόπους όπως και με το  Banggood, δηλαδή ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ?!!! Δεν ξέρω και για να είμαι ειλικρινής, όταν παρήγγειλα και το δικό μου από εκεί περίμενα να εμφανισθεί στη Γερμανία. Έχει όμως κάποιος εμπειρία από Κίνα???? Διότι εάν είναι μόνο ο παραπάνω χρόνος που χρειάζεται για να έρθει "ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ"....Σύμφωνα με το λινκ που βάζω (δηλαδή ότι έχει IOSS) δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.😁

Geekbuying Taxes/VAT

Επειδή πιστεύω είναι γενικότερου ενδιαφέροντος ας μας πει κάποιος που τυχόν είχε εμπειρία από τέτοια αποστολή.

- Τέλος πραγματικά πιστεύω ότι ο S905 X3 σου δίνει απόλυτη ελευθερία για να κάνεις/βάλεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Από την άλλη πλευρά, εάν θέλεις μόνο τα βασικά (KODI, builds, Stremio κλπ) φυσικά θα σε εξυπηρετήσει και ο S905X4 και πιθανόν και άλλοι Amlogic επεξεργαστές.

Τι μπορεις να βαλεις στον X3 που δεν μπαινει στον X4?
Θεωρω οτι οι διαφορες τους δεν ειναι τοσο σημαντικες.

Ειχα manalab και στους 2 πανω απο android 11 και πανω κατω τα ιδια ...χαλια ηταν...
Ναι μεν παιζουν αλλα δεν εχεις τοσο smooth εμπειρια.
Δλδ θα το φας το κολληματακι σου.
Αυτο τωρα και σε σχεση με pc που εκει παει σφαιρα.
Παντως οκ θα την κανεις την δουλεια σου.

1 hour ago, madmax said:

Ειχα manalab και στους 2 πανω απο android 11 και πανω κατω τα ιδια ...χαλια ηταν...

Συμφωνω 100% μαζι σου στην πρωτη σου φραση!
Ετσι ειναι!
Το Χ2 το Χ3 και το Χ4 εχουν σχεδον ιδιο hardware και ''μοιραζονται'' την ιδια καρτα γραφικων...
Ο Χ3 ειναι μεχρι σημερα ο πιο ''τυχερος'' επεξεργαστης μιας και η παραταση της ζωης του οφειλεται αποκλειστικα στην ugoos και στους φιλους μας τους Ρωσους !
Δεν ειναι ομως και ο καλυτερος απο αυτους τους 3 !
Σιγα σιγα πλεον στρωνουν και οι αδυναμιες στα λογσμικα των Χ4 χαρη φυσικα στην ugoos που κανει πολυ σοβαρη δουλεια σε αυτον τον τομεα και στον Slimhouse που και αυτος με την σειρα του κανει τα ... μαγικα του !

On 31/7/2023 at 10:50 ΜΜ, madmax said:

Θέλεις μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με τον Χ3 και δεν μπορείς με τον Χ4?

- Άς πούμε τα 2 & 3 & 4 από το λινκ μου Πως να χρησιμοποιήσετε ένα TVbox φθάνουν ή όχι? Ειδικά να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με καθαρό Linux (Armbian) όπως το PC σου😉?

- Άς πούμε να κάνεις το τέλειο και πλήρες backup με 1 ΜΟΝΟ κίνηση (bit by bit) όπως έχω δείξει, μπορείς να το κάνεις με τον Χ4?

- Άς πούμε να χρησιμοποιήσεις αυτό  (πάλι με 1 κίνηση) για να κλωνοποιήσεις ένα ίδιο ακριβώς (για τον φίλο σου, τον πατέρα σου κλπ) μπορείς να το κάνεις με τον Χ4? Να το έχεις για το πιο εύκολο ξεμπρικάρισμα που υπάρχει πάλι με1 κίνηση?

- Να μιλήσουμε για τους περιορισμούς που θέτει ο Χ4 (Android 11) σε σύγκριση με τον Χ3 (Android 9) ?

Και εσύ είχες αντροιντ 11 και στους 2??????

Ούτε ξέρω τι προβλήματα είχες με το Manalab και γιατί, πάντως δεν υπάρχουν αυτά σε εμένα....το έχω δε και σε καινούργιο gaming laptop και δεν έχω δει κάποια σημαντική διαφορά με όλα τα TVbox μου και το σωστό firmware.

Και η αντίθετη ερώτηση? Τι είναι αυτό που κάνεις με τον Χ4 και δεν μπορείς με τον Χ3? Μόνον Hardware decoding AV1 (μπορείς ωραιότατα να το κάνεις βέβαια με Software decoding στον Χ3)...αυτό και μόνο το συν (το συγκρίνεις με τα πλην και αποφασίζεις - εάν βέβαια έχεις την τύχη/υπομονή/ανάγκες να βρεις εάν με Χ3). Από εκεί και πέρα εάν θέλεις μόνον τα "κλασσικά" φυσικά και δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές.

***κρατάω και κάποιες ακόμα "μικρές" διαφορές  για τον εαυτό μου😁

Ωχ.....Ouch...😁

Η σημερινή ανάρτηση/άποψη κάποιου που εκτιμώ αρκετά για τα Χ2 / Χ3 /Χ4.

To Χ96 max plus+Ultra   με τον χαρακτηρισμό "shit" !!!! μήπως είναι λάθος μετάφραση? δεν έχω άποψη για αυτό..απλά δεν το έχω.

Edited by ath156

Καλημέρα και καλό μήνα. Έβαλε κανείς dolby atmos ή dolby equalizer στο μποξάκι του? αν ναι υπάρχει κάποιο λινκ? θα πρέπει να είναι root? έχω τις custom rom του slimbox