mmarx_72 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) Χμμ..απ'οτι βλεπω αυτο το νημα ειναι μονο για "experts", δεν απαντατε σε αρχαριους, δεν πειραζει, καπου θα βρω την ακρη. Ευχαριστω πολυ για την αδιαφορια σας. Το ενδεχόμενο να μην ξέρει κάποιος την απάντηση δεν το σκέφτηκες? Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει υποστήριξη από κανένα για τα μηχανήματα αυτά και εννοώ από πλευράς πωλητών. Αν διάβαζες όλο το thread θα έβλεπες ότι σε παρόμοιο πρόβλημα η πρόταση από φίλο του φόρουμ προς εμένα ήταν η αλλαγή power supply. Εγώ το δοκίμασα και δεν δούλεψε. Επομένως δεν μπορούσα να προτείνω λύση η οποία δεν δούλεψε. Επιπρόσθετα αν διαβάσεις ξανά όλο το thread θα δεις ότι πολλά ερωτήματα μένουν αναπάντητα είτε γιατί δεν ξέρει κάποιος την απάντηση είτε γιατί χάνονται στο πλήθος. Είναι ένα φόρουμ αλληλουποστήριξης, δεν είναι φόρουμ παροχής υποστήριξης από εταιρεία. Φιλικά πάντα τα όσα αναφέρω παραπάνω, συνεχίζω με το θέμα μας παρακάτω. Το dealsprime στο οποίο είχα απευθυνθεί για support με παρέπεμψε σε ένα φόρουμ, στο http://www.apad.tv/apadforum/forumdisplay.php?73-Quad-Core-Android-TV-Box-Forum όπου διάφοροι ποστάρουν τα προβλήματα τους. Η ανταπόκριση από τους υπευθύνους του φόρουμ είναι χάλια, το μόνο που προτείνουν είναι φλασάρισμα (το καλό είναι ότι έχουν οδηγίες). Μπορείς να δοκιμάσεις αλλαγή power adaptor αρχικά και φλασάρισμα μετά. Για άλλες επιλογές κοίταξε στο freaktab στο αντίστοιχο θέμα. Εγώ δεν βρήκα άκρη, τίποτα δεν δούλεψε και έτσι είναι στην διαδικασία επιστροφής στην dealsprime. Δεν είναι ευχάριστη εμπειρία, έφυγε για Κίνα από 20 Ιανουαρίου και ακόμη δεν καταχωρήθηκε ότι πήγε. Δεύτερο κουτί που πήρα από τους ίδιους δουλεύει κανονικά. Α, μιας και βρήκα το θέμα ακριβώς δες εδώ πως να φλασάρεις: http://www.apad.tv/apadforum/showthread.php?6289-CS968-TV-Box-Ethernet-is-not-working-at-all Σου δίνουν αναλυτικά όλα όσα πρέπει να κάνεις. Ανάλογο θέμα υπάρχει και στην geekbuying. Αν το κουτί σου μένει κολλημένο αλλά δείχνει κάτι στην τηλεόραση τότε λέω φλασάρισμα. Δοκιμάζεις, χειρότερα δεν γίνεται :). Edited February 26, 2014 by mmarx_72 Επιπρόσθετες πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 παραγγειλα και εγω το cs968 και περιμενω να δω τι θα γινει. τελικα ποια ειναι η καλυτερη ρομ? και πως γινετε το flash? βρηκα αυτη http://www.freaktab.com/showthread.php?9089-%28NEWLY-RELEASED%29-CR11S-CS968-PRE-ROOTED-%28NOW-VPNOPEN-READY%29-1080p-2MP-Stock-ROM-LibMedia-so-Hack-Ready-20131205 και εχω διαβασει για την geass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 παραγγειλα και εγω το cs968 και περιμενω να δω τι θα γινει. τελικα ποια ειναι η καλυτερη ρομ? και πως γινετε το flash? βρηκα αυτη http://www.freaktab.com/showthread.php?9089-%28NEWLY-RELEASED%29-CR11S-CS968-PRE-ROOTED-%28NOW-VPNOPEN-READY%29-1080p-2MP-Stock-ROM-LibMedia-so-Hack-Ready-20131205 και εχω διαβασει για την geass Κανοντας μια αναζητηση με την λεξη custom θα βρεις ολες τις πληροφοριες που χρειαζεσαι. Σκεψου μονο ποσες φορες θα εχει ερωτηθει το ιδιο πραγμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) γεια σας..ενδιαφερομαι για android tv box..θελω να μου προτεινεται κανα 2,να μου πειτε ποιο μαγαζι ειναι αξιοπιστο (geekbuying βλεπω λετε ολοι) . Να σας εξηγησω τους λογους που το θελω για να μου πειτε αν μπορω να το κανω κιολας. -αναπαραγωγη ταινιων 720p-1080p με υποτιτλους (αφου ειναι android θa μπορω να βαλω mxplayer).παιζει ολα τα αρχεια ταινιων.; -xbmc τρεχουν ανετα..; αν γινεται να μην μου πειτε καποια ακριβη επιλογη..επισης δεν γνωριζω αν θα πρεπει να παρω ενα τουμπανακι που λετε ολοι η ενα πιο απλο οσο αφορα τα specs του λογο του οτι δεν θελω να παιζω ουτε ενα παιχνιδι..το θελω αποκλειστικα μονο για ταινιες και xbmc. Απο μονος μου εψαξα ενα (αυτο) αλλ δεν ξερω αν θα σερνεται και δεν θα μπορω να δω τις ταινιες μου ανετα... εψαχνα για ενα media player αλλα μου φαινονται αρκετα ακριβα και ετσι λεω να στραφω σε android tv box.. ευχαριστω πολυ. Edited February 26, 2014 by three_brothers1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Κανοντας μια αναζητηση με την λεξη custom θα βρεις ολες τις πληροφοριες που χρειαζεσαι. Σκεψου μονο ποσες φορες θα εχει ερωτηθει το ιδιο πραγμα. Ευχαριστω εισαι κατατοπιστικοτατος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ευχαριστω εισαι κατατοπιστικοτατος Για το πως φλασάρεις δες το post μου λίγο παραπάνω, 3-4 post παραπάνω. Αν δεν έρθει rooted και θες να το ρουτάρεις τότε δες τους οδηγούς της geekbuying. Απλά κάνε αναζήτηση στην σελίδα τους για το cs968 και εκεί που είναι η περιγραφή του υπάρχουν links τόσο για stock ρομς όσο και με οδηγίες για το πως να φλασάρεις και να το κάνεις rooted. Το φλασάρισμα είναι η ίδια μέθοδος και στα δύο φόρουμ, εσύ διάλεξε ρομ και απλά εκτέλεσε τις οδηγίες. Σε σχέση με το ποια είναι η καλύτερη ο μόνος τρόπος να μάθεις είναι να τις δοκιμάσεις, διαφορετικές οι ανάγκες και οι προτεραιότητες του καθενός μας. Εγώ μια χαρά την βγάζω με την stock rom η οποία ήταν prerooted. Άλλοι που θέλουν περισσότερα δοκιμάζουν άλλες. Διάβασε λίγο στο freaktab στο σχετικό θέμα, δες και την συζήτηση εδώ και βγάλε τα συμπεράσματα σου. Τα πάντα στο τέλος είναι θέμα διαθέσιμου χρόνου, όταν βρω χρόνο ίσως φλασάρω και εγώ. Προς το παρών ότι δουλεύει δεν το πειράζω :lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Για το πως φλασάρεις δες το post μου λίγο παραπάνω, 3-4 post παραπάνω. Αν δεν έρθει rooted και θες να το ρουτάρεις τότε δες τους οδηγούς της geekbuying. Απλά κάνε αναζήτηση στην σελίδα τους για το cs968 και εκεί που είναι η περιγραφή του υπάρχουν links τόσο για stock ρομς όσο και με οδηγίες για το πως να φλασάρεις και να το κάνεις rooted. Το φλασάρισμα είναι η ίδια μέθοδος και στα δύο φόρουμ, εσύ διάλεξε ρομ και απλά εκτέλεσε τις οδηγίες. Σε σχέση με το ποια είναι η καλύτερη ο μόνος τρόπος να μάθεις είναι να τις δοκιμάσεις, διαφορετικές οι ανάγκες και οι προτεραιότητες του καθενός μας. Εγώ μια χαρά την βγάζω με την stock rom η οποία ήταν prerooted. Άλλοι που θέλουν περισσότερα δοκιμάζουν άλλες. Διάβασε λίγο στο freaktab στο σχετικό θέμα, δες και την συζήτηση εδώ και βγάλε τα συμπεράσματα σου. Τα πάντα στο τέλος είναι θέμα διαθέσιμου χρόνου, όταν βρω χρόνο ίσως φλασάρω και εγώ. Προς το παρών ότι δουλεύει δεν το πειράζω :lol:. σωστός αν ερθει και μενα rooted και λειτουργουν ολα οκ θα το αφησω ετσι. καθε ποσο στελνουν απο geeknuying? παραγγειλα δευτερα και ακομα να το στειλουν,και μου εστειλαν σημερα οτι δεν το εχουν στο στοκ και θα παρουν απο τον προμηθευτη το συντομοτερο. λετε να κλεισει μηνας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Το ενδεχόμενο να μην ξέρει κάποιος την απάντηση δεν το σκέφτηκες? Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει υποστήριξη από κανένα για τα μηχανήματα αυτά και εννοώ από πλευράς πωλητών. Αν διάβαζες όλο το thread θα έβλεπες ότι σε παρόμοιο πρόβλημα η πρόταση από φίλο του φόρουμ προς εμένα ήταν η αλλαγή power supply. Εγώ το δοκίμασα και δεν δούλεψε. Επομένως δεν μπορούσα να προτείνω λύση η οποία δεν δούλεψε. Επιπρόσθετα αν διαβάσεις ξανά όλο το thread θα δεις ότι πολλά ερωτήματα μένουν αναπάντητα είτε γιατί δεν ξέρει κάποιος την απάντηση είτε γιατί χάνονται στο πλήθος. Είναι ένα φόρουμ αλληλουποστήριξης, δεν είναι φόρουμ παροχής υποστήριξης από εταιρεία. Φιλικά πάντα τα όσα αναφέρω παραπάνω, συνεχίζω με το θέμα μας παρακάτω. Το dealsprime στο οποίο είχα απευθυνθεί για support με παρέπεμψε σε ένα φόρουμ, στο http://www.apad.tv/apadforum/forumdisplay.php?73-Quad-Core-Android-TV-Box-Forum όπου διάφοροι ποστάρουν τα προβλήματα τους. Η ανταπόκριση από τους υπευθύνους του φόρουμ είναι χάλια, το μόνο που προτείνουν είναι φλασάρισμα (το καλό είναι ότι έχουν οδηγίες). Μπορείς να δοκιμάσεις αλλαγή power adaptor αρχικά και φλασάρισμα μετά. Για άλλες επιλογές κοίταξε στο freaktab στο αντίστοιχο θέμα. Εγώ δεν βρήκα άκρη, τίποτα δεν δούλεψε και έτσι είναι στην διαδικασία επιστροφής στην dealsprime. Δεν είναι ευχάριστη εμπειρία, έφυγε για Κίνα από 20 Ιανουαρίου και ακόμη δεν καταχωρήθηκε ότι πήγε. Δεύτερο κουτί που πήρα από τους ίδιους δουλεύει κανονικά. Α, μιας και βρήκα το θέμα ακριβώς δες εδώ πως να φλασάρεις: http://www.apad.tv/apadforum/showthread.php?6289-CS968-TV-Box-Ethernet-is-not-working-at-all Σου δίνουν αναλυτικά όλα όσα πρέπει να κάνεις. Ανάλογο θέμα υπάρχει και στην geekbuying. Αν το κουτί σου μένει κολλημένο αλλά δείχνει κάτι στην τηλεόραση τότε λέω φλασάρισμα. Δοκιμάζεις, χειρότερα δεν γίνεται :). Αγαπητε φιλε μου. Πριν ζητησω τη βοηθεια σας, ειχα ηδη διαβασει τις πρωτες 40 περιπου σελιδες απο το νημα αυτο (με περαιτερω βλεψεις για τις υπολοιπες) οπου πουθενα δεν αναφερεται τουλαχιστον σ' αυτες τις 40 τι κανουμε σε περιπτωση κολλημενου μηχανηματος, εφ οσον δεν κανει boot και δεν μπορουμε να μπουμε στα settings του, εικονα που ειχα ηδη σχηματισει διαβαζοντας στο apad.com σχετικα με το φλασαρισμα. Καποιος αρχικα στο νημα μου απαντησε να κανω reflash αλλα τα φαινομενα εδειχναν οτι αυτο δεν γινεται. Αν δεις τις αρχικες επικλησεις μου, θα διαπιστωσεις οτι ζητω μια απλη συμβουλη για το ποια κατευθυνση να ακολουθησω, δηλαδη ρωτουσα ακριβως αυτο. Οσο για την πιθανοτητα του κολληματος εξ αιτιας του τροφοδοτικου η των καλωδιων η και συνδεδεμενου stick η σκληρου δισκου, ηταν το πρωτο που υπεθεσα και ελεγξα (χωρις επιτυχια) μια που το ειχα συναντησει σε προηγουμενο μου TV Box. Για την πιθανοτητα που λες, να μην ξερει κανεις να απαντησει, δηλαδη απο τοσους εδω που το πηρανε σε κανεναν να μην εχει συμβει να κολλησει (εγω ειμαι ο μονος ατυχος?) η κανενος το ματι να μην πηρε εδω κι εκει που ψαχνετε πως ξεκολλαει, μου φαινεται απιθανο. Προσεξα διαβαζοντας τις 40 πρωτες σελιδες οτι εχετε ατομα που ειναι αρκετα ψαγμενοι και προχωρημενοι γνωστες του αντικειμενου. Θεωρησα λοιπον οτι υπαρχουν καποιοι που ξερουν αλλα "βαριουνται" να απαντησουν η δεν τους ενδιαφερει να βοηθησουν, (αλλα ξερουν ομως να ζητουν την βοηθεια των αλλων οταν οι ιδιοι εχουν προβλημα), η ατομα που εχουν ξεχασει οτι και οι ιδιοι ηταν καποτε αρχαριοι ωστε να απαξιουν να απαντουν η να απαντουν μονολεκτικα σε ερωτησεις που σ' αυτους φαινονται γελοιες η βλακωδεις και γι αυτο "τα πηρα".. Αν δεις σε αλλο νημα σχετικα με κινητο, θα δεις οτι αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα γνωστης, ξοδευω αρκετο χρονο για να απαντω σε ερωτησεις που γνωριζω την απαντηση, οποτε θεωρω οτι ολοι πρεπει να κανουν το ιδιο στα forums απο την πλευρα τους. Παντως, πισω στο θεμα μας, μια και ασχοληθηκες μαζι μου σ' ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου αλλα και τις πληροφοριες. Και για να κλεισω, αυτο το κολλημα που εχει το δικο μου θεωρειται οτι ειναι bricked? (Για να ξερω πως να το χαρακτηρισω σε ξενογλωσσα forums που πιθανως να ζητησω βοηθεια, εφ οσον εδω δεν φαινεται κανεις που να το εχει παθει). Thanks και παλι. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σωστός αν ερθει και μενα rootedΑπο το geekbuying που παρελαβα παντως εγω πριν απο μηνα, δεν ηταν root, δεν ειχε superuser οσο προλαβα για μια εβδομαδα να δω, πριν κολλησει..:( Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Αγαπητε φιλε μου. Πριν ζητησω τη βοηθεια σας, ειχα ηδη διαβασει τις πρωτες 40 περιπου σελιδες απο το νημα αυτο (με περαιτερω βλεψεις για τις υπολοιπες) οπου πουθενα δεν αναφερεται τουλαχιστον σ' αυτες τις 40 τι κανουμε σε περιπτωση κολλημενου μηχανηματος, εφ οσον δεν κανει boot και δεν μπορουμε να μπουμε στα settings του, εικονα που ειχα ηδη σχηματισει διαβαζοντας στο apad.com σχετικα με το φλασαρισμα. Καποιος αρχικα στο νημα μου απαντησε να κανω reflash αλλα τα φαινομενα εδειχναν οτι αυτο δεν γινεται. Αν δεις τις αρχικες επικλησεις μου, θα διαπιστωσεις οτι ζητω μια απλη συμβουλη για το ποια κατευθυνση να ακολουθησω, δηλαδη ρωτουσα ακριβως αυτο. Οσο για την πιθανοτητα του κολληματος εξ αιτιας του τροφοδοτικου η των καλωδιων η και συνδεδεμενου stick η σκληρου δισκου, ηταν το πρωτο που υπεθεσα και ελεγξα (χωρις επιτυχια) μια που το ειχα συναντησει σε προηγουμενο μου TV Box. Για την πιθανοτητα που λες, να μην ξερει κανεις να απαντησει, δηλαδη απο τοσους εδω που το πηρανε σε κανεναν να μην εχει συμβει να κολλησει (εγω ειμαι ο μονος ατυχος?) η κανενος το ματι να μην πηρε εδω κι εκει που ψαχνετε πως ξεκολλαει, μου φαινεται απιθανο. Προσεξα διαβαζοντας τις 40 πρωτες σελιδες οτι εχετε ατομα που ειναι αρκετα ψαγμενοι και προχωρημενοι γνωστες του αντικειμενου. Θεωρησα λοιπον οτι υπαρχουν καποιοι που ξερουν αλλα "βαριουνται" να απαντησουν η δεν τους ενδιαφερει να βοηθησουν, (αλλα ξερουν ομως να ζητουν την βοηθεια των αλλων οταν οι ιδιοι εχουν προβλημα), η ατομα που εχουν ξεχασει οτι και οι ιδιοι ηταν καποτε αρχαριοι ωστε να απαξιουν να απαντουν η να απαντουν μονολεκτικα σε ερωτησεις που σ' αυτους φαινονται γελοιες η βλακωδεις και γι αυτο "τα πηρα".. Αν δεις σε αλλο νημα σχετικα με κινητο, θα δεις οτι αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα γνωστης, ξοδευω αρκετο χρονο για να απαντω σε ερωτησεις που γνωριζω την απαντηση, οποτε θεωρω οτι ολοι πρεπει να κανουν το ιδιο στα forums απο την πλευρα τους. Παντως, πισω στο θεμα μας, μια και ασχοληθηκες μαζι μου σ' ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου αλλα και τις πληροφοριες. Και για να κλεισω, αυτο το κολλημα που εχει το δικο μου θεωρειται οτι ειναι bricked? (Για να ξερω πως να το χαρακτηρισω σε ξενογλωσσα forums που πιθανως να ζητησω βοηθεια, εφ οσον εδω δεν φαινεται κανεις που να το εχει παθει). Thanks και παλι. Τελικα δοκιμασες να το συνδεσεις στο pc και να κανεις φλας; Edited February 27, 2014 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Πρεπει να εγκαταστησω drivers και το καταλληλο εργαλειο. Ομως δεν γινεται, αφου δεν μπορω να μπω στα settings. Το ψαχνω ακομα, μεχρι να ερθει το δικο σου θα το εχω βρει :lol::lol::lol: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Πρεπει να εγκαταστησω drivers και το καταλληλο εργαλειο. Ομως δεν γινεται, αφου δεν μπορω να μπω στα settings. Το ψαχνω ακομα, μεχρι να ερθει το δικο σου θα το εχω βρει :lol::lol::lol: το δοκιμασες και ετσι όμως? μπορει να ειναι απενεργοποιημενο ηδη το Connect to PC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ophilia Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Πρεπει να εγκαταστησω drivers και το καταλληλο εργαλειο. Ομως δεν γινεται, αφου δεν μπορω να μπω στα settings. Το ψαχνω ακομα, μεχρι να ερθει το δικο σου θα το εχω βρει :lol::lol::lol: Δοκίμασε να το να περάσεις το firmware είτε από το freaktab είτε από το apad. Μέσα στο zip υπάρχουν οι drivers. Εμένα μου κόλλησε εχθές ένα ΜΚ808Β στο logo και με καινούργια φλασάρισμα έπαιξε κανονικά. Χειρότερα δεν μπορεί να γίνει και αν μπεις στη διαδικασία της επιστροφής θα χάσεις 2 μήνες με τα πηγαινέλα. Ένα cs968 που έχω δεν άνοιγε καθόλου ούτε στο logo, μόνο το κόκκινο φωτάκι της οπτικής ίνας από πίσω άναβε, και παρόλο που ξαναπέρασα το firmware δεν έγινε τίποτα γιατί προφανώς δεν είχε να κάνει με το λογισμικό αλλά με το hardware, με το ρεύμα ίσως. Το έχω στείλει πίσω και περιμένω να δώ τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 1) Για την πιθανοτητα που λες, να μην ξερει κανεις να απαντησει, δηλαδη απο τοσους εδω που το πηρανε σε κανεναν να μην εχει συμβει να κολλησει (εγω ειμαι ο μονος ατυχος?) η κανενος το ματι να μην πηρε εδω κι εκει που ψαχνετε πως ξεκολλαει, μου φαινεται απιθανο. 2) Προσεξα διαβαζοντας τις 40 πρωτες σελιδες οτι εχετε ατομα που ειναι αρκετα ψαγμενοι και προχωρημενοι γνωστες του αντικειμενου. 3) Θεωρησα λοιπον οτι υπαρχουν καποιοι που ξερουν αλλα "βαριουνται" να απαντησουν η δεν τους ενδιαφερει να βοηθησουν, (αλλα ξερουν ομως να ζητουν την βοηθεια των αλλων οταν οι ιδιοι εχουν προβλημα), 4) η ατομα που εχουν ξεχασει οτι και οι ιδιοι ηταν καποτε αρχαριοι ωστε να απαξιουν να απαντουν 5) η να απαντουν μονολεκτικα σε ερωτησεις που σ' αυτους φαινονται γελοιες η βλακωδεις και γι αυτο "τα πηρα".. Προσωπικά δέχομαι ότι ισχύουν και τα πέντε παραπάνω. Με το να γράψεις ένα post του στυλ "Ευχαριστώ για την αδιαφορία σας" τι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις; Αν είναι post εκδήλωσης απογοήτευσης το καταλαβαίνω αλλά για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν νομίζω ότι βοηθά σε κάτι. Εύχομαι να βρεις τη λύση στο πρόβλημα και ελπίζω να την γράψεις στο forum για μελλοντική χρήση από άλλους. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 το δοκιμασες και ετσι όμως? μπορει να ειναι απενεργοποιημενο ηδη το Connect to PCΟχι, ακομη δεν εχω κατσει..στον παγκο εργασιας:) Δοκίμασε να το να περάσεις το firmware είτε από το freaktab είτε από το apad. Μέσα στο zip υπάρχουν οι drivers. Εμένα μου κόλλησε εχθές ένα ΜΚ808Β στο logo και με καινούργια φλασάρισμα έπαιξε κανονικά. Χειρότερα δεν μπορεί να γίνει και αν μπεις στη διαδικασία της επιστροφής θα χάσεις 2 μήνες με τα πηγαινέλα. Ένα cs968 που έχω δεν άνοιγε καθόλου ούτε στο logo, μόνο το κόκκινο φωτάκι της οπτικής ίνας από πίσω άναβε, και παρόλο που ξαναπέρασα το firmware δεν έγινε τίποτα γιατί προφανώς δεν είχε να κάνει με το λογισμικό αλλά με το hardware, με το ρεύμα ίσως. Το έχω στείλει πίσω και περιμένω να δώ τι θα γίνει.Εχω συλλεξει διαφορα απο εδω κι εκει, θα αρχισω σιγα σιγα τις επιλογες. Σιγουρα η διαδικασια της επιστροφης ειναι και χρονοβορα και ψυχοφθορα, ασε που μπορει να γυρισει πισω στην κατασταση που εφυγε, ολα παιζονται. Ομως αν σε ευλογο χρονικο διαστημα δεν καταφερω να το ξεκολλησω, θα παρει το δρομο της επιστροφης. Παντως σε μενα το μπλε λαμπακι ειναι αναμμενο και κολλαει στο logo (το οποιο ρολλαρει) που ειναι μαλλον καλος οιωνος (δειχνει οτι..αναπνεει..:)) Thanks Προσωπικά δέχομαι ότι ισχύουν και τα πέντε παραπάνω. Με το να γράψεις ένα post του στυλ "Ευχαριστώ για την αδιαφορία σας" τι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις; Αν είναι post εκδήλωσης απογοήτευσης το καταλαβαίνω αλλά για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν νομίζω ότι βοηθά σε κάτι. Εύχομαι να βρεις τη λύση στο πρόβλημα και ελπίζω να την γράψεις στο forum για μελλοντική χρήση από άλλους. Χμ, εγω θαλεγα οτι κατι κερδισα, γιατι ενεργοποιηθηκε καπως η κατασταση..;) Εννοειται πως θα γραψω την λυση αν βρεθει (αλλα και την πορεια των εργασιων..) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το CS968 με Ethernet; Παίζει καλά; Θέλει τίποτα έξτρα ρυθμίσεις; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisx Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Παίζει μια χαρά χωρίς καμία ιδιαίτερη ρύθμιση. Εγώ έχω απενεργοποιήσει εντελώς το wifi όταν το δουλεύω στο σπίτι και το ενεργοποιώ πάλι μόνο όταν το παίρνω διακοπές σε κανά ξενοδοχείο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το CS968 με Ethernet; Παίζει καλά; Θέλει τίποτα έξτρα ρυθμίσεις; Καλησπερα,μονο με ethernet το εχω,μεσω powerline(λογω αποστασης του ρουτερ απο το box)και παιζει μια χαρα!ρυθμισεις δεν χρειαστηκε να κανω παρα μονο τα κουμπακια πανω στα powerline και συνδεθηκε κανονικα στο δικτυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Πρεπει να εγκαταστησω drivers και το καταλληλο εργαλειο. Ομως δεν γινεται, αφου δεν μπορω να μπω στα settings. Το ψαχνω ακομα, μεχρι να ερθει το δικο σου θα το εχω βρει :lol::lol::lol: Από ότι ξέρω και από ότι είχε απαντήσει άτομο του apad forum σε δικό μου post το usb debuging είναι ενεργοποιημένο σαν default ρύθμιση. Αν θες δες σε αυτό το νήμα την συνομιλία μου με το υπεύθυνο υποστήριξης. http://www.apad.tv/apadforum/showthread.php?6415-New-CS968-tv-box-No-video-signal Οπότε διάβασε τις οδηγίες προσεκτικά και φλάσαρε το, είναι υπόθεση λεπτών, όπως είπαμε χειρότερα δεν γίνεται :lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Ευχαριστω για την πληροφορια. Για την ωρα ψαχνω να εγκαταστησω το flash tool και το καταλληλο firmware γιατι βλεπω οτι ολα τα μηχανακια δεν ειναι ιδια... Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Καλημερα.Καθως ειμαι ψιλοασχετη ποιο απο τα δυο να προτιμησω και γιατι: http:// http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html http:// http://www.geekbuying.com/item/NEO-X5-RK3066-Dual-Core-Cortex-A9-TV-Box-1GB-RAM-16GB-ROM--w--Wi-Fi---TF-Slot-XBMC-3G-Dongle-RJ45-Slot-312604.html Θα παρακαλουσα να μου πει καποιος τις διαφορες τους και εαν παραγγειλω τι γινεται με το τελωνειο.Θα πληρωσω; και ποσο;Εαν παραγγειλω απο αυτο το σαιτ, σε ποσες μερες θα τοχω;Θελει καποια ιδιαιτερη εγκατασταση; Ευχαριστω εκ των προτέρων Edited March 2, 2014 by kapapa Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Ευχαριστω για την πληροφορια. Για την ωρα ψαχνω να εγκαταστησω το flash tool και το καταλληλο firmware γιατι βλεπω οτι ολα τα μηχανακια δεν ειναι ιδια... Πως ξερουμε ποιο εχουμε; Και ποιο firmware ταιριαζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλημερα.Καθως ειμαι ψιλοασχετη ποιο απο τα δυο να προτιμησω και γιατι: http:// http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html http:// http://www.geekbuying.com/item/NEO-X5-RK3066-Dual-Core-Cortex-A9-TV-Box-1GB-RAM-16GB-ROM--w--Wi-Fi---TF-Slot-XBMC-3G-Dongle-RJ45-Slot-312604.html Θα παρακαλουσα να μου πει καποιος τις διαφορες τους και εαν παραγγειλω τι γινεται με το τελωνειο.Θα πληρωσω; και ποσο;Εαν παραγγειλω απο αυτο το σαιτ, σε ποσες μερες θα τοχω;Θελει καποια ιδιαιτερη εγκατασταση; Ευχαριστω εκ των προτέρων Καλημερα,τα δυο μοντελα που αναφερεις εχουν διαφορες στα χαρακτηριστικα,εκ των οποιων τα πιο βασικα ειναι οτι το cs968 ειναι 4πυρηνο και εχει 2gb ram ενω το neo x5 ειναι 2πυρηνο και εχει 1gb ram!οποτε το cs968 βαση χαρακτηριστικων ειναι ανωτερο!τωρα και οτι τα περισσοτερα παιδια στο νημα προτεινουν το cs968 σε αυτα τα χρηματα πιστευω οτι του δινουν ενα συν επιπλεον(και εγω το cs968 εχω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!τελωνειο εφοσον παραγγειλεις με απλο airmail ειναι εξαιρετικα δυσκολο να περασει χωρις να ειναι 100% σιγουρο(ποτε δεν ξερεις τι γινεται) και τελος εγω που παρηγγειλα απο το συγκεκριμενο μαγαζι (παραδειγματος χαρη) 10/1 .....το ειχα στα χερια μου 11/2,περιπου ενα μηνα λοιπον,τωρα μπορει να ειναι και πιο λιγο(20 μερες) μπορει και πιο πολυ(40 μερες)...οταν παραγγελνεις απο κινα ξερεις οτι η αναμονη ποικιλλει!!ελπιζω να βοηθησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλημερα,τα δυο μοντελα που αναφερεις εχουν διαφορες στα χαρακτηριστικα,εκ των οποιων τα πιο βασικα ειναι οτι το cs968 ειναι 4πυρηνο και εχει 2gb ram ενω το neo x5 ειναι 2πυρηνο και εχει 1gb ram!οποτε το cs968 βαση χαρακτηριστικων ειναι ανωτερο!τωρα και οτι τα περισσοτερα παιδια στο νημα προτεινουν το cs968 σε αυτα τα χρηματα πιστευω οτι του δινουν ενα συν επιπλεον(και εγω το cs968 εχω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!τελωνειο εφοσον παραγγειλεις με απλο airmail ειναι εξαιρετικα δυσκολο να περασει χωρις να ειναι 100% σιγουρο(ποτε δεν ξερεις τι γινεται) και τελος εγω που παρηγγειλα απο το συγκεκριμενο μαγαζι (παραδειγματος χαρη) 10/1 .....το ειχα στα χερια μου 11/2,περιπου ενα μηνα λοιπον,τωρα μπορει να ειναι και πιο λιγο(20 μερες) μπορει και πιο πολυ(40 μερες)...οταν παραγγελνεις απο κινα ξερεις οτι η αναμονη ποικιλλει!!ελπιζω να βοηθησα! Σε ευχαριστω για την απάντηση, να σαι καλα.Οποτε παραγγελνω το cs 968. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Ρε παιδιά αυτό τι λέει εσείς που γνωρίζετε? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.572259&sid=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Πως ξερουμε ποιο εχουμε; Και ποιο firmware ταιριαζει; Βγαζεις τα λαστιχενια ποδαρακια απο κατω, ξεβιδωνεις τις βιδες, το βλεπεις μεσα και συγκρινεις αυτο που βλεπεις με τις περιπτωσεις που αναφερει καπου στο freaktab (καπου το πηρε το ματι μου..) Αν φτασω εκει, θα αναφερω.. Για την ωρα δεν μπορω να καταλαβω πως εγκαθιστανται οι drivers. Οσο για το flash tool αναθεμα αν καταλαβαινω τιποτε απο τον πινακα που βλεπω.. Υ.Γ. Εβγαλα καποια ακρη οσον αφορα την διαδικασια, οι drivers μπηκαν, το RKbatchtool επισης, το firmware απο εδω http://dfiles.eu/files/bqjtaos04 εγκατασταθηκε σωστα, αλλα μαλλον δεν ειναι το σωστο. Το μηχανακι ξεκινα, φτανει στο logo και ξανακανει boot απο την αρχη και ξαναμανα.. Αντε στο ψαξιμο παλι.. Edited March 2, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts