Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για μένα πολύ καλό το device που διάλεξες, με μόνο θέμα την έλλειψη ethernet, που πιθανά εσένα να μη σε επηρεάζει. είναι πολύ καλό το ότι έχει atv και όχι απλό android. για αυτό περιμένω με αγωνία και την v8c του sc βεβαια ;-)

Αυριο θα βγει. V9 μαλλον. Παντως απο το βιντεο που ειδα δεν με ενθουσιασε. Δεν ξερω βεβαια αν θα ειναι συνεχεια της v8b η κατι διαφορετικο γιατι διαβασα οτι δεν εχει kernel του sc αλλα του ugoos αλλα αν ειναι επιφανειακες μονο οι διαφορες θα μεινω στην ν8b.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

• Απαντήσεις 21,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1309

• makis1024

566

• ath156

1835

Πέρασες αυτό που υποστηρίζει την lp; Μήπως έβαλες το τελευταίο;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν κατάλαβα.

Το πέρασα απο το play και αφού δεν δούλεψε έκανα update μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα αλλά και πάλι δεν δούλευε.

για μένα πολύ καλό το device που διάλεξες, με μόνο θέμα την έλλειψη ethernet, που πιθανά εσένα να μη σε επηρεάζει. είναι πολύ καλό το ότι έχει atv και όχι απλό android. για αυτό περιμένω με αγωνία και την v8c του sc βεβαια ;-)

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου χρειάζεται αλλά δεν θα έλεγα όχι και αν είχε. Απλα πάνω που είχα καταλήξει στο alfawise Η96 pro plus, μου το καθυστέρησε πολύ το gearbest και χτες ακύρωσα την παραγγελία. Δεν το έχουν διαθέσιμο, αλλά δεν το λένε. Οπότε επειδή βαρέθηκα παλι να ψάχνω είπα να πάω σε μια πιο standard λυση. Απλά το παρήγγειλα από geekbuying στα 69 ευρώ (είναι και η τιμή που έχει και το site της xiaomi). To gearbest το έχει 79$. Μου έδωσαν και κουπόνι για την ταλαιπωρία μου 5% με τελική 93!!! Εντάξει..ό.τι νά ναι....

Σε gt1 ειδα (και εκανα) πρωτα την αλλαγη του 0/1 για την φωτεινοτητα. Στην συνεχεια ειδα την 110 αναβαθμιση, την οποια ειδε και κατεβασε κανονικα αλλα μετα μου εβγαλε μηνυμα οτι καταστραφηκε και δεν βρισκει το wifi ανοικτο ( παρολο που και το wifi ειναι ανοικτο και συνδεδεμενο αλλα ειναι και με ethernet συνδεδεμενο).

Επανεφερα το αρχειο στην αρχικη του κατασταση, επανεκινηση, αλλα πλεον το μηνυμα καταστροφης ειναι μονιμο και δεν γινεται η αναβαθμιση.

Η εικονα ειναι πλεον φωτεινη αλλα εχω χασει την δυνατοτητα αναβαθμισεων.

Υπαρχει δυνατοτητα να μπορω να συνεχισω να περναω τις εργοστασιακες ενημερωσεις ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Έπεσε στην αντίληψή μου αυτό το App για remoto control για τα box (χρησιμοποίηση του τηλεφώνου για remote)

....Όποιος θέλει ας το δοκιμάσει

παιζει και πληκτρολόγιο ;

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Πάντως το σήμα του wifi του mi είναι καλουτσικο..Και σταθερό..βέβαια αν υπάρχει τείχος πέφτει Αρκετά ,το καλό είναι ότι 5 γνωστοί το πήραν και η 5 περασαν τελωνείο..Εγώ επέλεξα το alfawise γιατί ήθελα Ethernet οπωσδήποτε

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Σε gt1 ειδα (και εκανα) πρωτα την αλλαγη του 0/1 για την φωτεινοτητα. Στην συνεχεια ειδα την 110 αναβαθμιση, την οποια ειδε και κατεβασε κανονικα αλλα μετα μου εβγαλε μηνυμα οτι καταστραφηκε και δεν βρισκει το wifi ανοικτο ( παρολο που και το wifi ειναι ανοικτο και συνδεδεμενο αλλα ειναι και με ethernet συνδεδεμενο).

Επανεφερα το αρχειο στην αρχικη του κατασταση, επανεκινηση, αλλα πλεον το μηνυμα καταστροφης ειναι μονιμο και δεν γινεται η αναβαθμιση.

Η εικονα ειναι πλεον φωτεινη αλλα εχω χασει την δυνατοτητα αναβαθμισεων.

Υπαρχει δυνατοτητα να μπορω να συνεχισω να περναω τις εργοστασιακες ενημερωσεις ;

Δεν γίνεται και τα δύο, πετάει error.μόνο με xposed και το fake wifi.

Μπορείς να κατεβάζεις το fw και να το περνάει μόνος σου.εγώ έτσι κάνω από την 104

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν κατάλαβα.

Το πέρασα απο το play και αφού δεν δούλεψε έκανα update μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα αλλά και πάλι δεν δούλευε.

Μια γράφεις από το xda, μια από το play store.τελικά από που;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Μπορείς να κατεβάζεις το fw και να το περνάει μόνος σου.εγώ έτσι κάνω από την 104

Εγώ έκανα πρώτα update σε 110 και μετά άλλαξα το build.prop. Αν αύριο μεθαύριο βγει update σε 111 θα μου κάνει το παραπάνω πρόβλημα?

Μα (θεωρητικα τουλαχιστον) δεν το εκανα root.

Μια εφαρμογη κατεβασα απο το store για να μπορεσω να εχω προσβαση στο αρχειο. Και ακομη και οταν επανεφερα το αρχειο στην αρχικη του κατασταση (0), παλι δεν αλλαξε κατι.

Μηπως γνωριζεις που μπορω να κατεβασω την 110 ;

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ έκανα πρώτα update σε 110 και μετά άλλαξα το build.prop. Αν αύριο μεθαύριο βγει update σε 111 θα μου κάνει το παραπάνω πρόβλημα?

Λογικα (και κρινοντας απο εμενα), ναι.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Η ή αλλαγή του build prop κάνει τη ζημιά για το κατεστραμενο σύστημα η είχες πάνω στις θύρες usb η microsd κάτι συνδεδεμένο.

Τα ίδια έπαθα και εγώ αλλά τα είχα και τα δύο. Είχα πάνω ένα air mouse.

Έβγαλα το mouse έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων από το σύστημα και μετά αναβάθμισε κανονικά στην 110.

Βέβαια έχασα τα πάντα.

Πάντως από ότι διάβασα δεν πρέπει να έχεις τίποτα πάνω στις θύρες όταν κάνεις αναβάθμιση.

Νικήτας

Άρα μένει να μάθουμε αν η ζημιά στο update γίνεται λόγω του πειραγμένου build.prop ή λόγω usb/microsd εφόσον έχουμε πάνω κάτι συνδεδεμένο. Αν έχει κάνει κάποιος update με αλλαγμένο build.prop και χωρίς να έχει τίποτα πάνω στις θύρες usb/sd ας ενημερώσει.

Πάντως από ότι διάβασα δεν πρέπει να έχεις τίποτα πάνω στις θύρες όταν κάνεις αναβάθμιση.

Σε MXIII-G πάντως έχω κάνει κανονικά δύο OTA updates και είχα συνδεδεμένο ποντίκι στο usb.

Μια γράφεις από το xda, μια από το play store.τελικά από που;

Το firmware από xda.

Σε kii pro με firmware 5.1 από xda δεν δουλεύει το viper4Android.

Κάποια λύση?

και το viper απο play.

Εχει βγει απο το πρωι η καινουργια atv rom του sc

Οσοι πιστοι προσελθετε: http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by/631303-rom-beelink-gt1-alfawise-s92-scv9-atv-version

Προς το παρον εγω μενω στην sc v8b. Δεν με ενθουσιασε και πολυ η παρουσιαση. Επισης εχει καποια bug με τα gapps κ.λ.π και δεν θελω να ψαχνομαι

Αυτη που εχω ειναι πολυ καλη :)

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Παιδιά εγώ από την στιγμή που το πήρα και είχε την 102 , κάνω αναβάθμιση στην 104 μέσω ota και από εκεί και ύστερα με βάσει το γνωστό μήνυμα, κατεστραμμένη η ενημέρωση.βγάζει η εταιρία το fw σε ζιπ και το περνάω με στικάκι.έχω πάντα συνδεδεμένο πάνω μια 32γ κάρτα και ένα usb hub.δεν έχει σβηστεί τίποτα.το ότι αλλάζεις την φωτεινότητα δεν έχει σχέση με την ενημέρωση.δεν ξέρω εάν κρατά την τιμή 1.θα το δοκιμάσω μόλις βγάλουν την 110.

@dr θα κατεβάσεις το απκ από το νήμα του xda, ξέχνα το play store, δεν δουλεύει εκείνη

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Εχει βγει απο το πρωι η καινουργια atv rom του sc

Οσοι πιστοι προσελθετε: http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by/631303-rom-beelink-gt1-alfawise-s92-scv9-atv-version

Προς το παρον εγω μενω στην sc v8b. Δεν με ενθουσιασε και πολυ η παρουσιαση. Επισης εχει καποια bug με τα gapps κ.λ.π και δεν θελω να ψαχνομαι

Αυτη που εχω ειναι πολυ καλη :)

η v8b με το kernel του sc είναι όντως καλή.

αλλά και εννοείται θα περάσω τη καινούργια. αν δουλεύει σωστά είναι πολύ σπάνιο να έχεις μηχανακι με android tv λειτουργικο αντι για το standard android

Alex

Η ή αλλαγή του build prop κάνει τη ζημιά για το κατεστραμενο σύστημα η είχες πάνω στις θύρες usb η microsd κάτι συνδεδεμένο.

Τα ίδια έπαθα και εγώ αλλά τα είχα και τα δύο. Είχα πάνω ένα air mouse.

Έβγαλα το mouse έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων από το σύστημα και μετά αναβάθμισε κανονικά στην 110.

Βέβαια έχασα τα πάντα.

Χμμμμ.

Μαλλον η αλλαγη του αρχειου πρεπει με καποιοτροπο να ευθυνεται.

Οταν παρελαβα την συσκευη ηταν στην 108 και αναβαθμιστηκε χωρις προβλημα στην 109 εχοντας απο την αρχη τοποθετημενο/συνδεδεμενο και ενα bluetooth πληκτρολογιο.

Οταν λες εχασες τα παντα, εννοεις και τις ρυθμισεις του kodi ; δηλαδη πρεπει να το ξαναστησεις απο την αρχη ;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά εγώ από την στιγμή που το πήρα και είχε την 102 , κάνω αναβάθμιση στην 104 μέσω ota και από εκεί και ύστερα με βάσει το γνωστό μήνυμα, κατεστραμμένη η ενημέρωση.βγάζει η εταιρία το fw σε ζιπ και το περνάω με στικάκι.

θα το δοκιμάσω μόλις βγάλουν την 110.

Απο που κατεβαζεις τις αναβαθμισεις (αρα και την 110) ;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Από Ευρώπη (για να γλιτώσουμε τελωνείο) ως κανά 40άρι, παίζει κάποιο με 2gb RAM (μαζί με μεταφορικά) ?Πέρα από gearbest, πού αλλού να δω?

Οταν λες εχασες τα παντα, εννοεις και τις ρυθμισεις του kodi ; δηλαδη πρεπει να το ξαναστησεις απο την αρχη ;
Γράφει ότι έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων άρα λογικά να χάθηκαν όλα. Δεν νομίζω να εννοεί ότι τα έχασε λόγω του update.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απο που κατεβαζεις τις αναβαθμισεις (αρα και την 110) ;

Ναι έχασα και τις ρυθμίσεις του kodi και θέλει στήσιμο από την αρχή.

Έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.

Πολύ φασαρία.

Την 110 δεν την δώσανε ακόμα σε sd αρχείο.

Θα μπορούσα να περιμένω αλλά ποιος έχει υπομονή.

Γράφει ότι έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων άρα λογικά να χάθηκαν όλα. Δεν νομίζω να εννοεί ότι τα έχασε λόγω του update.

Ακριβώς

Νικήτας

Beelink GT1 Android TV Box Octa Core Amlogic S912

Το εχει κανεις το παραπάνω κουτακι?Θελω να ρωτήσω πως ειναι το wifi του.Το Ρουτερ μου ειναι σε άλλο δωμάτιο δηλαδή ένας τοίχος ενδιάμεσα στο κουτί και στο Ρουτερ.Εχει κανεις ανάλογης εμπειρία να μου πει πως συμπεριφέρεται?

Same Sh1t...Different Day

Same Sh..t , Different Day

Beelink GT1 Android TV Box Octa Core Amlogic S912

Το εχει κανεις το παραπάνω κουτακι?Θελω να ρωτήσω πως ειναι το wifi του.Το Ρουτερ μου ειναι σε άλλο δωμάτιο δηλαδή ένας τοίχος ενδιάμεσα στο κουτί και στο Ρουτερ.Εχει κανεις ανάλογης εμπειρία να μου πει πως συμπεριφέρεται?

Same Sh1t...Different Day

Το εχουν πολλοι. Εγω εχω το alfawise s92 που ειναι αδερφακια. Το wifi ειναι απροβληματιστο, τουλαχιστον με την sc rom που φοραει

Το εχουν πολλοι. Εγω εχω το alfawise s92 που ειναι αδερφακια. Το wifi ειναι απροβληματιστο, τουλαχιστον με την sc rom που φοραει
Εμένα μου κάνει αποσυνδέσεις. Είμαι με την τελευταία επίσημη rom.

η v8b με το kernel του sc είναι όντως καλή.

αλλά και εννοείται θα περάσω τη καινούργια. αν δουλεύει σωστά είναι πολύ σπάνιο να έχεις μηχανακι με android tv λειτουργικο αντι για το standard android

Δεν δουλευει ακομα σωστα. Περιμενε λιγο μηπως την διορθωσει και μετα περνα την. Διαβασε και το νημα του στο freektab

Λοιπον κύριοι για οσους ενδιαφερονται για πληκτρολόγιο μεσω κινητου για το μποξακι τους τοτε droidmote .... Είναι επί πληρωμή 3,70€ και το μποξ πρέπει να ειναι ρουτ ....παιζει καταπληκτικα

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk