supernet Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 καλησπερα παιδια.σκεφτομαι να παρω το m8s που βρηκα απο εδω ελλαδα για του γονεις μου δωρο για να βλεπουν ταινιες σειρες στο kodi..τι λετε αξιζει σαν αγορα η θα τους ταλαιπωρησει με κολληματα κλπ? Το έχω εδώ και 4-5 μήνες και είμαι υπερευχαριστημένος! Το δουλεύω με ethernet εξ' αρχής, δεν γνωρίζω για επιδόσεις σε wifi. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο android box για να κάνω τα πρώτα βήματα; είδα to COOLEME® MB2 σε preorder http://www.banggood.com/COOLEME-MB2-Amlogic-S912-2G-RAM-16G-ROM-AC-WIFI-1000M-LAN-TV-BOX-p-1090722.html αλλά δεν ξέρω αν σε μένα φαίνεται καλή αγορά ή αν πραγματικά είναι. Επίσης και το m8s ii http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390235.html?wid=21 που βλέπω ότι είναι δοκιμασμένο Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 (edited) Έχω το COOLEME από Banggood. Στην ουσία είναι το mini m8 SII Προσωπικά για μένα δεν έχει καλό σήμα wifi και το COOLEME θα χρειαστεί ενδεχομένως χειροκίνητη εγκατάσταση ενός τουλάχιστον update. Κατά τα άλλα, μία χαρά κάνει την δουλειά του και ιδίως για kodi που το χρειάζομαι, δουλεύει μία χαρά. Το έχω μόνιμα συνδεδεμένο με Ethernet. Edit: συγγνώμη, μόλις τώρα κατάλαβα πως μιλάς για άλλο TV box. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited October 3, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Καποιος χρηστης android tv box με s912 ωστε να μας προτεινει για αγορα? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Καποιος χρηστης android tv box με s912 ωστε να μας προτεινει για αγορα? Ευχαριστω! Εγώ πήρα το GT1 αλλά ακόμα δεν έχω άποψη! Θέλω κάνα δεκαήμερο για να πω Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 καλησπέρα. σε μηχάνημα που δεν έχει on - off κουμπί και ανοίγει και κλείνει μόνο από το κομπιουτεράκι του, μπορούμε με κάποιο πρόγραμμα να εμφανίσουμε ένα κουμπί κλεισίματος στην οθόνη του; Αυτό βάλε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playfulgod.rebooter Σε 2-3 αλλα που δοκίμασα, χρειαζόταν να γυρίσω ποντίκι mode, με τα βελάκια του airmouse δεν μπορούσα να επιλέξω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Εγώ πήρα το GT1 αλλά ακόμα δεν έχω άποψη! Θέλω κάνα δεκαήμερο για να πω Sent from my iPad using Tapatalk Pro Έχεις δοκιμάσει αδερφέ να δεις live ματς; Παίζει κανονικά;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Αυτό βάλε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playfulgod.rebooter Σε 2-3 αλλα που δοκίμασα, χρειαζόταν να γυρίσω ποντίκι mode, με τα βελάκια του airmouse δεν μπορούσα να επιλέξω τίποτα. ωραίος, ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από ότι είχα δει σε unboxing δεν είχε κάτω μπάρα. Φίλε κάτοχε, το μηχανάκι είναι τζιτζί Από θερμοκρασίες; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Από ότι είδα σε άλλο unboxing είχε. Ο άλλος ο μετεωρίτης εξαφανίστηκε χωρίς να μας πει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Έχεις δοκιμάσει αδερφέ να δεις live ματς; Παίζει κανονικά;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ ώρα δεν είδα,απλά το τεσταρα με sport devil,όλα καλά Θα δω το βραδάκι και θα πω Το μονο θέμα είναι που είχα με κρασαρισματα με kodi αλλά προς το παρον έχω βάλει την 17 beta και είναι οκ . όσον αφορά την 16.1 φαίνεται να υπάρχει θέμα με την amlogic που διάβασα σε άλλα φόρουμ,ελπίζω να δοκιμάσω αυτά που λένε τα παιδιά που πλέον δεν έχει θέμα με μια ρύθμιση που κάνανε στο kodi Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 (edited) Πολύ ώρα δεν είδα,απλά το τεσταρα με sport devil,όλα καλά Θα δω το βραδάκι και θα πω Το μονο θέμα είναι που είχα με κρασαρισματα με kodi αλλά προς το παρον έχω βάλει την 17 beta και είναι οκ . όσον αφορά την 16.1 φαίνεται να υπάρχει θέμα με την amlogic που διάβασα σε άλλα φόρουμ,ελπίζω να δοκιμάσω αυτά που λένε τα παιδιά που πλέον δεν έχει θέμα με μια ρύθμιση που κάνανε στο kodi Sent from my iPad using Tapatalk Pro Το τελευταίο fw έχεις ή το μαμά; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Edited October 4, 2016 by Muck Smith Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Ευχαριστώ, μεγιες μου Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το τελευταίο fw έχεις ή το μαμά; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Το τελευταίο Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 ωραίος, ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από ότι είδα σε άλλο unboxing είχε. Ο άλλος ο μετεωρίτης εξαφανίστηκε χωρίς να μας πει τίποτα. αν εννοείς εμένα εδώ είμαι. απλά λόγω χρόνου δεν πρόλαβα να ασχοληθώ. από ότι είδα αυτό χρειάζεται το μηχάνημα να είναι root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 vrwmiarh θα σου πω εγω,σε 2 μέρες έρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas4 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Θα μπορούσατε να βοηθήσετε κοιτάω για android tv box 3G με κάρτα SIM, έχω βρει δυο μοντέλα αλλά δεν υπάρχουν πουθενά να τα αγοράσω ή εάν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο τα μοντέλα είναι τοUnuiga U49-2R Android TV Box with a Built-in 3G Modem powered by RK3168 και το αλλο ATV320B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Έχουμε κανένα update και για το Mini m8s?? Οχι το 2. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161004/d14f12d3903dae00980027d8d560f8aa.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2008 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 (edited) Καλησπέρα και από μένα. Έχω παραγγείλει το NEXBOX A95X 2gb/16gb και περιμένω να έρθει .Τι γνώμη έχετε; Ξέρετε αν έχει κανένα θέμα; Edited October 4, 2016 by spiros2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλησπέρα και από μένα. Έχω παραγγείλει το NEXBOX A95X 2gb/16gb και περιμένω να έρθει .Τι γνώμη έχετε; Ξέρετε αν έχει κανένα θέμα; Καλα βρε,πρωτα το αγορασες και μετα το ψαχνεις? Οποτε οτι και να σου πουν τα παιδια δεν εχει αξια πλεον,τωρα το αγορασες,ελπιζω να βγει καλο:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 και εγω το περιμενω για φιλο :lol: καλο θα ναι μωρε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλησπέρα και από μένα. Έχω παραγγείλει το NEXBOX A95X 2gb/16gb και περιμένω να έρθει .Τι γνώμη έχετε; Ξέρετε αν έχει κανένα θέμα; Εδω ενα αξιοπιστο review http://www.cnx-software.com/2016/08/05/nexbox-a95x-amlogic-s905x-tv-box-review-part-2-android-6-0-and-kodi-16-1/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Έχεις δοκιμάσει αδερφέ να δεις live ματς; Παίζει κανονικά;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λοιπον,live ματς ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ,και επισης το wifi του απλα τραγικο!!! Το Qbox και το mini mx που ειχα,εποανε σπιτι μου 13-14 mbps,οσο και ο υπολογιστης ή το τηλεφωνο μου. Το Beelink Gt1 πιανει 1,5mbps με το ζορι!! Θελει καλωδιο Παρολαυτα θεωρω μεγαλυτερο απο ολα θελα το οτι δεν παιζει live!!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλησπέρα και από μένα. Έχω παραγγείλει το NEXBOX A95X 2gb/16gb και περιμένω να έρθει .Τι γνώμη έχετε; Ξέρετε αν έχει κανένα θέμα; Θα σου πω εγώ που το έχω λίγες μέρες. κατ' αρχήν θα εκπλαγείς από το πόσο μικρό είναι σε διαστάσεις. ότι του δοκίμασα όμως το κάνει άνετα. σφαίρα το μικρό σε kodi που βασικά με ενδιέφερε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Λοιπον,live ματς ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ,και επισης το wifi του απλα τραγικο!!! Το Qbox και το mini mx που ειχα,εποανε σπιτι μου 13-14 mbps,οσο και ο υπολογιστης ή το τηλεφωνο μου. Το Beelink Gt1 πιανει 1,5mbps με το ζορι!! Θελει καλωδιο Παρολαυτα θεωρω μεγαλυτερο απο ολα θελα το οτι δεν παιζει live!!!! Sent from my iPad using Tapatalk ProΌταν λες δεν παίζει Live τι εννοείς, εξήγησέ το λίγο καλύτερα. Τι του έβαλες να παίξει? Flash, acestream, iptv, τι? Και τι έκανε, έβγαλε σφάλμα, κόλλησε η οθόνη, τι συνέβη? Όλα αυτά στο Kodi ή γενιά? Δηλαδή αν του βάλεις ένα live από youtube? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλησπέρα και από μένα. Έχω παραγγείλει το NEXBOX A95X 2gb/16gb και περιμένω να έρθει .Τι γνώμη έχετε; Ξέρετε αν έχει κανένα θέμα; Το σημαντικο ηταν να ρωτησεις πριν το πσρεις και οχι μετα...Τωρα απλα να ελπιζεις να πανε ολα καλα..... Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) Σήμερα ήρθε και το δικο μου gt1,να παω δηλαδή κατευθείαν για powerline και ethernet? Edited October 5, 2016 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Όταν λες δεν παίζει Live τι εννοείς, εξήγησέ το λίγο καλύτερα. Τι του έβαλες να παίξει? Flash, acestream, iptv, τι? Και τι έκανε, έβγαλε σφάλμα, κόλλησε η οθόνη, τι συνέβη? Όλα αυτά στο Kodi ή γενιά? Δηλαδή αν του βάλεις ένα live από youtube? Έβγαλε σφάλμα όταν πήγα να τρέξω live παιχνίδι από sportdevil. Το έκανα ένα factory reset,το WiFi πάει καλύτερα δηλαδή στο 11-12 Οσον αφορά live αγώνες αυτό λύθηκε και τώρα παίζει,πηγαίνοντας στο μενού του kodi Video,accelaration και απενεργοποιησα το amlogic κάπως έτσι λέγεται,το διάβασα στο φόρουμ του beelink Τώρα θα το παρακολουθήσω κάποιες μέρες να δω πως πάει.Πάντως αυτό με το live λύνεται έτσι Σε κάθε περίπτωση η εικόνα και στις ταινίες από είναι σκοτεινές είναι περισσότερο από ότι στα άλλα που είχα Γενικά έχει ένα θέμα με το Sarkozy Έχει αναφερθεί παντοθ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts