cb600f Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Σε παραθέτω για να το δεις. Εγώ την έκανα την ενημέρωση του Σεπτεμβρίου κανονικά. Από ότι διάβασα στο XDA δεν θέλει να έχεις μέσα Sd card. Δοκίμασε μια και βλέπεις. Με την ενημέρωση που έκανα η ταχύτητα του WiFi ανέβηκε στα 6 Mbps που οριακά καλύπτουν για 1080 στο Kodi. Επίσης στο Xda είδα ότι κάποιοι έβαλαν ένα συγκεκριμένο Firmware το οποίο διορθώνει το πρόβλημα και έχουν φουλ ταχύτητα. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Αν είναι να γυρίσω σε εκείνο μιας και με νοιάζει να έχω όσο το δυνατόν ταχύτερη σύνδεση. Ethernet δεν μπορώ να δοκιμάσω μιας και το router απέχει 4 5 μέτρα από την τηλεόραση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όσες φορές δοκίμασα, δεν είχα usb stick συνδεδεμένο. Μιλάω με Banggood για λύση στο πρόβλημα. Δώσε ένα λινκ από xda, στο θέμα που διαβάζεις. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Όσες φορές δοκίμασα, δεν είχα usb stick συνδεδεμένο. Μιλάω με Banggood για λύση στο πρόβλημα. Δώσε ένα λινκ από xda, στο θέμα που διαβάζεις. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δε σου λέω για Usb stick. Για κάρτα Micro sd λέω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Δε σου λέω για Usb stick. Για κάρτα Micro sd λέω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε από αυτό Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) ήρθε το bb2 προσπαθώ να πάρω τα πάντα backup απο το kodi 17 ( mini m8s ii) και να τα παω στο bb2 πάλι με Kodi 17 αλλά δεν βγάζω άκρη. Βρήκα μια διαδικασία που δείχνει απλή αλλα είναι για το 16 https://www.tvaddons.ag/clone-configuration-kodi/ Γίνετε έτσι η ψάχνω άδικα? Γιατί θες back up; Στησε το ξανά από την αρχή Ένα πράγμα που μου αρέσει είναι όταν παίρνουν οι φίλοι μου,επειδή είναι πολύ φορτωμενα με άχρηστα addon στο KODI,τα ξηλωνουμε και τους το ξαναστηνω από την αρχή!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited September 21, 2016 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 περιμένω και εγώ το beelink gt1 μαζί με airmouse για να δούμε.. Για πότε; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ήρθε το bb2 προσπαθώ να πάρω τα πάντα backup απο το kodi 17 ( mini m8s ii) και να τα παω στο bb2 πάλι με Kodi 17 αλλά δεν βγάζω άκρη. Βρήκα μια διαδικασία που δείχνει απλή αλλα είναι για το 16 https://www.tvaddons.ag/clone-configuration-kodi/ Γίνετε έτσι η ψάχνω άδικα? Πες τον φάκελο που πρέπει; νομίζω ήταν ο user data Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) Γιατί θες back up; Στησε το ξανά από την αρχή Ένα πράγμα που μου αρέσει είναι όταν παίρνουν οι φίλοι μου,επειδή είναι πολύ φορτωμενα με άχρηστα addon στο KODI,τα ξηλωνουμε και τους το ξαναστηνω από την αρχή!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro γιατί βαρέθηκα έχω 5 box το τελευταίο δίμηνο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για πότε; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πες τον φάκελο που πρέπει; νομίζω ήταν ο user data Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου με το user data τι σώζει, μόνο τα settings η και τα addon και όλο το πακέτο. Παρεμπιπτόντως το bb2 ήρθε ρουταρισμενο. Στην πρώτη προσπάθεια απεγκαταστασης και διαγραφής διαφόρων φακέλων του kodi ενω νόμιζα ότι τα έσβησα τα σσκουπίδια τελικά ξαναμπήκαν Edited September 21, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 γιατί βαρέθηκα έχω 5 box το τελευταίο δίμηνο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με το user data τι σώζει, μόνο τα settings η και τα addon και όλο το πακέτο. Παρεμπιπτόντως το bb2 ήρθε ρουταρισμενο. Στην πρώτη προσπάθεια απεγκαταστασης και διαγραφής διαφόρων φακέλων του kodi ενω νόμιζα ότι τα έσβησα τα σσκουπίδια τελικά ξαναμπήκαν Ψάξε λίγο στο γουγλι για πιο συγκεκριμένα, Επίσης υπάρχει και addon γι'αυτό. Για το ρουτ, σε κάποιο κουτί α διάβασα ότι το ρουταραν ανεπίσημα χωρίς το superSU. Μπορείς να δεις Εάν στριμαρει χωρίς πρόβλημα μέσω kodi live games; γράφουν κάποιοι ότι δεν ρολαρουν τα κουτιά κανονικά Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Αυτό που παρατήρησα σε μια ταινία ηταν οτι τα χείλια δεν συγχρονιζαν με τον ήχο αλλά μετα την απεγκατάσταση/ εγκατάσταση έδειχναν κανονικά. Θα το τσεκάρω αν και για την ώρα πάει μπάλα και με χαμηλές θερμοκρασίες στο set-up και Kodi 1080 τυχαίες σειρές. Το-Τα add-on τα εχω δει αλλά ρωτάω ποιό είναι το καλύτερο. Μια γενική ερώτηση.. Η μπάρα στο κάτω μέρος πως επανεμφανίζεται στο mini m8s ii και θα τσεκάρω και αν υπάρχει στο bb2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 γιατί βαρέθηκα έχω 5 box το τελευταίο δίμηνο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με το user data τι σώζει, μόνο τα settings η και τα addon και όλο το πακέτο. Παρεμπιπτόντως το bb2 ήρθε ρουταρισμενο. Στην πρώτη προσπάθεια απεγκαταστασης και διαγραφής διαφόρων φακέλων του kodi ενω νόμιζα ότι τα έσβησα τα σσκουπίδια τελικά ξαναμπήκαν Σωστο κι αυτο!!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Παιδια με ενδιαφερει να συνδεσω το Xiaomi Mi max στην ΤV Μου και να παιζω τα παιχνιδια στη μεγαλη οθονη με τελεια αποκριση.ΔΕΝ εχω Smart TV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Παιδια με ενδιαφερει να συνδεσω το Xiaomi Mi max στην ΤV Μου και να παιζω τα παιχνιδια στη μεγαλη οθονη με τελεια αποκριση.ΔΕΝ εχω Smart TV Φίλε μου πριν λίγο καιρό ασχολήθηκα με το να συνδέσω το mi5 μου αλλά άκρη ενσύρματα δεν βρήκα. Μόνο ασύρματα αν συνδέσεις συσκευή τύπου chromecast... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Μια γενική ερώτηση.. Η μπάρα στο κάτω μέρος πως επανεμφανίζεται στο mini m8s ii και θα τσεκάρω και αν υπάρχει στο bb2. "Τράβα" με το ποντίκι από το κάτω μέρος προς τα πάνω. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ναι το τσέκαρα τώρα, δεν έχει την μπάρα το bb2. Μπορούμε να την βάλουμε γιατί ειναι πολύ χρήσιμη? Ουτε η κουρτίνα υπάρχει η τουλάχιστον δεν τα έχω βρει εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ναι το τσέκαρα τώρα, δεν έχει την μπάρα το bb2. Μπορούμε να την βάλουμε γιατί ειναι πολύ χρήσιμη? Ουτε η κουρτίνα υπάρχει η τουλάχιστον δεν τα έχω βρει εγώ. άμα βάλεις Νόβα αντί για τον μαμά; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Τελικά είναι πάρα πολυ ζεστο, μετά απο kodi 17 και τελειωμένη ταινία περίπου 640χ480 η θερμοκρασία ειναι 84 μετα απο 5 λεπτά που τελείωσε ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 84 λέει το kodi . 72-74 το cpuz 42 το android assistant αλλά η αλήθεια ειναι οτι ενω το ειχα και ηταν στον αέρα (το κρατούσαν τα καλώδια αρκετά ανασηκωμενο) και μόνο του, δεν πιανοταν απο κάτω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 ρε παιδιά έχει κανείς το mini mx 2/16 να τσεκάρει 2 θεματάκια που έχω ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Για πότε:Σήμερα το έστειλε ο πωλητής απο ali οπότε καμία 20ρια Μ/Ο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Αυτήν εδώ την μπάρα την έχει δοκιμάσει κανείς? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2270198 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosexc Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ποια η διαφορά στο mini m8s και στο mini m8s ii ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ποια η διαφορά στο mini m8s και στο mini m8s ii ? Η διαφορά είναι στον επεξεργαστή και στην έκδοση του Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosexc Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Η διαφορά είναι στον επεξεργαστή και στην έκδοση του Android Αξίζει το να πάρω το απλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Αξίζει το να πάρω το απλό? Εχει καλύτερα χαρακτηριστικά (ελαφρώς ποιο δυνατό επεξεργαστή ) + Android 6 για επέκταση των 8 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 10 μέρες το εχω.απόλυτα ικανοποιημένος. Το sii... Εχει καλύτερα χαρακτηριστικά (ελαφρώς ποιο δυνατό επεξεργαστή ) + Android 6 για επέκταση των 8 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Το wifi του πως είναι; Διαβαζω ότι έχει θεματάκι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος. Το έχω με Ethernet και μόνο έτσι είμαι εντάξει. Sent from my Lumia 930 using mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts