jimgramm Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? nvidia shield zidoo x9s Minix Neo U1 Himedia Q10 pro η κάποιο άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 minix neo u1 για εμένα! το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? nvidia shield zidoo x9s Minix Neo U1 Himedia Q10 pro η κάποιο άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? nvidia shield zidoo x9s Minix Neo U1 Himedia Q10 pro η κάποιο άλλο... Nvidia Shield εργαλείο με "κάκαλα" το 16αρι μην πας για το 500αρι του περνάς μετά έναν usb 3 εξωτερικό σκληρό τον κάνεις εσωτερικό και είσαι άρχοντας. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgramm Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Nvidia Shield εργαλείο με "κάκαλα" το 16αρι μην πας για το 500αρι του περνάς μετά έναν usb 3 εξωτερικό σκληρό τον κάνεις εσωτερικό και είσαι άρχοντας. Ευχαριστώ και εγώ προς τα εκεί πάω αλλά κοιτάω και το ο zidoo λόγω pvr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ευχαριστώ και εγώ προς τα εκεί πάω αλλά κοιτάω και το ο zidoo λόγω pvr Nvidia Shield !!!!Ειναι μια κατηγορία από μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Nvidia Shield !!!!Ειναι μια κατηγορία από μόνο του Και απο που το αγοραζουμε? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ένα 150 να είδε τα έδινα,250 ξεφεύγει αρκετά για 16γ Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Και απο που το αγοραζουμε? αν εχεις την δυνατοτητα απο εξωτερικο ειναι η καλυτερη λυση να το παρεις π.χ. amazon de για να μην εχεις και τελωνεια απο εδω δεν αξιζει το πουλανε το 16αρι απο 250 εως 280 ευρω εκτος και αν βρεις κανενα μεταχειρισμενο απο εδω. Ένα 150 να είδε τα έδινα,250 ξεφεύγει αρκετά για 16γ Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου οντως απο εδω το πουλανε καπως ακριβα αλλα οπως ειπα αν υπαρχει η δυνατοτητα για αγορα απο εξωτερικο αξιζει. Επισης μια πιο φτηνη λυση με τα ιδια χαρακτηριστικα ειναι το mad catz mojo αλλα θα μπλεξετε με ρουταρισματα και περασμα cm12 η cm12.1 θελει να εχετε ορεξη και χρονο να ασχοληθειται και θα εχετε ενα ''εφαμιλλο'' του nividia shield tv Edited August 19, 2016 by xloupas επιπλεον πληροφοριες Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Διάβασα στα γρήγορα ότι έχει περιορισμένο play store, καθώς και δεν έχει browser.τρέλα πουλάνε δεν μπορώ να καταλάβω.Άλλα apk μπορούμε να εγκαθιστούμε; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristen Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός egreat m34a από το οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά έχω μπει στο τριπακι του kodi (το χρησιμοποιώ από την εποχή του xbmc στο λάπτοπ) και σκέφτομαι να προχωρήσω στην απόκτηση ενός player που να το υποστηρίζει. Το σύστημα θα μπει πάνω σε ένα SONY HT-DDWG800 Home Cinema (https://www.amazon.co.uk/SONY-HT-DDW.../dp/B00186G57M) και όλο αυτό σε μια Panasonic 50u10. Αυτό που θα ήθελα είναι να παίζει απροβλημάτιστα sd και hd υλικό από usb σκληρούς δίσκους αλλά παράλληλα smooth streaming από το kodi καί να βγαζει πολυκαναλο ηχο (dolby αλλά έχω και μερικές ταινίες σε dts). Αν υπάρχει κάτι από 50 -80 ευρώ θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν με απασχολεί το Android gaming (ας είναι καλά το 360) ή διάφορα apps. Το θέλω καθαρά σαν player. Βασικά έχω σταθεί σε αυτό το μοντέλο της beelink (http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_282314.html). Το συγκεκριμένο βγάζει dts και dolby ήχο; Επίσης για δώρο, ψάχνω ένα δεύτερο, αντίστοιχο σχεδόν αποκλειστικά για streaming σε kodi και Netflix οπότε μπορεί να είναι και φτηνότερο. Ευχαριστώ πολύ όλους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 καλησπέρα παιδιά. πήρα το tv box που έχω στο link και θέλω μια μικρή βοήθεια. να πω πως όντως αν και δεν είναι από τις γνωστες μάρκες φαίνεται να αποδίδει πολύ καλά σε kodi και σε αρχεία full hd που έτρεξα μέσω του ms player. το πρόβλημα είναι πως δεν φύεται να λειτουργεί το av out... έκανα επαναφορά εργοστασιακών αλλα δεν άλλαξε κάτι...βγάζω πάντα το hdmi πριν συνδέσω το καλώδιο του av out αλλα στην οθόνη έχω πάντα no signal η μαύρη εικόνα....δοκίμασα επίσης και με δεύτερο καλώδιο αλλα τίποτα...καμια ιδέα? ευχαριστώ πολύ http://www.geekbuying.com/item/Tanix-TX5-Android-6-0-Marshmallow-Amlogic-S905X-2G-8G-TV-BOX-369446.html Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Διάβασα στα γρήγορα ότι έχει περιορισμένο play store, καθώς και δεν έχει browser.τρέλα πουλάνε δεν μπορώ να καταλάβω.Άλλα apk μπορούμε να εγκαθιστούμε; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Για αυτο εγραψα οτι θελει ορεξη θελει ρουταρισμα και μετα το play store ειναι ενταξει, οπως επισης πολυ συστηνουν μαζι με το play store να εχεις και και το aptoide, μετα με περασμα cm12 εχεις τα παντα lollipop,browser κλπ. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα παιδιά. πήρα το tv box που έχω στο link και θέλω μια μικρή βοήθεια. να πω πως όντως αν και δεν είναι από τις γνωστες μάρκες φαίνεται να αποδίδει πολύ καλά σε kodi και σε αρχεία full hd που έτρεξα μέσω του ms player. το πρόβλημα είναι πως δεν φύεται να λειτουργεί το av out... έκανα επαναφορά εργοστασιακών αλλα δεν άλλαξε κάτι...βγάζω πάντα το hdmi πριν συνδέσω το καλώδιο του av out αλλα στην οθόνη έχω πάντα no signal η μαύρη εικόνα....δοκίμασα επίσης και με δεύτερο καλώδιο αλλα τίποτα...καμια ιδέα? ευχαριστώ πολύ http://www.geekbuying.com/item/Tanix-TX5-Android-6-0-Marshmallow-Amlogic-S905X-2G-8G-TV-BOX-369446.html Ισως ειναι μουφα το av out αλλιως ψαξτο λιγο τις ρυθμισεις να ριξεις την αναλυση πρωτα και μετα να συνδεσεις το καλώδιο του av out , δεν μπορει το καλωδιο av out να βγαλει εικόνα αν εχεις αναλυση 1080 Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Εάν γίνεται να ρουταριστεί, αλλάζει το πράγμα.από ότι έψαξα αξίζει από γερμανικό άμαζον στα 200 ευρώ Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 (edited) Εάν γίνεται να ρουταριστεί, αλλάζει το πράγμα.από ότι έψαξα αξίζει από γερμανικό άμαζον στα 200 ευρώ Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Εάν αναφέρεσαι σε nvidia Root γίνεται+ εάν δεν σου αρέσει το Android tv λειτουργικό υπάρχει το pure Custom Full android....CM 12 ,13 Edited August 20, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 ρουταρετε υπαρχουν πολλοι οδηγοι στο ιντερνετ xda,youtube Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Αυτά τα μηχανάκια σαν το wetec play 2 https://wetek.com/shop/wetek-play2 έχουν ενσωματωμένους δέκτες η τους αγοράζουμε μετά? Δορυφορική και επίγεια γίνετε να έχουμε μαζί? Θέλω δέκτες και tv box και σκέφτομαι μήπως με ένα τέτοιο κάνω δουλειά? Άσε που αν έχεις 1 hdmi ίσως σε βοηθάει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvascy Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπέρα και από εμένα... Ψάχνω ένα android box για: 1. να βλέπω ταινίες / σειρές / ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους από το Kodi (ή άλλα παρόμοια apps) 2. να βλέπω αθλητικά και άμα έχω την δυνατότητα 3. να τσεκάρω κανα youtube και διάφορα android apps (δεν καίγομαι για αυτή την επιλογή τόσο) Το κουτί θα το έχω στο σαλόνι ενώ το ρούτερ μου είναι στο υπνοδωμάτιο. Δεν είναι και τόσο μακριά αλλά επειδή δεν θέλω να το ρισκάρω, ψάχνω για κάτι το οποίο θα έχει πολύ καλό wifi σήμα (ή όπως λέγεται τέλοσπαντων). Τι πρέπει να προσέξω; πως καταλαβαίνω εάν ένα κουτί έχει καλό σήμα ή όχι; Για παράδειγμα στο σαλόνι έχω μια Panasonic τηλεόραση και το wifi δουλεύει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Με το PS4 όμως, παρόλο που δουλεύει οκ γενικά, κάποιες φορές χάνεται το σήμα και δεν είναι τόσο απροβλημάτιστο όσο αυτό της τηλεόρασης. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπέρα και από εμένα... Ψάχνω ένα android box για: 1. να βλέπω ταινίες / σειρές / ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους από το Kodi (ή άλλα παρόμοια apps) 2. να βλέπω αθλητικά και άμα έχω την δυνατότητα 3. να τσεκάρω κανα youtube και διάφορα android apps (δεν καίγομαι για αυτή την επιλογή τόσο) Το κουτί θα το έχω στο σαλόνι ενώ το ρούτερ μου είναι στο υπνοδωμάτιο. Δεν είναι και τόσο μακριά αλλά επειδή δεν θέλω να το ρισκάρω, ψάχνω για κάτι το οποίο θα έχει πολύ καλό wifi σήμα (ή όπως λέγεται τέλοσπαντων). Τι πρέπει να προσέξω; πως καταλαβαίνω εάν ένα κουτί έχει καλό σήμα ή όχι; Για παράδειγμα στο σαλόνι έχω μια Panasonic τηλεόραση και το wifi δουλεύει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Με το PS4 όμως, παρόλο που δουλεύει οκ γενικά, κάποιες φορές χάνεται το σήμα και δεν είναι τόσο απροβλημάτιστο όσο αυτό της τηλεόρασης. Ευχαριστώ πολύ. Για το σήμα του wifi υπάρχουν λύσεις.... http://www.skroutz.gr/c/913/network-plc.html?from=x-categories Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvascy Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπέρα alex, έχω αγοράσει ήδη ένα TP-Link από Public. Προφανώς, έχει βελτιώσει την ταχύτητα. Αλλά παίζουν ρόλο και οι wi-fi δυνατότητες της κάθε συσκευής. (όπως για παράδειγμα λέω ότι η Panasonic έχει ισχυρό σήμα και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, και το PS4 έχει απλά καλό. Πάντα συγκριτικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Έχω πάρει αυτό για παρόμοια δουλειά κ ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. http://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem.html?keyphrase=wr+841n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπέρα παίδες ,επειδή ειμαι πρωτάρης και εχω χαθεί το minix u1 αξίζει τα χρηματά του σε σχέση με τα s905 2gb ram που παίζουν στα μισά και παρακάτω χρήματα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Μια βοηθεια για αγορα tv box για ενα φιλο. Θελει ενα μηχανακι καταρχην να μην θελει σκαλισμα με ρομ και ρουτ, γιατι εγω θα την πληρωσω. Το θελει μονο για streaming kodi ταινιες ποδοσφαιρα και τετοια. Δεν ασχολείται με apps ή παιχνιδια. Θελει να δωσει μεχρι και 80$, πεστε κανα καλο μηχανακι Ευχαριστώ Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλησπέρα κι από μένα, παρέλαβα το παρακάτω το οποίο είναι πάρα πολύ καλό http://www.geekbuying.com/item/Q-BOX-Amlogic-S905-4K-KODI-TV-Box-2G-16G-2-4G-5G-WIFI-1000M-LAN-Bluetooth4-0-KODI-Dolby-364735.html Έχω μόνο δύο απορίες: 1. Πως μπορώ να βάλω τον καιρό όπως φαίνεται στην φωτογραφία,και 2. Τα κουμπιά κάτω για region,shoutdown....δεν υπάρχουν όλα!Ξέρετε πως τα προσθέτουμε? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Μετά από παράπονα προς το banggood σχετικά με τα COOLEME, μου απάντησαν και μου έστειλαν ένα firmware update. Τα προβλήματα φαίνεται να λύθηκαν αλλά, βλέπω πως τώρα, έχω κάτι άλλο σε σχέση με το αρχικό TV box. Στο ξεκίνημα γράφει Google TV και μετά έχει splash screen ΜBOX σε χρωματιστά τετράγωνα! Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 το συγκεκριμένο μηχάνημα το έχω. το πήρα για τους εξής λόγους: 1) Καταπληκτικό wifi που το ήθελα διότι δεν μπορούσα να το συνδέσω με ethernet. 2) Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής 3) Υποστήριξη από παντού όσοι φίλοι μου πήγαν σε μία φθηνή λύση....το μετάνοιωσαν Καλησπέρα παίδες ,επειδή ειμαι πρωτάρης και εχω χαθεί το minix u1 αξίζει τα χρηματά του σε σχέση με τα s905 2gb ram που παίζουν στα μισά και παρακάτω χρήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts