Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, gatos814 said:

Δυστυχως δεν υπαρχει κατι βεβαιωμενο που να δουλευει...

Άρα μου είναι άχρηστο! Οκ Thanks!!!

15 ώρες πριν, Panos_Znts said:

Καλημέρα. Προσωπικά δεν θα το χαρακτήριζα άχρηστο, ούτε φυσικά θα το πετούσα. Θα περίμενα να εκπληρωθεί η αναγκαία και ικανή συνθήκη, που θα μπορούσε να το κάνει χρήσιμο. Για να ρωτάς σήμερα, προφανώς αυτή η προυπόθεση δεν υπάρχει. Κρατάω το ποστ σου και όταν/εάν υπάρξει κάποια ευκαιρία σου στέλνω p.m. Καλή συνέχεια.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

On 9/11/2024 at 11:25 ΠΜ, ath156 said:

Link XVortex 0.4.2

Θα σου βάλω και τις οδηγίες, όπως ήταν παλιά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

α. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει το USB Burning Tool μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

Μετά την εγκατάσταση ΠΡΕΠΕΙ να αντιγράψετε στο directory εγκατάστασης το LICENCE που θα κατεβάσετε από εδώ

β. Κάνετε unrar την ρομ που κατεβάσατε με το πρόγραμμα Winrar ώστε να πάρετε το ίδιο αρχείο αλλά με κατάληξη img. Φορτώνετε αυτό το αρχείο στο πρόγραμμα UBT και πατάτε “Start”.

γ. Συνδέετε την 1 άκρη του καλωδίου USBmale-USBmale στη θύρα του υπολογιστή σας και την άλλη άκρη στην USB 2.0 θύρα του μποξ (ΟΧΙ την γαλάζια). Το μποξάκι πρέπει να είναι τελείως γυμνό από τα πάντα και Χωρίς τροφοδοσία. Περιμένετε να φθάσει στο 100% και αποσυνδέετε το καλώδιο.

Εάν δεν ξεκινήσει το “κάψιμο” με αυτό τον τρόπο (και απλώς ανάβει η μπλε οθόνη), πρέπει να αποσυνδέσετε το καλώδιο και να το επανασυνδέσετε, όμως πατώντας ταυτόχρονα και το reset button (απαλά και κεντρικά στην AV θύρα π.χ. με 1 οδοντογλυφίδα).

Περιμένετε 4-5 λεπτά για την πλήρη εγκατάσταση της ρομ.

δ. Μπορείτε αντί για την παραπάνω μέθοδο να χρησιμοποιήσετε sd καρτούλα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Εάν βάλεις του XVortex δεν χρειάζεσαι το LICENCE folder, αυτό χρειάζεται μόνο για στοκ ρομ !

Το αρχείο του XVortex έχει κατάληξη ".7z", μπορείς να το αποσυμπιέσεις με τη αντίστοιχη εφαρμογή (νομίζω βέβαια και με Winrar μπορείς - δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς-μάλλον μπορείς). Εγώ έχω και τις 2 εφαρμογές στο λαπτοπ.

Update : Η 0.4.2 του XVortex είναι AOSP. Την είχα κάνει παλιά ATV και υπάρχει ήδη ανεβασμένη στο Mega μου. Εάν την θέλεις πες μου να δώσω λινκ.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Ολα πήγαν ok με το φλασαρισμα, και απολαμβάνω...!

10 ώρες πριν, ath156 said:

Καλημέρα. Προσωπικά δεν θα το χαρακτήριζα άχρηστο, ούτε φυσικά θα το πετούσα. Θα περίμενα να εκπληρωθεί η αναγκαία και ικανή συνθήκη, που θα μπορούσε να το κάνει χρήσιμο. Για να ρωτάς σήμερα, προφανώς αυτή η προυπόθεση δεν υπάρχει. Κρατάω το ποστ σου και όταν/εάν υπάρξει κάποια ευκαιρία σου στέλνω p.m. Καλή συνέχεια.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν θα το πετάξω απλά είναι κρίμα να μένει αναξιοποίητο!

Πως γίνεται το μηχανάκι root;

Εκανα εγκατάσταση το magisk και μετά ;

6 minutes ago, memostrikas said:

θέλεις να πεις ότι ενεργοποίησες το magisk...υπάρχει ήδη προεγκατεστημένο...σωστά? Αυτό είναι το root σου τώρα (όπως σε άλλα είναι το su).

Ε τώρα όταν χρειάζεται κάποιο apk root θα το εγκρίνεις ή όχι. Έκανες και ένα reboot φυσικά? Τέλος πάντων το magisk είναι μία κατηγορία από μόνο του και έχει πολλά να διαβάσεις εάν θέλεις να το εκμεταλλευθεις πλήρως.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

On 24/11/2024 at 4:36 ΜΜ, Panos_Znts said:

Εγω στην θεση σου παντως θα εψαχνα στον κυκλο μου για γνωστους , φιλους και συγγεννεις που ισως εχουν καποιο βασικο πακετο ΕΟΝ και μπορουν να μου δωσουν τους κωδικους για να το ξεκλειδωσω και να κανω την δουλεια μου !!!

40 minutes ago, memostrikas said:

Αληθεια ποια βερσιον magisk εχει το λογισμικο που εβαλες ;

Την 23.0 η καποια μεγαλυτερη ;

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

10 ώρες πριν, Panos_Znts said:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν θα το πετάξω απλά είναι κρίμα να μένει αναξιοποίητο!

Όχι βέβαια....πιθανόν να είμαστε και στην κατάλληλη εποχή😉...να εύχεσαι για ένα ποστ αντίστοιχο με το περσινό μου τέτοια εποχή.    Post December 2023 eon   😉

Σε μία τέτοια περίπτωση "problem solved"😁

Εχω μία απορία και ένα πρόβλημα και ήθελα την βοήθεια σας.

Πήρα καινούργιο boxακι το HK1 BOX. Πριν είχα το H96 MAX X3. Αν δεν κάνω λάθος είναι ίδια σωστά; Μου φαίνεται να είναι αργο και κολλάει μερικές φορές, ενώ το παλιό πήγαινε γρηγορότερα και χωρίς κολλήματα. Τι μπορεί να φταίει;

Το πρόβλημα τώρα που έχω (με όλα τα μποξακια) είναι με το new pipe. Βάζω να παίξω ένα οποιοδήποτε βίντεο, και μόλις πάω να το ανοίξω σε πλήρη οθόνη με πετάει έξω και βγάζει μήνυμα σφάλματος. Επίσης το ίδιο μου κάνει αν την ώρα που παίζει, διαλέξω ένα άλλο βίντεο. Στο  κινητό όμως που το έχω  λειτουργεί άψογα. Μήπως δεν δουλεύει σωστά με την ρομ (vontar x3 0.4.2) που έχει το μποξακι;

44 minutes ago, makis1024 said:

Τις θερμοκρασίες τις παρατήρησες στο HK1 box ; Το δουλεύεις με ανεμιστήρα ή άνευ;

Εχω ανεμιστήρα, και η θερμοκρασία είναι από 37 - 45

Δοκίμασε εάν θες την 0.5.4 Hybrid του Sandman888

https://mega.nz/folder/i89TxTBD#Tf-WatjwLLO-kkQJyA33Ng/file/e58zRbzQ

Και επειδή η έκδοση είναι ATV όταν την φλασάρεις , μπαίνεις TWRP και κάνεις install , αυτό το πατσάκι για να γυρίσει σε AOSP.

https://mega.nz/file/C4U1hIqK#nPmqmr_HeliJon7sBbKtweNY6zzHDBYyel6t6dn5Lns

Μπορεί να σου κάτσει καλύτερα αυτή η Ρομ. Και αυτή καθαρή port Ugoos είναι, του Vortex με τροποποίηση από τον Sandman888.

5 ώρες πριν, memostrikas said:

Εχω ανεμιστήρα, και η θερμοκρασία είναι από 37 - 45

Αντί να κάνεις όλα όσα προαναφέρθηκαν νομίζω καλύτερα πας εδώ και βάζεις απευθείας την "καθαρή" ugoos port σε έκδοση AOSP ή ATV, χωρίς τίποτα άλλο. Απλά, ωραία και καθαρά (χωρίς άχρηστες κινήσεις).

Vontar X3 0.5.4 by Sadman888 AOSP or ATV - Clean Ugoos Port

***Αυτή έχω εδώ και πολλούς μήνες στο H96 max X3...το έχω προτείνει και παλιά. Φυσικά H96 max X3 και ΗΚ1 Βοχ παίρνουν ίδιο firmware (αρκεί να έχουν gigabit lan).

*** Ειδικά για το HK1 Box έχω φτιάξει και patches με τα οποία μπορείς να κάνεις το "μισητό"/'ενοχλητικό" για πολλούς μπλε led/φωτάκι μπροστά να είναι 2 μικρά και μη ενοχλητικά λεντ (μπλε/κόκκινο). Ταυτόχρονα μπορείς να ορίσεις εάν θα φαίνεται μόνο θερμοκρασία ή θερμοκρασία+ώρα, τι θα δείχνει όταν μπαίνει σε sleep mode κλπ

HK1Box_Temp_led_2.jpg

1640513626441_HK1Box_temp.jpg

Edited by ath156

Άχρηστη και αχρείαστη κίνηση είναι η προτροπή να αγοράσει κάποιος άχρηστα και αχρείαστα TV Box και ο ίδιος να αγοράζει Tox3. Οπότε ας κρατήσει τις σάλτσες για πάρτη του.

ΥΓ Στα κολλήματα και στην αργοπορία του TV Box με τα φωτάκια και τα πατσάκια του προλαλήσαντα  θα ξεγελιέσαι λίγο.

Edited by makis1024

5 ώρες πριν, ath156 said:

Αντί να κάνεις όλα όσα προαναφέρθηκαν νομίζω καλύτερα πας εδώ και βάζεις απευθείας την "καθαρή" ugoos port σε έκδοση AOSP ή ATV, χωρίς τίποτα άλλο. Απλά, ωραία και καθαρά (χωρίς άχρηστες κινήσεις).

Vontar X3 0.5.4 by Sadman888 AOSP or ATV - Clean Ugoos Port

***Αυτή έχω εδώ και πολλούς μήνες στο H96 max X3...το έχω προτείνει και παλιά. Φυσικά H96 max X3 και ΗΚ1 Βοχ παίρνουν ίδιο firmware (αρκεί να έχουν gigabit lan).

*** Ειδικά για το HK1 Box έχω φτιάξει και patches με τα οποία μπορείς να κάνεις το "μισητό"/'ενοχλητικό" για πολλούς μπλε led/φωτάκι μπροστά να είναι 2 μικρά και μη ενοχλητικά λεντ (μπλε/κόκκινο). Ταυτόχρονα μπορείς να ορίσεις εάν θα φαίνεται μόνο θερμοκρασία ή θερμοκρασία+ώρα, τι θα δείχνει όταν μπαίνει σε sleep mode κλπ

HK1Box_Temp_led_2.jpg

1640513626441_HK1Box_temp.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!

1 θα το αφήσω προς το παρών έτσι και θα το τσεκάρω αφού ρυθμίσω πλήρως όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ για καθαρισμό, hibernate κ.α! Εαν δεν δω διαφορά, θα κάνω αυτό που προτείνεις.

2 Για το "ενοχλητικό" φωτάκι που λες, αφενός δεν με ενοχλεί εμένα, και αφετέρου εκεί που έχω το μποξακι είναι χαμηλά και δεν ενοχλεί. Οσο για την ένδειξη θερμοκρασίας/ώρας  που μπορεί να δείχνει, ναι μεν ακούγεται και είναι ωραίο, αλλά εκεί που είναι το μποξακι εγώ δεν βλέπω καλά και δεν θα βλέπω τα νούμερα. Εμφανίζει πάντως και η ρομ όλες τις πληροφορίες...!

6 ώρες πριν, makis1024 said:

Δοκίμασε εάν θες την 0.5.4 Hybrid του Sandman888

https://mega.nz/folder/i89TxTBD#Tf-WatjwLLO-kkQJyA33Ng/file/e58zRbzQ

Και επειδή η έκδοση είναι ATV όταν την φλασάρεις , μπαίνεις TWRP και κάνεις install , αυτό το πατσάκι για να γυρίσει σε AOSP.

https://mega.nz/file/C4U1hIqK#nPmqmr_HeliJon7sBbKtweNY6zzHDBYyel6t6dn5Lns

Μπορεί να σου κάτσει καλύτερα αυτή η Ρομ. Και αυτή καθαρή port Ugoos είναι, του Vortex με τροποποίηση από τον Sandman888.

Σε ευχαριστώ πολύ για όλα! Θα το αφήσω προς το παρών έτσι και θα το τσεκάρω αφού ρυθμίσω πλήρως όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ για καθαρισμό, hibernate κ.α! Εαν δεν δω διαφορά, θα προβώ σε φλασαρισμα.

Edited by memostrikas

Το X96 MAX Plus συνεχίζει να είναι η vfm επιλογή που παίρνει και slimbox; Βλέπω κλασικά ότι παίζει στα €45 geekbuying. Τρία κομμάτια που έχω στήσει εδώ και καιρό παίζουν απροβλημάτιστα.

Κάποια άλλη επιλογή;

Edit: Παίδες άκυρο. Μπορεί τελικά να την κάνει σε windows τη δουλειά ο ενδιαφερόμενος.

Edited by bebius

καλημερα, υπαρχει καμια προσφορα σε tv box απλο για iptv και  youtube 1080 , , oχι νετφλιξ. Pls στειλτε pm με διευθυνσεις (αν δεν αφηνει το site)

my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K

On 30/11/2024 at 5:27 ΜΜ, bebius said:

Edit: Παίδες άκυρο. Μπορεί τελικά να την κάνει σε windows τη δουλειά ο ενδιαφερόμενος.

????? ;;;; ?????

9 ώρες πριν, chriskan22 said:

καλημερα, υπαρχει καμια προσφορα σε tv box απλο για iptv και  youtube 1080 , , oχι νετφλιξ. Pls στειλτε pm με διευθυνσεις (αν δεν αφηνει το site)

Το ενα ειναι απο τα πιο δυνατα w2 με 100ρα lan και συνισταται η χρηση slimbox firmware (αυτο το πηρα και εγω για δοκιμες και το περιμενω!) ...
Το δυο ειναι με την υπογραφη της Ugoos σε μια ''τραβηγμενη''  βερσιον ενος μετριου επεξεργαστη αλλα με 1000ρα lan ...
Και με τα 2 δεν θα αντιμετωπισεις κανενα θεμα για την δουλεια που θες !

1 - 4/32

2 - 4/32

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

Και αυτό εδώ το μποξάκι στα 37 € με την χρήση κουπονιού -7€ που είναι διαθέσιμο στο AliExpress λόγω Cyber Monday, δεν είναι καθόλου άσχημη επιλογή. Amlogic s905x4 4/32  με υποστήριξη από slimbox.

IMG_20241202_085953.jpg

Ειτε έχετε μία τηλεόραση με δυνατότητα hbbtv, είτε μία Smart TV, είτε μία παλαιότερη τηλεόραση με ένα TVbox επάνω της, ίσως θα άξιζε να δείτε/ψάξετε το ΔΩΡΕΑΝ περιεχόμενο της ERTflix, ακόμα και εάν είσαστε συνδρομητής σε άλλη/άλλες υπηρεσίες. Μπορεί να εκπλαγείτε θετικά κάποιες φορές και ανάλογα με το χρονικό διάστημα😉... μία σχετική ενδιαφέρουσα ανάρτηση στο λινκ:

Γιατί να δω Ertflix?

Κατά καιρούς η ΕΡΤΦΛΙΞ έχει κορυφαίες παραγωγές 

Edited by akilleas
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

On 25/11/2024 at 7:13 ΜΜ, Panos_Znts said:

Και η μέρα που περίμενες εσύ και κάποιοι άλλοι έφθασε😉😎😎😎😁

Δωρεάν ΕΟΝ για 30 ημέρες

https://eon.nova.gr

Update: Προς το παρόν βγάζει σφάλμα εγγραφής...προφανώς θα διορθωθεί...άλλωστε η παροχή ξεκινάει από 10/12/2024 και για 30 ημέρες

Update 06/12/2024: Εγώ πάντως πριν λίγο πήρα όσους κωδικού ήθελα😎..καλή επιτυχία και απόλαυση περιεχομένου και σε εσάς...ΔΩΡΕΑΝ.

Edited by ath156

Νωριτερα εμφάνιζε το μήνυμα με το σφάλμα και τώρα γράφει ότι ο αριθμός κινητού έχει ήδη καταχωρηθεί.

Μήνυμα όμως στο κινητό δεν ήρθε. Μάλλον τελευταία μέρα θα στείλουν κωδικούς ενεργοποίησης.

Capture.JPG

4 minutes ago, Athlos_PDA said:

Νωριτερα εμφάνιζε το μήνυμα με το σφάλμα και τώρα γράφει ότι ο αριθμός κινητού έχει ήδη καταχωρηθεί.

Μήνυμα όμως στο κινητό δεν ήρθε. Μάλλον τελευταία μέρα θα στείλουν κωδικούς ενεργοποίησης.

Capture.JPG

Ναι αυτό συνέβη και σε εμένα. Την 1η φορά "σφάλμα" την 2η ότι ήδη υπήρχε ο αριθμός. Προφανώς τα έπαιξε το σύστημα από τις πολλές αιτήσεις. Και πέρυσι έτσι έγινε.