costasibiza84 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Ναι δυστυχώς, βέβαια πέρα από το ξεκόλλημα θα δεις και εντελώς διαφορετικό μηχάνημα, προς το καλύτερο φυσικά. Το box έχει μείνει σε ένα λογισμικό όπου ο κατασκευαστής φόρτωσε για να το πουλήσει. Οι περισσότεροι Κινέζο κατασκευαστές έτσι δουλεύουν πλην λίγων εξαιρέσεων. Ενημερώσεις OTA δεν εξελίσσουν. Ούτε τον ενδιαφέρει που εσύ ξαφνικά δεν μπορείς να κατεβάσεις κάτι από Playstore. Εδώ έρχονται ο Slimbox και ο Vortex να καλύψουν το κενό. Πατσάροντας στην ουσία Ugoos λογισμικά για τα μποξάκια μας.σε ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω και πιστεύω να τα καταφέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 (edited) 6 ώρες πριν, costasibiza84 said: το Google play μου δούλευε κανονικά μέχρι πριν κάνα μήνα που το είχα ξαναανοιξει και έκανε όλες τις ενημερώσεις ...... Έχει μηνει το box πίσω σε ενημερώσεις? Ναι το playstore σου έχει μείνει πολύ πίσω...σαν να μην έχει ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό (ίσως και ποτέ?).Για να καταλάβεις το Μενού που έχεις εσύ αριστερά (οι 3 τελίτσες επάνω αριστερά) είναι πλέον με ένα κύκλο+γράμμα Δεξιά επάνω. Εάν μπορέσεις πήγαινε στις 3 τελίτσες επάνω αριστερά στα Settings-About-Build version και πάτα 7-8 συνεχόμενες φορές την έκδοση..Θα γράψει ότι έγινες developer....κάνε και ένα ριμπούτ και περίμενε μήπως ενημερωθεί από μόνο του...δώστου τον χρόνο του...εάν όχι κάνε κανα 2 ριμπούτ ακόμα περιμένοντας ενδιάμεσα...Επίσης και άλλα apks του Google (π.χ. Google Services) μπορεί να έχουν μείνει πίσω σε ενημερώσεις.. Βέβαια το να βάλεις κάποια custom rom πράγματι θα σε πάει σε άλλη διάσταση...απλά εγώ θα έκανα και ένα πλήρες backup για να είμαι 100% εξασφαλισμένος, πριν βάλω άλλη ρομ. 6 ώρες πριν, manolisvol said: Καλησπέρα. Εγώ έχω h96 max x3 με μπλε μητρική. Τι wifi chipset έχει ... γνωρίζει κάποιος?? Κανείς δεν μπορεί να σου πει εάν δεν το ανοίξεις και βγάλεις μία φωτογραφία. Εάν θέλεις να βάλεις άλλη custom rom, υπάρχουν 2 λύσεις: 1. Βάζεις "τυφλά" 1 ρομ. Εάν δεν δουλεύει το wifi δοκιμάζεις άλλη. 2. Το ανοίγεις και βλέπουμε το wifi module στην φωτογραφία που θα ανεβάσεις: Βίντεο πως θα το ανοίξεις Edited May 19, 2023 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 (edited) 27 minutes ago, ath156 said: Ναι το playstore σου έχει μείνει πολύ πίσω...σαν να μην έχει ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό (ίσως και ποτέ?).Για να καταλάβεις το Μενού που έχεις εσύ αριστερά (οι 3 τελίτσες επάνω αριστερά) είναι πλέον με ένα κύκλο+γράμμα Δεξιά επάνω. Εάν μπορέσεις πήγαινε στις 3 τελίτσες επάνω αριστερά στα Settings-About-Build version και πάτα 7-8 συνεχόμενες φορές την έκδοση..Θα γράψει ότι έγινες developer....κάνε και ένα ριμπούτ και περίμενε μήπως ενημερωθεί από μόνο του...δώστου τον χρόνο του...εάν όχι κάνε κανα 2 ριμπούτ ακόμα περιμένοντας ενδιάμεσα...Επίσης και άλλα apks του Google (π.χ. Google Services) μπορεί να έχουν μείνει πίσω σε ενημερώσεις.. Βέβαια το να βάλεις κάποια custom rom πράγματι θα σε πάει σε άλλη διάσταση...απλά εγώ θα έκανα και ένα πλήρες backup για να είμαι 100% εξασφαλισμένος, πριν βάλω άλλη ρομ. Κανείς δεν μπορεί να σου πει εάν δεν το ανοίξεις και βγάλεις μία φωτογραφία. Εάν θέλεις να βάλεις άλλη custom rom, υπάρχουν 2 λύσεις: 1. Βάζεις "τυφλά" 1 ρομ. Εάν δεν δουλεύει το wifi δοκιμάζεις άλλη. 2. Το ανοίγεις και βλέπουμε το wifi module στην φωτογραφία που θα ανεβάσεις: Βίντεο πως θα το ανοίξεις HCY6355 Edited May 18, 2023 by manolisvol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 ath156 δυστυχώς δεν με αφήνει μόλις πάταω ρυθμίσεις κρασαρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 (edited) 23 minutes ago, manolisvol said: HCY6355 Εάν έχεις 6355 και όχι 6335 βάζεις με Ugoos port. Ugoos Port 0.5.4 17 minutes ago, costasibiza84 said: ath156 δυστυχώς δεν με αφήνει μόλις πάταω ρυθμίσεις κρασαρει έκανες εκκαθάριση της "cache" memory of Playstore? Settings-Apps-See all apps-Show system apks και εκεί αφού βρεις το "Google Play services" κάνεις κλικ και μετά "clear cache" (σε 2ο χρόνο και εάν δεν φτάσει αυτό μετά από ριμπούτ μπορείς να κάνεις και "clear data" και ξαναπερνάς τον λογαρισμό σου). Το ίδιο κάνεις (clear cache) και στην εφαρμογή "Google Play Store" + "Google Services Framework" Reboot....και αναμονή...ριμπούτ Βέβαια είσαι εξαιρετικά τυχερός γιατί έχεις μία έκδοση από την "ζούγκλα" των revisions για την οποία υπάρχει port of Ugoos....κατά την γνώμη μου πολύ καλύτερο από Slimbox...και κυρίως πιο "καθαρό" από επιπλέον εφαρμογές που βάζει ο Slimbox.....δυστυχώς για το δικό μου δεν υπάρχει Ugoos Port. Edited May 18, 2023 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 clear cache έκανα και στο play kai to servicesμόνο αυτό να βγάλω το λογαριασμό δεν δοκίμασα αύριο παντός βρήκα καλώδιο για την αναβάθμιση του λογισμικού 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 1 minute ago, costasibiza84 said: clear cache έκανα και στο play kai to services μόνο αυτό να βγάλω το λογαριασμό δεν δοκίμασα αύριο παντός βρήκα καλώδιο για την αναβάθμιση του λογισμικού Τέλεια...βάζοντας και Ugoos θα μπορέσεις να έχεις την θερμοκρασία συνεχώς μπροστά στην μικρή οθόνη (εάν το θέλεις βέβαια)...δεν ξέρεις πόσο μου έχει λείψει αυτό στο δικό μου X96 max Plus 2101W🥲...σε όλα τα άλλα τα κουτιά μου το έχω. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 κάτσε να ξαναανοιξει και βλέπουμε ,🫠🫠 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 9 minutes ago, costasibiza84 said: κάτσε να ξαναανοιξει και βλέπουμε ,🫠🫠 Όταν έχουμε καλώδιο που δουλεύει και ξέρουμε τα σωστά 2 πινάκια που θα ενώσουμε δεν φοβόμαστε τίποτα😁...το μπρικάρουμε έτσι για πλάκα😂 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 (edited) 6 ώρες πριν, costasibiza84 said: clear cache έκανα και στο play kai to services μόνο αυτό να βγάλω το λογαριασμό δεν δοκίμασα αύριο παντός βρήκα καλώδιο για την αναβάθμιση του λογισμικού Λοιπόν το ιδανικό βέβαια είναι να βάλεις Ugoos port, γιατί όπως έλεγε η πολύ παλιά διαφήμιση "...άλλο φρούτο"😁 διαφήμιση άλλο φρούτο Όμως εάν έχεις διάθεση και για λόγους "πειραματισμών", πριν από αυτό θα μπορούσες να βάλεις με το καλώδιο και το USB Burning Tool 2.2.0 την στοκ που ήδη έχεις (και με "σώσιμο"/διατήρηση των εφαρμογών σου): 1. Η στοκ που ήδη έχεις: Στοκ 1005 (20200901-1005) 2. USB Burning Tool 2.2.0 USB Burning Tool 2.2.0 3. Εγκαθιστάς την ρομ του (1) απλά βγάζοντας το τσεκ από την επιλογή "erase flash". Μετά την εγκατάσταση αυτή και αφού κάνεις κανα 2 ριμπούτ και του δώσεις τον χρόνο του μπας και επανέρχεται και το Playstore?.....απλά έτσι για την "επιστήμη ρε γαμ@τ@"...εάν πάλι βαριέσαι κατευθείαν στην Ugoos port 0.5.4 (την στοκ πάντως κράτα την, ποτέ δεν ξέρεις που θα χρειασθεί). Edited May 19, 2023 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 Λοιπόν το ιδανικό βέβαια είναι να βάλεις Ugoos port, γιατί όπως έλεγε η πολύ παλιά διαφήμιση "...άλλο φρούτο" Όμως εάν έχεις διάθεση και για λόγους "πειραματισμών", πριν από αυτό θα μπορούσες να βάλεις με το καλώδιο και το USB Burning Tool 2.2.0 την στοκ που ήδη έχεις (και με "σώσιμο"/διατήρηση των εφαρμογών σου): 1. Η στοκ που ήδη έχεις: Στοκ 1005 (20200901-1005) 2. USB Burning Tool 2.2.0 USB Burning Tool 2.2.0 3. Εγκαθιστάς την ρομ του (1) απλά βγάζοντας το τσεκ από την επιλογή "erase flash". Μετά την εγκατάσταση αυτή και αφού κάνεις κανα 2 ριμπούτ και του δώσεις τον χρόνο του μπας και επανέρχεται και το Playstore?.....απλά έτσι για την "επιστήμη ρε γαμ@τ@"...εάν πάλι βαριέσαι κατευθείαν στην Ugoos port 0.5.4 (την στοκ πάντως κράτα την, ποτέ δεν ξέρεις που θα χρειασθεί).άρχισα και αγχώνομαι πολλές άγνωστες λέξεις ......άμα το κολλήσω θα στο στείλω με courier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 (edited) 9 ώρες πριν, costasibiza84 said: άρχισα και αγχώνομαι πολλές άγνωστες λέξεις ......άμα το κολλήσω θα στο στείλω με courier πιο πολύ για την διαφήμιση στο έβαλα...😅🤣😂😁 Μην αγχώνεσαι δεν είναι και καμία "διαστημική" επιστήμη...θα μπορέσεις να τα κάνεις όλα μόνο σου (με την κατάλληλη βοήθεια από εμάς). *********Έχεις και προσωπικό μήνυμα. ********Και επειδή φαίνεται ότι ακόμα και σήμερα κάποιοι νομίζουν ότι όλη η διαδικασία είναι κάτι το πολύπλοκο, ορίστε ένα σχετικό βιντεάκι με τα βήματα για το USB Burning Tool. Βέβαια ανάλογα με το κουτί μπορεί να πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποιος την θύρα USB 2.0 (στα πιο πολλά κουτιά) ή την USB 3.0 (όπως στο X96 max Plus S905X3). Επίσης στις πιο πολλές περιπτώσεις δεν απαιτείται πλέον ο φακελλος Licence που φαίνεται στο βίντεο. Amlogic Video Edited May 19, 2023 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 12 ώρες πριν, costasibiza84 said: άρχισα και αγχώνομαι πολλές άγνωστες λέξεις ......άμα το κολλήσω θα στο στείλω με courier Κράτα και τα pins, NAND Chip Mask ROM Mode Short Location, για το μποξάκι σου. Αχρείαστα να είναι , αλλά εάν χρειαστεί να ξέρεις που βρίσκονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. May 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2023 μόλις τώρα έκανα εγκατάσταση το usb burning tool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 τζίφος μάλλον επειδή είναι το καλώδιο 1.5μετρο μακρύ δεν μπόρεσε να βρει το box να ξεκινήσει εγκατάσταση ....Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 (edited) 11 minutes ago, costasibiza84 said: τζίφος μάλλον επειδή είναι το καλώδιο 1.5μετρο μακρύ δεν μπόρεσε να βρει το box να ξεκινήσει εγκατάσταση .... Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα ήταν το 1ο πράγμα που σου είπα στο μήνυμα..."ΚΟΝΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ" για σιγουριά😉 Άρα είτε κονταίνεις πολύ αυτό που έχεις ή φτιάχνεις ένα καινούργιο μόνος σου από 2 παλιά καλώδια όπως έχω πει εδώ: DIY Firmware Cable ****Και μην μου πεις ότι δεν μπορείς να το κάνεις, γιατί τότε αμέσως να καταθέσεις πίσω την άδεια επαγγέλματος που έχεις😁🤣 ***Επίσης, πέρα από τη πλάκα εάν δοκίμασες με PC, το έβαλες στις πίσω θύρες, δίπλα στην motherboard? Δοκίμασε και με το 1,5 μέτρο. Edited May 20, 2023 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 το μεσημέρι έχω πολύ καλώδιο για σφάξιμο και βλέπουμε ναι το δοκίμασα στην motherboard και στην usb2 Kai usb 3 και δεν ανταποκρίνεται δοκίμασα και το ρεσετ στο box αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 (edited) 14 minutes ago, costasibiza84 said: ναι το δοκίμασα στην motherboard και στην usb2 Kai usb 3 και δεν ανταποκρίνεται δοκίμασα και το ρεσετ στο box αλλά τίποτα Ο 1ος "ύποπτος" είναι το μεγάλου μήκους καλώδιο...ο 2ος να μην έχει γίνει σωστή εγκατάσταση των drivers of UBT (δεν το πιστεύω όμως αυτό-άρα πρώτα δοκίμασε με κοντό καλώδιο) Το ρισέτ μπάτον είναι MUST να το πατάς πριν βάλεις το καλώδιο. Υπάρχουν και οι "ταρζανιές" να συνδέσεις και το τροφοδοτικό την κατάλληλη στιγμή...όμως θέλει το σωστό timing😉 Κάνε λοιπόν ένα καλώδιο κοντό (15-20 εκατοστά) να έχεις την ευκολία σου. ***Όπως έχω ξαναπεί το ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟ για UBT είναι εάν έχετε κάποιο με 2 USB-A βύσματα στην 1 άκρη του. Τέτοια είχαν κάποιοι παλιοί εξωτερικοί δίσκοι ή HDD enclosures και παίρνουν ρεύμα από 2 USB θύρες ταυτόχρονα😎... η τέλεια λύση λοιπόν...θυμηθείτε μήπως έχετε κάποιο τέτοιο κάπου παρατημένο από παλιά😉 Edited May 20, 2023 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 Απεγκατέστησε το USB burning tool. Απενεργοποίησε την ψηφιακή υπογραφή των windows και ξαναεγκατέστησε το USB burning tool, για να πάρει σωστά τους drivers. Τσέκαρε στο φως το USB male to male έχει και τα τέσσερα καλώδια μέσα , δηλαδή και άσπρο πράσινο για μεταφορά data. Το μήκος του καλωδίου είναι μια χαρά , εφόσον είναι εργοστασιακό και δεν είναι diy. Εφόσον τα κάνεις όλα , ξαναδοκίμασε. Μην παιδεύεσαι με την θήρα USB 2 , στην USB 3 του x96 max plus θα φλασάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 Απεγκατέστησε το USB burning tool. Απενεργοποίησε την ψηφιακή υπογραφή των windows και ξαναεγκατέστησε το USB burning tool, για να πάρει σωστά τους drivers. Τσέκαρε στο φως το USB male to male έχει και τα τέσσερα καλώδια μέσα , δηλαδή και άσπρο πράσινο για μεταφορά data. Το μήκος του καλωδίου είναι μια χαρά , εφόσον είναι εργοστασιακό και δεν είναι diy. Εφόσον τα κάνεις όλα , ξαναδοκίμασε. Μην παιδεύεσαι με την θήρα USB 2 , στην USB 3 του x96 max plus θα φλασάρεις.ναι κάποιο driver έβαλε στο τέλος αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστός για windows 10 θα ψάξω μόλις πάω σπίτι και βλέπουμε το καλώδιο είναι από κάποιο μηχάνημα 2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2023 (edited) Triple BOOT System (Coreelec + Emuelec + Android) Υπάρχει πλέον η δυνατότητα σε πολλά κουτιά με Amlogic (π.χ S905X3, S905X4,S905X2,S905Y2 κλπ) να έχετε την δυνατότητα να μπουτάρετε σε 3 διαφορετικά συστήματα (Coreelec ή Emuelec αρχικά και μετά στο "κανονικό" σας Android)😎😎😎 Αυτό μπορεί να γίνει είτε από 1 καρτούλα SD είτε από ένα USB stick. Πολύ εύκολα αλλάζετε το default system από Coreelec σε Emuelec και το αντίστροφο, με μία απλή αλλαγή σε κάποιο "ini" file😉Μετά μέσα από το Power Menu του Coreelec μπορείτε να μπουτάρετε στο σύστημα Android που έχετε (όποιο και να είναι αυτό)😎 Βγάζοντας την καρτούλα/USB έχετε μόνο το Android.😉 Εάν τυχόν κάποιος ενδιαφέρεται σε προσωπικό μήνυμα (επισυνάπτω όλο τον κατάλογο με "συμβατά" αρχεία για διάφορους επεξεργαστές Amlogic). Επίσης μπορείτε να δείτε το τριπλό σύστημα στο X96 max Plus 2101W. Ειδικά στο Coreelec έχω κάνει ριστόρ το backup μου και έχω μπροστά μόνιμα την θερμοκρασία. Μπορείτε να δείτε τις επιλογές για Boot. Edited May 21, 2023 by ath156 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. May 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2023 Λοιπόν τα κατάφεραΚατέβασα το USB burning tool 3.1.0Αλλά όταν έκανα εγκατάσταση είχα συνδεδεμένο και το box στον υπολογιστή το είχα και στο ρεύμα...Στο τέλος της εγκατάστασης του USB περίεργος έβαλε 2 driversΕνώ το USB burning tool είναι η έκδοση 3.1.0 κατά την εγκατάσταση έγραφε 2.1.8..Τώρα πώς μπήκε το μποξ σε recovery mode ούτε ξέρω πάνω στα νεύρα μου το χα βάλει στο ρεύμα το πάταγα το reset με μπατονέτα έβαζα έβγαζα το USB χωρίς να κόψω το καλώδιο τελικά το διάβασε και και αφού το διάβασε το πάτησα να βρει το image για την εγκατάσταση....Πραγματικά στενοχωριέμαι για τα χρόνια που έχασα με την μαμά Ρομ πραγματικά τα 60 ευρώ που έδωσα για το box τα αξίζουνε όποιος δεν το έχει κάνει να το κάνει άμεσα καταρχήν είχα πρόβλημα με το άνοιγμα του μποξ το είχα συνδεδεμένο σε sonoff για να μην ανοίγει μόνο τουΠλέον με ένα απλό airmouse κινέζικο που έχω δουλεύεις τέλεια και κάνει και όλες τις δουλειές δεν χρειάζεσαι τίποτα άσε που έχει και οι Ρομ εφαρμογή για να το δουλέψει από το κινητό αλλά είναι ψιλό άχρηστο..Βέβαια επανήλθαν και οι θερμοκρασίες τώρα που το ζόρισα βάραγε κάτι 75 Άρια και βγήκε η πατέντα το ανεμιστηράκι αλλά αυτή τη φορά δεν το έχω βάλει σε εξωτερικό τροφοδοτικό το δουλεύω από το USB 3 του μποξ μπορεί να μην έχει τη μέγιστη ταχύτητα στα 12 volt άλλα μία χαρά με το ρεύμα που του δίνει η USB γυρνάει και του ρίχνει 10 βαθμούς θερμοκρασία κάτω....Κανονικά οι Κινέζοι έπρεπε να δίνει τα μισά λεφτά από τις πωλήσεις στον slime box πραγματικά δεν ξέρω τι να πω δεν πρόκειται να της ανοίξω τη smart TV έχω μία TV jvc κολοκύθια smart είναι μόνο YouTube παίζει αλλά τώρα εντάξει τρελάθηκα με το μποξ......Το έχω πεταμένο πρόχειρα πάνω από την τηλεόραση και μισό ακουμπάει στον τοίχο πάω να φτιάξω πατέντα βάση τώρα να μπει κάτω από την τηλεόραση μαζί με το ανεμιστηράκι του έπιπλο θα γίνει θα βγάλω φωτό να μπανισετε την κατασκευή.....Ξέχασα να ευχαριστήσω τον makis1024 & ath156 για την βοήθεια και το σπρώξιμο για να το επιχειρήσω..... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. May 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2023 18 minutes ago, costasibiza84 said: ....Πλέον με ένα απλό airmouse κινέζικο που έχω δουλεύεις τέλεια και κάνει και όλες τις δουλειές δεν χρειάζεσαι τίποτα άσε που έχει και οι Ρομ εφαρμογή για να το δουλέψει από το κινητό αλλά είναι ψιλό άχρηστο.. Βέβαια επανήλθαν και οι θερμοκρασίες τώρα που το ζόρισα βάραγε κάτι 75 Άρια και βγήκε η πατέντα το ανεμιστηράκι αλλά αυτή τη φορά δεν το έχω βάλει σε εξωτερικό τροφοδοτικό το δουλεύω από το USB 3 του μποξ μπορεί να μην έχει τη μέγιστη ταχύτητα στα 12 volt άλλα μία χαρά με το ρεύμα που του δίνει η USB γυρνάει και του ρίχνει 10 βαθμούς θερμοκρασία κάτω.... Κανονικά οι Κινέζοι έπρεπε να δίνει τα μισά λεφτά από τις πωλήσεις στον slime box πραγματικά δεν ξέρω τι να πω δεν πρόκειται να της ανοίξω τη smart TV έχω μία TV jvc κολοκύθια smart είναι μόνο YouTube παίζει αλλά τώρα εντάξει τρελάθηκα με το μποξ...... Καταρχας μπραβο που τα καταφερες...! Ειδες λοιπον και εσυ τι ...εχανες τοσο καιρο! Επειδη εχουν περασει παρα μα παρα πολλα μποξακια απο τα χερια μου το 75 βαθμους που λες στο ζορι δεν ειναι τιποτα...! Καποια αλλα να δεις που φτανουν και τους 85 και τους ξεπερνανε μαλιστα !!! Ειναι γεγονος οτι κατα την εγκατασταση και το σεταρισμα των εφαρμογων που θελει ο καθενας φαινεται και το το ποιον του εκαστοτε μποξ (στις θερμοκρασιες) μιας και εκει καθ'ολη την διαρκεια ολης αυτης της διαδικασιας αναπτυσσονται πολυ μεγαλες ''ζεστες'' απο τα ..ζορια!!! Οποτε καλε μου συμφορουμιτη μην στεναχωριεσαι...ειναι απολυτως φυσιολογικες και μεσα στα πλαισια οι δικιες σου! Καλες τηλεθεασεις! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2023 (edited) On 21/5/2023 at 10:15 ΠΜ, costasibiza84 said: Κανονικά οι Κινέζοι έπρεπε να δίνει τα μισά λεφτά από τις πωλήσεις στον slime box πραγματικά δεν ξέρω τι να πω δεν πρόκειται να της ανοίξω τη smart TV έχω μία TV jvc κολοκύθια smart είναι μόνο YouTube παίζει αλλά τώρα εντάξει τρελάθηκα με το μποξ...... Το έχω πεταμένο πρόχειρα πάνω από την τηλεόραση και μισό ακουμπάει στον τοίχο πάω να φτιάξω πατέντα βάση τώρα να μπει κάτω από την τηλεόραση μαζί με το ανεμιστηράκι του έπιπλο θα γίνει θα βγάλω φωτό να μπανισετε την κατασκευή.....Ξέχασα να ευχαριστήσω τον makis1024 & ath156 για την βοήθεια και το σπρώξιμο για να το επιχειρήσω..... Πάντως για λόγους "Ιστορικούς" και μόνο και επειδή έβαλες μεν Slimbox 54.8, όμως πρόκειται για Ugoos port 0.5.4 με κάποια επιπλέον από τον Slimbox....το αρχικό "σπάσιμο" των Ugoos firmwares τον έκανε ο XVortex....επιπλέον δε στις εκδόσεις 0.5.# πάλι ο XVortex ήταν που βρήκε και απενεργοποίησε τις "παγίδες" που είχε βάλει η Ugoos για αυτές τις εκδόσεις😉...έτσι, μόνο για να ξέρουμε και την ιστορία πίσω από αυτά. Τώρα δε που ουσιαστικά έχεις μία Ugoos Port και εφόσον από ότι λες θα "βλέπεις" πλέον και το κουτί σου, μπορείς να βάλεις και το patch μου για να έχεις ΜΟΝΙΜΑ την τρέχουσα θερμοκρασία εκεί...έχω και άλλες παραλλαγές με (5+5 θερμοκρασία και ώρα, να μειώνεται η ένταση στο sleep mode κλπ). Εάν θέλεις πες στο μου σε προσωπικό μήνυμα (παρόλο που τα έχω ήδη ανεβάσει εδώ) Επιπλέον επιβεβαιώνεις την παρατήρησή μου για τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες (παρά περί του αντιθέτου που έχει ειπωθεί εδώ)...επίσης να ξέρεις ότι κατά το αρχικό σετάρισμα μπορεί να έχεις παραπάνω θερμοκρασίες από το κανονικό...σε κάθε περίπτωση ο ανεμιστήρας είναι απαραίτητος (και δεν ήρθε ακόμα το καλοκαίρι !!!!)...με συνεχείς θερμοκρασίες 75+ μπορείς να δεις διάφορες παράξενες συμπεριφορές ή ακόμα και να τα "παίξουν" διάφορα modules (i.e. wifi)...ο επεξεργαστής έχει διάφορες μεθόδους προστασίας από υψηλές θερμοκρασίες αλλά τα modules ?? Edited August 28, 2023 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. May 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, costasibiza84 said: Λοιπόν τα κατάφερα Κατέβασα το USB burning tool 3.1.0 Αλλά όταν έκανα εγκατάσταση είχα συνδεδεμένο και το box στον υπολογιστή το είχα και στο ρεύμα... Στο τέλος της εγκατάστασης του USB περίεργος έβαλε 2 drivers Ενώ το USB burning tool είναι η έκδοση 3.1.0 κατά την εγκατάσταση έγραφε 2.1.8.. Τώρα πώς μπήκε το μποξ σε recovery mode ούτε ξέρω πάνω στα νεύρα μου το χα βάλει στο ρεύμα το πάταγα το reset με μπατονέτα έβαζα έβγαζα το USB χωρίς να κόψω το καλώδιο τελικά το διάβασε και και αφού το διάβασε το πάτησα να βρει το image για την εγκατάσταση.... Πραγματικά στενοχωριέμαι για τα χρόνια που έχασα με την μαμά Ρομ πραγματικά τα 60 ευρώ που έδωσα για το box τα αξίζουνε όποιος δεν το έχει κάνει να το κάνει άμεσα καταρχήν είχα πρόβλημα με το άνοιγμα του μποξ το είχα συνδεδεμένο σε sonoff για να μην ανοίγει μόνο του Πλέον με ένα απλό airmouse κινέζικο που έχω δουλεύεις τέλεια και κάνει και όλες τις δουλειές δεν χρειάζεσαι τίποτα άσε που έχει και οι Ρομ εφαρμογή για να το δουλέψει από το κινητό αλλά είναι ψιλό άχρηστο.. Βέβαια επανήλθαν και οι θερμοκρασίες τώρα που το ζόρισα βάραγε κάτι 75 Άρια και βγήκε η πατέντα το ανεμιστηράκι αλλά αυτή τη φορά δεν το έχω βάλει σε εξωτερικό τροφοδοτικό το δουλεύω από το USB 3 του μποξ μπορεί να μην έχει τη μέγιστη ταχύτητα στα 12 volt άλλα μία χαρά με το ρεύμα που του δίνει η USB γυρνάει και του ρίχνει 10 βαθμούς θερμοκρασία κάτω.... Κανονικά οι Κινέζοι έπρεπε να δίνει τα μισά λεφτά από τις πωλήσεις στον slime box πραγματικά δεν ξέρω τι να πω δεν πρόκειται να της ανοίξω τη smart TV έχω μία TV jvc κολοκύθια smart είναι μόνο YouTube παίζει αλλά τώρα εντάξει τρελάθηκα με το μποξ...... Το έχω πεταμένο πρόχειρα πάνω από την τηλεόραση και μισό ακουμπάει στον τοίχο πάω να φτιάξω πατέντα βάση τώρα να μπει κάτω από την τηλεόραση μαζί με το ανεμιστηράκι του έπιπλο θα γίνει θα βγάλω φωτό να μπανισετε την κατασκευή..... Ξέχασα να ευχαριστήσω τον makis1024 & ath156 για την βοήθεια και το σπρώξιμο για να το επιχειρήσω..... Αφού τα έκανες αυτά το υπόλοιπο θα σου φανεί παιχνιδάκι. Πήγαινε Slimbox settings install root ,με το Magisk , άσε το να κάνει reboot , άνοιξε το Magisk να τελειώσει την εγκατάσταση του Magisk για root πρόσβαση. Κατέβασε το patch από εδώ 54.8.4 https://slimboxtv.ru/slimboxtv-54-android-9/ Βάλε το όπως είναι σε μορφή zip σε έναν φάκελο που θα δημιουργήσεις UpdateSBXtv Στην εσωτερική μνήμη του tv box , πήγαινε στα settings , Slimbox setting , Slimbox project , patch installation , θα το βρεί μόνο του και θα κάνει εγκατάσταση. Όταν δώσεις για εγκατάσταση θα περάσει ένα λεπτό μέχρι να το βρει, να κάνει την εγκατάσταση, μην αγχώνεσαι. Μετά θα ζητήσει μόνο του reboot. Είναι η τελευταία αναβάθμιση που έχει βγει για το μποξάκι σου. Υ.Γ Εάν κάποια στιγμή βγει από 54.8.4 η Rom 55.1 θα πρέπει να γίνει αναβάθμιση με τον τρόπο που έκανες με το UBT. Όσο τα patch θα βγαίνουν με την μορφή 54.8.5 θα τα περνάς τοπικά με τον φάκελο UpdateSBXtv Edited May 21, 2023 by makis1024 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts