gvargiam Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Συγγνωμη για την παρεμβαση αλλα δεν ειναι ο μονος λογος για να το πουλησεις πες οτι κατι παει στραβα μια αστοχια εχεις πληρωσει λογικα μεσω paypal αν δεν τα βρεις με τον κινεζο για αντικατασταση ή μερικη αποζημιωση, οταν σου ζητησει ο κινεζος βιντεο και δει οτι εχεις κανει παρεμβαση χανεις καθε αξιωσει και δικιο που μπορει να ειχες, εγω εδω και πολλα χρονια στο αθλημα δεν μου ειχε περασει ποτε η λυση που ειχε συστησει συμφορουμιτης ας με συγχωρεσει δεν θυμαμαι το nickname του ''βγαλε το καλυμα απο κατω και δεν χρειαζεσε ουτε τρυπες ουτε τιποτα αλλο'' και επειδη εχω το Beelink gt king που απο κατω ειναι εντελως κλειστο παρολο που του εχω ανεμιστηρα απο κατω με το καλυμα σε 4Κ εφτανε 50-51 χωρις το καλυμα 39-40 Φίλε, το μποξ το έχω ακριβώς ένα χρόνο τώρα. Νομίζω ότι και να θέλω, δεν γίνεται μετά από ένα τέτοιο διάστημα χρήσης να έχω οποιαδήποτε αξίωση από τον πωλητή. Και μιλάμε για βαριά χρήση, καθημερινά. Τα λεφτά του τα έχει βγάλει και με το παραπάνω. Έχω "καταργήσει" τα κανάλια και βλέπω μόνο YouTube κτλ. Ήρθε η ώρα του να αρχίσω να το σκαλίζω για να μάθω κάτι παραπάνω. Όοοοοταν χαλάσει, θα πάρω ένα άλλο. Πάντως αυτά που λες δεν με βρίσκουν αντίθετο. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον.... Η slimbox οπως σου ειπα εχει παρα πολλα καλουδια παρακολουθισης του hardware! Απλα ψαξου λιγο μεσα στις ρυθμισεις και θα τα βρεις!!! Τωρα για τις εγαρμογες.... Δεν ειναι κακο αυτο που γινεται .... Η λογικη των tv box ειναι ''ερμαφροδιτη'' ! Δηλαδη ... δεν υπαρχει πουθενα μεχρι τωρα καταχωρημενο ειδικο λογισμικο για αυτα τα κουτακια !!! Ακομα και αυτα που εχουν αδειες πολλες ειναι βασισμενα σε λογισμικο τηλεορασης Android (ATV) ! Εχουν λοιπον κατι απο λογισμικο τηλεφωνου , tablet και ATV για να ''προσομοιωνουν'' οσο το δυνατον καλυτερα αυτη την εμπειρια χρησης που παιρνουμε απο αυτα ! Για να το εχει κανει ετσι ο slimhouse καπου θα ... αποσκοπουσε! Η λυση παντως σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι ενα ανεξαρτητο ''μαγαζακι'' για να κατεβασεις οτι θελεις!!! Εγω προτιμω το APKPure που εχει καθαρες κοπιες ολων των εφαρμογων του play store και που μετα και την τελευταια του αναβαθμιση ειναι πλεον και παλι ασφαλες! https://apkpure.com/apkpure-app.html?icn=aegon&ici=image_home Κατεβαζεις , εγκαθηστας και ... ''κρατας'' και την slimbox που τα ''σπαει'' ! ;) Με κάλυψες πλήρως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Λοιπόοοον! Με το ανεμιστηράκι είδα καλύτερη θερμική συμπεριφορά της τάξης των 10 βαθμών και περισσότερο. Εν τω μεταξύ κατάφερα και έβαλα το slimbox. Πολύ ωραία rom, πανάλαφρη, ΑΛΛΑ! Κάποιες εφαρμογές που με βόλεψαν π.χ. Facebook, messenger, stremio, cpu monitor, Microsoft edge, opera, you tube vanced δυστυχώς δεν... Υπάρχει τρόπος να ξαναβάλω την μαμά rom ή θα πρέπει να συνηθίσω το "νέο καθεστώς"; Μήπως έβαλες την slimbox ATV και όχι την PIE . Αν έβαλες ATV γι'αυτό δεν βλέπεις όλες τις εφαρμογές. Στο δικό μου HK1 και beelink gt1 με slimbox 11.1 αλλά την PIE φαίνονται όλες οι εφαρμογές στο play store Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Μήπως έβαλες την slimbox ATV και όχι την PIE . Αν έβαλες ATV γι'αυτό δεν βλέπεις όλες τις εφαρμογές. Στο δικό μου HK1 και beelink gt1 με slimbox 11.1 αλλά την PIE φαίνονται όλες οι εφαρμογές στο play store Σαν να έχεις δίκιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 (edited) Και επειδή αναφέρθηκα στο magisk και στο πως να περνάς το SafetyNet, μόλις πριν λίγο ανακάλυψα ότι υπήρχε πρόβλημα και σταμάτησε να περνά το SafetyNet (όλα κόκκινα !!).:heat: Όμως ψάχνοντας λίγο βρήκα ότι δεν έχω μόνο εγώ το πρόβλημα: https://forum.xda-developers.com/t/safetynet-evaltype-n-a-bug.4267461/#post-84902135 Πράγματι αφού εγκατέστησα από το Playstore το apk "SafetyNet Status" και τρέχοντάς το ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ & όλα Success.:music: Edited April 26, 2021 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Μήπως έβαλες την slimbox ATV και όχι την PIE . Αν έβαλες ATV γι'αυτό δεν βλέπεις όλες τις εφαρμογές. Στο δικό μου HK1 και beelink gt1 με slimbox 11.1 αλλά την PIE φαίνονται όλες οι εφαρμογές στο play store Πόσο δίκιο είχες. Ο παπάρας κατά λάθος, έβαλα την ATV. Τώρα του έβαλα την PIE και όλα κομπλέ. Το μόνο που προς το παρόν δεν δουλεύει είναι το ertflix, αλλά, μικρό το κακό. Τελικά αυτήν την ρομ θα κρατήσω. Πολύ ελαφριά και σβέλτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Δοκίμασε άλλη έκδοση ertflix , π.χ την 1.8, 1.7, ή την 1.5 κάποια θα παίξει σίγουρα. https://apkplz.net/download-app/t.yi.erthybrid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Γνωρίζει κάποιος περί του boot card maker και του αρχαείου uboot.bin;Αν ναι,που το βρίσκω αυτό το αρχείο για το X88 King;Στο κεφαλαιο 4 λέει τον τρόπο αυτού του είδους εγκατάστασης.. https://androidpctv.com/firmware-update-guide-tvbox-soc-amlogic/#FLASH_FIRMWARE_WITH_UBOOTBIN_FILE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Ρε παιδιά,κάτι που δε σκεφτήκαμε..Σε αυτό το post,βλεπω αυτός έχει σχεδόν ολόιδιο θέμα με εμένα.Κοιτάξτε την απάντηση που του δίνει ο άλλος στο τέλος.Κάθε φορά σχεδόν που το βάζω στην πρίζα,βγάζει σπίθα ο φορτιστής.Τωρα..υπάρχει τρόπος να μετρησω αν βγάζει 5V 3A;Δυστυχως δε ταιριάζει του Vorke Z6 ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/645787-h96-pro-plus-short-pin-unbrick-help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Ρε παιδιά,κάτι που δε σκεφτήκαμε..Σε αυτό το post,βλεπω αυτός έχει σχεδόν ολόιδιο θέμα με εμένα.Κοιτάξτε την απάντηση που του δίνει ο άλλος στο τέλος.Κάθε φορά σχεδόν που το βάζω στην πρίζα,βγάζει σπίθα ο φορτιστής.Τωρα..υπάρχει τρόπος να μετρησω αν βγάζει 5V 3A;Δυστυχως δε ταιριάζει του Vorke Z6 Αν εχεις ενα φορτιστη κινητου στα 5v 2A φτανει... Δεν ξεπερνανε το 1A αυτα τα μποξακια ! Παρε λοιπον ενα φορτιστη κινητου πχ : https://corfustore.gr/wp-content/uploads/2020/04/1bulk.jpeg Μετα φτιαξε ενα καλωδιο απο usb στο φυσακι που εχει το μποξακι σου και δοκιμασε το ! Με αυτο το καλωδιο θα μπορεις παντα να χρησιμοποιεις οποιονδηποτε φορτιστη κινητου θελεις (στα αναλογα αμπερ βεβαια) για αυτην την δουλεια ! Και αν θελεις να το πας και πιο περα ... παρε και ενα τετοιο στικακι : https://www.hellasdigital.gr/images/detailed/6/usbdetect.jpg για να μετρας βολτ και αμπερ σε καθε συσκευη σου ! Δυστυχως ομως δεν πιστευεω οτι φταιει το τροφοδοτικο ! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Ρε παιδιά,κάτι που δε σκεφτήκαμε..Σε αυτό το post,βλεπω αυτός έχει σχεδόν ολόιδιο θέμα με εμένα.Κοιτάξτε την απάντηση που του δίνει ο άλλος στο τέλος.Κάθε φορά σχεδόν που το βάζω στην πρίζα,βγάζει σπίθα ο φορτιστής.Τωρα..υπάρχει τρόπος να μετρησω αν βγάζει 5V 3A;Δυστυχως δε ταιριάζει του Vorke Z6 Το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα εδώ. Καλό είναι να έχουμε ένα καλώδιο με USB-Α στην μία άκρη και το φισάκι του φορτιστή μας στην άλλη. Μπορούμε να το φτιάξουμε και μόνοι μας, χωρίς να χαλάσουμε το καλώδιο του αντάπτορά μας, χρησιμοποιώντας π.χ. ακροδέκτες από univesral φορτιστές όπως στην φωτογραφία. Και οι πιο πολλοί USB φορτιστές είναι πλέον 5V - 2A (π.χ. Samsung). Μακάρι να σου έλυνε κάτι τέτοιο το πρόβλημα, αμφιβάλλω όμως.............. Ακόμα βέβαια δεν μου απάντησες εάν έχεις χρησιμοποιήσει το coreelec (που έχει δικούς του drivers κλπ). Και εκεί δεν έχεις έξοδο HDMI και έχεις μόνο AV? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 (edited) καλημερα παιδια. ποια ειναι τα "συμπτωματα" για να θεωρησουμε οτι χρειαζομαστε ανεμιστηρακι ? Εχω ενα Mecool M8S Pro L (cpu S912/3GB ram) μονο για iptv. Θεωρω οτι μερικες φορες που κολλαει ισως οφειλεται στο box και οχι στην συνδρομη καθως δοκιμαζω λιγο μετα απο το κινητο και παιζει κομπλε. μπορει βεβαια να ειναι και τυχαιο, για αυτο ρωταω αν αυτο θα μπορουσε να ειναι συμπτωμα υψηλης θερμοκρασιας. -με ποια εφαρμογη βλεπεται τις θερμοκρασιες την ωρα που ειναι ανοιχτη αλλη εφαμοργη (στην περιπτωση μου η iptv) -στα περισσοτερα βιντεακια βλεπω οτι ρευμα ο ανεμιστηρας παιρνει απο την πλακετα, αν εγω το αφησω να παιρνει απο το usb θα ειναι οκ? edit: ξεχασα να πω οτι φοραει την εργοστασιακη ρομ. ειχα ηδη καψει ενα μηχανημα αλλαζοντας ρομ(που αξιζε βεβαια) και πηρα 2η φορα το ιδιο αποφασιζοντας οτι δεν θα το πειραξω Edited April 28, 2021 by GaleaNatur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 (edited) καλημερα παιδια. ποια ειναι τα "συμπτωματα" για να θεωρησουμε οτι χρειαζομαστε ανεμιστηρακι ? Εχω ενα Mecool M8S Pro L (cpu S912/3GB ram) μονο για iptv. Θεωρω οτι μερικες φορες που κολλαει ισως οφειλεται στο box και οχι στην συνδρομη καθως δοκιμαζω λιγο μετα απο το κινητο και παιζει κομπλε. μπορει βεβαια να ειναι και τυχαιο, για αυτο ρωταω αν αυτο θα μπορουσε να ειναι συμπτωμα υψηλης θερμοκρασιας. με ποια εφαρμογη βλεπεται τις θερμοκρασιες την ωρα που ειναι ανοιχτη αλλη εφαμοργη (στην περιπτωση μου η iptv) edit: ξεχασα να πω οτι φοραει την εργοστασιακη ρομ. ειχα ηδη καψει ενα μηχανημα αλλαζοντας ρομ(που αξιζε βεβαια) και πηρα 2η φορα το ιδιο αποφασιζοντας οτι δεν θα το πειραξω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glgjing.stark&hl=en&gl=US Βάλε αυτήν και άστην μόνιμα στην οθόνη. Μπορείς να την σύρεις σε όποια θέση θέλεις ή δεν ενοχλεί (καλύτερα με ποντίκι το σύρσιμο). Θερμοκρασίες στην περιοχή των 70-75+ βαθμών μπορεί να δημιουργήσουν θέματα και όχι μόνον στον επεξεργαστή. Κατά την γνώμη μου, όπως έχω πει πολλές φορές, καλό είναι να έχετε μία βάση ανεμιστήρα ούτως ή άλλως. Κακό δεν μπορεί να κάνει-μόνο καλό. Και μεταφέρεται εύκολα από μποξάκι σε μποξάκι (δεν πάει χαμένη η "επένδυση" των 5-8 ευρώ ή δωρεάν εάν είναι DIY).;) Λάβε δε υπόψη σου ότι στην καρδιά του καλοκαιριού θα δεις ακόμα μεγαλύτερες θερμοκρασίες ! **Όσον αφορά τα συμπτώματα που ξέχασα να πω είναι απροσδόκητα/αδικαιολόγητα κολλήματα, reboots (σε αυτό μπορεί να φταίει βέβαια και το τροφοδοτικό) κλπ. Edited April 28, 2021 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 (edited) Και εδώ εάν αποφασίσεις να αλλάξεις rom. https://slimboxtv.ru/glavnaya/mecool-m8s-pro/ Δεν είμαι σίγουρος εάν δουλεύει real time temperature APK , λόγω μαμάς Ρομ που είναι ATV. Edited April 28, 2021 by makis1024 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Σας ευχαριστω πολυ και τους 2! θα κανω τα τεστ μου σημερα να δω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 @ath156 έβαλα μια rom ξανά με UBT,μολις το άνοιξα (με AV) μου εβγαλε μύνημα για system update. Το κάνω,βαζω μετά το reboot to libreelec ενώ εχω την καρτουλα με το coreelec,αλλα παλι no signal και με AV και με HDMI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 @ath156 έβαλα μια rom ξανά με UBT,μολις το άνοιξα (με AV) μου εβγαλε μύνημα για system update. Το κάνω,βαζω μετά το reboot to libreelec ενώ εχω την καρτουλα με το coreelec,αλλα παλι no signal και με AV και με HDMI. Αρχικά δυστυχώς :( (ή μήπως ευτυχώς εάν βοηθήσει ο ένας τον άλλον;)) έχεις παρέα πλέον και μάλιστα αυτόν που δημιούργησε το θέμα του X88 King !!!!!:rolleyes: Ήδη του είπα για την περίπτωσή σου. https://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=971547&view=findpost&p=106364650 Όμως δεν κατάλαβα με το coreelec δεν έχεις ούτε AV???????:wacko: Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 @ath156 Σωστά.Καθόλου εικόνα ούτε με AV.Μήπως το coreelec θέλει μόνο hdmi;Το ρολογακι του box δειχνει..Αρα λογικά bootαρε στο coreelec..Αλλα κλασσικά no signal απο tv μεριας..Ευχαριστω για τη βοήθεια και στο 4pda! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 @ath156 Σωστά.Καθόλου εικόνα ούτε με AV.Μήπως το coreelec θέλει μόνο hdmi;Το ρολογακι του box δειχνει..Αρα λογικά bootαρε στο coreelec..Αλλα κλασσικά no signal απο tv μεριας..Ευχαριστω για τη βοήθεια και στο 4pda! Έχεις δίκιο. Δοκίμασα το coreelec με AV και ενώ ξεκινάει με το λογότυπο του Χ88 όταν πάει να βγάλει την αρχική οθόνη του βγάζει τα χρώματα και κάτι οριζόντιες γραμμές, όμως μετά δεν εμφανίζεται σωστά. Κυρίως όμως έλεγα μήπως και σου "έπαιζε" το HDMI, αλλά δυστυχώς.....μάλλον μένουμε με την αρχική διάγνωση της καμένης θύρας HDMI. Το ίδιο φαίνεται ότι έπαθε και αυτός στο 4pda, απλώς λέει ότι το πρόβλημα το δημιούργησαν τα παιδιά του....:rolleyes:με "hot plug in":confused: Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 καλημερα παιδια. ποια ειναι τα "συμπτωματα" για να θεωρησουμε οτι χρειαζομαστε ανεμιστηρακι ? Εχω ενα Mecool M8S Pro L (cpu S912/3GB ram) μονο για iptv. Θεωρω οτι μερικες φορες που κολλαει ισως οφειλεται στο box και οχι στην συνδρομη καθως δοκιμαζω λιγο μετα απο το κινητο και παιζει κομπλε. μπορει βεβαια να ειναι και τυχαιο, για αυτο ρωταω αν αυτο θα μπορουσε να ειναι συμπτωμα υψηλης θερμοκρασιας. -με ποια εφαρμογη βλεπεται τις θερμοκρασιες την ωρα που ειναι ανοιχτη αλλη εφαμοργη (στην περιπτωση μου η iptv) -στα περισσοτερα βιντεακια βλεπω οτι ρευμα ο ανεμιστηρας παιρνει απο την πλακετα, αν εγω το αφησω να παιρνει απο το usb θα ειναι οκ? edit: ξεχασα να πω οτι φοραει την εργοστασιακη ρομ. ειχα ηδη καψει ενα μηχανημα αλλαζοντας ρομ(που αξιζε βεβαια) και πηρα 2η φορα το ιδιο αποφασιζοντας οτι δεν θα το πειραξω Εγώ που είχα παρόμοια προβλήματα, με το ανεμιστηράκι που του έβαλα είδα μεγάλη διαφορά. Βάλε και μια εφαρμογή τύπου cpu monitor για να παρακολουθείς την θερμική συμπεριφορά. Στο δικό μου έπιανε μέχρι και 70-75 βαθμούς. Με ανεμιστήρα πολύ σπάνια ξεπερνάει τους 60. Και με την slimbox πλέον, είναι καρφωμένο κάτω από τους 55. Στο δικό μου, ο ανεμιστήρας τραβάει ρεύμα από την usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 @ath156 Νομιζω είναι το φαινόμενο που ευθύνεται και καίγεται το HDMI και όχι κάποια λύση..Μοναδική λύση να μας πουν στο 4pda πως διορθώνεται αυτό και που εντοπιζεται το θέμα.Π.χ στο hdmi η σε κάποιο μικροκυκλωμα απίθανο να επιδιορθωθει;Αν είναι το HDMI μόνο,το παραγγελνω από κάπου π.χ σίγουρα θα το βρω.Είναι κρίμα να τα παρατησω με τόσο προσπάθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 καλησπερα σας εβαλα στο gt king (sa9x) την τελευταια rom του vortex (gtking_ddr4_v0.4.0) https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=948258&st=6260#entry104944291 αλλα δεν εχω ethernet ,ειναι φυσιολογικο αυτο? γενικοτερα ποια custom rom ειναι καλυτερη για το gt king? Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 καλησπερα σας εβαλα στο gt king (sa9x) την τελευταια rom του vortex (gtking_ddr4_v0.4.0) https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=948258&st=6260#entry104944291 αλλα δεν εχω ethernet ,ειναι φυσιολογικο αυτο? γενικοτερα ποια custom rom ειναι καλυτερη για το gt king? Λογικα αφου εχεις βερσιον με wifi 6 δεν θα επρεπε να σου λειτουργει το wifi .... Το ethernet επρεπε να ειναι ενταξει ! Αληθεια ... με τι τροπο φλασαρες το λογισμικο ; Και για να απαντησω και στην τελευταια σου ερωτηση θεωρω οτι σε ''καθαρο'' Android δεν υπαρχει καλυτερη...! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Λογικα αφου εχεις βερσιον με wifi 6 δεν θα επρεπε να σου λειτουργει το wifi .... Το ethernet επρεπε να ειναι ενταξει ! Αληθεια ... με τι τροπο φλασαρες το λογισμικο ; Και για να απαντησω και στην τελευταια σου ερωτηση θεωρω οτι σε ''καθαρο'' Android δεν υπαρχει καλυτερη...! δεν ξερω αν το δικο μου εχει wifi 6 ,δεν νομιζω το ethernet δεν παιζει to wifi παιζει κανονικα πως το εβαλα ,εφτιαξα καρτουλα sd με το Burn Card Maker οπως ακριβως λεει ο vortex με format μεσα απο την εφαρμογη κλπ βεβαια οταν την βαζω στο κουτακι κ βγαζω το καλωδιο τροφοδοσιας κ το ξαναβαζω δεν μπαινει recovery ουτε αναβαθμιζει οποτε την περασα με reboot to other system απο το μενου του power off Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 δεν ξερω αν το δικο μου εχει wifi 6 ,δεν νομιζω το ethernet δεν παιζει to wifi παιζει κανονικα πως το εβαλα ,εφτιαξα καρτουλα sd με το Burn Card Maker οπως ακριβως λεει ο vortex με format μεσα απο την εφαρμογη κλπ βεβαια οταν την βαζω στο κουτακι κ βγαζω το καλωδιο τροφοδοσιας κ το ξαναβαζω δεν μπαινει recovery ουτε αναβαθμιζει οποτε την περασα με reboot to other system απο το μενου του power off Ναι εχεις δικιο... Τωρα το ειδα...! Η 6B92X εχει wifi 6 ....! Λογικα παντως ασχετα με το wifi 6 επρεπε να εχεις ethernet κανονικα ! Δεν εχω διαβασει βεβαια και ολες τις αναρτησεις αλλα δεν νομιζω να εχει υποθει προβλημα με το ethernet ! Μπορει ομως και να κανω λαθος... Τεσπα... Δοκιμασε να το ξανακατεβασεις το λογισμικο... δοκιμασε μια αλλη καρτουλα και τελος δοκιμασε και με την επιλογη erase all... Και φυσικα αν υπαρχει η δυνατοτητα ...καλυτερα ειναι να το φλασαρεις με PC ! Καλη επιτυχια ! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Καλημέρα σε όλους. Καλή Ανάσταση να έχουμε με υγεία. Σας παρακαλώ πολύ αν μπορείτε να με βοηθήσετε εσείς που γνωρίζετε γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα σχετικά με atv. Θέλω να αγοράσω ένα μποξακι αλλά δεν θέλω να δώσω και πάνω από 60€ από aliexpress μιας και είναι δύσκολοι καιροί και έχω μείνει όμως χωρίς τηλεόραση. Έχω δει διάφορα με τον S905X3 που παίζει σε αυτή την τιμή αλλά δεν γνωρίζω ποιο θα ήταν καλύτερο και απροβλημάτιστο μιας και ακούω και για θέματα με το Google play store. Θα ήθελα αν γίνετε να βλέπω Netflix, να βάλω το kodi, όσο απλά μπορώ για να βλέπω καμία ταινία. Streaming από browser πχ. gamato για ταινίες ή greflix, cyberflix. Αυτά μόνο γνωρίζω. Πολύ λίγα βασικά.. Θα εκτιμούσα οποία βοήθεια/συμβουλή για αγορά μιας και όπως προείπα, είμαι ολίγων πολύ άσχετος. Να είστε καλά όλοι, καλό Πάσχα και ευχαριστώ. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts