ath156 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Αφού το ubt το αναγνωρίζει το tv box , γιατί να βραχυκυκλώσει τις επαφές , τι θα κερδίσει ; Θα είχε νόημα μόνο εάν δεν το αναγνώριζε δηλαδή hard brick κατάσταση. *****Μην πας στο (4) πριν εξαντλήσεις όλες τις πιθανότητες στο (3)-custom & stock roms. Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο πιο καθαρά να το γράψω. Να μην προχωρήσει στο (4) εκτός εάν εξαντλήσει το (3);):rolleyes: Πιθανότατα δε εάν χρησιμοποιήσει το σωστό UBT, τις σωστές επιλογές κλπ να λυθεί το θέμα (εάν βέβαια είναι θέμα firmware και όχι HARDWARE;)). Από εκεί και πέρα για να μην υπάρχει και η ελάχιστη πιθανότητα κάτι να έχει "μουλαρώσει" στο firmware (π.χ. ενώ έχεις επιλέξει "erase all" "erase flash" κλπ - κάτι να μην γίνεται- πολύ μικρή πιθανότητα χωρίς αντίστοιχη ένδειξη λάθους) μπορείς να κάνεις και την short pin method είτε ηθελημένα μπρικάροντας το κουτί;) είτε απλώς ενώνοντας τα 2 πινς για να αναγκαστούν να πάρουν "καθαρό" το firmware. Αυτό ως ύστατη επιλογή και με κατάλληλες κινήσεις !!! Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Από εκεί και πέρα για να μην υπάρχει και η ελάχιστη πιθανότητα κάτι να έχει "μουλαρώσει" στο firmware (π.χ. ενώ έχεις επιλέξει "erase all" "erase flash" κλπ - κάτι να μην γίνεται- πολύ μικρή πιθανότητα χωρίς αντίστοιχη ένδειξη λάθους) μπορείς να κάνεις και την short pin method είτε ηθελημένα μπρικάροντας το κουτί;) είτε απλώς ενώνοντας τα 2 πινς για να αναγκαστούν να πάρουν "καθαρό" το firmware. Αυτό ως ύστατη επιλογή και με κατάλληλες κινήσεις !!! Λοιπον ... αυτα τα μουλαρωματα και το "καθαρο" firmware με short pins σε εν λειτουργεια bootloader δεν ισχυουν επ ουδενι...!!! Το μονο σωστο που εγραψες ειναι το να το μπρικαρεις πρωτα και μετα να βραχυκυκλωσεις τα 2 πινακια ! Αλλα μονο εφ'οσον δεν φορτωνεται σωστα ΚΑΙ το μαμα λογισμικο... Αν και οι ''πιθανοτητες'' εδω θα ειναι παντα υπερ ενος προβληματικου hardware ! :rolleyes: Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Λοιπον ... αυτα τα μουλαρωματα και το "καθαρο" firmware με short pins σε εν λειτουργεια bootloader δεν ισχυουν επ ουδενι...!!! Το μονο σωστο που εγραψες ειναι το να το μπρικαρεις πρωτα και μετα να βραχυκυκλωσεις τα 2 πινακια ! Αλλα μονο εφ'οσον δεν φορτωνεται σωστα ΚΑΙ το μαμα λογισμικο... Αν και οι ''πιθανοτητες'' εδω θα ειναι παντα υπερ ενος προβληματικου hardware ! :rolleyes: Λοιπόν για να τελειώνουμε με το θέμα. - Όπως είδες 1ο έγραψα να το μπρικάρεις επίτηδες. Και γιατί το έγραψα αυτό? Γιατί πιθανότατα δεν ξέρει ποια πινς είναι τα σωστά για να ενώσει;) Άρα και εφόσον ξεικινάει να "καίει" το UBT δεν ξέρει εάν αυτά που ενώνει είναι τα σωστά που "αρχικοποιούν" το firmware. Και πως το μπρικάρεις επίτηδες? Μόλις αρχίσει και "καίει" το UBT μετά από κάποια δευτερόλεπτα τραβάς το καλώδιο. - Εάν όμως ξέρεις σίγουρα ποια είναι τα 2 πινς τα βραχυκυκλώνεις συνεχώς(πριν συνδέσεις το καλώδιο), ξεκινάς το UBT και εγκαθίσταται το firmware. Τέλος σε καμία φάση δεν ισχυρίστηκα ότι με όλα αυτά θα λυθεί το πρόβλημα, εάν οφείλεται στο hardware. Πιθανότατα δε εάν χρησιμοποιήσει το σωστό UBT, τις σωστές επιλογές κλπ να λυθεί το θέμα (εάν βέβαια είναι θέμα firmware και όχι HARDWARE;)). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Και για να μην είμαστε απόλυτοι ότι κάποια πράγματα μόνο έτσι γίνονται, ορίστε ένα "παράξενο" από πρόσφατη συνομιλία μου με Ρώσο για το H96 max X3 και blue board. Τι λέμε όλοι μας όταν πρόκειται να εγκαταστήσουμε μία ρομ είτε με UBT+καλώδιο, είτε με BCM+sd card??? Πρώτα πατάς το reset button και μετά βάζεις είτε το καλώδιο (για UBT) είτε το ρεύμα (για BCM). Όμως σύμφωνα με αυτό (και επιβεβαίωση και από άλλους): A little remark, in the instructions that I read before the first firmware - everywhere it says "hold down the reset button, then insert the power" when the box came ... How much I struggled trying to flash it, both through the cable and through the card ... In all attempts, the result one, a green robot flashes, the box reboots immediately and the firmware from which it came is loaded. I already decided that the box was defective or fake, until I accidentally inserted the power, then I remembered about the reset button and instinctively hurried to press it ... Voila, the firmware went ... After that 10 times I already experienced my boxing and it is always sewn only in that case , if you first insert the power, and then quickly press reset and nothing else. I don't know why, maybe this is a feature of my copy, but with this layout it is sewn normally and there are no problems (blue board) :wacko::dizzy: Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 (edited) καλησπερα στο φορουμ. Εχω ενα προβλημα με το H96MAX X3 με στοκ ρομ. Στο τοπικο μου δικτυο δεν μπορω να παρω μετρησεις με τo iperf3 (he.net tools απο play store) ενω με το κινητο μου το ιδιο app λειτουργει κανονικα. Μαλλον φταιει η ρομ γιατι το port που βλεπει η εφαρμογη λειτουργει κανονικα. Ετσι αποφασισα να δοκιμασω αλλη ρομ. Μπορει κανεις να μου πει καποιος πως ακριβως θα κανω full backup την υπαρχουσα με προσωρινη twrp? Edited April 21, 2021 by chriskan22 Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Λοιπόν για να τελειώνουμε με το θέμα. - Όπως είδες 1ο έγραψα να το μπρικάρεις επίτηδες. Και γιατί το έγραψα αυτό? Γιατί πιθανότατα δεν ξέρει ποια πινς είναι τα σωστά για να ενώσει;) Άρα και εφόσον ξεικινάει να "καίει" το UBT δεν ξέρει εάν αυτά που ενώνει είναι τα σωστά που "αρχικοποιούν" το firmware. Και πως το μπρικάρεις επίτηδες? Μόλις αρχίσει και "καίει" το UBT μετά από κάποια δευτερόλεπτα τραβάς το καλώδιο. - Εάν όμως ξέρεις σίγουρα ποια είναι τα 2 πινς τα βραχυκυκλώνεις συνεχώς(πριν συνδέσεις το καλώδιο), ξεκινάς το UBT και εγκαθίσταται το firmware. Τέλος σε καμία φάση δεν ισχυρίστηκα ότι με όλα αυτά θα λυθεί το πρόβλημα, εάν οφείλεται στο hardware. Μα εγω αναφερθηκα γενικα και οχι ειδικα...! Και αντε να το πω ξανα και πιο απλα... Δεν κερδιζεις τιποτα παραπανο σε ''καθαροτητα'' στο λογισμικο που θα περασεις αν σε εν λειτουργεια bootloader βραχυκυκλωσεις τα 2 πινακια .... !!! Τελεια και παυλα ! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 (edited) καλησπερα στο φορουμ. Εχω ενα προβλημα με το H96MAX X3 με στοκ ρομ. Στο τοπικο μου δικτυο δεν μπορω να παρω μετρησεις με τo iperf3 (he.net tools απο play store) ενω με το κινητο μου το ιδιο app λειτουργει κανονικα. Μαλλον φταιει η ρομ γιατι το port που βλεπει η εφαρμογη λειτουργει κανονικα. Ετσι αποφασισα να δοκιμασω αλλη ρομ. Μπορει κανεις να μου πει καποιος πως ακριβως θα κανω full backup την υπαρχουσα με προσωρινη twrp? τον τρόπο τον έχω δώσει εδώ και πολύ καιρό (με μόνη διαφορά ότι ίσως είναι καλύτερα να πας σε FAT32): https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8005349#post8005349 Έχουν βγει και άλλα προσωρινά TWRP που βλέπουν και επιπλέον partitions, όμως για τις συνηθισμένες ανάγκες αυτό είναι αρκετό (εάν θέλεις σου δίνω και τα άλλα, ίσως όμως μόνο μπέρδεμα μπορεί να σου φέρουν). Συνήθως χρειάζεσαι μόνο τα BOOT, SYSTEM, VENDOR & DATA. Και από αυτά το πιο χρήσιμο είναι το DATA (συνήθως τα άλλα δεν τα έχεις πειράξει άλλωστε και εφόσον έχεις την στοκ.......). Εάν θέλεις να δοκιμάσεις και κάποια άλλα: Vortex https://mega.nz/file/c1NjiaxC#MDIvvaRmF-grW_tFzewuoAjoi4ySR_oYUfiT3XK1Tw8 Slimhouse https://mega.nz/file/IkcREaiL#MKeeq5GkNky9SQ0AwLvxGfOV5YwtRkseqv5uiLIWXO8 https://mega.nz/file/FpVhjarS#a10sIf8RzChco-I6n-BHfy_S1MX5Nh-CpPpsxF2Y2H8 Edited April 21, 2021 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Θα δοκιμασω..Π.χ στο Vorke Z6 παίρνει αλλιώς μπρος..Πατημένο reset,βάζεις ρεύμα και τέλος το usb.Τι να πω,ιδωμεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 (edited) Θα δοκιμασω..Π.χ στο Vorke Z6 παίρνει αλλιώς μπρος..Πατημένο reset,βάζεις ρεύμα και τέλος το usb.Τι να πω,ιδωμεν! Μην μπερδεύεσαι. Φυσικά αυτό που λες είναι το πιο συνηθισμένο (χωρίς το ρεύμα, αλλά με αυτή τη σειρά για UBT). Αυτό που ανέφερα δεν ήταν για εσένα !!! Ήθελα απλώς να δείξω ότι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι σε ορισμένα πράγματα και απόψεις διότι η πραγματικότητα μπορεί να μας διαψεύσει;) Edited April 22, 2021 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 (edited) @ ath156 Tελικα την περασα χθες βραδυ οπως μου ειπες , σε ευχαριστω , ολα καλα , πρεπει να κανω τιποτα τετοιο : απο TWRP Clean-Selective cleaning - Dalvik / arte cache and Data.? Edited April 22, 2021 by chriskan22 Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 (edited) @ ath156 Tελικα την περασα χθες βραδυ οπως μου ειπες , σε ευχαριστω , ολα καλα , πρεπει να κανω τιποτα τετοιο : απο TWRP Clean-Selective cleaning - Dalvik / arte cache and Data.? Πέρασες- τι πέρασες? Καινούργια ρομ? ή εννοείς ότι χρησιμοποίησες το TWRP που άλλωστε είναι προσωρινό? Πάντως αυτά τα "Clean-Selective cleaning - Dalvik / arte cache" τα κάνεις κατά την (τυχόν) επαναφορά και όχι κατά το backup. Εάν δεν κατάλαβα καλά μου λες. Edited April 22, 2021 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 περασα την δικια σου με UBT , πρώτες εντυπώσεις θετικές, εκανα και backup την στοκ μεσω twrp σε sd card Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 περασα την δικια σου με UBT , πρώτες εντυπώσεις θετικές, εκανα και backup την στοκ μεσω twrp σε sd card Μπράβο. Τώρα κατάλαβα τι ακριβώς έκανες. Ότι χρειασθείς μην διστάσεις να ρωτήσεις και ειδικά εάν χρειασθείς το magisk για "ειδικές αποστολές";) (καλύτερα σε PM). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Εντελώς πληροφοριακά. Σήμερα έγινε η αναβάθμιση της γραμμής μου από adsl 24 σε οπτική ίνα 100/10. Το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού το διαχειρίζεται, δύο DECO M4. Έχω δύο tvbox HK1 με slimbox 11.1 Beelink GT1 2/16 με slimbox 11.1. Το HK1 κοντά στο δεύτερο deco και το beelink λίγο ποιο μακριά, και τα δύο συνδεδεμένα ασύρματα στα 5 ghz. Σε speedtest μέσω εφαρμογής και τα δύο τερματίζουν την γραμμή. Αυτά. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Σήμερα έγινε η αναβάθμιση της γραμμής μου από adsl 24 σε οπτική ίνα 100/10. Μάλλον βαλτός είσαι να παίζεις με τον πόνο μου:lol::tease: Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 @anth156 βρήκα ίσως κάτι ενδιαφέρον στο post 1673.Δες και την εικόνα που έχει και μετά μπες στο 1o link και δες κάτι που λέει για usb platform burning tool.Επισης κάτι για key,mac reset κλπ.Επισης έχει ενα ξεχωριστό setup.exe και έναν οδηγό σε pdf.Λες να είμαστε τυχεροί; https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=971547&st=1660 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 (edited) @anth156 βρήκα ίσως κάτι ενδιαφέρον στο post 1673.Δες και την εικόνα που έχει και μετά μπες στο 1o link και δες κάτι που λέει για usb platform burning tool.Επισης κάτι για key,mac reset κλπ.Επισης έχει ενα ξεχωριστό setup.exe και έναν οδηγό σε pdf.Λες να είμαστε τυχεροί; https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=971547&st=1660 Εάν δεν κάνω λάθος μιλάς για κάτι που σου είχα δώσει ήδη από τις 25/3/2021: https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8154266#post8154266 Και σου είχα εκεί και λινκ για το UBT 2.2.0. Άσε που πλέον στις νεότερες versions του Vortex δεν χρειάζεται πλέον αυτό με τα mac κλπ.;) 'Α και μία λεπτομέρεια: είναι @ath156 και όχι @anth156. Δεν ξέρω που το βρήκες και το γράφεις συνεχώς έτσι:lol: Edited April 22, 2021 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 ath156 εχω ενα θεμα με την ρομ που περασα , δεν δουλευει το coreelec , εβαλα το στικακι και στις δυο υποδοχες αλλα τιποτα , καμια ιδεα? Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 (edited) ath156 εχω ενα θεμα με την ρομ που περασα , δεν δουλευει το coreelec , εβαλα το στικακι και στις δυο υποδοχες αλλα τιποτα , καμια ιδεα? Έκανες το στικάκι εύκολα όπως λέω στο 2ο λινκ της υπογραφής μου? (Υπάρχει το ίδιο λινκ λίγο πιο κάτω στην υπογραφή μου https://mega.nz/file/Qh1G2LjJ#KOvtbhYDINS0erbT9_KVRtF1TQu0KrhZBSkqv1hQUCM). Όχι ότι δεν μπορείς να το κάνεις και μόνο σου, αλλά έτσι τα έχεις όλα έτοιμα με λίγες κινήσεις:) Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το coreelec, βέβαια συνήθως χρησιμοποιούσα sd card που είναι και πιο γρήγορες;) Κυρίως κατά την 1η φορά έκανες το "reboot update", διότι με κάθε εγκατάσταση καινούργιας ρομ, χάνεται ότι είχες κάνει προηγουμένως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δοκίμασε και κανένα άλλο στικάκι, διότι πολλές φορές τα στικάκια δεν μπαίνουν σωστά στις θύρες USB (πλήρως) και φαίνεται σαν να μην λειτουργούν. Αυτό το φαινόμενο το είχα κυρίως στο HK1 Box (γεμάτο το διαδίκτυο από αυτή την παρατήρηση) και για αυτό είτε χρησιμοποιούσα μία προέκταση ή ένα πάμφuηνο με 4 θύρες USB (1,62 ευρώ-το είχα ανεβάσει πριν μερικά ποστ). EDIT:Τώρα που ξαναβλέπω το ποστ σου πιθανότατα το στικάκι το είχες ήδη έτοιμο από προηγουμένως και απλώς δεν έκανες το "reboot update" ή το κόλπο με το reset button??? Σωστά? Edited April 23, 2021 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 @ath156 Ετσι όπως το είχαν,καταλαβα οτι το usb "platform" burning tool είναι άλλο από το κοινό UBT.Ενα setup 2.0.8 που δίνει από κάτω τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 (edited) @ath156 Ετσι όπως το είχαν,καταλαβα οτι το usb "platform" burning tool είναι άλλο από το κοινό UBT.Ενα setup 2.0.8 που δίνει από κάτω τι είναι; Απεγκατέστησε ότι έχεις τώρα. Βάλε απλά απευθείας το USB Burning Tool 2.2.0 όπως στο δίνω και μην ασχολείσαι με τίποτα άλλο !!!! Χρησιμοποίησε τις παραμέτρους όπως είπαμε. (μόνο εάν χρησιμοποιήσεις καμία παλιά έκδοση του vortex 0.3.8 μπορεί να χρειασθεί και το LICENCE directory, για αυτό πήγαινε απευθείας στην 0.4.0 που δεν το χρειάζεται). Edited April 23, 2021 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Είχες δίκιο , με το reboot update όλα καλα Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 @ath156 τίποτα. UBT 2.2.0 με vortex 0.4.0 κανονικά φλασαριστηκε,μπουτάρει αλλά πάλι no signal.Καμια άλλη ιδεα;Whether overwrite key κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 @ath156 τίποτα. UBT 2.2.0 με vortex 0.4.0 κανονικά φλασαριστηκε,μπουτάρει αλλά πάλι no signal.Καμια άλλη ιδεα;Whether overwrite key κλπ; Νομίζω έχεις έτοιμη καρτούλα sd με coreelec. Εάν δεν σου δίνει εικόνα από το HDMI και όταν ξεκινάς με coreelec μάλλον δεν υπάρχει ελπίδα:( Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 @kostas_kanal0011 Εάν τελικά δεν βγάλεις άκρη με το HDMI θα πρότεινα να επικοινωνήσεις με QMS με τον παρακάτω στο 4pda στέλνοντάς του και καλές φωτογραφίες του board: https://4pda.ru/forum/index.php?showuser=46473 Ο συγκεκριμένος απλώς βλέποντας φωτογραφία του blue board στο H96 max X3 είχε εντοπίσει σε ποια περιοχή και ποιο τσιπάκι έλειπε για να λειτουργήσει το CEC:bow: Ακολουθώντας αυτό το hint αρκετοί απεκατέστησαν (ακόμα και μόνοι τους με μηδαμινό κόστος) το CEC !! Μήπως μπορεί να σε βοηθήσει και στο X88 King? π.χ. - το υπεύθυνο τσιπάκι μήπως είναι ένα πολύ μικρό μαύρο σε μικρή απόσταση από την θύρα HDMI (just a wild wild guess:wacko:) - μήπως "κουνήθηκαν" τα ποδαράκια/ενώσεις της θύρας HDMI (όμως πιστεύω ότι οι τεχνικοί που το έστειλες θα είχαν εντοπίσει εάν υπήρχε τέτοιο θέμα) - μήπως η τοπική χρήση heatgun θα βοηθούσε σε τυχόν αποκατάσταση (υπάρχουν αντίστοιχες αναφορές για HDMI τηλεοράσεων) Εξυπακούεται ότι ότι κάνεις το κάνεις με δική σου ευθύνη, όμως νομίζω ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτα με μία επικοινωνία με τον προαναφερόμενο. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts