Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1316

• makis1024

570

• ath156

1856

Με το root τι να παίζει ; κανονικά magisk και hide root κατά βούληση. Μπορεί να κλείδωσε ο bl αλλά το magisk είναι προεγκατεστημένο , δεν χρειάζεται twrp , boot img πατσαρισμένο κ.τ.λ ενεργοποίηση και δουλεύει ακόμα και Cosmote ott και Nova go με hide root, σε AOSP , τόσο καλά έχουν αφαιρεθεί Su binary.

[47,66€ 17% OFF]TOX1 Amlogic S905X3 4GB RAM 32GB ROM 2.4G 5G WiFi Bluetooth 1000M LAN 4K HD Smart Android 9.0 TV Box Set-top Box Support Youtube Netflix Home Audio & Video from Consumer Electronics on banggood

https://banggood.app.link/vkKWBdbNcfb

Έχουν μείνει μόνο με Κινέζικη και Αμερικάνικη πρίζα.

Edited by makis1024

Ενημερωτικα μολις περασα στο Beelink GT King που εχω την vtx 0.4.0 ATV (η μετατροπη απο aosp σε atv γινετε μεσω ενος bat αρχειου πολυ ευκολα μου το ειχε επισημανει ο Ath) περαστηκε μεσω burn card maker οποιος το τολμησει με burn card maker επειδη η μπαρα προοδου upgrading δεν μετακινειται μην ''φατε'' προλογο και πειτε κατι δεν παει καλα αφηστε το με την ησυχία του θα τελειωσει και θα κανει boot χωρις κανενα προβλημα.
Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Και να ένας από τους λόγους που κάποιος να πρέπει να προτιμήσει το X88 King (ή κάποιο τέλος πάντων με S922) αντί των οικονομικότερων με επεξεργαστή S905X3 ;);)

https://forum.xda-developers.com/t/project-slimbox.4152049/page-50#post-84772701

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενημερωτικα μολις περασα στο Beelink GT King που εχω την vtx 0.4.0 ATV (η μετατροπη απο aosp σε atv γινετε μεσω ενος bat αρχειου πολυ ευκολα μου το ειχε επισημανει ο Ath) περαστηκε μεσω burn card maker οποιος το τολμησει με burn card maker επειδη η μπαρα προοδου upgrading δεν μετακινειται μην ''φατε'' προλογο και πειτε κατι δεν παει καλα αφηστε το με την ησυχία του θα τελειωσει και θα κανει boot χωρις κανενα προβλημα.

Αυτή είναι και μία από τις αιτίες που κάποιοι τα μπρικάρουν με αυτή την μέθοδο, επειδή βιάζονται, θωρούν ότι δεν πέτυχε, το σβήνουν και :rolleyes::wacko:

Όμως ο παλιός (όπως εσύ) είναι αλλιώς:lol::lol:

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Ποια ακριβως βερσιον του GT King εχεις ;

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

Ποια ακριβως βερσιον του GT King εχεις ;

Για να μη γράφω τον κωδικό που έχει από κάτω το έβγαλα φωτογραφία να το δεις καθαρά

https://ibb.co/7kNRxJ9

Για να μη γράφω τον κωδικό που έχει από κάτω το έβγαλα φωτογραφία να το δεις καθαρά

https://ibb.co/7kNRxJ9

Για τσεκαρε οταν βαλεις magisk και αφου ρυθμισεις το μποξακι σου να κλεινει και οχι να παει για υπνο (Shutdown) αν οντως κλεινει...

Δηλαδη πατωντας το power off αυτο αν ξανανοιγει..

Λογικα στο δικο σου θα δουλευει μια χαρα...!

Για τσεκαρε οταν βαλεις magisk και αφου ρυθμισεις το μποξακι σου να κλεινει και οχι να παει για υπνο (Shutdown) αν οντως κλεινει...

Θα σε ενημερώσω από αύριο γιατί τώρα βλέπω ταινια στο X88 king, αυτό που αναφέρεις μου το κανε μία φορά το x88 king στη vtx αλλά μου το έκανε επειδή πάτησα στιγμιαία το power off και όχι παρατεταμένα όπως το κάνω από δω και πέρα πάντως όπως και να χει αύριο θα το δοκιμάσω και θα σε ενημερώσω

Για τους χρήστες Vorke Z6 (σνιφ) μόλις έκανα dirty flash με UBT την νέα Slimbox 11.0 του BB2 ολα κομπλε και ο ήχος aptX ξεσκίζει σε συνδιασμό με τον ugreen aptX ανταπτορα μου! Αυτή τη φορά όμως χρειάστηκε και το παλιό BT patch για να δουλέψει (AP6255 στην περίπτωση μου).

Καλησπέρα, πέρασα την vortex ugoos port 0.4.0 σε h96 max x3, την μετέτρεψα atv.

Το θέμα μου είναι ότι σε πολλές εφαρμογές για να παω "πίσω" θα πρέπει να έχω στο air mouse τον κέρσορα ενεργοποιημένο, ενώ σε slimbox atv δουλεύει η επιλογή "πίσω" και ως απλο τηλεχειριστήριο.

Υπάρχει καμία ρύθμιση που μου διαφεύγει;

Ή επειδή είναι αμιγώς atv δεν γίνεται;

Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1

Pocophone F1

Το θέμα μου είναι ότι σε πολλές εφαρμογές για να παω "πίσω" θα πρέπει να έχω στο air mouse τον κέρσορα ενεργοποιημένο, ενώ σε slimbox atv δουλεύει η επιλογή "πίσω" και ως απλο τηλεχειριστήριο.

Κάποιο θέμα με το air mouse σου πρέπει να είναι εγώ στο τ/Χ του x88 πατάω το back με πάει πίσω επίσης με το κλασικό mini keyboard touchpad πάλι άμα πατήσω το back πάλι με πηγαίνει πίσω και στο Kodi και σε οποιοδήποτε άλλη εφαρμογή έχουμε διαφορετικά TV Box αλλά φοράμε και οι δύο την vtx atv.

Αυτό που αναφέρεις στο κάνει μόνο με το airmouse ή στο κάνει και με το τηλεχειριστήριο γιατί έτσι όπως το περιγράφεις μοιάζει με κάποιο θέμα από το airmouse όπως έγραψα και παραπάνω.

Καλημέρα.

Μπορείς να κάνεις το εξής (πιστεύω ότι και για ATV το ίδιο θα είναι):

Ρυθμίσεις-Ugoos Settings-Input Devices Settings-Button Manager

και εκεί πατώντας κάποιο πλήκτρο μπορείς να ορίσεις ποια λειτουργία θα κάνει. Επίσης μπορείς με αυτό τον τρόπο να βάλεις λειτουργίες και σε τυχόν "νεκρά" πλήκτρα;)

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Λοιπόν μετά από δοκιμή ενώ δηλώνεις κανονικά στις ρυθμίσεις να κάνει shutdown εάν πατήσεις στιγμιαία το power off σβήνει δεν ανοίγει ξανά αλλά βγάζουνε το κλασικό κόκκινο φως τα μάτια, τώρα εάν πατήσεις παρατεταμένα το power off και σου βγάλει το μικρό μενού για να επιλέξεις τι θέλεις να κάνει και επιλέξεις shutdown κλείνει εντελώς δηλαδή δεν ξανανοίγει και δεν βγάζουν κάποιο φωτισμό τα led από τα μάτια.

Δεν ξέρω αν σε έδωσα να καταλάβεις με αυτά που έγραψα αν τυχόν σε περίπτωση θέλεις περαιτέρω feedback μου λες

Λοιπόν μετά από δοκιμή ενώ δηλώνεις κανονικά στις ρυθμίσεις να κάνει shutdown εάν πατήσεις στιγμιαία το power off σβήνει δεν ανοίγει ξανά αλλά βγάζουνε το κλασικό κόκκινο φως τα μάτια, τώρα εάν πατήσεις παρατεταμένα το power off και σου βγάλει το μικρό μενού για να επιλέξεις τι θέλεις να κάνει και επιλέξεις shutdown κλείνει εντελώς δηλαδή δεν ξανανοίγει και δεν βγάζουν κάποιο φωτισμό τα led από τα μάτια.

Δεν ξέρω αν σε έδωσα να καταλάβεις με αυτά που έγραψα αν τυχόν σε περίπτωση θέλεις περαιτέρω feedback μου λες

Σ'ευχαριστω...

Σε μενα με το 1ο ddr4 μοντελο (b922) οπως και να το κλεισω ...ξανανοιγει!

Κλεινει μετα απο καποια στιγμη αφου εναλλαξ το κλεισω η με το κουμπι η απο το μικρο μενου την 2η-3η φορα!

Το πατσαρισμα του vtx μαλλον εγινε με τo λογισμικο του UGOOS AM6 Plus που εχει και Wake Up on LAN που μαλλον δημιουργει αυτο το bug σε αυτο το μοντελο!

Αληθεια αν βλεπω καλα εχεις το μοντελο με το wifi 6 ...

Σωστα;

Αν ναι μαλλον ουτε για το δικο σου ειναι η ρομ αυτη και ισως να μην σου λειτουργει το wifi ...

Παντως με το ugoos λογισμικο το gt king ειναι 30-40% καλυτερο μηχανημα!

Χανεις το (ΨΕΥΤΙΚΟ) level 1 ασφαλειας με οτι συνεπαγεται σε καποιον αυτο αλλα ... αξιζει ο κοπος!

Και 2 μικρά τιπς για το CEC και τις τηλεοράσεις !!!

1. Η 24άρα μου Samsung TV/monitor κατά καιρούς αρχίζει και "αρνείται" να δεχθεί να δουλέψει το CEC ότι και να κάνεις. Με διάφορα TVboxes, διάφορα firmwares κλπ. Φαίνεται από το ενδειkτικό φωτάκι μπροστά ότι πάει να ανοίξει (δέχεται λοιπόν την εντολή) αλλά φευ:rolleyes::wacko:

Και η λύση? Την αποσυνδέεις για λίγα δευτερόλεπτα από το ρεύμα και μετά όλα ΟΚ :D

2. Η παλιά μου Philips Smart TV κάποιες φορές αρνείται να "δει" τα TVbox παρόλο που τα καταλαβαίνει (την ενεργοποιούν μάλιστα από την θέση OFF) και γράφει και το σωστό όνομά τους:wacko: Το ίδιο πρόβλημα με την ίδια εταιρία (ίσως και άλλες) είχαν και διάφοροι από Ρωσία μεριά. Η λύση? Είτε κλείνεις την τηλεόραση και την ξανανοίγεις, είτε ανοίγεις πρώτα την TV και μετά το κουτί:cool: Τόσο απλά.

Ίσως κάποιοι να έχουν αντιμετωπίσει αντίστοιχα θέματα με το CEC.

Σ'ευχαριστω...

Κλεινει μετα απο καποια στιγμη αφου εναλλαξ το κλεισω η με το κουμπι η απο το μικρο μενου την 2η-3η φορα!

Το πατσαρισμα του vtx μαλλον εγινε με τo λογισμικο του UGOOS AM6 Plus που εχει και Wake Up on LAN που μαλλον δημιουργει αυτο το bug σε αυτο το μοντελο!

Σωστα;

Αν ναι μαλλον ουτε για το δικο σου ειναι η ρομ αυτη και ισως να μην σου λειτουργει το wifi ...

Χανεις το (ΨΕΥΤΙΚΟ) level 1 ασφαλειας με οτι συνεπαγεται σε καποιον αυτο αλλα ... αξιζει ο κοπος!

Δεν γνωρίζω ποιο έχω σου έβαλα σε φωτογραφία τον κωδικό και δεν ασχολούμαι εγώ με τέτοια πράγματα αλλά τώρα που μου το είπες έκανα μία δοκιμή στο wi-fi όντως δεν δουλεύει το wi-fi αλλά δεν μπορώ να δοκιμάσω στα 2,4 γιατί το έχω ρυθμισμένο μόνο στα 5 πάντως εδώ και τουλάχιστον 7-8 χρόνια ποτέ δεν έχω σύνδεση TV Box σε WiFi πάντοτε τα είχα σε ethernet,

Για δώστε και καμία συμβουλή τώρα καμιά καλή εφαρμογή για ενίσχυση ήχου και equalizer και αν μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς περνάει το Viper4Android, έχω συνδέσει γιατί κάτι ηχεία 40w επάνω με bluetooth dongle με rca to 3.5mm minijack to usb και παίρνει τροφοδοσία μέσω φορτιστή 5 volt 2 amp και μου βγάζει ήχο καλό αλλά όχι τόσο δυνατό πρέπει μετά να πάω μέσα στο Kodi και να ανεβάσω το volume amplification οπότε αν μπορώ να παρακάμψω όλο αυτό με καμία εφαρμογή ή το Viper4Android μου λέτε.

Καλημέρα.

Μπορείς να κάνεις το εξής (πιστεύω ότι και για ATV το ίδιο θα είναι):

Ρυθμίσεις-Ugoos Settings-Input Devices Settings-Button Manager

και εκεί πατώντας κάποιο πλήκτρο μπορείς να ορίσεις ποια λειτουργία θα κάνει. Επίσης μπορείς με αυτό τον τρόπο να βάλεις λειτουργίες και σε τυχόν "νεκρά" πλήκτρα;)

Πάλι έδωσες την λύση, ευχαριστώ!!!

Μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραία κ γρήγορη rom, το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχω συνηθίσει την status bar της δικής σου rom(πιο κομψή και λιτή).

Από launcher εκτός square τι έχετε να μου προτείνετε;

Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1

Pocophone F1

Σ'ευχαριστω...

Σωστα;

Για την ιστορια το gt king με την spartan rom v6.3 παει σφαιρα......και δουλευουν ολα. Με τις νεοτερες versions εχει προβληματάκια.

Για την ιστορια το gt king με την spartan rom v6.3 παει σφαιρα......και δουλευουν ολα. Με τις νεοτερες versions εχει προβληματάκια.

Ωραια ευχαριστουμε για την ενημερωση, αλλα προσωπικα δεν με πειραζει που δεν δουλευει το wifi στο δικο μου με το serial number της φωτογραφιας σε παραπανω ποστ μου, οταν σεταρω κατι και μου κανει την δουλεια μου το αφηνω δεν το ξανα πειραζω και προς το παρον ειμαι πολυ ικανοποιημενος τωρα αν σε μελλοντικη αναβαθμιση της vtx φτιαχτει και αυτο θα ειναι ενα bonus.

Έριξα λίγο διάβασμα σήμερα στο github και για όσους ενδιαφέρονται για retro παιχνίδια και με TV Box s922 μπορούν να δοκιμάσουν αν θέλουνε την παρακάτω έκδοση η οποία έχει ενσωματωμένο μέσα και το dolphin emulator είναι αποκλειστικά μόνο για τα s922 TV boxes πιθανόν λόγω επεξεργαστικής ισχύς και τις κάρτας γραφικών πλέον είναι 64μπιτο το emueelec Και έτσι με το dolphin emulator μπορούμε να δοκιμάσουμε wii & GameCube εκτός από όλα τα υπόλοιπα.

Φυικα και μπορουν να το δοκιμασουν ολοι με ολους του τυπους amlogic απλα διαλεξτε το καταλληλο emueelec και απλα δεν θα εχετε την επιλογη για dolphin emulator.

Επισης η μεταφορα των ρομ εγινε πολυ πιο ευκολη δεν χρειαζεται ftp ή Linux File Systems for Windows by Paragon τωρα απλα βγαζεις την microsd τη βαζεις στον υπολογιστη και απο εκει βαζεις ολα τα roms που θελεις στο αντιστοιχο φακελο του καθε emulator που βρισκετε στον φακελο eeroms.

παρακατω μερικα λινκς

https://github.com/EmuELEC/EmuELEC/releases/tag/v4.0

https://github.com/EmuELEC/EmuELEC/wiki/Supported-Devices

https://github.com/EmuELEC/EmuELEC/wiki/How-to-Install

Δεν εχω δοκιμασει ποτε την ρομ αυτη λογο ATV ...

Δηλαδη τι ακριβως ''χαζα'' κανει...

Μηπως υπαρχει και εκει καποιο τετοιο θεμα με το κλεισιμο...;

Αν θυμαμαι καλα και εσυ την b922 δεν εχεις ;

Δεν εχω δοκιμασει ποτε την ρομ αυτη λογο ATV ...

Δηλαδη τι ακριβως ''χαζα'' κανει...

Μηπως υπαρχει και εκει καποιο τετοιο θεμα με το κλεισιμο...;

Αν θυμαμαι καλα και εσυ την b922 δεν εχεις ;

Ναι Β922 εχω , με το κλεισιμο δεν εχει θεμα κλεινει κανονικα σε σχεση με τις νεοτερες που εχω δοκιμασει και δεν κλεινει το μποξακι.

Σαν ρομ σε σχεση με τη μαμα εχει πολυ καλυτερη εικονα . Δεν σου αρεσουν οι atv ρομς. Εσυ με ποια ρομ το εχεις.

Ναι Β922 εχω , με το κλεισιμο δεν εχει θεμα κλεινει κανονικα σε σχεση με τις νεοτερες που εχω δοκιμασει και δεν κλεινει το μποξακι.

Σαν ρομ σε σχεση με τη μαμα εχει πολυ καλυτερη εικονα . Δεν σου αρεσουν οι atv ρομς. Εσυ με ποια ρομ το εχεις.

Τέτοια θεματάκια με το κλείσιμο στα κουτιά μας μπορούν να υπάρξουν σε διάφορες ρομς και σε διαφορετικά TVboxes. Μπορεί δε να εμφανίζεται ως ένα μόνιμο προβληματάκι ή σποραδικά εμφανιζόμενο (για άγνωστους λόγους/συνδυασμούς χρήσης?:rolleyes:).

Συνήθως ο καλύτερος τρόπος να το κλείνεις οριστικά είναι αυτός που ήδη είπε ο φίλος @xloupas.

Δηλαδή αντί να πατάς απλά το κουμπί ON/OFF (συνήθως κόκκινο) να το πατάς παρατεταμένα, να σου βγάζει το μενού και εκεί να επιλέγεις το "κλείσιμο-1η επιλογή". Βέβαια και εδώ υπάρχει περίπτωση αντί να στο κλείσει να σου βγάζει το μήνυμα να κάνει επανεκκίνηση σε "safe mode":wacko: Όχι πάντοτε, αλλά σπάνια. Ίσως αυτό να εξηγεί και γιατί κάποιες φορές δεν κλείνει με το απλό πάτημα;) αλλά κάνει reboot.

Σε αυτή την περίπτωση απαντώντας αρνητικά και επαναλαμβάνοντας το παρατεταμένο πάτημα, την 2η φορά κλείνει κανονικά.