junglist Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 ΔΕΝ κατεβάζεις ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο από torrent στην Γερμανία ή σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα, το πρόστιμο ανεβαίνει σε επίπεδο χιλιάδων ευρώ. Ο γιος μου πήγε εκδρομή με το σχολείο, κατέβασε ένα επεισόδιο μιας σειράς, φάνηκε ότι κατέβηκε τρεις φορές και φάγαμε πρόστιμο τρελό. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό που είπες χωράει πολύ κουβέντα. Πήγε εκδρομή, θα μπήκε σε κάποιο Wi-Fi, κατέβασε κάτι και τον βρήκανε;; Ποιός,που, πότε σε βρίσκει από δημόσιο Wifi και αν είσαι περαστικός από μια χώρα; Έχω ταξιδέψει σε δεκάδες σοβαρές χώρες, πάντα κατεβαζα ότι χρειαζόμουν από torrent και ποτέ δεν είχα ενόχληση. Μην τρομοκρατουμε τον κόσμο. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Αυτό που είπες χωράει πολύ κουβέντα. Πήγε εκδρομή, θα μπήκε σε κάποιο Wi-Fi, κατέβασε κάτι και τον βρήκανε;; Ποιός,που, πότε σε βρίσκει από δημόσιο Wifi και αν είσαι περαστικός από μια χώρα; Έχω ταξιδέψει σε δεκάδες σοβαρές χώρες, πάντα κατεβαζα ότι χρειαζόμουν από torrent και ποτέ δεν είχα ενόχληση. Μην τρομοκρατουμε τον κόσμο. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Ε ναι.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Καλησπέρα ,έχω ένα tronsmart vega s89-H .διεγραψα το πανάρχαιο xbmc και τώρα πάω να βάλω το kodi από το play store αλλά μου λέει πως δεν είναι συμβατό με αυτή τη συσκευή .εχει 4.4.2 android.καμια λύση ; Sent from my iPhone using TapatalkΔοκίμασε το spmc από play store Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Καλησπέρα ,έχω ένα tronsmart vega s89-H .διεγραψα το πανάρχαιο xbmc και τώρα πάω να βάλω το kodi από το play store αλλά μου λέει πως δεν είναι συμβατό με αυτή τη συσκευή .εχει 4.4.2 android.καμια λύση ; Sent from my iPhone using Tapatalk Επισης και το FTMC ειναι πολυ καλο. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Αυτό που είπες χωράει πολύ κουβέντα. Πήγε εκδρομή, θα μπήκε σε κάποιο Wi-Fi, κατέβασε κάτι και τον βρήκανε;; Ποιός,που, πότε σε βρίσκει από δημόσιο Wifi και αν είσαι περαστικός από μια χώρα; Έχω ταξιδέψει σε δεκάδες σοβαρές χώρες, πάντα κατεβαζα ότι χρειαζόμουν από torrent και ποτέ δεν είχα ενόχληση. Μην τρομοκρατουμε τον κόσμο. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Λίγο προσοχή ! Υπάρχει ενόχληση! Οι παροχή Internet δίνουν την ip (υπαρχει υποχρεώσει από τον νόμο !!) .Δεν ξέρω για τον φίλο ΑΛΛΆ φίλος μου πριν περίπου 3,5 χρόνια του ήρθε πρόστιμο στο σπίτι που έμεινε στην Γερμανία !!! Για 1 λεπτό streaming από p2p πηγή...torrent (σε addon στο kodi !! .που του είχα προτείνει εγώ !! ) ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε ναι.......:) Ε ΌΧΙ !! Μην γράφετε ότι να ναι ! Για χώρες τύπου Γερμανία,Αγγλία ΠΆΝΤΑ vpn!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Λίγο προσοχή ! Υπάρχει ενόχληση! Οι παροχή Internet δίνουν την ip (υπαρχει υποχρεώσει από τον νόμο !!) .Δεν ξέρω για τον φίλο ΑΛΛΆ φίλος μου πριν περίπου 3,5 χρόνια του ήρθε πρόστιμο στο σπίτι που έμεινε στην Γερμανία !!! Για 1 λεπτό streaming από p2p πηγή...torrent (σε addon στο kodi !! .που του είχα προτείνει εγώ !! ) ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε ΌΧΙ !! Μην γράφετε ότι να ναι ! Για χώρες τύπου Γερμανία,Αγγλία ΠΆΝΤΑ vpn!! Φιλε εχεις δικαιο.......σε λαθος νημα εγραψα.....τωρα το ειδα..:O Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Έχω ενα amlogic s912 και σήμερα παρατήρησα οτι μετά απο 1 ωρα αναπαραγωγή 1080p δούλευε στους 79 βαθμούς! Άλλο ενα alfawise φίλου το ίδιο. Φοβάμαι οτι δεν θα αντέξει στο χρόνο και πολύ με τέτοιες θερμοκρασίες, τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Δεν πιστεύω ότι θα έχεις θέμα, αλλά άνοιξε του τρύπες από κάτω Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Έχω ενα amlogic s912 και σήμερα παρατήρησα οτι μετά απο 1 ωρα αναπαραγωγή 1080p δούλευε στους 79 βαθμούς! Άλλο ενα alfawise φίλου το ίδιο. Φοβάμαι οτι δεν θα αντέξει στο χρόνο και πολύ με τέτοιες θερμοκρασίες, τι λέτε; videostrong, mecool ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Την θερμοκρασία με ποια εφαρμογή την βλέπετε; Meizu m2 με Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Σκεφτόμουν καμία τέτοια λύση.. https://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=191457 Είμαι υπερβολικός λέτε;; Μόνιμα κουμπωμενο διπλα του. Τι θερμοκρασία τη λέει στις ρυθμίσεις του spmc που χρησιμοποιώ, αλλιώς μπορείς με cpu z και αλλες εφαρμογές απο playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Ευχαριστώ πολύ .θα ασχοληθώ αύριο και θα σας πω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Ολοι εσεις με amlogic s912 σε τι συχνοτητα δουλευει ο επεξεργαστης σας ; Στο δικο μου beelink gt1 2/16 δουλευει στα 1.5 Ghz και οχι στα 2.00 Ghz οπως θα επρεπε. Να υποθεσω οτι τον κατεβασανε λογο θερμοκρασιας ; Γιατι και σε μενα στο 1.5 χτυπα κατι 80αρια Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Ναι τόσο και σε μένα, και έτσι κάνει δουλειά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Εριξα μια παραγγελια στο banggood με direct priority mail, το Mecool M8S PRO Amlogic S912 3GB DDR4 RAM 32GB , στα 63 ευρα. Ελπιζω να βγει καλο. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Χρησιμοποιεί κάποιος αντάπτορα απο οπτική σε coaxial η μην σου πω να κάνει και αποκωδικοποίηση και σε 5.1. Τι θέμα είναι τι θέλουμε να κάνει downmix από το kodi ? dts, dts hd ? Κάποια πρόταση? Αν έχει και switch δηλαδή να παίρνει 2-3 οπτικές ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Ολοι εσεις με amlogic s912 σε τι συχνοτητα δουλευει ο επεξεργαστης σας ; Στο δικο μου beelink gt1 2/16 δουλευει στα 1.5 Ghz και οχι στα 2.00 Ghz οπως θα επρεπε. Να υποθεσω οτι τον κατεβασανε λογο θερμοκρασιας ; Γιατι και σε μενα στο 1.5 χτυπα κατι 80αρια Έχω το ίδιο box και είναι αλήθεια ότι τώρα το καλοκαίρι ανεβάζει θερμοκρασίες σε επίπεδα του 75-76. Τον χειμώνα σχεδόν ποτέ δεν ξεπερνούσε τους 65-67. Απλώς να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ Rom του SC τους τελευταίους μήνες και όπως είχα διαπιστώσει παλαιότερα με αυτές τις Rom η θερμοκρασία ήταν τουλάχιστον 5-7 βαθμοί πιο κάτω από με αυτές με Rom της Beelink. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Ανοίξτε τρύπες από κάτω και βάλε ένα φανακι με USB, θα σας δείξω φώτο από το δικό μου , μόλις γυρίσω σπίτι Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Δωσε δώσε,εγω δεν το αφήνω να δουλεύει 75 και 80, κάτι θα κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 κάτι τέτοιοhttps://www.aliexpress.com/store/product/1-Piece-80x80x15mm-80mm-DC-Brushless-Cooling-Fan-USB-2-0-Connector-Charger-Cooler-Black-5V/515717_32517630551.html , όσο πιο μεγάλο γίνεται συνδεδεμένο σε μία usb ώστε όταν ανοίγει το κουτί να ξεκινάει και αυτό, θα πρότεινα χωρίς τρύπες (κρίμα είναι ) το βάζει κάτω και το κουτί από πάνω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Δεν θα παίρνει αέρα για να βγάλει αέρα απο κάτω,στο πλάι όρθιο μόνο.. Αν βρώ χρόνο το απόγευμα θα δοκιμάσω 2 λύσεις και θα σας ενημερώσω. Η μια είναι ανεμιστηρακι 12αρι το οποίο μπαίνει στη πρίζα απευθείας 220v (δυνατό πολύ -ορθιο στο πλαι) και η 2η είναι ενα ανεμισταρακι 12αρι απο πισι,θα κοψω ένα καλώδιο usb και θα το ενώσω ωστε να παίρνει ρεύμα απο τη usb απευθείας. Αν η θερμοκρασία πεσει αρκετά γλυτώνουμε τις τρυπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Δεν θα παίρνει αέρα για να βγάλει αέρα απο κάτω,στο πλάι όρθιο μόνο.. Αν βρώ χρόνο το απόγευμα θα δοκιμάσω 2 λύσεις και θα σας ενημερώσω. Η μια είναι ανεμιστηρακι 12αρι το οποίο μπαίνει στη πρίζα απευθείας 220v (δυνατό πολύ -ορθιο στο πλαι) και η 2η είναι ενα ανεμισταρακι 12αρι απο πισι,θα κοψω ένα καλώδιο usb και θα το ενώσω ωστε να παίρνει ρεύμα απο τη usb απευθείας. Αν η θερμοκρασία πεσει αρκετά γλυτώνουμε τις τρυπες. Τώρα πορώθηκα :) Θα φτιάξω με 14αρι fan και 4 πόδια στις θέσεις που έχεις για βίδες, θα ποστάρω φωτό σύντομα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VanChle Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Καλησπερα σας Εχω και εγω μερικους μηνες το h96 pro+ με το νεοτερο firmware πανω του... Εχω ενα προβληματακι σταματησε καποια στιγμη να δουλευει το IR remote contoλ του (εχω πανω και το i8 mini keyboard) και δεν μπορω να το θεσω σε κατασταση αναμονης... μονο να το κλεισω τελειως και μετα να βγαλω και να βαλω το ρευμα για να ανοιξει.. Και εδω μου ερχεται το δευτερο προβληματακι Μου κολαει και το βαζω βγαζω 2-4 φορες για να ξεκολησει και να ανοιξει κανονικα.... 2 ερωτησεις... 1η Υπαρχει app να μπορω να το βαζω σε κατασταση αναμονης και να το δουλευω μονο με το i8? 2η Μπορω να μπω και να πλοηγηθω στο recovery menu με το i8??? Ελπιζω σε καποιες θετικες απαντησεις γιατι μου εχουν σπασει τα Νευρα τις τελευταιες Βδομαδες....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Καλησπερα σας Εχω και εγω μερικους μηνες το h96 pro+ με το νεοτερο firmware πανω του... Εχω ενα προβληματακι σταματησε καποια στιγμη να δουλευει το IR remote contoλ του (εχω πανω και το i8 mini keyboard) και δεν μπορω να το θεσω σε κατασταση αναμονης... μονο να το κλεισω τελειως και μετα να βγαλω και να βαλω το ρευμα για να ανοιξει.. Και εδω μου ερχεται το δευτερο προβληματακι Μου κολαει και το βαζω βγαζω 2-4 φορες για να ξεκολησει και να ανοιξει κανονικα.... 2 ερωτησεις... 1η Υπαρχει app να μπορω να το βαζω σε κατασταση αναμονης και να το δουλευω μονο με το i8? 2η Μπορω να μπω και να πλοηγηθω στο recovery menu με το i8??? Ελπιζω σε καποιες θετικες απαντησεις γιατι μου εχουν σπασει τα Νευρα τις τελευταιες Βδομαδες....:D Για να ξεθυμaνουν τα νεύρα σου, για το πρώτο θα ψάξεις στο play store Ποια εφαρμογή υποστηρίζει sleep mode, εάν βρεις φυσικά.για το δεύτερο στο recovery μόνο με ποντίκι με usb συνδεδεμένο.εγώ το μανίσιο χειριστήριο το έχω για να το ανοίγω μόνο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Έχουμε και λέμε,τιβι μποξ, φαν από παλιό πισι, έκανα μοντα για να δουλεύει με usb στα 5v , και η τρίτη το πώς το έχω στα πλάγια.Κατά λάθος με έπεσε το κουτί κάτω και άνοιξε μόνο του,η ροζ πάστα ήταν υγρή δεντην καθάρισα.έβαλα δύο μικρά παντακια μόνο.αγόρασα και ένα φανακι με δύο μικρά φουρφουρακια αλλά δεν πιστεύω ότι έκαναν δουλειά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts