Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΔΕΝ κατεβάζεις ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο από torrent στην Γερμανία ή σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα, το πρόστιμο ανεβαίνει σε επίπεδο χιλιάδων ευρώ.

Ο γιος μου πήγε εκδρομή με το σχολείο, κατέβασε ένα επεισόδιο μιας σειράς, φάνηκε ότι κατέβηκε τρεις φορές και φάγαμε πρόστιμο τρελό.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό που είπες χωράει πολύ κουβέντα.

Πήγε εκδρομή, θα μπήκε σε κάποιο Wi-Fi, κατέβασε κάτι και τον βρήκανε;;

Ποιός,που, πότε σε βρίσκει από δημόσιο Wifi και αν είσαι περαστικός από μια χώρα;

Έχω ταξιδέψει σε δεκάδες σοβαρές χώρες, πάντα κατεβαζα ότι χρειαζόμουν από torrent και ποτέ δεν είχα ενόχληση.

Μην τρομοκρατουμε τον κόσμο.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 21,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1349

• makis1024

575

• ath156

1874

Ποιός,που, πότε σε βρίσκει από δημόσιο Wifi και αν είσαι περαστικός από μια χώρα;

Έχω ταξιδέψει σε δεκάδες σοβαρές χώρες, πάντα κατεβαζα ότι χρειαζόμουν από torrent και ποτέ δεν είχα ενόχληση.

Ε ναι.......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλησπέρα ,έχω ένα tronsmart vega s89-H .διεγραψα το πανάρχαιο xbmc και τώρα πάω να βάλω το kodi από το play store αλλά μου λέει πως δεν είναι συμβατό με αυτή τη συσκευή .εχει 4.4.2 android.καμια λύση ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δοκίμασε το spmc από play store

Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα ,έχω ένα tronsmart vega s89-H .διεγραψα το πανάρχαιο xbmc και τώρα πάω να βάλω το kodi από το play store αλλά μου λέει πως δεν είναι συμβατό με αυτή τη συσκευή .εχει 4.4.2 android.καμια λύση ;

Επισης και το FTMC ειναι πολυ καλο.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Λίγο προσοχή ! Υπάρχει ενόχληση! Οι παροχή Internet δίνουν την ip (υπαρχει υποχρεώσει από τον νόμο !!) .Δεν ξέρω για τον φίλο ΑΛΛΆ φίλος μου πριν περίπου 3,5 χρόνια του ήρθε πρόστιμο στο σπίτι που έμεινε στην Γερμανία !!! Για 1 λεπτό streaming από p2p πηγή...torrent (σε addon στο kodi !! .που του είχα προτείνει εγώ !! )

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ε ναι.......:)

Ε ΌΧΙ !! Μην γράφετε ότι να ναι ! Για χώρες τύπου Γερμανία,Αγγλία ΠΆΝΤΑ vpn!!

Λίγο προσοχή ! Υπάρχει ενόχληση! Οι παροχή Internet δίνουν την ip (υπαρχει υποχρεώσει από τον νόμο !!) .Δεν ξέρω για τον φίλο ΑΛΛΆ φίλος μου πριν περίπου 3,5 χρόνια του ήρθε πρόστιμο στο σπίτι που έμεινε στην Γερμανία !!! Για 1 λεπτό streaming από p2p πηγή...torrent (σε addon στο kodi !! .που του είχα προτείνει εγώ !! )

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ε ΌΧΙ !! Μην γράφετε ότι να ναι ! Για χώρες τύπου Γερμανία,Αγγλία ΠΆΝΤΑ vpn!!

Φιλε εχεις δικαιο.......σε λαθος νημα εγραψα.....τωρα το ειδα..:O

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Έχω ενα amlogic s912 και σήμερα παρατήρησα οτι μετά απο 1 ωρα αναπαραγωγή 1080p δούλευε στους 79 βαθμούς! Άλλο ενα alfawise φίλου το ίδιο.

Φοβάμαι οτι δεν θα αντέξει στο χρόνο και πολύ με τέτοιες θερμοκρασίες, τι λέτε;

Δεν πιστεύω ότι θα έχεις θέμα, αλλά άνοιξε του τρύπες από κάτω

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Έχω ενα amlogic s912 και σήμερα παρατήρησα οτι μετά απο 1 ωρα αναπαραγωγή 1080p δούλευε στους 79 βαθμούς! Άλλο ενα alfawise φίλου το ίδιο.

Φοβάμαι οτι δεν θα αντέξει στο χρόνο και πολύ με τέτοιες θερμοκρασίες, τι λέτε;

videostrong, mecool ?

Σκεφτόμουν καμία τέτοια λύση.. https://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=191457

Είμαι υπερβολικός λέτε;; Μόνιμα κουμπωμενο διπλα του.

Τι θερμοκρασία τη λέει στις ρυθμίσεις του spmc που χρησιμοποιώ, αλλιώς μπορείς με cpu z και αλλες εφαρμογές απο playstore.

Ευχαριστώ πολύ .θα ασχοληθώ αύριο και θα σας πω

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Ολοι εσεις με amlogic s912 σε τι συχνοτητα δουλευει ο επεξεργαστης σας ;

Στο δικο μου beelink gt1 2/16 δουλευει στα 1.5 Ghz και οχι στα 2.00 Ghz οπως θα επρεπε.

Να υποθεσω οτι τον κατεβασανε λογο θερμοκρασιας ;

Γιατι και σε μενα στο 1.5 χτυπα κατι 80αρια

Νικήτας

Ναι τόσο και σε μένα, και έτσι κάνει δουλειά

Εριξα μια παραγγελια στο banggood με direct priority mail, το Mecool M8S PRO Amlogic S912 3GB DDR4 RAM 32GB , στα 63 ευρα. Ελπιζω να βγει καλο.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Χρησιμοποιεί κάποιος αντάπτορα απο οπτική σε coaxial η μην σου πω να κάνει και αποκωδικοποίηση και σε 5.1.

Τι θέμα είναι τι θέλουμε να κάνει downmix από το kodi ?

dts, dts hd ?

Κάποια πρόταση?

Αν έχει και switch δηλαδή να παίρνει 2-3 οπτικές ακόμα καλύτερα.

Ολοι εσεις με amlogic s912 σε τι συχνοτητα δουλευει ο επεξεργαστης σας ;

Στο δικο μου beelink gt1 2/16 δουλευει στα 1.5 Ghz και οχι στα 2.00 Ghz οπως θα επρεπε.

Να υποθεσω οτι τον κατεβασανε λογο θερμοκρασιας ;

Γιατι και σε μενα στο 1.5 χτυπα κατι 80αρια

Έχω το ίδιο box και είναι αλήθεια ότι τώρα το καλοκαίρι ανεβάζει θερμοκρασίες σε επίπεδα του 75-76. Τον χειμώνα σχεδόν ποτέ δεν ξεπερνούσε τους 65-67. Απλώς να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ Rom του SC τους τελευταίους μήνες και όπως είχα διαπιστώσει παλαιότερα με αυτές τις Rom η θερμοκρασία ήταν τουλάχιστον 5-7 βαθμοί πιο κάτω από με αυτές με Rom της Beelink.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Ανοίξτε τρύπες από κάτω και βάλε ένα φανακι με USB, θα σας δείξω φώτο από το δικό μου , μόλις γυρίσω σπίτι

κάτι τέτοιοhttps://www.aliexpress.com/store/product/1-Piece-80x80x15mm-80mm-DC-Brushless-Cooling-Fan-USB-2-0-Connector-Charger-Cooler-Black-5V/515717_32517630551.html , όσο πιο μεγάλο γίνεται συνδεδεμένο σε μία usb ώστε όταν ανοίγει το κουτί να ξεκινάει και αυτό, θα πρότεινα χωρίς τρύπες (κρίμα είναι ) το βάζει κάτω και το κουτί από πάνω

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν θα παίρνει αέρα για να βγάλει αέρα απο κάτω,στο πλάι όρθιο μόνο..

Αν βρώ χρόνο το απόγευμα θα δοκιμάσω 2 λύσεις και θα σας ενημερώσω.

Η μια είναι ανεμιστηρακι 12αρι το οποίο μπαίνει στη πρίζα απευθείας 220v (δυνατό πολύ -ορθιο στο πλαι) και η 2η είναι ενα ανεμισταρακι 12αρι απο πισι,θα κοψω ένα καλώδιο usb και θα το ενώσω ωστε να παίρνει ρεύμα απο τη usb απευθείας.

Αν η θερμοκρασία πεσει αρκετά γλυτώνουμε τις τρυπες.

Δεν θα παίρνει αέρα για να βγάλει αέρα απο κάτω,στο πλάι όρθιο μόνο..

Αν βρώ χρόνο το απόγευμα θα δοκιμάσω 2 λύσεις και θα σας ενημερώσω.

Η μια είναι ανεμιστηρακι 12αρι το οποίο μπαίνει στη πρίζα απευθείας 220v (δυνατό πολύ -ορθιο στο πλαι) και η 2η είναι ενα ανεμισταρακι 12αρι απο πισι,θα κοψω ένα καλώδιο usb και θα το ενώσω ωστε να παίρνει ρεύμα απο τη usb απευθείας.

Αν η θερμοκρασία πεσει αρκετά γλυτώνουμε τις τρυπες.

Τώρα πορώθηκα :)

Θα φτιάξω με 14αρι fan και 4 πόδια στις θέσεις που έχεις για βίδες, θα ποστάρω φωτό σύντομα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπερα σας

Εχω και εγω μερικους μηνες το h96 pro+ με το νεοτερο firmware πανω του...

Εχω ενα προβληματακι σταματησε καποια στιγμη να δουλευει το IR remote contoλ του (εχω πανω και το i8 mini keyboard) και δεν μπορω να το θεσω σε κατασταση αναμονης... μονο να το κλεισω τελειως και μετα να βγαλω και να βαλω το ρευμα για να ανοιξει..

Και εδω μου ερχεται το δευτερο προβληματακι

Μου κολαει και το βαζω βγαζω 2-4 φορες για να ξεκολησει και να ανοιξει κανονικα....

2 ερωτησεις...

1η Υπαρχει app να μπορω να το βαζω σε κατασταση αναμονης και να το δουλευω μονο με το i8?

2η Μπορω να μπω και να πλοηγηθω στο recovery menu με το i8???

Ελπιζω σε καποιες θετικες απαντησεις γιατι μου εχουν σπασει τα Νευρα τις τελευταιες Βδομαδες....:D

Καλησπερα σας

Εχω και εγω μερικους μηνες το h96 pro+ με το νεοτερο firmware πανω του...

Εχω ενα προβληματακι σταματησε καποια στιγμη να δουλευει το IR remote contoλ του (εχω πανω και το i8 mini keyboard) και δεν μπορω να το θεσω σε κατασταση αναμονης... μονο να το κλεισω τελειως και μετα να βγαλω και να βαλω το ρευμα για να ανοιξει..

Και εδω μου ερχεται το δευτερο προβληματακι

Μου κολαει και το βαζω βγαζω 2-4 φορες για να ξεκολησει και να ανοιξει κανονικα....

2 ερωτησεις...

1η Υπαρχει app να μπορω να το βαζω σε κατασταση αναμονης και να το δουλευω μονο με το i8?

2η Μπορω να μπω και να πλοηγηθω στο recovery menu με το i8???

Ελπιζω σε καποιες θετικες απαντησεις γιατι μου εχουν σπασει τα Νευρα τις τελευταιες Βδομαδες....:D

Για να ξεθυμaνουν τα νεύρα σου, για το πρώτο θα ψάξεις στο play store Ποια εφαρμογή υποστηρίζει sleep mode, εάν βρεις φυσικά.για το δεύτερο στο recovery μόνο με ποντίκι με usb συνδεδεμένο.εγώ το μανίσιο χειριστήριο το έχω για να το ανοίγω μόνο

Έχουμε και λέμε,τιβι μποξ, φαν από παλιό πισι, έκανα μοντα για να δουλεύει με usb στα 5v , και η τρίτη το πώς το έχω στα πλάγια.Κατά λάθος με έπεσε το κουτί κάτω και άνοιξε μόνο του,η ροζ πάστα ήταν υγρή δεντην καθάρισα.έβαλα δύο μικρά παντακια μόνο.αγόρασα και ένα φανακι με δύο μικρά φουρφουρακια αλλά δεν πιστεύω ότι έκαναν δουλειάe7342417c5174cafb0f9c5b8ccafb1a9.jpg32189a1b72c8202e441789efbb1da5ad.jpg2d087fec5de228e9b95da3021b14f24e.jpg