alex222800 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Δεν βάζεις και αυτήν; Φαίνεται τελικά να περνάνε από το AdAway. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk LiveTV.v1.5.Proper.AdFree https://www.dropbox.com/s/w8w9i03ex8htd2y/LiveTV.v1.5.Proper.AdFree.apk?dl=0 ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για οσους εχουν GT1 με 9377 WIFI CHIP δοκιμαστε αυτη τη ρομ ειναι καταπληκτικη. http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by/611261-rom-beelink-gt1-alfawise-s92-superceleron-beta-v1-rom Μάλλον εκεί μπορεί να είναι και η λύση για την φωτεινότητα στα κουτιά με s905x,s912 (όσοι έχουν πρόβλημα και είναι Root ας τo δοκιμάσουν ,πάντα με προσοχή ...) Brightness fix for the system, if you guys want more or less brightness simple go to "/system/etc/init.d" and edit the file "1brfix" and change the value in here (echo "10") save and on the next boot you have the value you put it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Θέλει root? Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Θέλει root? Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για ποιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Δεν βάζεις και αυτήν; Φαίνεται τελικά να περνάνε από το AdAway. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δεν έχουν καταφέρει να την πατσαρουν όπως πρέπει, εγώ τρέχω με τις διαφημίσεις την κανονική.έχει αλλάξει το όνομα σε iptvstreaming στην τελευταία Εάν κάνετε αναβάθμιση από την εφαρμογή μέσα.τρέχω την μαμά γιατί τα αξίζει ο δημιουργός τα όποια κερδίζει από τα pop up Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για οσους εχουν GT1 με 9377 WIFI CHIP δοκιμαστε αυτη τη ρομ ειναι καταπληκτικη. http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by/611261-rom-beelink-gt1-alfawise-s92-superceleron-beta-v1-rom Την έχεις περάσει; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Δεν έχουν καταφέρει να την πατσαρουν όπως πρέπει, εγώ τρέχω με τις διαφημίσεις την κανονική.έχει αλλάξει το όνομα σε iptvstreaming στην τελευταία Εάν κάνετε αναβάθμιση από την εφαρμογή μέσα.τρέχω την μαμά γιατί τα αξίζει ο δημιουργός τα όποια κερδίζει από τα pop up Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την έχεις περάσει; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Αυτή είναι η έκδοση απλά είναι adfree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 LiveTV.v1.5.Proper.AdFree https://www.dropbox.com/s/w8w9i03ex8htd2y/LiveTV.v1.5.Proper.AdFree.apk?dl=0 ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον εκεί μπορεί να είναι και η λύση για την φωτεινότητα στα κουτιά με s905x,s912 (όσοι έχουν πρόβλημα και είναι Root ας τo δοκιμάσουν ,πάντα με προσοχή ...) Brightness fix for the system, if you guys want more or less brightness simple go to "/system/etc/init.d" and edit the file "1brfix" and change the value in here (echo "10") save and on the next boot you have the value you put it Είναι κάτω η σελίδα, είδαν κίνηση και την κατέβασαν στο dp Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) Είναι κάτω η σελίδα, είδαν κίνηση και την κατέβασαν στο dp Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου https://mega.nz/#!P1YECLzT!8B4UTwK9MqcrnOzQJpsHU5MnEeEtlBIamCenYCaTrfc Edited December 4, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Θα χρειαστεί πάλι εγκατάσταση από την αρχή το LiveTV adfree; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) Εχω ενα ασυρματο πληκτρολογιο ποντικι τις microsoft στον υπολογιστη. Μπορω να το συνδεσω στο android box? Οταν συνδεω το usb για τη συνδεση αναβει το λαμπακι αλλα δε γινετε τπτ Edited December 5, 2016 by killmelater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Δεν έχουν καταφέρει να την πατσαρουν όπως πρέπει, εγώ τρέχω με τις διαφημίσεις την κανονική.έχει αλλάξει το όνομα σε iptvstreaming στην τελευταία Εάν κάνετε αναβάθμιση από την εφαρμογή μέσα.τρέχω την μαμά γιατί τα αξίζει ο δημιουργός τα όποια κερδίζει από τα pop up Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την έχεις περάσει; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Ναι την περασα εχθες. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 LiveTV.v1.5.Proper.AdFree https://www.dropbox.com/s/w8w9i03ex8htd2y/LiveTV.v1.5.Proper.AdFree.apk?dl=0 ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον εκεί μπορεί να είναι και η λύση για την φωτεινότητα στα κουτιά με s905x,s912 (όσοι έχουν πρόβλημα και είναι Root ας τo δοκιμάσουν ,πάντα με προσοχή ...) Brightness fix for the system, if you guys want more or less brightness simple go to "/system/etc/init.d" and edit the file "1brfix" and change the value in here (echo "10") save and on the next boot you have the value you put it Παντως η φωτεινοτητα πρεπει να ειναι και θεμα αν εχει 5.1 ή την 6. Για παραδειγμα εχω δυο και τα δυο με 905 ,το ενα φοραει 5.1 και το αλλο 6.0 Αυτο με το 6.0 ειναι πιο σκοτεινο Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Ναι την περασα εχθες. Είχες πρόβλημα με την στοκ; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Παντως η φωτεινοτητα πρεπει να ειναι και θεμα αν εχει 5.1 ή την 6. Για παραδειγμα εχω δυο και τα δυο με 905 ,το ενα φοραει 5.1 και το αλλο 6.0 Αυτο με το 6.0 ειναι πιο σκοτεινο Sent from my iPad using Tapatalk Pro Νομίζω δεν υπάρχει κουτί με Android 6 με s905 ,μάλλον εννοείς τον s905x ...τέλος πάντων δοκίμασε εφόσον έχει Root αυτό που έκανα post ποιο πάνω.."/system/etc/init.d" and edit the file "1brfix" and change the value in here (echo "10") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) Νομίζω δεν υπάρχει κουτί με Android 6 με s905 ,μάλλον εννοείς τον s905x ...τέλος πάντων δοκίμασε εφόσον έχει Root αυτό που έκανα post ποιο πάνω.."/system/etc/init.d" and edit the file "1brfix" and change the value in here (echo "10") Γιατί δεν το βρίσκω; Με ποιο πρόγραμμα το κάνεις; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited December 4, 2016 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Γιατί δεν το βρίσκω; Με ποιο πρόγραμμα το κάνεις; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Μπορεις λογικα με καποιο file explorer πχ με Es εξερεύνηση (δώσε προνόμια Root στο es) ...πλοήγηση στο φάκελο init.d μετά κάνε ανοιγμα σαν κείμενο το αρχειο 1brfix και άλλαξε την τιμή στο echo ... αποθήκευση και Reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Είχες πρόβλημα με την στοκ; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Δεν ετρεχε το instagram δεν ηταν root και σε γενικες γραμμες την βλεπω καλυτερη αν και ειναι στημενη πανω στην 106. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Σχετικά με τη φωτεινότητα κοιτάξτε και αυτό στο 3:35 ως 3:50: Λέει ότι αν είναι ενεργοποιημένο το HDR η εικόνα είναι σκοτεινή ενώ με απενεργοποιημένο είναι πολύ πιο φωτεινή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Δεν ετρεχε το instagram δεν ηταν root και σε γενικες γραμμες την βλεπω καλυτερη αν και ειναι στημενη πανω στην 106. Το ότι δεν έτρεχε μια εφαρμογή δεν σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με την ρομ.Επίσης πήρες κάποιο log για να είσαι σίγουρος; Όσο αφορά το ρουτ, υπάρχει από την 103. Για την custom σίγουρα είναι πιο ελαφριά αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά από την μαμά.το κουτί είναι κτήνος από spec Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Το ότι δεν έτρεχε μια εφαρμογή δεν σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με την ρομ.Επίσης πήρες κάποιο log για να είσαι σίγουρος; Όσο αφορά το ρουτ, υπάρχει από την 103. Για την custom σίγουρα είναι πιο ελαφριά αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά από την μαμά.το κουτί είναι κτήνος από spec Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Το video από την Custom rom Λίγο υπερβολικό το κτήνος ...Δηλαδή το nvidia shield android TV τι το χαρακτηρίζεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Το video από την Custom rom Λίγο υπερβολικό το κτήνος ...Δηλαδή το nvidia shield android TV τι το χαρακτηρίζεις ; Άλλο το εύρος τιμής.διαφορετική υλοποίηση Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Σχετικά με τη φωτεινότητα κοιτάξτε και αυτό στο 3:35 ως 3:50: Λέει ότι αν είναι ενεργοποιημένο το HDR η εικόνα είναι σκοτεινή ενώ με απενεργοποιημένο είναι πολύ πιο φωτεινή. Το δοκίμασε κάνεις; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Παιδιά ξέρει κανείς κάποιο αξιοπρεπές Android stick να πάρω για την κρεβατοκαμαρα;;; Μόνο για το kodi το θέλω... Τίποτα άλλο. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Παιδιά ξέρει κανείς κάποιο αξιοπρεπές Android stick να πάρω για την κρεβατοκαμαρα;;; Μόνο για το kodi το θέλω... Τίποτα άλλο. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Stick μην προτιμησης ανεβαζουν θρμοκρασιες καλυτερα ενα tv box με 2gb ram και 8 rom.Υπαρχουν τα mini m8s ii Beelink mxiii ii Προτημησετα με flash sales ποιο φθηνα οταν τα βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Παιδιά ξέρει κανείς κάποιο αξιοπρεπές Android stick να πάρω για την κρεβατοκαμαρα;;; Μόνο για το kodi το θέλω... Τίποτα άλλο. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Raspberry pi 3! Πετάς μέσα openelec(kodi) και έχεις ένα πολύ δυνατό Media player! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Raspberry pi 3! Πετάς μέσα openelec(kodi) και έχεις ένα πολύ δυνατό Media player! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό απο που το παίρνεις,υπάρχει έτοιμο ή πρέπει να το στήσει κάποιος; Γιατί από ότι κατάλαβα,αυτός είναι μόνο ο επεξεργαστής! Που το βρήκες; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts