pyrgoslyvios Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους σ'αυτό το φόρουμ, μετά από δύο μήνες περίπου που έχω το (m8s pro) στην κατοχή μου εκτός κάποιων προβλημάτων που έχω με τις μπάρες ειδοποιήσεων όπου δεν εμφανίζονται καθώς και την ημερομηνία και ώρα που μου την χάνει που και που μπορώ να καταθέσω ότι είναι πολύ σταθερό και δυνατό μηχάνημα με πολύ καλή εικόνα και φωτεινότητα στο kodi και τέλος χωρίς καθόλου θερμοκρασίες, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας, όσον αφορά τις μπάρες ειδοποιήσεων και ειδικά την κουρτίνα ειδοποιήσεων όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη ευχαριστώ!!! Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zto Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 καλημέρα, μετα τις διακοπες ρευματος του σκ, το mxiii-g δεν αναβει. φαινεται να μην εχει καθολου ρευμα, ουτε το κοκκινο φωτακι λειτουργει. Υπάρχει περιπτωση η ζημια να ειναι απλα στο τροφοδοτικο ή θα πρεπει να το πεταξω στα σκουπιδια; εφοσον παω για καινουριο, 2-3 προτασεις στο ιδιο επιπεδο ή και λιγο καλυτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 καλημέρα, μετα τις διακοπες ρευματος του σκ, το mxiii-g δεν αναβει. φαινεται να μην εχει καθολου ρευμα, ουτε το κοκκινο φωτακι λειτουργει. Υπάρχει περιπτωση η ζημια να ειναι απλα στο τροφοδοτικο ή θα πρεπει να το πεταξω στα σκουπιδια; εφοσον παω για καινουριο, 2-3 προτασεις στο ιδιο επιπεδο ή και λιγο καλυτερο; Βαριέσαι να διαβάσεις δύο, τρεις σελίδες πίσω; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zto Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Βαριέσαι να διαβάσεις δύο, τρεις σελίδες πίσω Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Με συγχωρείς αλλά το νήμα έχει πάνω από 450 σελίδες, δυστυχώς δεν το παρακολουθώ και δεν ξέρω τι έχει γραφεί. Διάβασα 3 σελίδες πίσω και δε βρήκα κάποιο ποστ με αντιστοιχο πρόβλημα. Αν η ερώτηση που έκανα παραβιάζει την πολιτική δημοσίευσης ας διαγραφεί αλλιώς αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Με συγχωρείς αλλά το νήμα έχει πάνω από 450 σελίδες, δυστυχώς δεν το παρακολουθώ και δεν ξέρω τι έχει γραφεί. Διάβασα 3 σελίδες πίσω και δε βρήκα κάποιο ποστ με αντιστοιχο πρόβλημα. Αν η ερώτηση που έκανα παραβιάζει την πολιτική δημοσίευσης ας διαγραφεί αλλιώς αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ. Δεν είπα για το πρόβλημα σου, απλά για τα προτεινόμενα κουτιά.να μην φαίνεται ότι κάνουμε αβάντα γράφοντας το ίδιο πράγμα συνέχεια Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Το beelink gt1(το οποίο και ενδιαφέρομαι) έρχεται ροοταρισμενο η όχι? Θέλω να δουλέψω nova go και δουλεύει σε αρουταριστες συσκευές... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Ανάμεσα σε αυτά τα 2 ποιο θα προτείνατε; Beelink MINI MXIII II Mini M8S II ή υπάρχει κάποιο άλλο που θα προτείνατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Βρε παιδιά σε μένα στο beelink gt1 το Kodi κάνει συχνά FC ξέρετε τι μπορεί να φταίει ή τι μπορώ να κάνω, σας έχει συμβεί? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Να κλείσεις το acceleration Sent from 1+3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Βρε παιδιά σε μένα στο beelink gt1 το Kodi κάνει συχνά FC ξέρετε τι μπορεί να φταίει ή τι μπορώ να κάνω, σας έχει συμβεί? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμισεις/ acceleration και απενεργοποιησε το armcodec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Στό Kodi ή στο box? Γιατί δεν το βρίσκω το acceleration Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Στό Kodi ή στο box? Γιατί δεν το βρίσκω το acceleration Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Στο kodi. .......... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Thanks. Το βρήκα. Να κλείσω όλα τα acceleration ή μόνο το armcodec Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Thanks. Το βρήκα. Να κλείσω όλα τα acceleration ή μόνο το armcodec Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου μόνο το armcodec Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Μου ειπαν-ακουσα-διαβασα.......καλο θα ειναι να μην παραπλανουμε τον κοσμο εαν δεν εχουμε δοκιμασει-τεσταρει εμεις....φιλικα παντα.:) Σε αντίθεση με εσένα δοκίμασα πριν την αναβάθμιση και μετά την αναβάθμιση που υποτίθεται ότι "κλείνει" το πρόβλημα και είδα ότι όσο και να το διορθώσεις απο την στιγμή που υπάρχει δεν φτάνει αυτό που δεν το είχε από την αρχή. Όλα αυτά, σε αυτα που έχω εδώ, αλλά και για το δικό σου απο ότι διαβάζω υπάρχει το πρόβλημα ακόμα και μετά την υποτιθέμενη αναβάθμιση που το λύνει. Το πρόβλημα είναι εκεί απλά κάποιοι λόγο "συνθηκών θα πρέπει να βάλουν και ενα άλλο διπλα.. Δεν έκατσα με ένα κουτί να το εκθειαζω χωρίς να έχω βάλει δίπλα και αλλα. Και σίγουρα δεν αναφέρω μόνο τα θετικά σε αυτά που έχω. Οπότε καταλαβαίνεις ότι η λέξη παραπληροφόρηση σου ταιριάζει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 (edited) Σε αντίθεση με εσένα δοκίμασα πριν την αναβάθμιση και μετά την αναβάθμιση που υποτίθεται ότι "κλείνει" το πρόβλημα και είδα ότι όσο και να το διορθώσεις απο την στιγμή που υπάρχει δεν φτάνει αυτό που δεν το είχε από την αρχή. Όλα αυτά, σε αυτα που έχω εδώ, αλλά και για το δικό σου απο ότι διαβάζω υπάρχει το πρόβλημα ακόμα και μετά την υποτιθέμενη αναβάθμιση που το λύνει. Το πρόβλημα είναι εκεί απλά κάποιοι λόγο "συνθηκών θα πρέπει να βάλουμ και ενα άλλο διπλα. Δεν έκατσα με ένα κουτί να το εκθειαζω χωρίς να έχω βάλει δίπλα και αλλα. Και σίγουρα δεν αναφέρω μόνο τα θετικά σε αυτά που έχω. Οπότε καταλαβαίνεις ότι η λέξη παραπληροφόρηση σου ταιριάζει καλύτερα. Kαταρχην δεν εκανα παραθεση σε μυνημα σου........... Για ποιο box γραφεις εσυ φιλε μου?Για το gt1? Καλα σοβαρα το εγραψες αυτο τωρα......αυτα τεσταρω τωρα,και εχω και αλλα 2 για δοκιμη......οποτε ΕΝΑ ειναι σιγουρο,παραπληροφορηση απο εμενα δεν εχει...... free adult image hosting Edited November 28, 2016 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Στο gt1 γίνεται να παίζεις παιχνίδια με ένα joystick της Logitech με USB καλώδιο? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 μόνο το armcodec Ισχύει και για άλλα κουτιά; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ισχύει και για άλλα κουτιά; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για όσα είναι με Android 6 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα το mini m8s ii για φίλο και έκανε το ΣΚ ένα ΟΤΑ update 550mb περίπου. Έκτοτε, αν πάει να ανοίξει το kodi, ή αν πάει πχ να μπει στα settings του tv box, είναι σαν να κάνει reset, του βγάζει το logo screen και μετά home screen. Το έπαθε και κανένας άλλος;πώς μπορώ να το φτιάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα το mini m8s ii για φίλο και έκανε το ΣΚ ένα ΟΤΑ update 550mb περίπου. Έκτοτε, αν πάει να ανοίξει το kodi, ή αν πάει πχ να μπει στα settings του tv box, είναι σαν να κάνει reset, του βγάζει το logo screen και μετά home screen. Το έπαθε και κανένας άλλος;πώς μπορώ να το φτιάξω; Settings / HDMI CEC βάλτο στο Off Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Settings / HDMI CEC βάλτο στο Off Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα δε μπορεί να μπει στα settings :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μα δε μπορεί να μπει στα settings :) Να μπορέσει. Μόλις ανοίξει να το κάνει γρήγορα. Έχει αναφερθεί πολλάκις ότι αυτό είναι το πρόβλημα και αυτή είναι η λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Χαχαχαχ. Γέλασα (δυστυχώς δυνατά, μέσα στο γραφείο, αλλά νταξ δε πειράζει), να σαι καλά :) Θα το προσπαθήσουμε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Χαχαχαχ. Γέλασα (δυστυχώς δυνατά, μέσα στο γραφείο, αλλά νταξ δε πειράζει), να σαι καλά :) Θα το προσπαθήσουμε ! Ή να δοκιμασει να το συνδεσει σε αλλη tv για να το απενεργοποιησει και μετα να το βαλει παλι στην tv που θελει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts