Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να καταλαβω...........οτι ναναι διαβαζω εδω μεσα...........

Αν καταλαβαίνεις.. Διάβασε πάλι τι λεει αυτο που θα απαντήσω από κάτω.

Ακου δεν παίζει ρόλο η τηλεόραση .

Τι λεμε τόσα ποστ πίσω..

Παιζουν ρολο ΚΑΙ οι default ρυθμίσεις της κάθε τηλεόρασης.

Σιγουρα ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχεση με το hdmi που άλλαξες.

Αν είναι δυνατόν θα το ζωγραφισουμε σε λίγο..

ΣΤΑ ΕΙΠΑ 2 φορές ...

Αν θέλετε να δείτε/διορθώστε και να μας ενημερώσετε αν το έχει τότε μπορείτε αν το υποστηρίζει η τηλεόραση σας να πάτε στις ρυθμίσεις.

Εκεί βρείτε τις ρυθμίσεις του hdmi και κοιτάξτε αν εχει δυνατότητα επιλογής "εύρους rgb".

Εκεί αν έχει 3 επιλογές αλλάξτε τις

(με το kodi να εχει κανενα pause σε μια σκηνη) και δείτε αν η εικόνα γίνετε σκοτεινή η φωτεινή.

Εγώ το βλέπω με το A3 που ειναι η μέρα με την νύχτα.

Συγκεκριμένα νομίζω πρέπει να τσεκάρετε τι συμβαίνει οταν το βάζουμε σε μια από τις τρεις επιλογές, το "Κανονικό"

στα λεει και άλλος να ξαναδιαβασεις ΚΑΙ αυτα που ειχε πει παλιότερα μπας και καταλάβεις.

Ακούγεται σαν να είναι θέμα ρύθμισης της τηλεόρασης.

Έχει να κάνει με το RGB Output αν είναι ρυθμισμένο για RGB Full (0-255) ή RGB Limited (16-235).

Διαβάστε για να μην μεταφράζω:

http://referencehometheater.com/2014/commentary/rgb-full-vs-limited/

Σε Panasonic όταν η πηγή είναι HDMI στις ρυθμίσεις εικόνας

http://i.imgur.com/bulSSTn.jpg

http://i.imgur.com/txGqTKv.jpg

http://i.imgur.com/W4Oadtu.jpg

http://i.imgur.com/16UP3Tw.png

Για να ππούμε και την αλήθεια .. αυτος το είχε "ζωγραφίσει" αναλυτικότερα αλλά που..

Και απαντάς...

Παιδια να ξεκαθαρισουμε κατι,αλλο να εχει καποιο θεμα το εκαστοτε μηχανακι,και αλλο να ειναι καποιο θεμα απο την tv που το συνδεουμε.:)

Οχι μόνο αυτο αλλά την λες και από επάνω...

Τι να καταλαβω...........οτι ναναι διαβαζω εδω μεσα...........

τζάμπα έγραψα οτι έγραψα..είσαι ανίκητος

@Vrwmiari

Ο πρώτος συμφωνεί ο δεύτερος όμως δεν συμφωνεί.

Η κάποιος απο τους 2 κάνει λάθος η είναι η περίπτωση με τις τηλεοράσεις/ρυθμίσεις που μαλλιασε η γλώσσα μας να λεμε.

Quote: folegozon replied at 2016-11-10 19:05

Firmware 106, KODI 16.1. Dark screens are gone. Was and missing, already two weeks. And most guys al ...

No. Dark Screens are not gone. Beelink needs to enable full RGB support configuration on the BOX for it to be able to use to the users that still have that problem. For some users it was corrected because maybe diferente HDMI and RGB settings on their TV.

For my Samsung LED tv the only workaround is to open a 4k video even tough it's not a 4k TV.

Also everytime I turn off the TV I need to turn off HDMI-CEC on the box and then on to be able to use hdmi-CEC. (maybe box is unable to get new hdmi-cec address.

Απο την στιγμή που σου παίζει καλά τότε μια χαρά.

Αλλά αν το έχεις δοκίμασε αυτο που περιγράφετε απο επάνω να έχουμε μια περισσότερο σφαιρική και στα ελληνικά άποψη.

Edited by drdedus

Πολύ ευχάριστο αυτό! Αν και στο φόρουμ της beelink συνεχίζουν να λένε ότι τα προβλήματα δεν λύθηκαν. Τι να πω... Πάντως στο freaktab που είχα να μπω καιρό όντως από το fw 106 και μετά επικρατεί "ηρεμία". Να σε ρωτήσω, τα fw updates σου έγιναν κανονικά με ΟΤΑ? Ή έπρεπε χειροκίνητα?

Πολλοί που γράφουν, έχω πειστεί ότι είναι τελείως πληθια, όχι απλά τούβλα.Επίσης μπορεί να εξυπηρετούν και διάφορους σκοπούς.μετά την 104 το πέρασα χειροκίνητα.ήθελε ρισετ για να το πάρει ΟΤΑ, όμως βαριόμουν να το στήνω από την αρχή

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Πολλοί που γράφουν, έχω πειστεί ότι είναι τελείως πληθια, όχι απλά τούβλα.Επίσης μπορεί να εξυπηρετούν και διάφορους σκοπούς.μετά την 104 το πέρασα χειροκίνητα.ήθελε ρισετ για να το πάρει ΟΤΑ, όμως βαριόμουν να το στήνω από την αρχή

Δεν χάνεις κατι να δοκιμάσεις.. 1 λεπτό υπόθεση είναι απο το κοντρόλ της tv.

Λοιπόν είπες κάτι που σκεφτόμουν αλλά βαριόμουν.

Οταν λες reset για να παρει το Ota ?

Τι γινόταν, σου το κατέβαζε αλλα δεν το παίρναγε με σφάλμα?

Εμένα στο δεύτερο Οτα μου κάνει αυτό το bb2 και σκεφτόμουν για ενανα reset.

Δεν χάνεις κατι να δοκιμάσεις.. 1 λεπτό υπόθεση είναι απο το κοντρόλ της tv.

Λοιπόν είπες κάτι που σκεφτόμουν αλλά βαριόμουν.

Οταν λες reset για να παρει το Ota ?

Τι γινόταν, σου το κατέβαζε αλλα δεν το παίρναγε με σφάλμα?

Εμένα στο δεύτερο Οτα μου κάνει αυτό το bb2 και σκεφτόμουν για ενανα reset.

Θέλει να πατήσω από κάτω με την οδοντογλυφίδα.θα το ψάξω αυτό με την τηλεόραση μετά

Λοιπον το δικο μου gt1 το δοκιμασα σε 3 διαφορετικες tv,με 3 διαφορετικα καλωδια hdmi,σε ολες τρεχει αψογα την εικονα,χωρις σκοταδια και αλλα χαριτωμενα.Τι αλλο να δοκιμασω για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.......???

Αρχιζω να πιστευω οτι καποιοι προσπαθουν να το βγαλουν προβληματικο το μηχανακι.........

Και επαναλαμβανω οτι γραφω εχοντας εγω δοκιμασει (οπως και δεκαδες αλλα) το εν λογο μηχανακι......

Επισεις καλο θα ειναι να μην κανουμε promo εδω,δεν ειναι του νηματος..........

Πολλες .......... εβαλα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Θέλει να πατήσω από κάτω με την οδοντογλυφίδα.θα το ψάξω αυτό με την τηλεόραση μετά

Δεν το ρώτησα καλά, δεν εννοώ πως γίνετε reset αλλά τι σου παρουσίαζε και του εκανες reset για να παρει το ota

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπον το δικο μου gt1 το δοκιμασα σε 3 διαφορετικες tv,με 3 διαφορετικα καλωδια hdmi,σε ολες τρεχει αψογα την εικονα,χωρις σκοταδια και αλλα χαριτωμενα.Τι αλλο να δοκιμασω για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.......???

Αρχιζω να πιστευω οτι καποιοι προσπαθουν να το βγαλουν προβληματικο το μηχανακι.........

Και επαναλαμβανω οτι γραφω εχοντας εγω δοκιμασει (οπως και δεκαδες αλλα) το εν λογο μηχανακι......

Επισεις καλο θα ειναι να μην κανουμε promo εδω,δεν ειναι του νηματος..........

Πολλες .......... εβαλα.

Καμία σχέση άλλο πράγμα πολυ απλούστερο σου λεω/"λεμε" να κάνεις .

Άστο δεν υπάρχει περίπτωση, θα πρέπει να βγει human team viewer για να το πετύχουμε.

Edited by drdedus

Δεν το ρώτησα καλά, δεν εννοώ πως γίνετε reset αλλά τι σου παρουσίαζε και του εκανες reset για να παρει το ota

Άστο δεν υπάρχει περίπτωση, θα πρέπει να βγει human team viewer για να το πετύχουμε.

Δεν νομιζω να σου εχω δωσει δικαιωματα για τετοιο σχολιο φιλε μου...........μπορω και εγω να σχολιασω αναλογα......αλλα κραταω ενα επιπεδο.

Και φυσικα δεν περιμενα εσενα να μου υποδειξης,ουτε να μου πεις τον τροπο.........:X

Δεν έπαιρνε το update μέσω ΟΤΑ

Φιλε μου σε ολα τα μηχανακια η κντ,που αγοραζεις,καλο θα ειναι,μην πω must,με το που το ανοιξεις να κανεις μια επαναφορα στο 0.

Ωραία, με ενδιαφέρει το GT1 και περίμενα πως και πως να ακούσω ότι γιατρεύτηκαν οι παιδικές ασθένειες.. Το έχεις με wifi ή ethernet? Επειδή διάβασα και μερικά σχόλια ότι με το 106 αποσυνδέεται το wifi κλπ.

Η επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων μέσα από το μενού δεν είναι το ίδιο?

Ότι δεν είσαι ελέφαντας όλοι σε πιστεύουμε, δεν χρειάζεται απόδειξη. :) Αυτό που λέει ο dredus είναι να τσεκάρεις αν το box υποστηρίζει full RGB. Αυτό το διαπιστώνεις αν πας στο μενού hdmi της τηλεόρασής σου (αν έχει τέτοιο μενού) και να δοκιμάσεις τις 3 επιλογές που έχει και να δεις αν με όλες η εικόνα στο box είναι κομπλέ ή αν με κάποια από τις 3 επιλογές η εικόνα αλλάζει/σκοτεινιάζει κλπ.

Μου ήρθε σήμερα το mini m8s 2 Όλα καλά φαίνονται.εσείς τι έκδοση kodi χρησιμοποιείται;16.1 η νεότερη;

Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

να βαλω την 17 και να το στησω απο την αρχη η το αφηνω με 16.1 οπως το ειχαν οι κινεζοι παιδες?

Ωραία, με ενδιαφέρει το GT1 και περίμενα πως και πως να ακούσω ότι γιατρεύτηκαν οι παιδικές ασθένειες.. Το έχεις με wifi ή ethernet? Επειδή διάβασα και μερικά σχόλια ότι με το 106 αποσυνδέεται το wifi κλπ.

Η επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων μέσα από το μενού δεν είναι το ίδιο?

Ότι δεν είσαι ελέφαντας όλοι σε πιστεύουμε, δεν χρειάζεται απόδειξη. :) Αυτό που λέει ο dredus είναι να τσεκάρεις αν το box υποστηρίζει full RGB. Αυτό το διαπιστώνεις αν πας στο μενού hdmi της τηλεόρασής σου (αν έχει τέτοιο μενού) και να δοκιμάσεις τις 3 επιλογές που έχει και να δεις αν με όλες η εικόνα στο box είναι κομπλέ ή αν με κάποια από τις 3 επιλογές η εικόνα αλλάζει/σκοτεινιάζει κλπ.

Ναι φιλε μου καταλαβα τι εννοει εδω και μερες.........:)

Το τελευταιο υφος με ενοχλησε.........

Αλλα νομιζω οτι αρκετα το κουρασαμε:)

να βαλω την 17 και να το στησω απο την αρχη η το αφηνω με 16.1 οπως το ειχαν οι κινεζοι παιδες?

Να σβήσεις το kodi που ειναι προεγκατεστημενο. Κατέβασε απο το play store την τελευταία stable έκδοση (16.1) γιατι η 17 ειναι beta. Και βαλλε μετα τα addons που θέλεις.

Είμαι κάτοχος του Beelink GT1 εδώ και 1 μήνα και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος, θα ήθελα δε να αναφέρω σχετικά με την έως τώρα εμπειρία μου από το TV box.

OTA updates. Όλα τα OTA Updates έγιναν εύκολα (θα πρέπει να προσέξετε όμως πιθανόν να μην έχετε κάποια συσκευή συνδεδεμένη στο USB για να μην προκληθούν προβλήματα). Υπάρχουν updates από το αρχικό 102 έως το σημερινό 106 (με μόνο προβληματικό το 105 που δεν άφηνε το μηχανάκι να κάνει shutdown και για αυτό και δεν υπάρχει το συγκεκριμμένο στα downloads). Όλα τα firmwares υπάρχουν στο site και μπορούν να εφαρμοσθούν είτε με sd card είτε με προγραμματάκι μέσω υπολογιστή. Εγώ για λόγους εξάσκησης αφού το έφτασα στο 106 το υποβάθμισα μέσω υπολογιστή στο 102 και το αναβάθμισα ξανά (με διαδοχικά OTA updates) στο 106.

Υποστήριξη στο site. Παρά τα επιεικώς "παράξενα" Αγγλικά της beelink υπάρχει καλή υποστήριξη και διαδοχικά updates (μάλιστα εντός του μηνός αναμένεται το 107).

Πρόβλημα με dark scenes. Εγώ δεν το είχα διαπιστώσει, όταν όμως πήγα να δω ένα αρχείο με αριθμούς σε μαύρο φόντο που αναφέρεται στο site, τότε πράγματι υπήρχε θέμα. Παίζοντας όμως ένα αρχείο ελάχιστων δευτερολέπτων 4Κ το πρόβλημα αμέσως αποκαθιστόταν (απλώς αυτό έπρεπε να γίνεται σε κάθε επανεκκίνηση). Δεν γνωρίζω εάν αυτό τελικά είναι θέμα του επεξεργαστή (amlogic S912 όπως αναφέρεται και σε άλλα sites), του firmware ή τέλος απλώς ρύθμιση του RGB στο HDMI όπως αναφέρεται και εδώ σε διάφορες αναρτήσεις (πράγματι στην τηλεορασή μου Samsung υπάρχουν τέτοιες επιλογές, αλλά δεν ασχολήθηκα εφόσον δεν είχα κάτι μου να με ενοχλεί).

Συνημμένα το αρχείο blackpoint-uniform.gif για διαπίστωση του προβλήματος (εάν υπάρχει βέβαια).

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Είμαι κάτοχος του Beelink GT1 εδώ και 1 μήνα και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος, θα ήθελα δε να αναφέρω σχετικά με την έως τώρα εμπειρία μου από το TV box.

OTA updates. Όλα τα OTA Updates έγιναν εύκολα (θα πρέπει να προσέξετε όμως πιθανόν να μην έχετε κάποια συσκευή συνδεδεμένη στο USB για να μην προκληθούν προβλήματα). Υπάρχουν updates από το αρχικό 102 έως το σημερινό 106 (με μόνο προβληματικό το 105 που δεν άφηνε το μηχανάκι να κάνει shutdown και για αυτό και δεν υπάρχει το συγκεκριμμένο στα downloads). Όλα τα firmwares υπάρχουν στο site και μπορούν να εφαρμοσθούν είτε με sd card είτε με προγραμματάκι μέσω υπολογιστή. Εγώ για λόγους εξάσκησης αφού το έφτασα στο 106 το υποβάθμισα μέσω υπολογιστή στο 102 και το αναβάθμισα ξανά (με διαδοχικά OTA updates) στο 106.

Υποστήριξη στο site. Παρά τα επιεικώς "παράξενα" Αγγλικά της beelink υπάρχει καλή υποστήριξη και διαδοχικά updates (μάλιστα εντός του μηνός αναμένεται το 107).

Πρόβλημα με dark scenes. Εγώ δεν το είχα διαπιστώσει, όταν όμως πήγα να δω ένα αρχείο με αριθμούς σε μαύρο φόντο που αναφέρεται στο site, τότε πράγματι υπήρχε θέμα. Παίζοντας όμως ένα αρχείο ελάχιστων δευτερολέπτων 4Κ το πρόβλημα αμέσως αποκαθιστόταν (απλώς αυτό έπρεπε να γίνεται σε κάθε επανεκκίνηση). Δεν γνωρίζω εάν αυτό τελικά είναι θέμα του επεξεργαστή (amlogic S912 όπως αναφέρεται και σε άλλα sites), του firmware ή τέλος απλώς ρύθμιση του RGB στο HDMI όπως αναφέρεται και εδώ σε διάφορες αναρτήσεις (πράγματι στην τηλεορασή μου Samsung υπάρχουν τέτοιες επιλογές, αλλά δεν ασχολήθηκα εφόσον δεν είχα κάτι μου να με ενοχλεί).

Συνημμένα το αρχείο blackpoint-uniform.gif για διαπίστωση του προβλήματος (εάν υπάρχει βέβαια).

φιλε να το παρω ειναι οκ και για παιχνιδακια?

Δεν νομιζω να σου εχω δωσει δικαιωματα για τετοιο σχολιο φιλε μου...........μπορω και εγω να σχολιασω αναλογα......αλλα κραταω ενα επιπεδο.

Και φυσικα δεν περιμενα εσενα να μου υποδειξης,ουτε να μου πεις τον τροπο.........:X

Το επιπεδο σου από όλες τις πλευρές φαίνεται απο την αμέσως επόμενη απάντηση που εδωσες.

Ναι φιλε μου καταλαβα τι εννοει εδω και μερες.........:)

Το τελευταιο υφος με ενοχλησε.........

Αλλα νομιζω οτι αρκετα το κουρασαμε:)

Το κατάλαβες τι λέω εδω και μέρες αλλά σε ενόχλησε το ύφος που είχα σήμερα?

Πως το εκάνες αυτό θέλω να μου μάθεις.

Εκτός αν το είχες καταλάβει όπως λες αλλά ήθελες να μας πρήξεις η φοβοσουν το αποτέλεσμα.

Οπότε το ύφος ιπως το είδες μήπως ηταν και λίγο?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν ξεκίναγε να το κατεβάζει η έβγαζε σφάλμα στο recovery?

Edited by drdedus

Λυπαμαι αλλα δεν ασχοληθηκα καθολου με παιχνιδια (κυριως με KODI κλπ)

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Τώρα με το 106 λύθηκε το πρόβλημα? Έτσι όπως τα λες αφήνεις να εννοηθεί ότι παραμένει.

Δεν το θεωρω ουσιαστικο προβλημα επειδη;

- το διαπιστωσα μονο με το ειδικο αρχειο gif (δεν το ειχα στις ταινιες/φωτο)

- διορθωνεται πολυ ευκολα με το αρχειο 4Κ

- πιθανον εχει σχεση με καθε τηλεοραση ξεχωριστα και τις ρυθμισεις HDMI.

- το "προβλημα" αυτο υπαρχει και σε αλλα box με τον 912

- οπως ηδη προανεφερα εχει ηδη αναγγελθει το 107 εντος του μηνος

Το επιπεδο σου από όλες τις πλευρές φαίνεται απο την αμέσως επόμενη απάντηση που εδωσες.

Το κατάλαβες τι λέω εδω και μέρες αλλά σε ενόχλησε το ύφος που είχα σήμερα?

Πως το εκάνες αυτό θέλω να μου μάθεις.

Εκτός αν το είχες καταλάβει όπως λες αλλά ήθελες να μας πρήξεις η φοβοσουν το αποτέλεσμα.

Οπότε το ύφος ιπως το είδες μήπως ηταν και λίγο?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν ξεκίναγε να το κατεβάζει η έβγαζε σφάλμα στο recovery?

Φιλε μου πλεον ενοχλεις.........:X

α οκ,να το τσιμπησω?

Κατά την γνώμη μου αξίζει κάθε ευρώ που έδωσα.

Συνοψιζοντας οσο πισω μπορεσα να διαβασω βλεπω πως οι περισσοτεροι εχετε παρει σαν "επωνυμο" το beelink gt1. Ειναι απαραιτητο στην χρηση του το airmouse η το πληκτρολογιο που προσφερεται ;

Το t95z ειναι καλυτερο η υποδεεστερο ;

Η χρηση που θα γινεται ειναι κυριως λογω kodi εκτος και αν ανακαλυψω και αλλες δυνατοτητες που αυτην την στιγμη μου διαφευγουν.

Εχετε να προτεινετε/επισημανετε κατι επιπλεον στην επιλογη του box ; σκοπευω τωρα με την black friday να αγορασω καποιο.

Sent from my iPad Pro using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ