drdedus Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Μόλις πηρα το km8 pro απο gear και βλέπουμε.. Mε ακομα, 1 rikimagic και ενα mele .. Αύριο ισως πάρω και ενα Yundoo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Για το gt1 νομίζω αναφέρθηκε και εδω μέσα το πρόβλημα. Με μια προσωρινή μπακαλιστικη (και πάλι καλά που υπάρχει και αυτή) λύση. Οπως και με την λύση να αλλάξουμε ρυθμίσεις στο hdmi αν το υποστηρίζει η tv. και εδώ.. http://www.google.gr/search?q=beelink+gt1+dark+playback&client=ms-opera-mini-android&channel=new&gws_rd=cr&ei=QxgqWIL9NMOqaezIuYgH Και εγω έτσι νόμιζα για αλλά box, οτι δεν υπάρχει θέμα, αλλά οταν έβαλα δίπλα τα box κατάλαβα ότι υπάρχει χαώδης διαφορά.. Αν δεν θέλεις να ξενερώσεις μην το τσεκάρεις, εκτος αν κανω λάθος για το συγκεκριμένο. Φιλε μου εγω εγραψα απο προσωπικη εμπειρια-χρηση οτι δεν εχω καποιο θεμα.....φανταζεσαι την πεθερα με σκοτεινη οθονη........ @barca10 Οντως σαν εταιρια η Beelink θεωρηται απο τις top στα boxακια, και τα στιριζει οπως θα επρεπε να κανουν πολλες αλλες εταιριες..... Και φυσικα ο καθενας κανει της επιλογες του,δεν κανουμε promo εδω μεσα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Μόνο εγώ έπεσα σε μοντέλο της beelink που έχει να δώσει αναβάθμιση από τον Απρίλιο''''''' Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 αν δουλευει μια χαρα τι τις θελετε τις αναβαθμισεις; το δικο μου beelink qtg απο περσι παει σφαιρα.ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει ειναι η γνωμη μου ειδα και το mxiii που το αποθεωνανε καποτε και σε εμενα τα επαιξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 αν δουλευει μια χαρα τι τις θελετε τις αναβαθμισεις; το δικο μου beelink qtg απο περσι παει σφαιρα.ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει ειναι η γνωμη μου ειδα και το mxiii που το αποθεωνανε καποτε και σε εμενα τα επαιξε Το mxiii με τον s802 ειχε προβληματα υπερθερμανσης και καικαν αρκετα και αντικατασταθηκε με τον s812 στο mxiii g χωρις προβληματα και μαλιστα vfm το εχω 8 μηνες .εχω κανει browsing με 45 καρτελες ανετα.Δεν εχει βγαλει αναβαθμιση απο τον Απριλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Μόλις πηρα το km8 pro απο gear και βλέπουμε.. Mε ακομα, 1 rikimagic και ενα mele .. Αύριο ισως πάρω και ενα Yundoo.. κι εγώ κάτοχος Beelink GT1 χωρίς σκοτεινή οθόνη... Ερώτηση για το KM8 pro: έχεις κάποιο feedback ότι είναι κάτι διαφορετικό ή σε αρέσει να δοκιμάζεις; Γιατί το σκέφτομαι κι εγώ... Σχετικά με την υποστήριξη: την υποστήριξη μιας εταιρίας την χρειάζεσαι στα δύσκολα συνήθως, όταν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Εάν δεν βγάλει πρόβλημα δεν ψάχνεις για υποστήριξη... Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Το mxiii με τον s802 ειχε προβληματα υπερθερμανσης και καικαν αρκετα και αντικατασταθηκε με τον s812 στο mxiii g χωρις προβληματα και μαλιστα vfm το εχω 8 μηνες .εχω κανει browsing με 45 καρτελες ανετα.Δεν εχει βγαλει αναβαθμιση απο τον Απριλιο. με τον s812 και καηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Μόλις παρέλαβα το μίνι μ8s και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα δεν μπορώ να συνδεθώ με τιποτα στον Chrome μου βγάζει όταν βάζω ότι ο λογαριασμός υπάρχει στο σύστημα αλλά δεν συνδέεται ούτε αυτόματα ούτε χειροκίνητα δοκίμασα απεγκατασταση και νέα εγκατάσταση και τίποτα μου έσπασε τα νευρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Μόλις παρέλαβα το μίνι μ8s και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα δεν μπορώ να συνδεθώ με τιποτα στον Chrome μου βγάζει όταν βάζω ότι ο λογαριασμός υπάρχει στο σύστημα αλλά δεν συνδέεται ούτε αυτόματα ούτε χειροκίνητα δοκίμασα απεγκατασταση και νέα εγκατάσταση και τίποτα μου έσπασε τα νευρα ρε παιδια ελεος καποιος που να εχει το mini m8s με την τελευταια αναβάθμιση και να εχει βαλει τον chrome υπαρχει ? εκανα ακομα και επαναφορα και τιποτα το chrome δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα :X:X αν καποιος ξερει κατι θα ημουν υπόχρεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 (edited) κι εγώ κάτοχος Beelink GT1 χωρίς σκοτεινή οθόνη... Ερώτηση για το KM8 pro: έχεις κάποιο feedback ότι είναι κάτι διαφορετικό ή σε αρέσει να δοκιμάζεις; Γιατί το σκέφτομαι κι εγώ... Σχετικά με την υποστήριξη: την υποστήριξη μιας εταιρίας την χρειάζεσαι στα δύσκολα συνήθως, όταν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Εάν δεν βγάλει πρόβλημα δεν ψάχνεις για υποστήριξη... Τα δοκιμάζω γενικότερα. Δεν εχω κάποιο ιδιαίτερο feedback, κοιτάω xda/freaktab . Το συγκεκριμένο το αγόρασα γιατί ηταν σε προσφορά και γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι ίδιο με το bb2 άρα μάλλον δεν θα έχει θέμα με σκοτεινές οθόνες. Δείχνει να έχει και κουμπί on off εκτος αν ειναι λαμπάκι αυτό. Ένα θέμα που διάβασα είναι ότι ή κάτω μπάρα δεν εχει auto hide με αποτέλεσμα πχ στον browser η στο YouTube να εείναι συνέχεια φανερή. Σε full screen η σε kodi βέβαια χάνεται οπότε μικρό το κακο, ασε που μπορεί και να διορθωθεί. edit: έτσι ειναι και το bb2 και δεν με ενοχλεί. Αυτό που ελπίζω είναι να μην έχει τις θερμοκρασίες του bb2. Πίστεψε με τους έλεγα όλους υπερβολικούς με το συγκεκκριμενο θέμα με την σκοτεινή οθόνη αλλά μετα απο τσεκαρισμα το bb2 είναι μια λαμπερή μέρα και το A3 μια μέρα με εντελώς κλειστό συννεφιασμένο καιρό. Για το A3 βγήκε firmware αλλά δεν το δοκίμασα. http://www.tvboxforum.com/forumdisplay.php?fid=24 Edited November 15, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 ρε παιδια ελεος καποιος που να εχει το mini m8s με την τελευταια αναβάθμιση και να εχει βαλει τον chrome υπαρχει ? εκανα ακομα και επαναφορα και τιποτα το chrome δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα :X:X αν καποιος ξερει κατι θα ημουν υπόχρεος Πήγαινε από τις ρυθμίσεις->εφαρμογες->chrome->άδειες εγώ του άνοιξα αποθηκευτικό χώρο, επαφές και τοποθεσία και μου εμφάνισε τον λογαριασμό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 ρε παιδια ελεος καποιος που να εχει το mini m8s με την τελευταια αναβάθμιση και να εχει βαλει τον chrome υπαρχει ? εκανα ακομα και επαναφορα και τιποτα το chrome δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα :X:X αν καποιος ξερει κατι θα ημουν υπόχρεος Εγω εκανα την αναβάθμιση και εβαλα το chrome και παιζει κανονικα χωρις καμια ρυθμιση ειδα ταινια και στο γαματο.Το μονο που εκανε μετα την αναβάθμιση ηταν συνεχώς restart και γυριζε στα κινεζικα αλλα λυθηκε οπως ειπαν τα παιδια ποιο πανω με το hdmi cec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Πήγαινε από τις ρυθμίσεις->εφαρμογες->chrome->άδειες εγώ του άνοιξα αποθηκευτικό χώρο, επαφές και τοποθεσία και μου εμφάνισε τον λογαριασμό μου. Φίλε μου να είσαι καλά με εσωσες χίλια ευχαριστώ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Τα δοκιμάζω γενικότερα. Δεν εχω κάποιο ιδιαίτερο feedback, κοιτάω xda/freaktab . Το συγκεκριμένο το αγόρασα γιατί ηταν σε προσφορά και γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι ίδιο με το bb2 άρα μάλλον δεν θα έχει θέμα με σκοτεινές οθόνες. Δείχνει να έχει και κουμπί on off εκτος αν ειναι λαμπάκι αυτό. Ένα θέμα που διάβασα είναι ότι ή κάτω μπάρα δεν εχει auto hide με αποτέλεσμα πχ στον browser η στο YouTube να εείναι συνέχεια φανερή. Σε full screen η σε kodi βέβαια χάνεται οπότε μικρό το κακο, ασε που μπορεί και να διορθωθεί. edit: έτσι ειναι και το bb2 και δεν με ενοχλεί. Αυτό που ελπίζω είναι να μην έχει τις θερμοκρασίες του bb2. Πίστεψε με τους έλεγα όλους υπερβολικούς με το συγκεκκριμενο θέμα με την σκοτεινή οθόνη αλλά μετα απο τσεκαρισμα το bb2 είναι μια λαμπερή μέρα και το A3 μια μέρα με εντελώς κλειστό συννεφιασμένο καιρό. Για το A3 βγήκε firmware αλλά δεν το δοκίμασα. http://www.tvboxforum.com/forumdisplay.php?fid=24 Κατσε μισο λεπτο,δεν εχω καταλαβει καλα κατι μαλλον,εσυ εχεις το gt1 και εχει θεμα με σκοτεινή οθόνη? Του εχω βγαλει τα ματια,κιχ δεν κανει,παιχνιδακια-ταινιες full,και φυσικα κανενα προβλημα με σκοτεινή οθόνη. Καλωδιο hdmi αλλαξες-δοκιμασες αλλο? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Κατσε μισο λεπτο,δεν εχω καταλαβει καλα κατι μαλλον,εσυ εχεις το gt1 και εχει θεμα με σκοτεινή οθόνη? Του εχω βγαλει τα ματια,κιχ δεν κανει,παιχνιδακια-ταινιες full,και φυσικα κανενα προβλημα με σκοτεινή οθόνη. Καλωδιο hdmi αλλαξες-δοκιμασες αλλο? Το ίδιο και εγώ με εσένα, το απολαμβάνω Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) Κατσε μισο λεπτο,δεν εχω καταλαβει καλα κατι μαλλον,εσυ εχεις το gt1 και εχει θεμα με σκοτεινή οθόνη? Του εχω βγαλει τα ματια,κιχ δεν κανει,παιχνιδακια-ταινιες full,και φυσικα κανενα προβλημα με σκοτεινή οθόνη. Καλωδιο hdmi αλλαξες-δοκιμασες αλλο? Όχι δεν το έχω. Ρωτάω αν έχει το πρόβλημα οπως πληθώρα άλλων για να ξέρω τι θα αγοράσω . Αν θέλετε να δείτε/διορθώστε και να μας ενημερώσετε αν το έχει τότε μπορείτε αν το υποστηρίζει η τηλεόραση σας να πάτε στις ρυθμίσεις. Εκεί βρείτε τις ρυθμίσεις του hdmi και κοιτάξτε αν εχει δυνατότητα επιλογής "εύρους rgb". Εκεί αν έχει 3 επιλογές αλλάξτε τις (με το kodi να εχει κανενα pause σε μια σκηνη) και δείτε αν η εικόνα γίνετε σκοτεινή η φωτεινή. Εγώ το βλέπω με το A3 που ειναι η μέρα με την νύχτα. Συγκεκριμένα νομίζω πρέπει να τσεκάρετε τι συμβαίνει οταν το βάζουμε σε μια από τις τρεις επιλογές, το "Κανονικό" Απλά να θυμίσω ότι είμαστε εδω για να ενημερώνουμε... οπότε όποιος το δοκιμάσει ας μας πει και εμας. edit: σε Panasonic το δοκίμασα αλλά νομίζω ότι το εέχουν οι περισσότερες. Edited November 16, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 επειδη οπου να ειναι θα μου φτασει απο μερα σε μερα το Mini M8S II εσεις που το εχετε ειναι root?η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Όχι δεν το έχω. Ρωτάω αν έχει το πρόβλημα οπως πληθώρα άλλων για να ξέρω τι θα αγοράσω . Αν θέλετε να δείτε/διορθώστε και να μας ενημερώσετε αν το έχει τότε μπορείτε αν το υποστηρίζει η τηλεόραση σας να πάτε στις ρυθμίσεις. Εκεί βρείτε τις ρυθμίσεις του hdmi και κοιτάξτε αν εχει δυνατότητα επιλογής "εύρους rgb". Εκεί αν έχει 3 επιλογές αλλάξτε τις (με το kodi να εχει κανενα pause σε μια σκηνη) και δείτε αν η εικόνα γίνετε σκοτεινή η φωτεινή. Εγώ το βλέπω με το A3 που ειναι η μέρα με την νύχτα. Συγκεκριμένα νομίζω πρέπει να τσεκάρετε τι συμβαίνει οταν το βάζουμε σε μια από τις τρεις επιλογές, το "Κανονικό" Απλά να θυμίσω ότι είμαστε εδω για να ενημερώνουμε... οπότε όποιος το δοκιμάσει ας μας πει και εμας. edit: σε Panasonic το δοκίμασα αλλά νομίζω ότι το εέχουν οι περισσότερες. Να σε ενημερωσω λοιπον οτι σε 4 μηχανακια πλεον δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα. Κουμπωμα στην tv και ετοιμο. Απλα εγω θεωρω την Beelink πολυ καλη σε αυτο-α που κανει. Τωρα εαν το αγαρασεις η οχι αυτο δεν μπορω να στο πω εγω.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 επειδη οπου να ειναι θα μου φτασει απο μερα σε μερα το Mini M8S II εσεις που το εχετε ειναι root?η οχι? Μπορεί όταν έρθει να μην είναι. Αν αναβαθμιστεί στις τελευταίες ενημερώσεις, θα γίνει. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) Να σε ενημερωσω λοιπον οτι σε 4 μηχανακια πλεον δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα. Κουμπωμα στην tv και ετοιμο. Απλα εγω θεωρω την Beelink πολυ καλη σε αυτο-α που κανει. Τωρα εαν το αγαρασεις η οχι αυτο δεν μπορω να στο πω εγω.:) Ευχαριστώ αλλά δεν ρώτησα για την ποιότητα. Ειχα beelink το m18 και δεν ενθουσιάστηκα. Το minim8s μου εείχε κάτσει καλύτερα. Ρώτησα συγκεκριμένα αν αυτο που αναφέρετε είναι αλήθεια. Το ότι πήρες 4 δεν μου λεει κάτι. Και εγω έχω δύο Α3 και αν με ρώταγες πριν 4 ημέρες θα ελεγα κανένα πρόβλημα. Αρα το πρόβλημα δεν ειναι αν κάποιος αγόρασε 2-4-6-8, είναι αν καποιος έχει κάτσει να προσέξει κάτι. Αυτό λέω το έχεις συγκρίνει με κάποιο άλλο? Δοκίμασες έστω αυτό με το hdmi που είπα? Γιατί αυτό με τα beelink πλησιάζει την ιστορία με τα xiaomi Που κοιτάμε την μάρκα και την αλουμινένια πλάτη και δεν κοιτάμε τίποτα άλλο. ΑΠΟ το forum της BEELINK ...... Gia Favorites 7 day(s) ago Any news on a fix for dark screen apart from acceleration adjustment and playing 4k video. #2 sham85123 7 day(s) ago No news yet...hope beelink fix in next firmware update #3 mediafreak 6 day(s) ago I second that. Please fix the dark screen issue. #4 folegozon 6 day(s) ago Firmware 106, KODI 16.1. Dark screens are gone. Was and missing, already two weeks. And most guys already so long ago - after you install the 106 firmware. KODI brakes after exit or in stopping video - YES Dark Screen - NO. 5# catharsys 5 day(s) ago Quote: folegozon replied at 2016-11-10 19:05 Firmware 106, KODI 16.1. Dark screens are gone. Was and missing, already two weeks. And most guys al ... No. Dark Screens are not gone. Beelink needs to enable full RGB support configuration on the BOX for it to be able to use to the users that still have that problem. For some users it was corrected because maybe diferente HDMI and RGB settings on their TV. For my Samsung LED tv the only workaround is to open a 4k video even tough it's not a 4k TV. Also everytime I turn off the TV I need to turn off HDMI-CEC on the box and then on to be able to use hdmi-CEC. (maybe box is unable to get new hdmi-cec address. Edited November 16, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Ειχα beelink το m18 και δεν ενθουσιάστηκα.Τι σε χάλασε στο Μ18? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Πρέπει να έπεσε σε ελαττωματικό, το δικό μου Για παράδειγμα είναι άριστο ... Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Ευχαριστώ αλλά δεν ρώτησα για την ποιότητα. Ειχα beelink το m18 και δεν ενθουσιάστηκα. Το minim8s μου εείχε κάτσει καλύτερα. Ρώτησα συγκεκριμένα αν αυτο που αναφέρετε είναι αλήθεια. Το ότι πήρες 4 δεν μου λεει κάτι. Και εγω έχω δύο Α3 και αν με ρώταγες πριν 4 ημέρες θα ελεγα κανένα πρόβλημα. Αρα το πρόβλημα δεν ειναι αν κάποιος αγόρασε 2-4-6-8, είναι αν καποιος έχει κάτσει να προσέξει κάτι. Αυτό λέω το έχεις συγκρίνει με κάποιο άλλο? Δοκίμασες έστω αυτό με το hdmi που είπα? Γιατί αυτό με τα beelink πλησιάζει την ιστορία με τα xiaomi Που κοιτάμε την μάρκα και την αλουμινένια πλάτη και δεν κοιτάμε τίποτα άλλο. ΑΠΟ το forum της BEELINK ...... Gia Favorites 7 day(s) ago Any news on a fix for dark screen apart from acceleration adjustment and playing 4k video. #2 sham85123 7 day(s) ago No news yet...hope beelink fix in next firmware update #3 mediafreak 6 day(s) ago I second that. Please fix the dark screen issue. #4 folegozon 6 day(s) ago Firmware 106, KODI 16.1. Dark screens are gone. Was and missing, already two weeks. And most guys already so long ago - after you install the 106 firmware. KODI brakes after exit or in stopping video - YES Dark Screen - NO. 5# catharsys 5 day(s) ago Quote: folegozon replied at 2016-11-10 19:05 Firmware 106, KODI 16.1. Dark screens are gone. Was and missing, already two weeks. And most guys al ... No. Dark Screens are not gone. Beelink needs to enable full RGB support configuration on the BOX for it to be able to use to the users that still have that problem. For some users it was corrected because maybe diferente HDMI and RGB settings on their TV. For my Samsung LED tv the only workaround is to open a 4k video even tough it's not a 4k TV. Also everytime I turn off the TV I need to turn off HDMI-CEC on the box and then on to be able to use hdmi-CEC. (maybe box is unable to get new hdmi-cec address. Καλα σοβαρα τωρα,μου το γραφεις αυτο για να μου πεις τωρα οτι τα μηχανακια που εχω μπροστα μου και παιζουν αψογα εχουν θεμα......??? Και οταν γραφω για ποιοτητα δεν εννοω προφανως αυτη της κατασκαυης,αυτη ειναι δεδομενη,αλλα το ποσο καλα ανταποκρινεται σε αυτα που του ζητω να κανει. Και φυσικα το δειγμα των 4 συσκευως λεει πολλα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Κι εγώ με gt1 και όλες τις ενημερώσεις δεν έχω θέμα σε τίποτα. Βέβαια από τότε που το παρέλαβα (αρχές οκτωβρη) δεν είχα. Μήπως είναι θέμα παρτίδας;;; Το μόνο για το οποίο δεν έχω άποψη σε σχέση με το συγκεκριμένο είναι το WiFi καθώς το έχω μόνιμα με ethernet... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) Καλα σοβαρα τωρα,μου το γραφεις αυτο για να μου πεις τωρα οτι τα μηχανακια που εχω μπροστα μου και παιζουν αψογα εχουν θεμα......??? Και οταν γραφω για ποιοτητα δεν εννοω προφανως αυτη της κατασκαυης,αυτη ειναι δεδομενη,αλλα το ποσο καλα ανταποκρινεται σε αυτα που του ζητω να κανει. Και φυσικα το δειγμα των 4 συσκευως λεει πολλα. Δεν λεει και πολλά το 4 στο εξήγησα.. Καλά εσυ από αυτο που συζητιέται καταταλαβες οτι τα μηχανάκια σου δεν παίζουν καλά?? Το ότι έχουν θέμα τα firmware σε αρκετά κουτιά της αγορας και ο κόσμος ζητάει απο τις εταιρίες να το διορθώσουν δεν το βλέπεις. Το ότι υπάρχει κάποιο θέμα με ορισμένες τηλεοράσεις η με ρυθμίσεις που έχουν από default η έχουμε κάνει εμείς δεν το κατάλαβες? Δεν είναι ένα αλλά ενας συνδυασμός καταστάσεων. Σε ξαναρωταω αυτο με το hdmi το δοκίμασες η απλά απαντάς έτσι? Ενα απο τα 4 δεν το έχεις τώρα? Κανε μια δοκιμή και πες. @letom Το mini παρα τα τότε προβλήματα μου είχε αφησει καλύτερη εικόνα απο το m18. Για όσους ενδιαφέρονται για λεπτομέρειες ας κοιτάξουν στο insomnia (leros θυμάμαι είχαμε ανταλλάξει κάποιες συζητήσεις για το m18 οταν το είχαμε πάρει) η και εδω πιθανότατα στο thread τι ειχα γράψει. Edited November 16, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts