Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ λέει για το Remix Mini:

http://www.doctorandroid.gr/2016/10/ote-tv-go-on-android-tv.html

ότι παίζει ote tv άρα λογικά θα παίζει και Nova go? Και έχει android 5.0 απ' ό,τι είδα.

Εδώ λέει για το Remix Mini:

http://www.doctorandroid.gr/2016/10/ote-tv-go-on-android-tv.html

ότι παίζει ote tv άρα λογικά θα παίζει και Nova go? Και έχει android 5.0 απ' ό,τι είδα.

ευχαριστω φιλε μου.αν τυχον καποιο αλλο παιδι εχει καποιο αλλο και παιζει και βλεπε ας πει.αλλα θα εχω αυτο υποψιν

Update n3 για το GT1

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

ota σου εβγαλε την 105 ή την κατεβασες εσυ, γιατι λενε οτι λυθηκε το φαινομενο green flashes

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

ota σου εβγαλε την 105 ή την κατεβασες εσυ, γιατι λενε οτι λυθηκε το φαινομενο green flashes

Έκανα σε ένα 22/10 και Όταν άνοιξε έβγαλε και 23/10, βαρέθηκα και δεν την πέρασα.το μεσημέρι όταν πάω σπίτι

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Εχουμε καποια εξελιξη σχετικα με το θεμα οσο αφορα νεο firmware η με τη χρηση sbmc που να διορθωνει το θεμα ?

Εχει διορθωθει η σκοτεινη εικονα στο nexbox μετα την τελευταια αναβαθμιση ?

Δεν διορθώθηκε.

http://i.imgur.com/uQxkNKf.png

Λύση στο πρόβλημα φωτεινότητας του Nexbox Α95Χ 2GB/16GB

Αν κρατήσεις πατημένο το κουμπί της φωτογραφίας, ανοίγει η εφαρμογή που κάνει τεστ στο μηχάνημα.

1ο τεστ το WiFi πατάς το κουμπί Pass

2o τεστ ο ήχος πατάς το κουμπί Pass

3ο τεστ για το βίντεο, παίζεις ένα demo βίντεο και φτιάχνει η φωτεινότητα. Είναι ένα βιντεάκι animation με ένα πλάνο ενός αγρού και ένα δέντρο με ένα πουλάκι.

Μετά πατάς close για να κλείσει το τεστ. Η φωτεινότητα επανήλθε.

Αυτό πρέπει να γίνεται σε κάθε εκκίνηση, δυστυχώς.

Όταν πατάς το On/Off κλείνει σε standby και δεν θέλει ρύθμιση η φωτεινότητα.

Όταν το πατήσεις παρατεταμένα σου βγάζει επιλογή Shut Down. Αν κλείσει με shut down θέλει πάλι ρύθμιση.

Edited by aristarhos

Δεν διορθώθηκε.

http://i.imgur.com/uQxkNKf.png

Λύση στο πρόβλημα φωτεινότητας του Nexbox Α95Χ 2GB/16GB

Αν κρατήσεις πατημένο το κουμπί της φωτογραφίας, ανοίγει η εφαρμογή που κάνει τεστ στο μηχάνημα.

1ο τεστ το WiFi πατάς το κουμπί Pass

2o τεστ ο ήχος πατάς το κουμπί Pass

3ο τεστ για το βίντεο, παίζεις ένα demo βίντεο και φτιάχνει η φωτεινότητα. Είναι ένα βιντεάκι animation με ένα πλάνο ενός αγρού και ένα δέντρο με ένα πουλάκι.

Μετά πατάς close για να κλείσει το τεστ. Η φωτεινότητα επανήλθε.

Αυτό πρέπει να γίνεται σε κάθε εκκίνηση, δυστυχώς.

Όταν πατάς το On/Off κλείνει σε standby και δεν θέλει ρύθμιση η φωτεινότητα.

Όταν το πατήσεις παρατεταμένα σου βγάζει επιλογή Shut Down. Αν κλείσει με shut down θέλει πάλι ρύθμιση.

Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση κι την λυση .Δεν ειναι αρκετα πρακτικη γιατι επαναλαμβανετε καθε φορα που σβηνει το tv box οπως ειπες κι εσυ.Ας ελπισουμε να διωρθωθει με το επομενο firmware .

Η υποδοχη AV λειτουργει για συστημα 2.1 ?

Παιζει dolby ηχο ?

Καλημέρα σας.

Ενδιαφέρομαι για ενα συνάδερφο για ενα απλο tv box.. δεν θα κανει τρελα πραγματα.

εχω βρει το Mini M8S II 4K Smart TV Box Amlogic στο gearbest στα 34 ευρω.

Αξιζει η μηπως εχει θεματα? αν αξιζει θα το τσιμπησω αμεσα..

Σας ευχαριστω..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

εχει κάνει κανείς το nexbox a95x unroot? και αν ναι με πιο τροπο?θελω να το περασω οτε,νοβα για να δω αν παιζουν.δοκιμασα με ενα προγραμματακι που ειχε στο φορουμ τους αλλα παλει το βλεπει ροοτ

Καλημέρα σας.

Ενδιαφέρομαι για ενα συνάδερφο για ενα απλο tv box.. δεν θα κανει τρελα πραγματα.

εχω βρει το Mini M8S II 4K Smart TV Box Amlogic στο gearbest στα 34 ευρω.

Αξιζει η μηπως εχει θεματα? αν αξιζει θα το τσιμπησω αμεσα..

Σας ευχαριστω..

Παρτο για τα λεφτά του οτι πρεπει

μία ωραία υλοποίηση που αν πραγματοποιηθεί θα το αγοράσω σίγουρα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα σας!

Εχω αγοράσει εδώ και κανα δίμηνο το mini m8sii και το δουλεύω χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Πρόσφατα παρέλαβα αλλα 3 που είχα παραγγείλει για φίλους. Το ενα απο αυτά λοιπόν παρουσιαζει το εξής πρόβλημα : εκεί που βλέπεις κανονικά η εικόνα γίνεται κάπως έτσι : https://vimeo.com/188656877

μετά απο λιγο φτιάχνει πάλι κοκ., δοκίμασε η φίλη να αλλάξει καλώδια hdmi και θύρες στην tv αλλα το θέμα παραμένει.

Έχετε καμμία ιδέα που μπορεί να οφείλεται;

Σας ευχαριστώ!

Sent from my iPad using Tapatalk

Occupational Therapist

Καλησπέρα σας!

Εχω αγοράσει εδώ και κανα δίμηνο το mini m8sii και το δουλεύω χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Πρόσφατα παρέλαβα αλλα 3 που είχα παραγγείλει για φίλους. Το ενα απο αυτά λοιπόν παρουσιαζει το εξής πρόβλημα : εκεί που βλέπεις κανονικά η εικόνα γίνεται κάπως έτσι : https://vimeo.com/188656877

μετά απο λιγο φτιάχνει πάλι κοκ., δοκίμασε η φίλη να αλλάξει καλώδια hdmi και θύρες στην tv αλλα το θέμα παραμένει.

Σας ευχαριστώ!

Εάν ήταν πρόβλημα fw, λογικά θα το εμφάνιζαν και τα υπόλοιπα.Εκτός Εάν έχει άλλο fw επάνω αυτό

Καλησπέρα σας!

Σας ευχαριστώ!

Μήπως η οθόνη είναι καμιά παλιά LCD? Χτες κάπου πήρε το μάτι μου ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε συζήτηση για tv box σε ξένο φόρουμ. Παίζει να ήταν στο xda. Αν το βρω θα το ποστάρω. Πάντως έλεγαν ότι είναι πρόβλημα των παλιών LCD και σχετίζεται με τον τρόπο που εμφανίζονται τα χρώματα (RGB κλπ).

Edit:

Εδώ ήταν: http://www.bee-link.com/Beelink-65-1-1.html

<<In another forums the is a discussion on s905 chip sending YUV color and RGB color and some older tv of Philips, Samsung and Sony can only receive RGB so this is why i'm getting those strange colors.>>

Edited by letom

Μήπως η οθόνη είναι καμιά παλιά LCD? Χτες κάπου πήρε το μάτι μου ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε συζήτηση για tv box σε ξένο φόρουμ. Παίζει να ήταν στο xda. Αν το βρω θα το ποστάρω. Πάντως έλεγαν ότι είναι πρόβλημα των παλιών LCD και σχετίζεται με τον τρόπο που εμφανίζονται τα χρώματα (RGB κλπ).

Ναι τελικά το βρήκα κι εγω καπου, μάλλον αυτο ειναι και φαίνεται να μην υπάρχει λύση ακόμα...

Occupational Therapist

Ναι τελικά το βρήκα κι εγω καπου, μάλλον αυτο ειναι και φαίνεται να μην υπάρχει λύση ακόμα...
Δες το edit που έκανα στο προηγούμενο ποστ ταυτόχρονα με το δικό σου ποστ!

Εμένα πάλι έκανα firmware update πριν λίγο ota, και κάνει power off μόνο του οπότε γουστάρει.. Έχει καμία ρύθμιση κάπου για idle power off και δεν την έχω δει;;

Mini m8s ii

Sent from 1+3

1+7 Pro

Εμένα πάλι έκανα firmware update πριν λίγο ota, και κάνει power off μόνο του οπότε γουστάρει.. Έχει καμία ρύθμιση κάπου για idle power off και δεν την έχω δει;;

Mini m8s ii

Sent from 1+3

Για απενεργοποίησε το hdmi-cec

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες το edit που έκανα στο προηγούμενο ποστ ταυτόχρονα με το δικό σου ποστ!

Ναι το είδα και σ ευχαριστώ! Λύση δυστυχώς δεν βλέπω προς το παρόν...

Occupational Therapist

Για απενεργοποίησε το hdmi-cec

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι το είδα και σ ευχαριστώ! Λύση δυστυχώς δεν βλέπω προς το παρόν...

Κλειστο το ειχα, το ανοιξα μετα για δοκιμη και δν φαινεται να το ξαναεκανε.. τι να πω.. θα το τεσταρω

1+7 Pro

Καλησπέρα,

ένας φίλος έχει μία μη smart tv. Βλέπει ταινίες στον υπολογιστή από online sites. Δεν ασχολείται με torrents κλπ. Αν πάρουμε ένα tv box θα μπορεί να δει κατευθείαν στην τηλεόραση ταινίες από flashx.tv, openload.co κλπ;

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα,

ένας φίλος έχει μία μη smart tv. Βλέπει ταινίες στον υπολογιστή από online sites. Δεν ασχολείται με torrents κλπ. Αν πάρουμε ένα tv box θα μπορεί να δει κατευθείαν στην τηλεόραση ταινίες από flashx.tv, openload.co κλπ;

Ευχαριστώ.

Φυσικα και μπορεί !! (Να κάνει εγκατάσταση 2 browser dolphin ,chrome + flash player )

Edited by alex222800

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ.

Αν είναι να πάρει tvbox, πέρασε του το kodi και 2-3 addons και τέλος τα sites.....

Αν είναι να πάρει tvbox, πέρασε του το kodi και 2-3 addons και τέλος τα sites.....

Ο καθένας με ότι βολεύεται ! + Το τελευταίο εξάμηνο υπάρχει μεγάλη αργοπορία στους υπότιτλους (κυρίως στις σειρές) . Για κάποιες σειρές δεν βγαίνουν καθόλου .Αυτό το έχουν εκμετάλλευτη κάποια site και βγάζουν τα επεισόδια νωρίτερα με ενσωματωμένο τους υπότιτλους .Η ποιότητα Βέβαια δεν είναι Καλή (τις περισσότερες φορές απλά Αθλια)

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ.

Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, αν πάρεις tv box είναι αμαρτία να βλέπεις ταινίες από σάιτ. Βάζεις το kodi και τέλος. Και 1080p και ούτε μία διαφήμιση και ούτε σάιτ ούτε τίποτα.

Υπάρχει και το terrarium, δεν ανοίγεις καν το kodi.Ούτε και για τα αθλητικά πλέον