letom Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Η ρύθμιση που διορθώνει το live μήπως εννοείς το hardware acceleration? Γενικά έχει ένα θέμα με το Sarkozy Έχει αναφερθεί παντοθΑυτό το πρόβλημα πρώτη φορά το ακούω! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Δοκίμασε με acestream εκτός kodi κανένα αγώνα Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έβγαλε σφάλμα όταν πήγα να τρέξω live παιχνίδι από sportdevil. Το έκανα ένα factory reset,το WiFi πάει καλύτερα δηλαδή στο 11-12 Οσον αφορά live αγώνες αυτό λύθηκε και τώρα παίζει,πηγαίνοντας στο μενού του kodi Video,accelaration και απενεργοποιησα το amlogic κάπως έτσι λέγεται,το διάβασα στο φόρουμ του beelink Τώρα θα το παρακολουθήσω κάποιες μέρες να δω πως πάει.Πάντως αυτό με το live λύνεται έτσι Σε κάθε περίπτωση η εικόνα και στις ταινίες από είναι σκοτεινές είναι περισσότερο από ότι στα άλλα που είχα Γενικά έχει ένα θέμα με το Sarkozy Έχει αναφερθεί παντοθ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Το sarkozy τι ακριβώς είναι; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Μάλλον είναι το "hardware" διορθωμένο από το autocorrect! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Μάλλον είναι το "hardware" διορθωμένο από το autocorrect! ;) Εννουσα εχει ενα θεμα με το Kodi,αλλα το auto correct εβαλε τους γαλλους στο παιχνιδι ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- They fixed this issue in the latest firmware but you should check in Kodi system>settings>video>acceleration if "allow hardware acceleration : amcodec " is ticked, if not just tick this option and it will use the proper hardware acceleration codecs for this box. (Don't forget to restart Kodi after) Αυτο εκανα,ξετικαρα το amcodec,και τωρα οι αγωνες live παιζουν κανονικα,και επισης δεν κρασαρει το kodi Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Εννουσα εχει ενα θεμα με το Kodi,αλλα το auto correct εβαλε τους γαλλους στο παιχνιδι ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- They fixed this issue in the latest firmware but you should check in Kodi system>settings>video>acceleration if "allow hardware acceleration : amcodec " is ticked, if not just tick this option and it will use the proper hardware acceleration codecs for this box. (Don't forget to restart Kodi after) Αυτο εκανα,ξετικαρα το amcodec,και τωρα οι αγωνες live παιζουν κανονικα,και επισης δεν κρασαρει το kodi Sent from my iPad using Tapatalk Pro Το κείμενο που παραθέτεις λεει ότι φτιάχτηκε στο τελευταίο firmware, και σου προτεινει να το ενεργοποιήσεις αν δεν ειναι ήδη ενεργοποιημένο.... Οπότε κανε update στο tvbox και μετα ενεργοποίησε το. Επίσης στη θεση σου θα εσβηνα τελείως το Kodi Που έχει προεγκατεστημένο και θα το περναγα απο το Playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ωραία, αποφύγαμε το διπλωματικό επεισόδιο με τη Γαλλία και λύσαμε το θέμα με τα Live. Αν παρατηρήσεις τίποτα άλλο ενημέρωσέ μας. Είμαι με το δάχτυλο στη σκανδάλη για να το παραγγείλω. Μακάρι να βγει σύντομα update που να διορθώνει και αυτό με τη σκοτεινή εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Το κείμενο που παραθέτεις λεει ότι φτιάχτηκε στο τελευταίο firmware, και σου προτεινει να το ενεργοποιήσεις αν δεν ειναι ήδη ενεργοποιημένο.... Οπότε κανε update στο tvbox και μετα ενεργοποίησε το. Επίσης στη θεση σου θα εσβηνα τελείως το Kodi Που έχει προεγκατεστημένο και θα το περναγα απο το Playstore Το τελευταίο update έχω,και ήδη έχω εγκαταστήσει kodi από play store,όμως το πρόβλημα παρέμενε! Μόλις το ξεκλικαρα λύθηκε το θέμα των live και του κρασαρισματος. Το κλικαρα ξανά και πάλι άρχισε να με πετάει εξω κρασαροντας Άρα μάλλον δεν το ελυσαν Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραία, αποφύγαμε το διπλωματικό επεισόδιο με τη Γαλλία και λύσαμε το θέμα με τα Live. Αν παρατηρήσεις τίποτα άλλο ενημέρωσέ μας. Είμαι με το δάχτυλο στη σκανδάλη για να το παραγγείλω. Μακάρι να βγει σύντομα update που να διορθώνει και αυτό με τη σκοτεινή εικόνα. Αναμενε για την σκοτεινή εικόνα,γιατί αυτοί μέχρι 10/10 έχουν αργία οπότε δεν κουνιεται φύλλο με νέο update!! Πάντως κρίμα,πρέπει να το φτιάξουν γιατί το μηχάνημα έχει προσοντα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) Το bb2 πήρε ota πριν λίγες μερες και διόρθωσε αρκετά. Όπως έβαλε notification bar. Το recent app button δουλεύει κανονικά τώρα απλά θέλει να κατεβάσεις την δικιά σου navigation bar. Εγω θα το πω πάντως. Το βολικοτερο φιλικότερο και με συνεχείς ota είναι το mini m8s ii. Και να ρωτήσω εδω το gt1 τι θερμοκρασίες δείχνει, κάτω από τι διεργασία και με ποιά εφαρμογή να το μετρά? Edited October 5, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2008 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) Θα σου πω εγώ που το έχω λίγες μέρες. κατ' αρχήν θα εκπλαγείς από το πόσο μικρό είναι σε διαστάσεις. ότι του δοκίμασα όμως το κάνει άνετα. σφαίρα το μικρό σε kodi που βασικά με ενδιέφερε). Βασικά το θέλω περισσότερο για το kodi και για κανένα σερφαρισμα στο ίντερνετ. Θα ήθελα να μου πεις εντύπωσεις για το WiFi.Εχεις δει κανένα πρόβλημα ως τώρα στις προεγκατεστημενες εφαρμογές; Βλέπω ότι σε κάποια tv box έχουν θέματα με το kodi (κρασαρουν) αλλα έχουν θέμα με το WiFi (τελικά βάζουν καλώδιο για να δουλέψει) και άλλα για να λειτουργήσουν σωστά περιμένουν update. Edited October 5, 2016 by spiros2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ωραία, αποφύγαμε το διπλωματικό επεισόδιο με τη Γαλλία και λύσαμε το θέμα με τα Live. Αν παρατηρήσεις τίποτα άλλο ενημέρωσέ μας. Είμαι με το δάχτυλο στη σκανδάλη για να το παραγγείλω. Μακάρι να βγει σύντομα update που να διορθώνει και αυτό με τη σκοτεινή εικόνα. Μα κατι δεν λέγανε οτι δεν θα υποστηρίξουν hardware acceleration από amlogic στο Kodi 17 ? Ας δοκιμάσει ο φίλος με 16 η 17 έκδοση να δει τι γίνετε με το hardware acceleration η πείτε μου τι να δοκιμάσω στο bb2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2008 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Το σημαντικο ηταν να ρωτησεις πριν το πσρεις και οχι μετα...Τωρα απλα να ελπιζεις να πανε ολα καλα..... Όλα καλά θα πάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Μα κατι δεν λέγανε οτι δεν θα υποστηρίξουν hardware acceleration από amlogic στο Kodi 17 ? Ας δοκιμάσει ο φίλος με 16 η 17 έκδοση να δει τι γίνετε με το hardware acceleration η πείτε μου τι να δοκιμάσω στο bb2 Έγραψε ότι crashαρε στην 16.1 Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Έγραψε ότι crashαρε στην 16.1 Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Στην 17 δεν κρασαρει,αλλα δεν παιζει live αγωνες απο sportdevil που δοκιμασα. Καναλια live sports παιζει ,δεν παιζει απο την κατηγορια live αγωνες Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Βγηκε και η beta 3 για Kodi 17. Θα δοκιμασω να δω αν παιζει live και θα σας πω Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Δοκίμασε Εάν μπορείς και έχεις χρόνο φυσικά,quasar ,plexus για live stream.για να ξέρουμε Εάν φταίει το add-on και τα οποία λινκ δίνει η Εάν υπάρχει hw πρόβλημα Επίσης εάν μπορείς να πάρεις κάποιο log θα ήταν το ιδανικό Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Πρέπει να το κλείσουμε το acceleration από το kodi μέσα όσοι έχουμε armlogic? Γιατι μου κρασαρει το kodi όταν περιηγουμαι όχι όταν βλέπω κατι Sent from 1+3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Αφού σε πετάει έξω πως θα δεις κάτι; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Πρέπει να το κλείσουμε το acceleration από το kodi μέσα όσοι έχουμε armlogic? Γιατι μου κρασαρει το kodi όταν περιηγουμαι όχι όταν βλέπω κατι Sent from 1+3 Ακριβώς αυτό πρέπει να κάνεις αν έχεις το 16.1 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Βασικά το θέλω περισσότερο για το kodi και για κανένα σερφαρισμα στο ίντερνετ. Θα ήθελα να μου πεις εντύπωσεις για το WiFi.Εχεις δει κανένα πρόβλημα ως τώρα στις προεγκατεστημενες εφαρμογές; Βλέπω ότι σε κάποια tv box έχουν θέματα με το kodi (κρασαρουν) αλλα έχουν θέμα με το WiFi (τελικά βάζουν καλώδιο για να δουλέψει) και άλλα για να λειτουργήσουν σωστά περιμένουν update. για σερφάρισμα στο ιντερνετ γενικά από android μην περιμένεις πολλά. το kodi μια χαρά δουλεύει και το wifi το ίδιο (βέβαια η απόσταση ήταν κοντινή σχετικά, 4 - 5 μέτρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Αφού σε πετάει έξω πως θα δεις κάτι; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Με πετάει σε άκυρες φάσεις.. Αν πηγαινοερχομαι και ψάχνω τι θα δω πχ.. Αν βάλω ταινία παίζει κομπλέ. Θα δοκιμάσω Sent from 1+3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Με πετάει σε άκυρες φάσεις.. Αν πηγαινοερχομαι και ψάχνω τι θα δω πχ.. Αν βάλω ταινία παίζει κομπλέ. Θα δοκιμάσω Sent from 1+3 Έσβησες την έκδοση που είχε και να βάλεις από το play store η καθαρή; πάρε ένα log Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για σερφάρισμα στο ιντερνετ γενικά από android μην περιμένεις πολλά. το kodi μια χαρά δουλεύει και το wifi το ίδιο (βέβαια η απόσταση ήταν κοντινή σχετικά, 4 - 5 μέτρα). Μια χαρά είναι το android για σερφάρισμα, βάζει ff και είσαι μια χαρά.Δεν σε λείπει τίποτα Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2008 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 για σερφάρισμα στο ιντερνετ γενικά από android μην περιμένεις πολλά. το kodi μια χαρά δουλεύει και το wifi το ίδιο (βέβαια η απόσταση ήταν κοντινή σχετικά, 4 - 5 μέτρα). Έχεις βάλει να δεις live αγώνες; κανένα πρόβλημα; ευχαριστώ πάντως θα πω και γω τις εντυπώσεις μου όταν το παραλάβω. ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έσβησες την έκδοση που είχε και να βάλεις από το play store η καθαρή; πάρε ένα log Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια χαρά είναι το android για σερφάρισμα, βάζει ff και είσαι μια χαρά.Δεν σε λείπει τίποτα Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Όταν λες ff τι εννοείς φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Λογικά εννοεί Mozilla Firefox Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 (edited) Βγηκε και η beta 3 για Kodi 17. Θα δοκιμασω να δω αν παιζει live και θα σας πω Sent from my iPad using Tapatalk Pro Live αγωνες και με την νεα beta 3 δεν παίζει!! Άρα προς το παρών η λύση είναι 16.1 και από το acceleration να είναι κλειστό το amcodec Sent from my iPad using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και επίσης το σήμα του είναι περίεργο στο wifi. Την μια πιάνει καλά,την άλλη όχι Γενικά έχει πολλά θέματα!!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited October 6, 2016 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Το bb2 τελικά εκτός απο όλα τα προβλήματα που διορθώθηκαν με την ota πρόσθεσαν και την navigation bar που κατά λαθος είπα ότι δεν είχε. Απλά έχει θερμοκρασίες, κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts