drdedus Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 ήρθε το mini m8s ii και ζήτησε 2 αναβαθμίσεις. 15MB και 243MB μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλησπέρα είναι η πρώτη φορά που θα πάρω tv box. το θέλω κυρίως για kodi και να μην είναι πολύ ακριβό. απο κίνα φυσικά. κάποια πρόταση; ευχαριστώ :) Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Καλησπέρα είναι η πρώτη φορά που θα πάρω tv box. το θέλω κυρίως για kodi και να μην είναι πολύ ακριβό. απο κίνα φυσικά. κάποια πρόταση; ευχαριστώ :) Θα σου προτεινω μερικα και εσυ αποφασιζεις http://www.geekbuying.com/item/M8S-PLUS-Amlogic-S905-Android5-1-4k-Smart-TV-Box-2G-16G-2-4G-5-8G-WIFI-Gigabit-LAN-KODI-Bluetooth-DOLBY-TrueHD-DTS-365155.html Δοκιμασμενο απο μενα πολυ καλο και με digital display. http://www.geekbuying.com/item/Beelink-M18-Amlogic-S905-4K-2G-16G-TV-BOX-2-4G-5G-Dual-Band-WIFI-1000M-LAN-Bluetooth4-0-HDMI2-0-H-265-Miracast-DLNA-361657.html Πολυ καλη εταιρια δυσκολα θα σε απογοητευση.. http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=S905x Πιο νεα δεν εχω πληρη αποψη ακομα. Επισης θα βγουν σε λιγο και τα s912 αλλα δεν ξερω ποτε. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ας περιμένει τα νέα καλύτερα Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Σε αυτά τα box μπορώ να παίξω όλα τα παιχνίδια του Android, π.χ. World of tanks blitz ;;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Σε αυτά τα box μπορώ να παίξω όλα τα παιχνίδια του Android, π.χ. World of tanks blitz ;;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αναλογα το παιχνιδι δεν μπορω να σου πω οτι θα παιζουν ολα μιας και θα εχεις gamepad για το box αλλα πρεπει να το υποστηριζει και το παιχνιδι Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Θα σου προτεινω μερικα και εσυ αποφασιζεις ευχαριστώ πολύ Ας περιμένει τα νέα καλύτερα να σαι καλά φίλε μου τα νέα πότε θα έρθουν;;;; Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 ευχαριστώ πολύ να σαι καλά φίλε μου τα νέα πότε θα έρθουν;;;; Τα κουτιά με τα amlogic S905X έχουν ξεκινήσει να πωλουνται αλλά περίμενε το Amlogic S912 (λογικά μεχρι τελος Αυγούστου) Ο s912 έχει πολυ καλύτερη gpu , έχει την mali T830 mp3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Αναλογα το παιχνιδι δεν μπορω να σου πω οτι θα παιζουν ολα μιας και θα εχεις gamepad για το box αλλα πρεπει να το υποστηριζει και το παιχνιδι Ευχαριστώ πολύ, με ενδιαφέρει κυρίως για το συγκεκριμένο και κανα 2 3 ραλακια... Απλά απ ότι κατάλαβα κάποια box έχουν λειτουργικό Android και κάποια έχουν Android Tv που είναι διαφορετικό και δεν το υποστηρίζουν πολλά παιχνίδια... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ευχαριστώ πολύ, με ενδιαφέρει κυρίως για το συγκεκριμένο και κανα 2 3 ραλακια... Απλά απ ότι κατάλαβα κάποια box έχουν λειτουργικό Android και κάποια έχουν Android Tv που είναι διαφορετικό και δεν το υποστηρίζουν πολλά παιχνίδια... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξερω για το συγκεκριμενο δεν ασχοληθηκα, τα ραλακια τα περισσοτερα παιζουν, android ειναι απλα ορισμενες ρομ εχουν launcher android tv για μεγαλυτερη ''ευκολια'' με το τ/χ. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 ήρθε το mini m8s ii και ζήτησε 2 αναβαθμίσεις. 15MB και 243MB μετά. Δεν είναι ρουτ το κουτί και στο kodi ακόμα και μετά απο uninstall/install ξεκινάει με αρκετά addons. Απλά τώρα χωρίς ρουτ μας την σπάνε οι διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Δεν είναι ρουτ το κουτί και στο kodi ακόμα και μετά απο uninstall/install ξεκινάει με αρκετά addons. Απλά τώρα χωρίς ρουτ μας την σπάνε οι διαφημίσεις. Μια και δεν είναι ροοτ, μήπως δοκιμασες novago να δούμε αν παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Τα κουτιά με τα amlogic S905X έχουν ξεκινήσει να πωλουνται αλλά περίμενε το Amlogic S912 (λογικά μεχρι τελος Αυγούστου) Ο s912 έχει πολυ καλύτερη gpu , έχει την mali T830 mp3 ευχαριστώ φίλε Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Μια και δεν είναι ροοτ, μήπως δοκιμασες novago να δούμε αν παίζει; την ιδια απορια ειχα και εγω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 δεν έχω το app ούτε κωδικούς για novaGo. Έχω την εντύπωση ότι το κουτί είναι ζεστό αρκετά.. Χωρίς να τρέχει τίποτα το ιδιαίτερο την ώρα του kodi setup παρατηρώ ότι έχει θερμοκρασίες 61-63c. θυμάται κανείς τι θερμοκρασίες είχε το mini m8s με τον 905? Ακόμα βλέπω ότι λείπει η επιλογή που ενεργοποιεί την αυτόματη λειτουργία στο hdmi και αλλάζει απο tv channels σε hdmi input η τηλεόραση κλπ (αν το υποστηρίζει η tv) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ευχαριστώ πολύ, με ενδιαφέρει κυρίως για το συγκεκριμένο και κανα 2 3 ραλακια... Απλά απ ότι κατάλαβα κάποια box έχουν λειτουργικό Android και κάποια έχουν Android Tv που είναι διαφορετικό και δεν το υποστηρίζουν πολλά παιχνίδια... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιος μίλησε για Android Tv και τι είναι αυτό; Εδώ όλοι έχουμε κανονικό Android. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 912 3GB http://www.geekbuying.com/item/R-BOX-Pro-Amlogic-S912-Android-6-0-Marshmallow-4K-60FPS-3G-16G-TV-BOX-370722.html?utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_content=&utm_campaign=DMWEB_Holiday_20160804 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 912 3GB http://www.geekbuying.com/item/R-BOX-Pro-Amlogic-S912-Android-6-0-Marshmallow-4K-60FPS-3G-16G-TV-BOX-370722.html?utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_content=&utm_campaign=DMWEB_Holiday_20160804 Αυτές είναι σοβαρές αλλαγές (πολύ καλύτερο επεξεργαστή+ 3gb ram) ....Ελπίζω να μην τα κάνουν σκ..α με το λογισμικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Ναι αλλά μου φαίνεται δεν δικαιολογεί τα παραπάνω 47$. Με 35$ βολευεσαι με 2GB και παίρνεις το minim8sii χωρίς βέβαια το gigabit και το wifi. Όπου και αυτά (wifi/lan) λογικά με λίγο ψάξιμο θα τα βρεις σε μια άλλη υλοποίηση με 10$ παραπάνω. (Ασχετο, ίσως αξίζει αν αυτό το 1 παραπάνω γίγα μειώσει ένα μήνυμα που σκάει αραιά στο Kodi και κάτι λέει οτι η (ίσως προσωρινή) μνήμη γέμισε.. Παίζει ρόλο εδώ?? ) Νωρίς είναι ακόμα και θα πέσουν βέβαια οι τιμες.. Edited August 4, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ναι αλλά μου φαίνεται δεν δικαιολογεί τα παραπάνω 47$. Με 35$ βολευεσαι με 2GB και παίρνεις το minim8sii χωρίς βέβαια το gigabit και το wifi. Όπου και αυτά (wifi/lan) λογικά με λίγο ψάξιμο θα τα βρεις σε μια άλλη υλοποίηση με 10$ παραπάνω. (Ασχετο, ίσως αξίζει αν αυτό το 1 παραπάνω γίγα μειώσει ένα μήνυμα που σκάει αραιά στο Kodi και κάτι λέει οτι η (ίσως προσωρινή) μνήμη γέμισε.. Παίζει ρόλο εδώ?? ) Νωρίς είναι ακόμα και θα πέσουν βέβαια οι τιμες.. κάνεις δουλειά αλλά το s905x είναι υποδεέστερο του s912 (λόγο gpu ) Η διάφορα στα χρήματα πιστεύω είναι λόγου sS912 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ναι αλλά μου φαίνεται δεν δικαιολογεί τα παραπάνω 47$. Με 35$ βολευεσαι με 2GB και παίρνεις το minim8sii χωρίς βέβαια το gigabit και το wifi. Όπου και αυτά (wifi/lan) λογικά με λίγο ψάξιμο θα τα βρεις σε μια άλλη υλοποίηση με 10$ παραπάνω. (Ασχετο, ίσως αξίζει αν αυτό το 1 παραπάνω γίγα μειώσει ένα μήνυμα που σκάει αραιά στο Kodi και κάτι λέει οτι η (ίσως προσωρινή) μνήμη γέμισε.. Παίζει ρόλο εδώ?? ) Νωρίς είναι ακόμα και θα πέσουν βέβαια οι τιμες.. Πάντως στο δικό μου μηχάνημα με 2gb Ram, ποτέ δεν βγαίνει τέτοιο μήνυμα για την προσωρινή μνήμη. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Κακό είναι να δούμε ένα ριβιου με τα καινούργια να ξέρουμε τι παίζει ακριβώς Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Κακό είναι να δούμε ένα ριβιου με τα καινούργια να ξέρουμε τι παίζει ακριβώς Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου λογικά μέσα στο μήνα θα εμφανιστούν reviews στο youtube με το νέο s912 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Πάντως στο δικό μου μηχάνημα με 2gb Ram, ποτέ δεν βγαίνει τέτοιο μήνυμα για την προσωρινή μνήμη. Unleashed by my M1 NOTE Εμένα δυστυχώς ναι. CS 918 2g ram Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Εμένα δυστυχώς ναι. CS 918 2g ram Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρόμοιο έχω. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ου έχω custom Rom. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts