guideman Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καποιος που να το εχει καπου "ετοιμοπαραδοτο"? Δεν ξερω και πως περναει..:( Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου. Βρισκω διαφορες οδηγιες στο link που μου εδωσες, επειδη ομως απο TV Box δεν σκαμπαζω και πολλα, αυτο τι εχει παθει τωρα? Εχει μπρικαρει? Το λαμπακι ειναι αναμμενο μπλε και το μηχανημα εχει κολλησει στο λογκο R-BOX. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι πρεπει να κανω, να το ξεμπρικαρω πρωτα και μετα να φλασαρω το firmware? Edited February 24, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου. Βρισκω διαφορες οδηγιες στο link που μου εδωσες, επειδη ομως απο TV Box δεν σκαμπαζω και πολλα, αυτο τι εχει παθει τωρα? Εχει μπρικαρει? Το λαμπακι ειναι αναμμενο μπλε και το μηχανημα εχει κολλησει στο λογκο R-BOX. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι πρεπει να κανω, να το ξεμπρικαρω πρωτα και μετα να φλασαρω το firmware? Μα για να το ξεμπρικαρεις πρεπει να περασεις το firmware. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Για τα παιχνίδια :D Μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινεται καποια δυνατα παιχνιδια με αγωνες αυτοκινητων. Ευχαριστω. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Για τα παιχνίδια :D Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Ρε Μάριο, η σύζευξη πως επιτυγχάνεται? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου. Βρισκω διαφορες οδηγιες στο link που μου εδωσες, επειδη ομως απο TV Box δεν σκαμπαζω και πολλα, αυτο τι εχει παθει τωρα? Εχει μπρικαρει? Το λαμπακι ειναι αναμμενο μπλε και το μηχανημα εχει κολλησει στο λογκο R-BOX. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι πρεπει να κανω, να το ξεμπρικαρω πρωτα και μετα να φλασαρω το firmware? Δηλαδη για να ξεμπρικαρουμε ενα μηχανημα που ειναι κολλημενο η για να αλλαξουμε firmware σε ενα αλλο που λειτουργει κανονικα, κανουμε το ιδιο πραγμα? Eιναι δυνατον? Σας παρακαλω αν ξερει καποιος να δωσει συγκεκρiμενες πληροφοριες για το τι ακριβως συμβαινει και τι χρειαζεται. Ευχαριστω. . Edited February 24, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Έχετε βρει κάποια λύση για το κόκκινο χρώμα που βγάζει η κάμερα του cs968? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisx Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Εγώ όχι για αυτό αποφάσισα να βάλω μια εξωτερική USB camera (Microsoft VX-1000) την οποία όμως δεν την έβλεπε εκτός από το μικρόφωνό της. Ξέρει κανείς αν και πως γίνεται να προσθέσεις εξωτερική κάμερα USB στο CS968? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Εγώ όχι για αυτό αποφάσισα να βάλω μια εξωτερική USB camera (Microsoft VX-1000) την οποία όμως δεν την έβλεπε εκτός από το μικρόφωνό της. Ξέρει κανείς αν και πως γίνεται να προσθέσεις εξωτερική κάμερα USB στο CS968? Απλά την ενώνεις και από τις επιλογές της εφαρμογής που θα χρησιμοποιήσεις επιλέγεις εναλλαγή από κύρια σε δευτερεύουσα κάμερα. Όπως στο κινητό το οποίο έχει την πίσω κάμερα για φωτογραφίες και την μπροστά για βιντεοκλήσεις, θυμήσου πως γίνεται η εναλλαγή εκεί και το ίδιο ισχύει και εδώ. Εγώ δύο κάμερες εξωτερικές που δοκίμασα δούλεψαν και οι δύο, παλιές και οι δύο. Το κοκκίνισμα έχει να κάνει και με τον φωτισμό του δωματίου, όσο πιο κίτρινος είναι τόσο χειρότερα βλέπεις. Μην περιμένεις θαύματα και από την εξωτερική κάμερα αν ο φωτισμός δεν είναι αρκετός. Edited February 24, 2014 by mmarx_72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisx Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Βασικά προσπάθησα μόνο μέσω Skype και εκεί δεν υπήρχε καμία δυνατότητα για επιλογή κάμερας. Έτσι την αποσύνδεσα άπραγος... Μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ και να μου πεις αν θέλεις. Οποιαδήποτε εξωτερική κάμερα θα είναι καλύτερη πάντως από την ενσωματωμένη του CS968! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Μια υπηρεσία streaming είναι. Όπως παίζουν τα πάντα, θα παίζει και αυτό. δεν παιζει σε tv boxes το εχω δοκιμασει σε Minix x7 και δεν παιζει. παιζει μονο σε laptop , tablet , smartphones και αυτα να μην ειναι συνδεδεμενα σε tv με καποιο τροπο. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) Πως γινεται να παιζει σε tablet και smartphone και οχι σε tv box; Αν ειναι θεμα οτι αναγνωριζει το tvbox ως αγνωστη συσκευη, αυτο διορθωνεται. Αν η αναλυση δεν ειναι καλη και αυτο φτιαχνει. Μεσω browser παιζει; χμμ μολις διαβασα οτι δεν υποστηριζονται ροοτ συσκευες. Αρα παιζουν αλλα κολπα. Edited February 25, 2014 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Πως γινεται να παιζει σε tablet και smartphone και οχι σε tv box; Αν ειναι θεμα οτι αναγνωριζει το tvbox ως αγνωστη συσκευη, αυτο διορθωνεται. Αν η αναλυση δεν ειναι καλη και αυτο φτιαχνει. Μεσω browser παιζει; χμμ μολις διαβασα οτι δεν υποστηριζονται ροοτ συσκευες. Αρα παιζουν αλλα κολπα. Σε πρώτη φάση η εφαρμογή, πέραν των άλλων απαιτήσεων πχ εκδοσή android, ανάλυση οθόνης κτλ, ψάχνει στο hardware. Στην περίπτωση των tv box ''ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος''... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 δεν παιζει σε tv boxes το εχω δοκιμασει σε Minix x7 και δεν παιζει. παιζει μονο σε laptop , tablet , smartphones και αυτα να μην ειναι συνδεδεμενα σε tv με καποιο τροπο. Το x7 που το δοκίμασες ήταν rooted? Γιατί αν ναι, υπόκειται σε αυτό που είπε ο junglist να μην ειναι rooted. Αν ήταν rooted θα δοκιμάσω το δικό μου που δεν έχω προλάβει να το rootάρω ακόμη Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Το x7 που το δοκίμασες ήταν rooted? Γιατί αν ναι, υπόκειται σε αυτό που είπε ο junglist να μην ειναι rooted. Αν ήταν rooted θα δοκιμάσω το δικό μου που δεν έχω προλάβει να το rootάρω ακόμη οχι δεν του εχω κανει ρουτ. γενικα οταν δει hdmi δεν παιζει η εφαρμογη ακομα και με all share cast δεν παιζει. το εχω σε smartphone Και μολις βαλω hdmi ή all share σταματα και μου λεει οτι η συσκευη δεν υποστιριζεται. το ιδιο γινεται και στο x7 το ξεκιναω μπαινει μια χαρα στο λογαριασμο αλλα μολις βαλω να παιξει κατι δεν το παιζει οτι και αν ειναι αυτο απο την εφαρμογη novago. και για να ειμαι σιγουρος το εθεσα σαν προβλημα στους τεχνικους και μου επιβεβαιωσαν οτι παιζει μονο σε laptop smartphone kαι tablet . Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 οχι δεν του εχω κανει ρουτ. γενικα οταν δει hdmi δεν παιζει η εφαρμογη ακομα και με all share cast δεν παιζει. το εχω σε smartphone Και μολις βαλω hdmi ή all share σταματα και μου λεει οτι η συσκευη δεν υποστιριζεται. το ιδιο γινεται και στο x7 το ξεκιναω μπαινει μια χαρα στο λογαριασμο αλλα μολις βαλω να παιξει κατι δεν το παιζει οτι και αν ειναι αυτο απο την εφαρμογη novago. και για να ειμαι σιγουρος το εθεσα σαν προβλημα στους τεχνικους και μου επιβεβαιωσαν οτι παιζει μονο σε laptop smartphone kαι tablet . χμ... Σκέφτηκα κάτι.. Ίσως να είναι λαλακία... Αν το συνδέσεις το x7 με rca? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 χμ... Σκέφτηκα κάτι.. Ίσως να είναι λαλακία... Αν το συνδέσεις το x7 με rca? δεν το εχω κανει αυτο που λες αν βρω χρονο το απογευμα θα το δω. το ιδιο εγινε και στο desktop υπολογιστη που εχω που επαιζε κανονικα και το εκοψαν και οταν παει να αρχισει μου πεταει μυνημα δεν υποστιριζεται . αυτος απο την τεχνικη υποστιριξη μου πε κλειδωσε η εφαρμογη γιατι το καναμε λεει μονο για φορητες συσκευες. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 δεν το εχω κανει αυτο που λες αν βρω χρονο το απογευμα θα το δω. το ιδιο εγινε και στο desktop υπολογιστη που εχω που επαιζε κανονικα και το εκοψαν και οταν παει να αρχισει μου πεταει μυνημα δεν υποστιριζεται . αυτος απο την τεχνικη υποστιριξη μου πε κλειδωσε η εφαρμογη γιατι το καναμε λεει μονο για φορητες συσκευες. έχει μία λογική σωστή, αλλιώς ο καθένας θα έπερνε ένα laptop ή ένα tablet και θα πήγαινε στην καφετέρια του κολλητού και θα βλέπανε τα ματσάκια σε 55' τσάμπα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παιδιά μια βοήθεια γιατί έχω πελαγώσει. Θέλω οπωσδήποτε να πάρω ένα TV Box για το xbmc περισσότερο. Ποιο να πάρω επίσης θα μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές από play store?? Θέλω να είναι κάτι καλό και δοκιμασμένο. Και κάτι χαζό. Για μια δεύτερη τηλεόραση που δεν έχει hdmi θύρα με av cable θα μπορεί να παίξει?? Βιάζομαι να παραγγείλω μιας και θέλω να σουτάρω το Apple Tv που έχω τώρα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παιδιά μια βοήθεια γιατί έχω πελαγώσει. Θέλω οπωσδήποτε να πάρω ένα TV Box για το xbmc περισσότερο. Ποιο να πάρω επίσης θα μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές από play store?? Θέλω να είναι κάτι καλό και δοκιμασμένο. Και κάτι χαζό. Για μια δεύτερη τηλεόραση που δεν έχει hdmi θύρα με av cable θα μπορεί να παίξει?? Βιάζομαι να παραγγείλω μιας και θέλω να σουτάρω το Apple Tv που έχω τώρα. Ευχαριστώ πολύ. Δοκιμασμένο από πολλούς από εμάς είναι το cs968. Κάνει ότι ζητάς και έχει av out έτσι μπορείς να το συνδέσεις και σε τηλεόραση χωρίς hdmi. Το βρίσκεις παντού, παράδειγμα: http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html ή http://dealsprime.com/cs968-quad-core-android-4-2-2-mini-pc-8gb-hdmi-wifi-bt-rk3188-1-8ghz-tv-box.html Και τα δύο καταστήματα θεωρούνται αξιόπιστα, εγώ αν και πήρα από dealsprime προτείνω το geekbuying λόγω καλύτερης πολιτικής επιστροφών σε περίπτωση χαλασμένου μηχανήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Και να ρωτήσω και κάτι άλλο. Τι γίνεται με τελωνείο και τι μέθοδο αποστολής να διαλέξω καλύτερα?? Αργεί να έρθει Ελλάδα?? ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι ακόμα. Για να περάσω το xbmc είναι ίδια διαδικασία όπως στο κινητό?? Γιατί δεν γνωρίζω από Root και τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Και να ρωτήσω και κάτι άλλο. Τι γίνεται με τελωνείο και τι μέθοδο αποστολής να διαλέξω καλύτερα?? Αργεί να έρθει Ελλάδα?? ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι ακόμα. Για να περάσω το xbmc είναι ίδια διαδικασία όπως στο κινητό?? Γιατί δεν γνωρίζω από Root και τέτοια. Για θέματα τελωνείου ίσως σου απαντήσει κάποιος άλλος, απαντήθηκε αρκετές φορές στο φόρουμ ήδη. Εγώ δεν ζω στην Ελλάδα οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται εκεί. Από ότι θυμάμαι αν έρθει με απλό ταχυδρομείο την γλιτώνεις, αν έρθει με dhl κλπ μάλλον πληρώνεις. Και αν ζεις στην Κύπρο όπως εγώ πληρώνεις έστω και αν έρθει με ταχυδρομικό περιστέρι :lol: . Έρχεται με εγκατεστημένο ήδη το xbmc, αν δεν σου αρέσει η έκδοση το αφαιρείς και βάζεις όποια θες. Δεν έχει διαφορά από ένα κινητό ή ένα από ένα tablet που τρέχουν android. Για root (στην περίπτωση που δεν έρθει pre-rooted) υπάρχει οδηγός στην geekbuying πως να το κάνεις (αν το θες βέβαια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παιδια γεια σας. Εχει κανενα 6μηνο που σας διαβαζω, σκεπτομενος να αντικαταστησω το παληο μου TV Box με το πολυσυζητημενο εδω CS968 το οποιο παρηγγειλα απο εδω http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html και παρελαβα καμμια δεκαρια μερες πριν. Μεχρι πριν λιγο λειτουργουσε κανονικα, ξαφνικα ομως οταν πηγα να το ανοιξω, εδειξε τα πιγκουινακια, μετα εδειξε το logo R-BOX και κολλησε εκει. Το εκανα restart μερικες φορες, πατησα και το reset οπου εμφανιστηκε το πρασινο μπαρμπαδελι για λιγη ωρα, αλλα ξανακολλησε στο logo. Το λαμπακι ειναι μπλε αναμμενο. Βρισκω διασπαρτες πληροφοριες εδω και εκει αλλα δεν ξερω ποια ειναι σωστη οδος να ακολουθησω. Μπορει καποιος να με συμβουλεψει? Ευχαριστω. Παιδια τοσοι το εχετε παρει, δεν ξερει κανεις σας να απαντησει? Δεν κολλησε κανενος, δεν χρειαστηκε κανεις να το φλασαρει? Ολονων σας δουλευει νερακι? Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον (αν) μου δωσει συγκεκριμενες πληροφοριες. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. February 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Για όσους ενδιαφέρει, το xbmc στην έκδοση 13 θα βάλει τελικά υποστήριξη hardware acceleration για συσκευές με amlogic cpu. Οπότε τα καινούρια τετραπύρηνα amlogic που βγαίνουν θα τρέχουν το xbmc τέλεια λογικά Είναι ο βασικότερος λόγος που δεν έχω πάρει ακόμα κάποιο και περιμένω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Χμμ..απ'οτι βλεπω αυτο το νημα ειναι μονο για "experts", δεν απαντατε σε αρχαριους, δεν πειραζει, καπου θα βρω την ακρη. Ευχαριστω πολυ για την αδιαφορια σας. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts