alkis_7 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Πάντως οι σειρές W και Κ της SE βλέπω είχαν πέραση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 θρυλικο κινητο Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khr1s Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 1ον) Χρήστο έχεις Πανελλαδικές:p Αν λες εμενα :cool: . Του χρονου :D :D Μολις τελειωσω με τις πανελληνιες την ιδια μερα παω και περνω ενα τουμπανο κινητο να εχω να φλασαρω να περναω ρομ και γενικα να παιζω στην σχολη ;) Τωρα εχω ξεμεινει με το Omnia II μου και με ενα N86 για τα sms :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Αν λες εμενα :cool: . Του χρονου :D :D Μολις τελειωσω με τις πανελληνιες την ιδια μερα παω και περνω ενα τουμπανο κινητο να εχω να φλασαρω να περναω ρομ και γενικα να παιζω στην σχολη ;) Τωρα εχω ξεμεινει με το Omnia II μου και με ενα N86 για τα sms :p 17 και εσύ; Μου έδωσες ιδέα για το επόμενο μου κινητό! Μόλις τελειώσω και εγώ πανελλήνιες για να το λιώσω!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khr1s Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 17 και εσύ; Μου έδωσες ιδέα για το επόμενο μου κινητό! Μόλις τελειώσω και εγώ πανελλήνιες για να το λιώσω!!:p Ναι 17 τωρα τα κλεινω ιουνιο:p . Κανω υπομονη βλεπω το Ν9 και παθαινω :cry: . Αλλα οτι και να παρω τωρα δεν ειναι να διαβασω οποτε το αφηνω προς το παρον :p Απο μικρος καμενος με οτι λειτουργει με επεξεργαστη :rolleyes: Ποιος ξερει τι θα παρουμε τοτε , Galaxy s4? S5 ? :P Η κανενα κινητο με Τιζεν ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Πωπω τι θυμηθηκα τωρα:eek: τοτε ηταν που επελεγα κινητο μονο και μονο για την καμερα, ειχα παθει cybershotmania :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Μπορεί να το έχουμε γυρίσει και σε iPhone!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Αν λες εμενα :cool: . Του χρονου :D :D Μολις τελειωσω με τις πανελληνιες την ιδια μερα παω και περνω ενα τουμπανο κινητο να εχω να φλασαρω να περναω ρομ και γενικα να παιζω στην σχολη ;) Τωρα εχω ξεμεινει με το Omnia II μου και με ενα N86 για τα sms :p Eμένα λέει...! Παίδες ένα θα σας πω... Στρωθείτε... 'Oχι φυτούλιασμα, αλλά ανοίχτε που και που το βιβλίο... 'Oχι γράψιμο... Aυτό έκανα και ξαναδίνω 2η φορά... ***Mην με κάνεις να το πάρω απόφαση... Και γω το σκέφτομαι για κανένα νέο τουμπανάκι...! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Eμένα λέει...! Παίδες ένα θα σας πω... Στρωθείτε... 'Oχι φυτούλιασμα, αλλά ανοίχτε που και που το βιβλίο... Aυτά έκανα και ξαναδίνω 2η φορά... ***Mην με κάνεις να το πάρω απόφαση... Και γω το σκέφτομαι για κανένα νέο τουμπανάκι...! Συγγνώμη κιόλας που βγαίνω off-topic αλλά έχω πει ότι του χρόνου θα κάτσω να διαβάσω σοβαρά. Το έχω βάλει στοίχημα με εμένα. Φέτος τη βγάλαμε άνετα τη χρονιά με 15 και με ελάχιστο διάβασμα όποτε έπρεπε. Αλλά του χρόνου πρέπει... Μας βλέπω και τους 3 όταν τελειώσουμε πανελλήνιες να χτυπάμε κινητό για να ξεθυμάνουμε!!:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khr1s Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Eμένα λέει...! Παίδες ένα θα σας πω... Στρωθείτε... 'Oχι φυτούλιασμα, αλλά ανοίχτε που και που το βιβλίο... 'Oχι γράψιμο... Aυτό έκανα και ξαναδίνω 2η φορά... ***Mην με κάνεις να το πάρω απόφαση... Και γω το σκέφτομαι για κανένα νέο τουμπανάκι...! Καλη επιτυχια τοτε φετος συνονοματε :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Eμένα λέει...! Παίδες ένα θα σας πω... Στρωθείτε... 'Oχι φυτούλιασμα, αλλά ανοίχτε που και που το βιβλίο... 'Oχι γράψιμο... Aυτό έκανα και ξαναδίνω 2η φορά... ***Mην με κάνεις να το πάρω απόφαση... Και γω το σκέφτομαι για κανένα νέο τουμπανάκι...! Άμα βγάλει κανένα τούμπανο η Nokia ο πρώτος θα είσαι Επειδή δύο χρονάκια που είμαι εδώ ξέρω τους φανς εσύ είσαι πολύ των ΝΟΚΙΑ και πιστεύω με ένα android θα τους εκπλήξεις όλους Χαχαχαχα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Ακόμα και σήμερα ζηλεύω ώρες ώρες το οπτικό του ζουμ, την κάμερα και το φλασάκι του. Είχα πάει στο media markt να το πάρω μία μέρα και μόλις το είδα από κοντά ψηλοξενέρωσα και πήρα το Κ810 που ήταν ίδια, αλλά πιο όμορφο. Δυστυχώς το διέλυσα και ακόμα το μετανιώνω γιατί μου άρεσε πολύ. Το Κ800 όμως το πήρε ο πατέρας μου και το έχει ακόμα σε σχετικά καλή κατάσταση (σκόνη έχει μέσα και βαριέμαι να του το καθαρίσω :p) (Επίσης λέγοντας για Κ750 θυμήθηκα το W800 :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ένα από τα καλύτερα ever κινητά,το χα πάρει με το που κυκλοφόρησε,είχα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος αλλά και ενθουσιασμένος Το χω ακόμα σε άριστη κατάσταση,άλλωστε δεν το θεωρώ και παμπάλαιο. Είχε βγει και σε συλλεκτική James bond έκδοση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ακόμα και σήμερα ζηλεύω ώρες ώρες το οπτικό του ζουμ, την κάμερα και το φλασάκι του. Είχα πάει στο media markt να το πάρω μία μέρα και μόλις το είδα από κοντά ψηλοξενέρωσα και πήρα το Κ810 που ήταν ίδια, αλλά πιο όμορφο. Δυστυχώς το διέλυσα και ακόμα το μετανιώνω γιατί μου άρεσε πολύ. Το Κ800 όμως το πήρε ο πατέρας μου και το έχει ακόμα σε σχετικά καλή κατάσταση (σκόνη έχει μέσα και βαριέμαι να του το καθαρίσω :p) (Επίσης λέγοντας για Κ750 θυμήθηκα το W800 :D ) Οπτικό ζουμ? Μάλλον μιλάς για αυτό ε? G800..και τα δύο σε 800 τελειώνουν! Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Oπτικο zoom δεν εχει φυσικα το Κ800 α, και το κορυφαιο κινητο της εποχης τοτε (2006-2007) στο Imaging ηταν το Sharp 903 με 3.2 mp CCD sensor (oχι cmos), xenon flash και οπτικο ζοομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Τώρα κατάλαβα γιατί βάλατε στην ενότητα "Νοσταλγία" το "φρέσκο" Κ800. Γιατί πολύ απλά για ένα 17χρονο το 2007 δείχνει τοσοοο μα τοσοοο μακρινό. Δυστυχώς για εμάς τους μεγαλύτερους ...το 2007 είναι εχθές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Τώρα κατάλαβα γιατί βάλατε στην ενότητα "Νοσταλγία" το "φρέσκο" Κ800. Γιατί πολύ απλά για ένα 17χρονο το 2007 δείχνει τοσοοο μα τοσοοο μακρινό. Δυστυχώς για εμάς τους μεγαλύτερους ...το 2007 είναι εχθές . Tι να κάνουμε φίλε μου. Εμείς αυτά έχουμε να θυμόμαστε προς το παρών.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) Tι να κάνουμε φίλε μου. Εμείς αυτά έχουμε να θυμόμαστε προς το παρών.. Το σχόλιο μου ΔΕΝ ήταν απαξιωτικό..... αλλά ότι και να κάνουμε ...."νοσταλγία" για πριν τέσσερα χρόνια ΔΕΝ γίνετε !!! Υ.Γ. Με την ιδια λογική μπορούμε στην ενότητα "νοσταλγία " να γράψουμε για το Samsung Galaxy I σε κάνα 6μηνο !!! Αυτό δεν είναι νοσταλγία αλλά ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ !!! Edited May 27, 2012 by polaris3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Το σχόλιο μου ΔΕΝ ήταν απαξιωτικό..... αλλά ότι και να κάνουμε ...."νοσταλγία" για πριν τέσσερα χρόνια ΔΕΝ γίνετε !!! Απ ότι φαίνεται εδώ και 5 σελίδες, μάλλον γίνεται....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Απ ότι φαίνεται εδώ και 5 σελίδες, μάλλον γίνεται....;) Γίνετε ανασκόπηση μια από της κορυφαίες συσκευές προ τετραετίας !!! Χωρίς ίχνος να μειώσω τους συμφουριτες μου...... ένας 17χρονος ΔΕΝ είναι σε θέση να νιώσει ΑΚΟΜΑ το αίσθημα της νοσταλγίας !!! Ξεφύγαμε.....απο το θέμα....και το σταματάω ΕΔΩ !!! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Το σχόλιο μου ΔΕΝ ήταν απαξιωτικό..... αλλά ότι και να κάνουμε ...."νοσταλγία" για πριν τέσσερα χρόνια ΔΕΝ γίνετε !!! Υ.Γ. Με την ιδια λογική μπορούμε στην ενότητα "νοσταλγία " να γράψουμε για το Samsung Galaxy I σε κάνα 6μηνο !!! Αυτό δεν είναι νοσταλγία αλλά ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ !!! νοσταλγια δεν ειναι τα χρονια...ειναι για το ποσο σου λειπει ενα κινητο;) μπορει και εσυ να ειχες ενα nokia 5800 το πρωτο touch της νοκια ηταν νομιζω και να σου λειπει...;) το οποιο νοκια 5800 νομιζω βγηκε 2009 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Γίνετε ανασκόπηση μια από της κορυφαίες συσκευές προ τετραετίας !!! Χωρίς ίχνος να μειώσω τους συμφουριτες μου...... ένας 17χρονος ΔΕΝ είναι σε θέση να νιώσει ΑΚΟΜΑ το αίσθημα της νοσταλγίας !!! Ξεφύγαμε.....απο το θέμα....και το σταματάω ΕΔΩ !!! :confused: Διαφωνώ αλλά τέλοσπαντων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) Γίνετε ανασκόπηση μια από της κορυφαίες συσκευές προ τετραετίας !!! Χωρίς ίχνος να μειώσω τους συμφουριτες μου...... ένας 17χρονος ΔΕΝ είναι σε θέση να νιώσει ΑΚΟΜΑ το αίσθημα της νοσταλγίας !!! Ξεφύγαμε.....απο το θέμα....και το σταματάω ΕΔΩ !!! :confused: 'Eχω γράψει νοσταλγικά και από παλιότερες συσκευές, ακόμα και πρίν το 2000. Aπλά είναι κάποιες συσκευές όμως πουυ είχαν άλλο νόημα για μένα. Πχ το K800i, αν και του 2006, έχει πολλά να μου θυμίζει.... Καλά και κακά... Edited May 27, 2012 by plankton69 Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 χαχααχ το δικό μου παντως ειναι σιγουρα σε καλυτερη κατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 ωραιο και μαχιμο κινητακι..βασικα εγω ειχα το ιδιο με τα στρογγυλα πληκτρα..νομιζω αυτο ειναι το 810 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts