plankton69 Δημοσιεύτηκε May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 26, 2012 (edited) Αχχχ... Από που να αρχίσω άραγε αυτή μου την αναδρομή; Tι να πρωτοθυμηθώ; Tι να μοιραστώ πρώτα; Είναι τόσα πολλά που θυμάμαι... Άλλα τόσα αυτά που μπορεί να μην πρόλαβα να κάνω με αυτό... Tα λόγια, τουλάχιστον για μένα, είναι περιττά όταν μιλάμε για το Sony Ericcson K800i... Δυστυχώς ή ευτυχώς, υπήρξε ένα μη Nokia κινητό, που κατάφερε να με «τουμπάρει» και να με κάνει να μείνω για σχεδόν 3 χρόνια μαζί του, αλλά ακόμα και σήμερα να με συγκινεί όπως τότε... Μπορεί ακόμα κάποιοι να το έχετε σαν κύρια συσκευή, αλλά για μένα τουλάχιστον παραμένει ένας μεγάλος έρωτας που δεν θα σβήσει ποτέ... Σωτήριο έτος 2007 λοιπόν. H ιστορία μας τοποθετείται κάπου στα τέλη του. O γραφών, κάτοχος ενός Sony Ericsson W300i τότε, το «καταστρέφει» ολοκληρωτικά, μετά από κόλλημα του υπολογιστή του με το κινητό πάνω στο usb! H λευκή οθόνη ήταν ουσιαστικά το τέλος του «δυνατού» μου clamshell, αλλά και η αρχή της σημερινής ιστορίας, αυτής που θα διαβάσετε στις επόμενες γραμμές... Με το τέλος των σχολικών εξετάσεων του 2008 (αν δεν κάνω λάθος θα πήγαινα πρώτη Λυκείου την επόμενη χρονιά), ήρθε το δώρο «επιβράβευσης», που φυσικά θα ήταν μια νέα συσκευή, μετά την καταστροφή της προηγούμενης...Mε όριο τα 100 ευρώ από εμένα και 112 από ανανέωση συμβολαίου του πατέρα μου, έψαχνα στα φυλλάδια να βρω κάτι που να με καλύπτει. Κατέληξα τελικά στο W610 θυμάμαι, το οποίο κάλυπτε εμένα, το ποσό και θα είχα και... ρέστα! Πηγαίνουμε λοιπόν σε ένα κατάστημα της εταιρίας να το πάρουμε, αλλά η απάντηση του υπαλλήλου ήταν απογοητευτική... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CSDeKiWlb1E]Sony Ericsson K800i "Never miss a shot" Commercial - YouTube[/ame] «Δεν το έχουμε, το έχουμε σταματήσει! Θα θέλατε να δείτε κάποια άλλη συσκευή;» Κι αρχίζω να ξανακοιτάω... Tο ενδιαφέρον μου αμέσως «κεντρίστηκε» από το K800i, ένα «διαμάντι» εκείνη την εποχή στα feature phones. 3,2 MegaPixels CyberShot Camera, οθόνη 262,144 χρωμάτων, κάρτα μνήμης, joystick (που ναι, ποτέ δεν με άφησε!) και απόλυτη συνδεσιμότητα με την «προίκα» που είχα από το W300i! Ξέφευγε όμως από το budget των 212 ευρώ που είχα όριο, τα οποία όμως συμπληρώθηκαν από τους γονείς, μιας και είχα καταλήξει. Σύνολο: 235 ευρώ! Ως τότε, η πιο ακριβή συσκευή που είχα. http://content.myphone.gr/photo/full/5326/28042012248.jpg Πριν πω το τελικό «ναι», μου πρότειναν αντί αυτού το -τότε καινούριο- K770i, αλλά απορρίφθηκε λόγω... υπερύθρων! Ναι, καλά διαβάζετε! Aν και οι υπέρυθρες θεωρούνται πλέον «αρχαίες», προσωπικά τις αγαπάω, ενώ ακόμα και η τωρινή μου συσκευή διαθέτει υπέρυθρες, κόντρα στα σύγχρονα ρεύματα! IrDA for life! Εκτός αυτού, αργότερα έτυχε να χρησιμοποιήσω, αλλά και να συγκρίνω το K800i με το K770i, οπότε και κατάλαβα πως έκανα την σωστή επιλογή. http://content.myphone.gr/photo/full/5325/16042012093.jpg Oι πρώτες μέρες μαζί του με βρίσκουν απογοητευμένο... Όχι επειδή η συσκευή ήταν χάλια λειτουργικά, προς Θεού! Αντίθετα, αν και μου έλειπε το Walkman, το κομμάτι «αριθμητικά πλήκτρα K800i» προσωπικά δεν το χώνεψα με τίποτα! Όλο το σύνολο ήταν υπέροχο, αυτό με ξενέρωνε απίστευτα! Άρχιζα να συνηθίζω όμως και με τον καιρό το αποδέχθηκα... Άλλωστε, δεν ήταν λίγες οι φορές που το «έλιωσα» στέλνοντας μηνύματα! Και πιστέψτε με, μέχρι κάποια στιγμή ήταν πάρα, μα πάρα πολλά! Μετά -ευτυχώς- ανέλαβε το BlackBerry, κι έτσι την γλύτωσε, αναλαμβάνοντας άλλα καθήκοντα. http://content.myphone.gr/photo/full/5324/16042012095.jpg Αυτό που λάτρεψα (και λατρεύω ακόμα) πάνω του, είναι η κάμερα... Είχε βραβευτεί κιόλας το 2006 που κυκλοφόρησε, αν δεν κάνω λάθος, ως το -τότε- καλύτερο camera-phone της χρονιάς... Ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσες φωτογραφίες είχα τραβήξει με αυτή, μιας και ένα τέτοιο «εργαλείο» σε κάνει να μην μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό! Όταν δε, κατάφερα φέρω την κάμερα «στα μέτρα μου», μαθαίνοντας τις ρυθμίσεις της... Απλά «ξύπνησα» τον φωτογράφο που κρύβω μέσα μου! http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/319500_279348665411015_100000076518732_1186515_1744887474_n.jpg http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/293245_279348445411037_100000076518732_1186510_2128664611_n.jpg Όταν το πήρα, είχα την κρυφή επιθυμία να αποκτήσω κάποιο άλλο... Tο Nokia N95. O λόγος; H μαγική λέξη «Wi-Fi»! Mόνο στην ιδέα ενός ξεκλείδωτου δικτύου που θα μπορούσα να βρω και του τι θα έκανα με αυτό, έμπαινα σε σκέψεις να το αποκτήσω... Όμως είχα ήδη αυτό. Άρα, no Internet! Ή μήπως όχι; [ame=http://www.youtube.com/watch?v=QdYfs8rq3f4]Sony Ericsson K800i - YouTube[/ame] Eκείνη την εποχή, η Wind είχε ένα πρόγραμμα Non Stop Internet, με 3 ευρώ τον μήνα... Έτσι, το Sony Ericsson «μετατράπηκε» σε -κατά κάποιο τρόπο- smartphone, αποκτώντας Opera Mini και άλλα «προγραμματάκια» αντίστοιχων λειτουργιών! Πολλές φορές μάλιστα με θυμάμαι να φορτίζω και 2η, ακόμα και 3η μπαταρία, αφού με Internet και μουσική κατάφερνα αναμονή μόλις 12 ώρες! Τότε γνώρισα και το myPhone.gr, όχι ως μέλος, αλλά σαν επισκέπτης, χάρη σ'αυτό τον οδηγό. Ακολουθώντας στο περίπου τα βήματα του EWS, μαζί με άπειρους πειραματισμούς, μπορούσα και είχα Internet στον υπολογιστή μου! Τότε δεν είχα ακόμα κανονική σύνδεση στο Internet, άρα φαντάζεστε τους «πανηγυρισμούς» μου όταν όλο αυτό δούλεψε! Κάποια στιγμή όμως η Wind έκοψε την υπηρεσία, οπότε τέλειωσε μια περίοδος «φωτιά» για το K800i μου... Πρόσφατα, σε κάποιο «παιχνίδι» μαζί του ξαναμπήκα στο Internet από αυτό, αλλά πλέον δεν είναι το ίδιο με παλιά... Mε το K800i με είχαν μάθει στο mobile9, το getjar αλλά και το mobango, ψάχνοντας παιχνίδια και θέματα σαν μανιακός! Πολλά παιχνίδια υπάρχουν ακόμα από τότε, για να μου θυμίζουν πως αυτό το κινητό ήταν και «portable game console» για μένα! Ψάχνοντας στο Internet διάφορα σχετικά με αυτό, βρήκα έναν οδηγό μετατροπής σε K810, σε επίπεδο software αλλά και εμφάνισης. Προσπάθησα να ακολουθήσω το 2ο σκέλος, αλλάζοντας τις προσόψεις. Φυσικά δεν τα κατάφερα, αλλά κατάφερα να ορίσω την αρχή του τέλους του, σπάζοντας την «πλάτη» που καλύπτει την κάμερα. Πολλά σωληνάρια Logo αργότερα, η συσκευή πλέον δεν έκλεινε σωστά... Τότε ήρθαν κάποιες Κινέζικες προσόψεις... Κι αυτές χάλασαν σύντομα, λόγω κακής κατασκευής... Κάπου εκεί εγκαταλείφθηκε στα συρτάρια μου, μισοπεθαμένο, περιμένοντας καρτερικά ένα rebuilt... Ήδη πριν το εγκαταλείψω είχα αλλάξει οθόνη, αγοράζοντας ακόμα ένα ίδιο, για να έχω ανταλλακτικά σε κάθε περίπτωση. Μεγάλο Σάββατο 2012 και το Πάσχα ετοιμάζεται να με βρει στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, μαζί με το K800i. Λόγοι; Το Nostalgia που διαβάζετε τώρα, αλλά και το rebuilt του! Μετά από τρίψιμο στις παλιές κόλλες και μερικά ακόμα «retousse», μπορεί πλέον να σταθεί περήφανα δίπλα μου ξανά. Σχεδόν δηλαδή, μιας και σταμάτησαν να δουλεύουν κάποια πλήκτρα, ενώ το άλλο που είχα πάρει είχε εκεί το θέμα! Σαν «κατάρα» δηλαδή, για να μην το χαρώ... Αλλά που θα πάει! Θα στρώσει! Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τους γονείς μου που μου το αγόρασαν το 2008, το myPhone.gr που μου έδωσε το «βήμα» για να μοιραστώ τις αναμνήσεις μου μαζί σας, τον EWS για τον οδηγό του, αλλά και όσους με βοήθησαν στα τόσα χρόνια μαζί του, ενώ εύχομαι να τελειώσει σύντομα (αν δεν έγινε ήδη) και να σταθεί δίπλα στο E71 μου περήφανα! :) Edited May 26, 2012 by plankton69 Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaris Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 TO KINHTO ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ Κ750.ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 πλέον άλλα είναι τα κριτίρια για να αγοράσεις ένα τηλέφωνο. κατα την αποψη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Το να πάρει κάποιος πια ένα smartphone για την κάμερά του είναι σήμερα κάτι που μόνο γέλιο προκαλεί. Aποψη σου ξανα. Για εμενα προκαλει γελωτα το να το παρει για τους πυρηνες του ας πουμε. δεν υπαρχει λοιπον γελοιο και σοβαρο. Ο καθενας παιρνει με βαση τις αναγκες του. Πολυς κοσμος γουσταρει να βγαζει φωτος και βιντεο με το κινητο του. Οπως επισης πολυς τρελενεται για εφαρμογες , για μουσικη ή για ολα αυτα μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Το θυμάμαι καλά αυτό το τηλέφωνο, το είχε ο πατέρας μου το 2007 αν θυμάμαι καλά και είχε βγει σκυλί! :) Αυτός ο σχεδιασμός του με είχε μαγέψει! Ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να είναι από τα αγαπημένα μου Sony Ericsson! Αυτό και το W550! ΥΓ Aν μπορείτε κάντε και κάνα νοσταλγία για αυτό (W550) :p Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Το προ-προ-προηγούμενο τηλέφωνο μου. Κορυφαίο τότε! Φοβερές φώτο! Το μόνο σπαστικό του ήταν το καπάκι της κάμερας που λόγω του ότι ήταν εξωτερικό, άνοιγε συνέχεια, πολύ εύκολα. Διορθώθηκε στο επόμενο (μου) και ακόμα καλύτερο, Κ810. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Δεν ξέρω αλλά το Κ800 δεν μου προκαλεί ακόμα νοσταλγία. Είναι πολύ "φρέσκο" για να μου δημιουργήσει αυτό το συναίσθημα. Για μένα τηλέφωνα πριν το 2000 πρέπει να μπαίνουν σε αυτήν την ενότητα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 2007 δεν είναι νοσταλγία.... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Ένα εξαιρετικό τηλέφωνο με τρομερή κάμερα, από τα κορυφαία της εποχής του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 TO KINHTO ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ Κ750.ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. ποσο πισω με πηγες!! ναι, να γραψετε και γι αυτο βρε παιδια.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 με το που ειδα το αρθρο πηγα και το βρηκα στο συρταρι μου να με περιμενει σε τελεια κατασταση.το μονο που δεν δουλευει εντελως σωστα ειναι το πληκτρο της καμερας.κατα τα αλλα οντως η καμερα του ηταν η καλυτερη για την εποχη του.αθανατο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simtsa Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Έβλεπα το Κ750 που είχε ένας φίλος μου και μου άρεσε πάρα πολύ. Όταν βγήκε το Κ800 μετά έκανα τα πάντα για να μαζέψω τα χρήματα για να το αποκτήσω. Ώσπου η μέρα έφθασε η χαρά μου ήταν απερίγραπτη. Δεν περίμενα να πάω καν στο σπίτι. Πήγαμε νε ένα φίλο μου στην πρώτη καφετέρια που βρήκαμε και το ανοίξαμε. Το κράτησα τέσσερα χρόνια και μετά ξαφνικά σταμάτησε και δεν ανοίγει. Μια φίλη η οποία έχει 3 και δεν με δίνει κανένα ακόμα το ζηλεύω. Παράθεση :)) GEIA SOU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) plankton69 κορυφαίος όπως πάντα! Μιλάμε όντως για κινητό-σταθμό της εποχής! Μπορεί να μην είναι τόσο παλιό, ήταν όμως το καμάρι της S.E. τότε! Και θυμάμαι ακόμα την διαφήμιση στην TV που έβλεπα και έψηνα τον πατέρα μου (με την επιδότηση του:p) να το πάρουμε! Τελικά δεν το απέκτησα ποτέ, το πήρε όμως η τότε κοπέλα μου και απαθανατίσαμε πολλές όμορφες φάσεις...;) Μάλιστα νομίζω ότι ήταν το πρώτο κινητό με xenon, η κάνω λάθος; Όντως αρκετός κόσμος το έχει ακόμα, και γιατί όχι;;; Δεν θέλουν όλοι "έξυπνα" τηλέφωνα, ούτε είναι για όλους κριτήρια το browsing και οι πυρήνες. Τι πιο απλό και όμορφο από ένα βολικό τηλεφωνάκι που σε εξυπηρετεί στην καθημερινότητα και μπορείς ανα πάσα στιγμή να απαθανατίσεις κάποια όμορφη φάση και μάλιστα με αξιοπρεπή ποιότητα! Όσο για το K770, αυτό το απέκτησα για λίγο με ανταλλαγή, και μπορώ να πω ότι ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος...αν και φυσικά ελλείψει xenon δεν είχε την ίδια απόδοση στις βραδυνές φωτό! Πολύ καλό τηλεφωνάκι όμως και αυτό! Υ.Γ. Περιμένω και εγώ nostalgia για το K750...το κινητό που λάτρεψα όσο λίγα! :happy: Edited May 26, 2012 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Πραγματικά το k800i ήταν ένα από τα καλύτερα κινητά που πέρασαν από τα χέρια μου αλλά και που κατασκεύασε ποτέ η sony ericsson. Αυτό το κινητό είχε εκπληκτική κάμερα και αντοχή σε χτυπήματα ήταν μια συσκευή που τα άξιζε τα λεφτά της και μπορώ να πω ακόμα περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akuma83 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Ίσως το μόνο τηλέφωνο μαζί με το GD93 που λάτρεψα τόσο πολύ! K800i ftw! <3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] _______________________________________ iPhone 4 32GB using AppleWeb HD v2.5. bittenApple - Subscribe for the latest major news about Apple, guides, reviews, solutions and more! Follow me on twitter. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 φοβερο!!!το ειχα.λιγο το joystick εκανε νερα αλλα απο φωτο..απιστευτο για την εποχη του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Μια συσκευή που θέλησα να κρατήσω γιατί πολύ απλά την λάτρεψα! Η φωτογραφική του είναι απίστευτη ακόμη και τώρα εντυπωσιάζει στις λήψεις του και ήταν το τελευταίο κινητό της SE που αγόρασα, γιατί πολύ απλά ήταν από τα καλύτερα μοντέλα της πριν κάνει το βήμα στην αγορά των smartphones. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Τι θυμομαστε! Το πηρα το 2006 καλοκαιρακι μολις κυκλοφορησε με την επιδοτηση. και 100 € ακομα. Σε συγκριση με το Ρ900 που δουλευα μεχρι τοτε ηταν η μερα με τη νυχτα στο μεγεθος και στην ποιοτητα φωτογραφιας. Το δουλευα σαν βασικο για ενα χρονο και. Το ασχημο ειναι οτι τελος του '10 ενω το χρησιμοποιουσα σαν αντικαταστατηλογω βλαβης του νεου, μου επεσε και εσπασε η οθονη. Απο τοτε αναπαυεται σε ενα συρταρι μεχρι να αποφασισω να αγορασω μια οθονη για να την περασω. Με συντροφευσε με τη φωτογραφικες του ικανοτητες σε παρα πολλα ταξιδια που βαριομουν να κουβαλαω καμερα. Πραγματικαμενα τηλεφωνο που εβγαλε τα λεφτα του!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Όντως είχε καλή κάμερα! Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 κινηταρα :) Παράθεση GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Πολύ όμορφο κινητό με δυνατή κάμερα. Θυμάμαι το είχε ένας φίλος και τραβάγαμε φωτο!! Ωραίες εποχές!! Μπράβο για το Nostalgia!! Πολύ ωραίο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 TO KINHTO ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ Κ750.ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. +1000 Τώρα όσον αφορά το Κ800i έφαγα τρελό κόλλημα όταν το πρωτοείδα να το έχει ένας φίλος και περίμενα πως και πως να έρθει η επιδότησή μου να το αποκτήσω. Βασικά το ήθελα σε ασημί αλλά αν θυμάμαι το διέθετε μόνο η WIND. Τέλος πάντων όλα καλά με το κινητό, απίστευτες φωτογραφίες, ποτέ δεν με "πρόδωσε", αλλά ξαφνικά λίγο μετά τον πρώτο χρόνο στο δικό μου και 2-3 φίλων το πάνω αριστερά κουμπί κόλλησε και δεν μπορούσες να το πατήσεις με τίποτα και σιγά σιγά απλωνώτανε η "αρρώστια" και στο υπόλοιπο πληκτρολόγιο. Ήταν ένα ... ομαδικό ξενέρωμα!!! Κατ'άλλα το κινητό κάπου θα υπάρχει άμα ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Ας πω και εγω την δικη μου αναμνηση... Το πηρα καλοκαιρι του 06 με επιδοτηση.Στην αρχη το φοβηθηκα γτ ολοι οι φιλοι μου λεγανε ότι τα sony-ericsson εχουν μεγαλο θεμα με το joystick το οποιο μετα από λιγο καιρο κολλαει τρελα.Δεν μασησα παρολα αυτά και το πηρα. Το αποτελεσμα?? 4 χρονια οπου ειχα ένα αψογο τηλεφωνο που δεν ειχε κανει κιχ. Το 10 στην δουλεια μας δωσανε από ένα blackberry και ετσι το Κ800 μπηκε στο συρταρι μεχρι το καλοκαιρι του 11 οπου το εδωσα σε ένα ξαδερφο γτ δεν ειχε. Μετα από μια βδομαδα το Κ800 ηταν πλεον παρελθον καθως το βρηκα μια μερα στο γραφειο του ανοιγμενο στα δυο και με σπασμενη οθονη....:( Off topic:Η καμερα του blackberry με του Κ800 καμια επαφη και ας είναι και τα δυο με 3.2mp.Το Κ800 σε αυτό το θεμα ηταν πολύ μπροστα.. Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Εγω ειχα παρει το Κ810 που ηταν πιο ομορφο!:p Το K770i το ειχα απορριψει και γω αλλα λογο sar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! :) Για μένα θα είναι πάντα μια νοσταλγία... Κι ας είναι πολύ καινούριο για τη στήλη... Μου θυμίζει πάρα πολλά, δεν μου πάει καρδιά να φύγει... :( plankton69 κορυφαίος όπως πάντα! Μιλάμε όντως για κινητό-σταθμό της εποχής! Μπορεί να μην είναι τόσο παλιό, ήταν όμως το καμάρι της S.E. τότε! Και θυμάμαι ακόμα την διαφήμιση στην TV που έβλεπα και έψηνα τον πατέρα μου (με την επιδότηση του:p) να το πάρουμε! Τελικά δεν το απέκτησα ποτέ, το πήρε όμως η τότε κοπέλα μου και απαθανατίσαμε πολλές όμορφες φάσεις...;) Μάλιστα νομίζω ότι ήταν το πρώτο κινητό με xenon, η κάνω λάθος; Ευχαριστώ ρε συ! Όντως σταθμός, αλλά και το καμάρι της στα camera phones. Ήταν ένα από τα λίγα κινητά που δεν μετάνιωσα για την αγορά του, αλλά και λάτρεψα τόσο... Και γω αυτό νομίζω, αν και πρέπει το K750 να είχε πρώτο εκείνο xenon flash, δεν θυμάμαι ακριβώς... *** Το K800i πάντα θα μου θυμίζει το αυτοκίνητο που είχα βγάλει φωτογραφίες και είδατε στο άρθρο... Πέρυσι τέτοιες μέρες παραλίγο να μας σκοτώσει οικογενειακώς, μιας και κόπηκε η πίσω αριστερή ρόδα με 110, πάνω σε ταξίδι... Από τότε δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα μαζί του... Μου θυμίζει πολλά όταν το έχω στα χέρια μου... Και κυρίως την αγαπημένη μου «Γαλλίδα»...:cry: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts