PaFmAn Δημοσιεύτηκε May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 27, 2004 1) :p ένας φίλος μου ανέβασε την ανάλυση τις οθόνης σε 1152χ864 ανέβασε και τα mhz στα 75 και αυτό ήταν :p έκλεισε το pc και κάθε φορά που το ανοίγει εκεί που δείχνει την μπάρα των XP φορτώνει μαυρίζει η οθόνη και του δείχνει το εξής μήνυμα : out of scan range resolution xga , και δεν μπαίνει στα win... καμία ιδέα τι πρέπει να κάνει για να λυθεί το πρόβλημα ? 2) :p αρκετές φορές όταν πας να κλείσω το pc μου βγάζει πως το explorer.exe δεν ανταποκρίνεται και τα σχετικά. πριν 3 μέρες έκανα φόρμα και πέρασα και πάλι τα xp pro eng αλλά δεν ξέρω για πιο λόγο πάλι μου εμφανίσθηκε το μήνυμα.. πριν το φόρμα είχα περάσει και το sp1 και πάλι τα ίδια γινόντουσαν μην πω και χειρότερα :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superseven Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Meta apo to problima pou proekypse apo thn analysh ekanes format; An oxi kane. Episis to explorer.exe den einai tipota kai emena mou to bgazei arketes fores. Παράθεση Maxspeed......No Limits! Είσαι φοιτητής; Κι αν οχι;;; Μουσική=Ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. May 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 δεν εχω εγω το προβλημα με την αναλυση ενας φιλος εχει :p αλλα απο οτι μου ειπε δεν μπορει να μπει bios ωστε να κανει boot απο το cd για να κανει φορματ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PaFmAn (27 Μάι. 2004 , 13:04) δεν εχω εγω το προβλημα με την αναλυση ενας φιλος εχει :p αλλα απο οτι μου ειπε δεν μπορει να μπει bios ωστε να κανει boot απο το cd για να κανει φορματ Δεν ειναι αναγκη να κανει ο φιλος σου format!!! Αρκει να μπει σε safe mode και να αλλαξει τις ρυθμησεις της οθονης!! ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Λοιπον σε safe mode μπαινεις πατωντας το F8 οταν ανοιγεις το PC σου.. (το κρατας πατημενο,δεν το πατας απλα μια φορα) ΟΚ? Πες αν βρηκε ακρη με αυτο τον τροπο! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. May 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος takissam (27 Μάι. 2004 , 13:19) Λοιπον σε safe mode μπαινεις πατωντας το F8 οταν ανοιγεις το PC σου.. (το κρατας πατημενο,δεν το πατας απλα μια φορα) ΟΚ? Πες αν βρηκε ακρη με αυτο τον τροπο! :) ευχαριστώ πολύ :) θα ενημερώσω αν λύθηκε το πρόβλημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 kai se vga mode ginetai i douleia pou lete... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Δεν είναι όμως λίγο "κουλό" να φτάνει στο φόρτωμα της μπάρας η εκκίνηση των Win αλλά να μην μπορεί να μπει στο BIOS ο φίλος σου; Απ' την άλλη, αν ήθελε να κάνει format για ένα πρόβλημα στην ανάλυση της οθόνης, ίσως καλύτερα που δεν μπορούσε να μπει. Όπως και να έχει, να προσθέσω στα σοφά λόγια του takissam ότι σε κάποιες μητρικές (στου υποφαινόμενου ας πούμε :D, το F8 κατά την εκκίνηση σε πηγαίνει στο μενού για το BOOT. Αν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να το πατάει όχι από την στιγμή που πάτησε το power on του υπολογιστή, αλλά στην αρχή αρχή του φορτώματος των XP. (Αμέσως αφού ο υπολογιστής αναγνωρίσει τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες (POST)). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. May 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac (27 Μάι. 2004 , 19:12) kai se vga mode ginetai i douleia pou lete... Τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να μπει σε vga mode ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 me F8... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts