Jump to content

Αναβάθμιση QTEK 2020


zer0cool
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια και χαρά σε όλους. Είμαι ένας καινούργιος χρήστης QTEK και μπαίνοντας στην σελίδα της ace-hellas σήμερα βρήκα την αναβάθμιση απο 1.60 που έχει το δικό μου σε 1.66 . Τα κατεβάζω ωραία και καλά, τυπώνω και την σελίδα με τι πρέπει να προσέξω και πως να το κάνω και σε περίπτωση οπυ συμβεί αυτό και μπλα , μπλα, ακολουθώ πιστά τις οδηγίες και όλα πηγαίναν καλά μέχρι το σημείο που σβήνει το κινητό μου βγάζει μια οθόνη που γράφει USB και κάτω v1.03 και εκεί έχει μείνει. Κάνω reset και ξαναξεκινάω την εγκατάσταση και τι μου γράφει!!!!!!!! :mad: ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι για την δικιά μου συσκευή . Και τώρα τι κάνω παιδιά; Βοηθήστε με γιατί έμεινα απο κινητό και τώρα τι θα κάνω που είναι εργαλείο δουλειάς και τι θα γίνει. ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
Xiaomi Mi4C / Xiaomi Mi4i / Xiaomi Redmi S2
Link to comment
Share on other sites

Στην ACE απευθύνθηκες; Πάρτους ένα τηλέφωνο αύριο το πρωί, έχω ακούσει πως έχουν κορυφαίο service. Ψάξε επίσης στο επίσημο θέμα για το 2020, μου φαίνεται πως έχω διαβάσει παρόμοια περίπτωση εκεί.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Link to comment
Share on other sites

Ε: Η αναβάθμιση τελείωσε αλλά η οθόνη του Qtek είναι λευκή!

Α: Εαν ο υπολογιστής σας έχει βγάλει το μήνυμα ότι η αναβάθμιση τελείωσε, αφαιρέστε το Qtek από τη βάση και πραγματοποιήστε ένα Hard Reset (κρατάτε το On/Off κουμπί πατημένο και κάνετε reset με το stylus στο κάτω αριστερό μέρος της συσκευής)

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν παιδιά, σηκώθηκα σήμερα το πρωϊ και βλέπω το QTEK σβηστό χωρίς να αναγράφει κάτι στην οθόνη. Λέω δεν ξανακάνω μια προσπάθεια, του κάνω ένα hard reset και ξεκινάω την εγκατάσταση. Και δούλεψε υπέροχα χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά την αναβάθμιση όλα καλά και σαφώς ποιο γρήγορα. Επίσης έχουν βάλει και μια διαφήμιση της ACE-HELLAS στην αρχή όταν ανοίγει το κινητό. Τώρα το τι έφταιξε δεν ξέρω και δεν το ψάχνω αφού τελικά το κατάφερα. Για αλλαγές και τι καινούργιο έχει μπεί σε αυτή την έκδοση δεν μπορώ να σας πω τίποτα περισσότερο έκτός από την ταχύτητα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια.
Xiaomi Mi4C / Xiaomi Mi4i / Xiaomi Redmi S2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...