pan24 Δημοσιεύτηκε May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 18, 2012 (edited) SENSE 4 LOCKSCREEN ON SGS2 Τι θα χρειαστείται:Fancy widgets(Την δωρεαν εκδοση) Widget Locker Lockscreen(Αυτο κανει στο play store 2,25€.Ομως εχω κανει συμφωνια με τον dev και μου εχει δωσει να πουλησω 100 κομματια προς 1,25.Οποτε αν θελετε το προγραμμα ποιο οικονομικα επικοινωνηστε μαζι μου με pm Αρχιζουμε: 1)Αφου εγκατασταθει το widget locker το ανοιγουμε και παταμε παρατεταμενα σε οτιδηποτε εχει στην αρχικη lockcreen και τα κανουμε Remove. 2)Πατηστε παρατεταμενα στο κατω μερος.Στο παραθυρο που θα βγει πατηστε add a custom slider 3)Στο παραθυρο που θα ανοιξει κατω απο το slide to configure πατηστε εκει που λεει theme[android] και διαλεξετε αυτο που λεει sense3 4)Παταμε πανω αριστερα το save και συνεχιζουμε την διαμορφωση της lockscreen μας. 5)Παταμε παρατεταμενα στο πανω μερος της οθονης και επιλεγουμε add a widget 6)Διαλεγουμε το Fancy widgets 4x2.Εκει μολις το πατησετε θα ανοιξει ενα παραθυρο που θα σας δειχνει διαφορα στυλ ρολοι+καιρος για να επιλεξετε.διαλεξτε αυτο που σας αρεσει περισσοτερο. 7)Θα τικαρετε φυσικα το widget locker enabled(για να μπειτε στις ρυθμισεις πατηστε το κυκλακι πανω δεξια) και εισαστε ετοιμοι.Πρεπει να πατε επισης στο advanced και αν δεν ειναι τικαρισμενο να τικαρετε το disallow WL suspend.Επισης πρεπει να πατε στο behavior και να τικαρετε το appear on boot)Αν ειστε root απο το μενου advanced πηγαινετε στο root helper Και τικαρετε ολες τις επιλογες.Μετα με λιγο ψαξιμο το προσαρμοζεται οπως θελετε.Πχ το screen timeout,το αν θα λειτουργει το home button στην lockscreen κτλ EXTRAS:ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ SENSE 4 CLOCK http://img163.imageshack.us/img163/8536/screenshot2012051820475.png ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ LOCKSCREEN http://img560.imageshack.us/img560/329/dsc00836bz.jpg Edited May 18, 2012 by pan24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 ωραιος pan, πολυ ενημερωτικο το post σου Επισης με το widget Locker. Εχεις επιλογη να βαλεις στην οθονη οποιοδηποτε widget θελεις. οπως και beautiful widgets, το οποιο εχει και επιλογη να δειχνει animation στο lockscreen οπως τα htc phones στο ξεκλειδωμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 ωραιος pan, πολυ ενημερωτικο το post σου Επισης με το widget Locker. Εχεις επιλογη να βαλεις στην οθονη οποιοδηποτε widget θελεις. οπως και beautiful widgets, το οποιο εχει και επιλογη να δειχνει animation στο lockscreen οπως τα htc phones στο ξεκλειδωμα. εγω προτεινα τα fancy widgets επειδη εχουν και δωρεαν εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagdos Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 εχει καταφερει κανεις να βαλει στο ρολοι τα whether animation του sense 3 ή 3,5 (οταν βρεχει που βγαζει υαλοκαθαριστήρες κ.τ.λ.....) δεν το εχω βρει πουθενα σε apk και πιστευω θα ηταν ωραιο εαν το ειχε καταφερει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 εχει καταφερει κανεις να βαλει στο ρολοι τα whether animation του sense 3 ή 3,5 (οταν βρεχει που βγαζει υαλοκαθαριστήρες κ.τ.λ.....) δεν το εχω βρει πουθενα σε apk και πιστευω θα ηταν ωραιο εαν το ειχε καταφερει καποιος. δυστυχως οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) Συγχαρητήρια!!Πολυ ωραία δουλειά!!μια ερώτηση τοΤΟ ΓΝΗΣΙΟ SENSE 4 CLOCK πως εγκαθίσταται? ευχαριστω πολυ Edited May 18, 2012 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Συγχαρητήρια!!Πολυ ωραία δουλειά!!μια ερώτηση τοΤΟ ΓΝΗΣΙΟ SENSE 4 CLOCK πως εγκαθίσταται? ευχαριστω πολυ Τι εννοεις το γνησιο? δεν μπορεις να βαλεις το γνησιο σε αλλο κινητο εκτος htc.. Το μονο που μπορεις να βαλεις ειναι αλλα, σαν αυτο που λεει ο Pan στο 1ο post και καποια αλλα που εχουν ιδιο skin Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 στο πρώτο post γράφει extras:ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ SENSE 4 CLOCK-ειναι ενα zip...αυτό ρωτάει τι είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) Συγχαρητήρια!!Πολυ ωραία δουλειά!!μια ερώτηση τοΤΟ ΓΝΗΣΙΟ SENSE 4 CLOCK πως εγκαθίσταται? ευχαριστω πολυ το ξεζιπαρεις και τρεχεις το apk.λεω γνησιο γιατι ειναι ακριβως ιδιο με το ρολοι του sense.το βρηκα στο xda.καποιος καταφερει να κανει port το ρολοι+καιρος ομως δυστυχως δεν δουλευουν τα εφε(υαλοκαθαριστηρες κτλ).ανεβασα φωτο τι εννοω Edited May 18, 2012 by pan24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts