tkanavou Δημοσιεύτηκε May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 14, 2012 (edited) Αγόρασα για πρώτη φορά αυτό το κινητό και επειδή είμαι αρχάρια που θα βρω πληροφορίες, οδηγίες και πως κατεβάζουμε εφαρμογές γιαυτό το μοντέλο; Ευχαριστώ. Edited May 14, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.samsung.com/gr/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SIA00201&prd_ia_cd=&prd_mdl_cd=GT-S5222XKAEUR&prd_mdl_name=GT-S5222 Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobbyjumpa Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Το manual του κινήτου δεν λέει τίποτα.Δεν κατάφερα να το συνδέσω στο wi-fi του σπιτιού μου και δεν έχω ιδέα πως θα μπορέσω να εγκαταστήσω άλλες εφαρμογές και που θα τις βρω?Μπορεί κανείς να βοηθήσει παρακαλώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Δεν το εχει αγορασει κανεις για να μας πει εντυπώσεις ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwb1989 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 παιδια τι λεει ειναι καλο εχει καλο σημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Χθες το έδωσαν στην γυναίκα μου από την δουλειά. Μέχρι στιγμής καλό δείχνει για τα λεφτά του,σήμα έχει καλό στην vodafone και στην cosmote αλλά εξαρτάται και που βρίσκεσαι. Άμα θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να περιμένεις καμιά βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Ξερουμε τι λειτουργικο φοραει , Android ειναι αλλα πιο? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Δεν έχει Android. Αν είχε Android θα βρισκόταν στην υποπεριοχή Samsung Android Phones!;) Ορίστε όλα τα χαρακτηριστικά του κινητού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Και τι OS εχει ? δεν καταλαβα ? Update μεσω kies ? εχει ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Τι χωρητικότητας είναι η καρτούλα που έχει μέσα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 νομιζω πως στη συσκευασια δεν εχει καρτα...καν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) νομιζω πως στη συσκευασια δεν εχει καρτα...καν Οντως δεν εχει καρτα μεσα.το αγορασα εχθες απο mediamarkt 99 ευρω Και τι OS εχει ? δεν καταλαβα ? Update μεσω kies ? εχει ? update μεσω kies δεν κανει,το συνδεσα με το kies και μου εβγαλε οτι δεν υποστηριζει αναβαθμησεις. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited July 17, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Οκ.update firmware πως θα γίνει ομως ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 εχουμε κανα νεο απο τις εντυπωσεις των κατοχων?? :cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Για την χρήση που του κάνει η γυναίκα μου και η οποία είναι εντατική με συνεχόμενα τηλεφωνήματα και στις 2 κάρτες,είναι ικανοποιητική αρκετά.Καλή ποιότητα κλήσεων αμφίδρομα,δυνατό ηχείο,για το κατοστάρικο είναι μια τίμια επιλογή δίκαρτου τηλεφώνου. Α και η κάμερα του μια χαρά είναι για τα δεδομένα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Γειά σας. μόλις αγόρασε η αδελφή μου το star III αλλά όχι το duo. και που πήγε να γράψει μύνημα την πρώτη φορά γύρισε το κινητό και τα γράμματα προσαρμόστηκαν σε landscape αργότερα δεν γινόταν αυτό δεν ξέρω γτ. πήγαμε σε τεχνικό ανοίξαμε άλο τεχνικό και δεν γινόταν όταν γιρίζαμε το κινητο. σε εσάς γίνεται ή εγώ και η αδελφή μου είμαστε τρελλοί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pufulet Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 ενα κακο εχει,δεν ειναι dual active.δηλαδη οταν μιλας στην μια γραμμη και σε καλουνε στην δευτερη λεει οτι ειναι κλειστη η sim 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kathy_88 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 καλύτερα που δεν είναι Dual active απο την μια γιατι αλλιώς η μπαταρία θα πέθαινε σε μια μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kathy_88 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 έχει κανείςτο εξής πρόβλημα που έχω εγώ: κάθε μέρα (κάθε μέρα όμως) στις 10:20 το πρωί ακριβώς χτυπάει πολύ δυνατά μια υπενθύμιση την οποία δεν έχω βάλει. ακόμη κι όταν είναι στο αθόρυβο χτυπάει. έχει γίνει πολύ ενοχλητικό (επαναλαμβάνω δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση, δεν έχω κανένα συμβάν στο ημερολόγιο και δεν έχω βάλει ξυπνητήρι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vdox Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 έχει κανείςτο εξής πρόβλημα που έχω εγώ: κάθε μέρα (κάθε μέρα όμως) στις 10:20 το πρωί ακριβώς χτυπάει πολύ δυνατά μια υπενθύμιση την οποία δεν έχω βάλει. ακόμη κι όταν είναι στο αθόρυβο χτυπάει. έχει γίνει πολύ ενοχλητικό (επαναλαμβάνω δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση, δεν έχω κανένα συμβάν στο ημερολόγιο και δεν έχω βάλει ξυπνητήρι) Λοιπόν, έχω το ίδιο πρόβλημα! Χωρίς να έχω βάλει ρύθμιση, υπενθυμιση, ξυπνητήρι... τίποταααα... όλα σβησμένα τα χω, όλα! Χτυπάει τις καθημερινές 12 τα μεσάνυχτα και μου χει σπάσει τα νεύρα! Ειδικά αν μ εχει πάρει ο ύπνος... βρίζω την ώρα και τη στιγμή που χτυπάει! Βρε παιδιά, τι στο καλό γίνεται;;;; Δεν μπορώ να βρω τι γίνεται!!!! Έχετε υπόψιν σας τίποτα;;;;;;;;;;; Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vdox Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Μετά από πολύ βρίσιμο... ψάξιμο... σε φάση να το πετάξω στον τοίχο... έκανα ένα back up, μια ολική επαναφορά ρυθμίσεων και επανήλθε στο φυσιολογικό του! εξαφανίσθηκε η καταραμένη ειδοποίηση που χτύπαγε κάθε βράδυ στις 12! Οπότε, kathy_88, κάνε και συ το ίδιο!!!! Edited December 29, 2012 by Vdox Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Ρε παιδιά, έχει κάνει κάποιος update firmware στο τηλεφωνο του;;; ωραίο κινητό αλλα χαντακωνεται από το software. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTARAS1 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Γειά σας , και σε μένα χτυπάει καθε 12 το βράδυ και δεν βγαίνει με τπτ. Αν κάνω εοαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα χάσω επαφές ,φωτό κλπ? Επίσης πλέον στα SMS γράφει μόνο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleko Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 καλημερα και καλη Ανασταση. έχω το samsung star 3 duos 2g(oxi 3g) και θελω να του κανω αναβαθμιση και να το ξεκλειδωσω απο τα εργοστασιακα κλειδωματα να αποκτησει νεες δυνατοτητες δηλαδη το τηλεφωνο. τι μπορει να γινει; ευχαριστω χρονια πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleko Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 χριστος Ανεστη χρονια πολλα. εχω το samsung gt-s5222 οχι 3g και θελω να το υ κανω αναβαθμιση. γινεται; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts