alex51 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Νομιζω οτι τρωει λιγο μπαταρία παραπανω απο την V12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gugug Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Μολις περασα την 2.1 αλλα δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το market μεσω pc παρα μονο οταν μπαινω απο το κινητο Κανεις αλλος με το ιδιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Μολις περασα την 2.1 αλλα δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το market μεσω pc παρα μονο οταν μπαινω απο το κινητο Κανεις αλλος με το ιδιο προβλημα; και εγώ το έχω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 εχω βαλει καποια apk στο system/app και δεν τα βλεπω στο μενου και παρατήρησα οτι εχει κι αλλα μεσα που δεν φαινονται (τα πηρα απο το system/app της omega v12) γιατι; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 εχω βαλει καποια apk στο system/app και δεν τα βλεπω στο μενου και παρατήρησα οτι εχει κι αλλα μεσα που δεν φαινονται (τα πηρα απο το system/app της omega v12) γιατι; :( τα εκανες εγκατασταση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Υπάρχει κάποιος οδηγός για τις ανεπτυγμένες ρυθμίσεις φωτεινότητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Γιατί από τα 156ΜΒ στη 2.0 έφτασε τα 218ΜΒ στη 2.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 τα εκανες εγκατασταση? απλα το βαζεις στον φακελο, δεν νομιζω να χρειαζεται εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) απλα το βαζεις στον φακελο, δεν νομιζω να χρειαζεται εγκατασταση νομιζω ειναι αναλογα την εφαρμογη... εκτος και αν δεν ειναι συμβατη...ποια εφαρμογη δοκιμασες? Γιατί από τα 156ΜΒ στη 2.0 έφτασε τα 218ΜΒ στη 2.1; γιατι ο γιαννης εχει πρσθεσει διαφορες εφαρμογες...αν ανοιξεις το ζιπ της εγκαταστασης θα τις δεις εγω ας πουμε που διαγραψα αυτα που δεν χρειαζομαι το ζιπ επεσε στα 141mb Edited May 15, 2012 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 εχω βαλει καποια apk στο system/app και δεν τα βλεπω στο μενου και παρατήρησα οτι εχει κι αλλα μεσα που δεν φαινονται (τα πηρα απο το system/app της omega v12) γιατι; :( ισως επειδη η 12 ειναι 4.0.3 ανδροιντ και αυτη που θες να τα βαλεις ειναι 4.0.4 aokp αντροιντ....αλλη ρομ :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Γιατί από τα 156ΜΒ στη 2.0 έφτασε τα 218ΜΒ στη 2.1; Το swype μαζί με τα library του είναι 52mb Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Πάντως είναι η πιο καλή google rom που έχω περάσει ως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και η θερμοκρασία ανοιχτό μόνο το wifi , είναι στους 26 βαθμούς edit: στην φόρτιση και wifi ανοιχτό , 30 βαθμούς ( δροσερό ) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309766 Edited May 15, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Μολις περασα την 2.1 αλλα δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το market μεσω pc παρα μονο οταν μπαινω απο το κινητο Κανεις αλλος με το ιδιο προβλημα; και εγώ το έχω αυτό. μόλις πέρασα μια εφαρμογή , από περιέργεια , και είδα ότι μπορώ να κάνω εγκατάσταση (sorry ,συνεχόμενα ποστ , τώρα το είδα) Edited May 15, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Μπορώ να πάρω εφαρμογές από τη στοκ και να τις εγκαταστήσω σε αυτή τη ρομ; Αν ναι, πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Μπορώ να πάρω εφαρμογές από τη στοκ και να τις εγκαταστήσω σε αυτή τη ρομ; Αν ναι, πώς; αν εννοεις αυτο που λεω παραπανω, οχι δυστυχως πολλες samsung εφαρμογες στηριζονται σε samsung framework που δεν υπαρχει σε aosp roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Πολύ καλή η ROM, αλλά αν δεν έχει σύντομα το RADIO RDS να παίζει, εγώ γυρνάω στην 12. (Μην μου πείτε για SPIRIT FM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Πολύ καλή η ROM, αλλά αν δεν έχει σύντομα το RADIO RDS να παίζει, εγώ γυρνάω στην 12. (Μην μου πείτε για SPIRIT FM) Το έχεις δοκιμάσει το SpiritFm? Αν ναι τι δεν σου αρέσει? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 (edited) Το έχεις δοκιμάσει το SpiritFm? Αν ναι τι δεν σου αρέσει? Το έχω μέσα στα applications του κινητού. Είναι πολύ χαμηλόφωνο παρότι διάλεξα ακουστικά και Samsung S2/Note. Το interface του γνήσιου είναι όμως και πολύ πιο γρήγορο. Επίσης η έκδοη free έχει πολλές ελείψεις (ελάχιστες μνήμες κ.τ.λ.) Και γιατί να πληρώσουμε 8 € για κάτι που έχουμε ήδη. Επίσης άσχετο: Η κάμερα η παλιά μπορεί να μπει στην AOKP; Edited May 16, 2012 by kostasza Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Το έχω μέσα στα applications του κινητού. Είναι πολύ χαμηλόφωνο παρότι διάλεξα ακουστικά και Samsung S2/Note. Το interface του γνήσιου είναι όμως και πολύ πιο γρήγορο. Επίσης η έκδοη free έχει πολλές ελείψεις (ελάχιστες μνήμες κ.τ.λ.) Και γιατί να πληρώσουμε 8 € για κάτι που έχουμε ήδη. Επίσης άσχετο: Η κάμερα η παλιά μπορεί να μπει στην AOKP; Κατάλαβα :) Η παλιά κάμερα δεν μπορεί να μπει στην AOKP. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Πάντως σε σχέση με τη στοκ 4.0.3 τρώει πολύ πιο γρήγορα την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Πάντως σε σχέση με τη στοκ 4.0.3 τρώει πολύ πιο γρήγορα την μπαταρία. Έχει πολύ καλύτερη μπαταριά σ εμένα, μήπως την έβαλες χωρίς wipe ή κάποια εφαρμογή δεν εχει κάτσει καλά? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex51 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 γιαννη και σεμενα τρωει μπαταρια και κατι αλλο δεν μπορω να το συνδεσω με το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 (edited) προβλημα με την μπαταρια κανενα...ολα δουλευουν αψογα... τωρα περασα την hydrogen να δω τι λεει αλλα το μονο καλο ειναι το theme manager και το tweakgs2...κατα τα αλλα η μπαταρια φευγει μπαμ μπαμ με τον siyiah 3.2.2 αλλα δεν πρεπει να ειναι θεμα κερνελ γιατι τον ιδιο φοραει και η ομεγα και δεν ειχα κανενα προβλημα http://img29.imageshack.us/img29/3664/screenshot2012051612501.png http://img641.imageshack.us/img641/3429/screenshot2012051612503.png Edited May 16, 2012 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Έχει πολύ καλύτερη μπαταριά σ εμένα, μήπως την έβαλες χωρίς wipe ή κάποια εφαρμογή δεν εχει κάτσει καλά? Έκανα wipe και πριν και μετά. Εφαρμογές έβαλα κάποιες που είχα και πριν στη στοκ και δεν είχα πρόβλημα. Θα το ξαναστήσω από την αρχή με νέο wipe και ξαναπέρασμα των εφαρμογών και θα επανέλθω. ΥΓ: με βόλευε πολύ η λειτουργία της στοκ που μπορούσες από το power button να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το 3G internet. Μπορεί να περαστεί αυτό στη ρομ ή με κάποια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts