Pyladhs Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 περίπου off topic Ακόμη δεν ήλθε το τηλέφωνο GS3 στην Ελλάδα και ο Γιάννης έφτασε την omega για το S III στην v3.0 (τέσσερις στο σύνολο) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 (περιμένω το τηλέφωνο σαν "τρελός" ) Ελπίζω να συνεχίσει να βγάζει roms για το S 2 , μιας και είναι οι καλύτερες που κυκλοφορούν (γενικά παραδεκτό) , θα φανεί... Πιστεύω ότι θα είναι άδικο να εγκαταλειφθεί η ανάπτυξη των roms για το SII. Είναι σα να δηλώνουμε ότι είναι πλέον άχρηστο και ξεπερασμένο, κάτι που βέβαια δεν ισχύει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Χαιρετω την παρεα. Να κανω μια ερωτηση αν αντιμετωπιζει καποιος το ιδιο θεμα.... Περασα τον καινουριο kernel 3.2.7 και ενω στις αρχες ειδα διαφορα στο θεμα αυτονομιας και κυριως σε αναμονη σημερα διαπιστωνω οτι σε αναμονη και με κλειστο wifi/3G η μπαταρια πεφτει αρκετα γρηγορα. ειχα βαλει καποια themes live αλλα τα εβγαλα... γιατι μπορει να συμβαινει αυτο ξαφνικα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Θελω να κανω update στον kernel, τωρα φοραω τον siyah v3.2.6+ και θελω να περασω τον Siyah-v3.2.8.... το αρχειο που εχω κατεβασει ειναι για φλασαρισμα μεσω cwm... τι πρεπει να κανω πριν την περασω...(wipe κτλπ) και σε τι αρχειο να το φλασαρω οπως ειναι zip να το αφησω ή να το ξεzipαρω και να φλασαρω το zImage ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Χαιρετω την παρεα. Να κανω μια ερωτηση αν αντιμετωπιζει καποιος το ιδιο θεμα.... Περασα τον καινουριο kernel 3.2.7 και ενω στις αρχες ειδα διαφορα στο θεμα αυτονομιας και κυριως σε αναμονη σημερα διαπιστωνω οτι σε αναμονη και με κλειστο wifi/3G η μπαταρια πεφτει αρκετα γρηγορα. ειχα βαλει καποια themes live αλλα τα εβγαλα... γιατι μπορει να συμβαινει αυτο ξαφνικα??? Είναι περίεργος αυτός ο Kernel.... , τον δοκίμασα για λίγο στην v13 αλλά δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο ίσως το διόρθωσε στην νέα έκδοση http://www.gokhanmoral.com/gm/2012/06/03/siyahkernel-v3-2-8/ Θελω να κανω update στον kernel, τωρα φοραω τον siyah v3.2.6+ και θελω να περασω τον Siyah-v3.2.8.... το αρχειο που εχω κατεβασει ειναι για φλασαρισμα μεσω cwm... τι πρεπει να κανω πριν την περασω...(wipe κτλπ) και σε τι αρχειο να το φλασαρω οπως ειναι zip να το αφησω ή να το ξεzipαρω και να φλασαρω το zImage ??? Όπως είναι χωρίς να το αποσυμπιέσεις το τοποθετείς στην sdcard εκεί που έβαλες και την rom σε recovery κάνεις wipe cache advance/wipe dalvik cache Advance/Fix permissions και αν θέλεις από kernel specific options , reset extweaks profil Edited June 3, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Παίδες μπράβο για την νέα rom... Έχω μία απορία. Μπορώ να περάσω τον kernel του speedmod K3-20; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Είναι περίεργος αυτός ο Kernel.... , τον δοκίμασα για λίγο στην v13 αλλά δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο ίσως το διόρθωσε στην νέα έκδοση http://www.gokhanmoral.com/gm/2012/06/03/siyahkernel-v3-2-8/ Όπως είναι χωρίς να το αποσυμπιέσεις το τοποθετείς στην sdcard εκεί που έβαλες και την rom σε recovery κάνεις wipe cache advance/wipe dalvik cache Advance/Fix permissions και αν θέλεις από kernel specific options , reset extweaks profil Εχει σημασια να ειναι στο ιδιο ακριβος σημειο με την rom??? αυτα απο που τα κανω δεν τα εχω δει καπου advance/wipe dalvik cache Advance/Fix permissions.....(ειχα περασει πριν μια εβδομαδα ενα kernel αλλα δεν ειχα κανει αυτα που μου λες advance/wipe dalvik cache Advance/Fix permissions wipe cache και μετα το κινητο δεν ανοιγε καν...και αναγκαστηκα να ξανα περασω απο την αρχη απο το odin την rom...εφταιγε επειδη δεν εκανα αυτα η κατι αλλο??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Εχει σημασια να ειναι στο ιδιο ακριβος σημειο με την rom??? αυτα απο που τα κανω δεν τα εχω δει καπου advance/wipe dalvik cache Advance/Fix permissions.....(ειχα περασει πριν μια εβδομαδα ενα kernel αλλα δεν ειχα κανει αυτα που μου λες advance/wipe dalvik cache Advance/Fix permissions wipe cache και μετα το κινητο δεν ανοιγε καν...και αναγκαστηκα να ξανα περασω απο την αρχη απο το odin την rom...εφταιγε επειδη δεν εκανα αυτα η κατι αλλο??) μέσα στην sdcard θα βάλεις τον Kernel (εκει θα δεις και το .zip της omega rom) διάβασε αν θέλεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3795684#post3795684 δεν είναι για ics rom έτσι να πάρεις μια ιδέα Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Έτοιμος και ο SiyahKernel v3.2.8. .Τα σκορ στη benchmark έδειξαν 3614:superman: με max1400MHz και min 200MHz!Θα το βάλω να φορτίσει τώρα και αύριο θα δω αυτονομία μπαταρίας. Καλά φλασαρίσματα. Περιμένω εντυπώσεις.:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Να ρωτησω κατι ξετετε ποιο scaling governor ειναι πιο γρηγορο απ ολα.... hotplug, smartassV2, lulzactive, pegasusq, interactive, conservation, userspace, powersave, ondemand, performance ???? Και κατι ακομα... αν βαλω max cpu 1600mhz και min cpu 1600mhz, λετε να καει το κινητο???? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Είναι περίεργος αυτός ο Kernel.... , τον δοκίμασα για λίγο στην v13 αλλά δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο ίσως το διόρθωσε στην νέα έκδοση http://www.gokhanmoral.com/gm/2012/06/03/siyahkernel-v3-2-8/ Μαλλο διορθωθηκε αλλα δεν ξερω ακριβως πως... Οι αλλαγες που εκανα και επεφτε σφαιρα η μπαταρια ηταν να βαλω πλεγμα 5Χ5 αντι 4Χ4 που ειναι και εβαλα ενα widget task killer απο go launcher.... Tο γυρισα σε 4Χ4 πλεγμα παλι, και εβαλα ενα αλλο και ολα καλα Ειχα το κινητο με full μπαταρια απο τις 17.30 και μεχρι τις 22.30 περιπου ειχε παει 97%. Νομιζω ειναι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Έτοιμος και ο SiyahKernel v3.2.8. .Τα σκορ στη benchmark έδειξαν 3614:superman: με max1400MHz και min 200MHz!Θα το βάλω να φορτίσει τώρα και αύριο θα δω αυτονομία μπαταρίας. Καλά φλασαρίσματα. Περιμένω εντυπώσεις.:wink: κατι δεν παει καλα ή δεν εχει ρυθμισει σωστα εαν θες ταχυτητα (εφοσον μιλαμε για το quadrant advanced) γιατι εχω πετυχει μεχρι 4711 στην 4.0.3 με siyah 3.2.x με 1400 oc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 κατι δεν παει καλα ή δεν εχει ρυθμισει σωστα εαν θες ταχυτητα (εφοσον μιλαμε για το quadrant advanced) γιατι εχω πετυχει μεχρι 4711 στην 4.0.3 με siyah 3.2.x με 1400 oc Δεν έχω πειράξει κάτι άλλο πέρα από το να ανεβάσω στα 1400max και 200min. Έχω quadrant standard edition. Την ξαναέτρεξα και μου έβγαλε total:3728, CPU:6510, Mem:2337, I/O:7247, 2D:601, 3D:1946. Τα δύο τελευταία τα βλέπω χαμηλά (2D και 3D). Έχεις περάσει κάτι στο κινητό που να ανεβάζει τα γραφικά ή υπάρχει σχετική ρύθμιση στη συσκευή; Βλέπεις κάτι άλλο περίεργο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Είναι περίεργος αυτός ο Kernel.... , τον δοκίμασα για λίγο στην v13 αλλά δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο ίσως το διόρθωσε στην νέα έκδοση http://www.gokhanmoral.com/gm/2012/06/03/siyahkernel-v3-2-8/ Μαλλο διορθωθηκε αλλα δεν ξερω ακριβως πως... Οι αλλαγες που εκανα και επεφτε σφαιρα η μπαταρια ηταν να βαλω πλεγμα 5Χ5 αντι 4Χ4 που ειναι και εβαλα ενα widget task killer απο go launcher.... Tο γυρισα σε 4Χ4 πλεγμα παλι, και εβαλα ενα αλλο και ολα καλα Ειχα το κινητο με full μπαταρια απο τις 17.30 και μεχρι τις 22.30 περιπου ειχε παει 97%. Νομιζω ειναι καλα! σε πέντε ώρες αν το χρησιμοποίησες το κινητό , μια χαρά είναι , σε αναμονή όμως , για την omega , είναι πάρα πολύ , με ανοιχτό το wifi χωρίς να το πειράζω σε 8 ώρες χάνει 1 με 2 % το πολύ , χωρίς όμως να τρέχουν στο παρασκήνιο πολλά προγράμματα,μόνο όσα πρέπει (με το system tuner pro/startup/ξετικάρω) χωρίς φυσικά τον siyahkernel που φτιάχνει κάτι και χαλάει κάτι άλλο είχαμε πολλά προβλήματα μ αυτόν τον Kernel , ελπίζω να διορθώθηκαν , τον siyah τον εγκαθιστώ μόνο για να έχω DUAL- BOOT (και τις 2 ics omega rom στο κινητό μου) , δεν μ ενδιαφέρει το σκορ στη benchmark γιατί είναι μια τιμή άσχετη (μπορώ να την αυξήσω αν το τρέξω πάνω από μία φορά και δείχνει παραπάνω , δεν το κουράζω πάντα max1200MHz) , όσοι ασχολούνται καλά κάνουν , μιας και το κινητό μας έχει πολλές δυνατότητες και θέλουν να τις αποκαλύψουν προσέχω όσο γίνεται και τα προγράμματα που βάζω να είναι συμβατά Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 σε πέντε ώρες αν το χρησιμοποίησες το κινητό , μια χαρά είναι , σε αναμονή όμως , για την omega , είναι πάρα πολύ , με ανοιχτό το wifi χωρίς να το πειράζω σε 8 ώρες χάνει 1 με 2 % το πολύ , χωρίς όμως να τρέχουν στο παρασκήνιο πολλά προγράμματα,μόνο όσα πρέπει (με το system tuner pro/startup/ξετικάρω) χωρίς φυσικά τον siyahkernel που φτιάχνει κάτι και χαλάει κάτι άλλο Εμενα το λιγοτερο μου με νοιαζει ειναι τα στατηστικα σε benchmarks. Αλλα οσο εχω omega μου φανηκε το πιο καλο σε αυτονομια με το 3.2.7+... Εσυ τι χρησιμοποιεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 υπαρχει τροπος να κανω φορματ στην internal sd και μετα εγκατασταση την omega? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) Τελικά για την συγκεκριμένη ρομ είναι o siyAh o ιδανικός kernel? Δεν με ενδιαφέρει το dual boot... Θα ήθελα,ει δυνατόν,απο τα εμπειρα μέλη του forum να καταθέσουν την άποψη τους για τον <ιδανικό> kernel για την aokp omega.Νομίζω θα βοηθούσε ιδιαίτερα τα νέα μέλη... Edited June 4, 2012 by giannik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Παντως εγω με τον SiyahKernel v3.2.7 που εχω τωρα σε benchmark quadrant μου βγαζει 2278 στα 1300mhz... με τον SiyahKernel v3.2.6 μου εβγαλε 2965 στα 1200mhz. Οχι οτι με ενδιαφερει και ιδιαιτερα το τι αποτελεσμα βγαζει απλα σαν αναφορα :). Εμενα με ενδιαφερει το οτι δεν κολλαει σαν συσκευη και το θεμα αυτονομιας φυσικα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) Εμενα το λιγοτερο μου με νοιαζει ειναι τα στατηστικα σε benchmarks. Αλλα οσο εχω omega μου φανηκε το πιο καλο σε αυτονομια με το 3.2.7+... Εσυ τι χρησιμοποιεις? είχα πρόβλημα με το dual boot , και έχω μόνο την omega 14 για την ώρα , πρόλαβα να δοκιμάσω τον νέο Siyah στην AOKP και μου φάνηκε καλός υπαρχει τροπος να κανω φορματ στην internal sd και μετα εγκατασταση την omega? Ρυθμίσεις/Απόρρητο/ Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. ή στον dialer του τηλεφώνου γράψε *2767*3855# , και θα σβηστούν τα πάντα , θα γίνει όπως το αγόρασες αλλά με την rom που φοράει τώρα . Προσοχή πριν από τέτοιες ενέργειες κάνουμε πάντα nandroid backup (και ότι κάνουμε το κάνουμε με δικιά μας ευθύνη , φιλτράρουμε ότι μας λένε) Τελικά για την συγκεκριμένη ρομ είναι o siyAh o ιδανικός kernel? Δεν με ενδιαφέρει το dual boot... Θα ήθελα,ει δυνατόν,απο τα εμπειρα μέλη του forum να καταθέσουν την άποψη τους για τον <ιδανικό> kernel για την aokp omega.Νομίζω θα βοηθούσε ιδιαίτερα τα νέα μέλη... Γιάννη δύσκολη απάντηση , αν ρωτήσεις 3 άτομα θα πάρεις ίσως 3 απαντήσεις διαφορετικές , είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας απο κάποιον Kernel , είναι και πως θα καθήσει στην κάθε συσκευή , ελπίζω να σου απαντήσουν (αν κάποιος δοκίμασε στην rom πάνω από 2 Kernels) Παντως εγω με τον SiyahKernel v3.2.7 που εχω τωρα σε benchmark quadrant μου βγαζει 2278 στα 1300mhz... με τον SiyahKernel v3.2.6 μου εβγαλε 2965 στα 1200mhz. Οχι οτι με ενδιαφερει και ιδιαιτερα το τι αποτελεσμα βγαζει απλα σαν αναφορα :). Εμενα με ενδιαφερει το οτι δεν κολλαει σαν συσκευη και το θεμα αυτονομιας φυσικα ;) δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι τιμές , είναι μόνο τιμές (ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς , πόσες φορές κάνεις το test συνεχόμενα.... αυξάνετε και το σκορ) (ξαναγυρίζω στην omega 14 , σαν νέα , να την χορτάσω....) Edited June 4, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 είχα πρόβλημα με το dual boot , και έχω μόνο την omega 14 για την ώρα , πρόλαβα να δοκιμάσω τον νέο Siyah στην AOKP και μου φάνηκε καλός Ρυθμίσεις/Απόρρητο/ Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. ή στον dialer του τηλεφώνου γράψε *2767*3855# , και θα σβηστούν τα πάντα , θα γίνει όπως το αγόρασες αλλά με την rom που φοράει τώρα . Προσοχή πριν από τέτοιες ενέργειες κάνουμε πάντα nandroid backup (και ότι κάνουμε το κάνουμε με δικιά μας ευθύνη , φιλτράρουμε ότι μας λένε) Γιάννη δύσκολη απάντηση , αν ρωτήσεις 3 άτομα θα πάρεις ίσως 3 απαντήσεις διαφορετικές , είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας απο κάποιον Kernel , είναι και πως θα καθήσει στην κάθε συσκευή , ελπίζω να σου απαντήσουν (αν κάποιος δοκίμασε στην rom πάνω από 2 Kernels) δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι τιμές , είναι μόνο τιμές (ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς , πόσες φορές κάνεις το test συνεχόμενα.... αυξάνετε και το σκορ) (ξαναγυρίζω στην omega 14 , σαν νέα , να την χορτάσω....)Ποια είναι η γνώμη σου για τον fluxi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ποια είναι η γνώμη σου για τον fluxi? αν εννοείς αυτόν , δεν το δοκίμασα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1644648 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 αν εννοείς αυτόν , δεν το δοκίμασα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1644648 Ναι,αυτόν,διαβάζω αρκετές καλές κριτικές.. Μήπως ο siyah είναι υπερτιμημενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ρυθμίσεις/Απόρρητο/ Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. ή στον dialer του τηλεφώνου γράψε *2767*3855# , και θα σβηστούν τα πάντα , θα γίνει όπως το αγόρασες αλλά με την rom που φοράει τώρα . Προσοχή πριν από τέτοιες ενέργειες κάνουμε πάντα nandroid backup (και ότι κάνουμε το κάνουμε με δικιά μας ευθύνη , φιλτράρουμε ότι μας λένε) το root θα υπαρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 αν εννοείς αυτόν , δεν το δοκίμασα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1644648 εγω τον περασα, πριν ειχα το siyah 3.2.8+ αλλα διαφορα δεν βλεπω... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Λοιπόν,o 3.2.8 ήταν προβληματικός,παραλίγο να μου βράσει την συσκευή... Βγήκε o 3.3,λέει ότι επειδή θα δώσει το s2 στην γυναικα του θέλει να είναι απροβλημάτιστο.. Όσοι έχουν εγκαταστήσει τον 3.2.8 έχει πρόβλημα,ήδη τον έχει αποσύρει από download, να τον αλλάξετε με 3.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 εγω τον περασα, πριν ειχα το siyah 3.2.8+ αλλα διαφορα δεν βλεπω... :P Δεν ξερω για τον siyah 3.2.8+ αλλα εγω ειχα siyah 3.2.7+ (με τον οποια ημουν σχετικα ικανοποιημενος) και τωρα για δοκιμη περασα τον fluxi xx.01+ και σαν πρωτη εικονα ειναι σουπερ... θα δω και αυριο μετα απο full charged στο θεμα αυτονομιας :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts