babis200sx Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Το swype που υπάρχει σαν προεπιλογή στην AOKP έχει ελληνικά (από ρυθμίσεις-γλώσσα εισαγωγή-προεπιλογή swype και επιλέγεις στη συνέχεια αγγλικά ελληνικά). Πολύ καλό theme είναι το cobalt. Δεν το είχα πάρει πρέφα ότι έχει προεπιλογή το Swype και ότι διαθέτει και ελληνικά, πάω να το τεστάρω άμεσα. ;) Αυτό το Tangerine ή το Vivid έλεγα να βάλω. Τα δίνει και δωρεάν απ' ότι κατάλαβα ο themer, μέσω του XDA, αρκεί να φτιάξεις το .apk εσύ από τα αρχεία που σου δίνει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1620990 Εγώ δεν το κατέχω το θέμα, αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται, έχει οδηγίες. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Αισθάνομαι οτι η AOKP εχει <ατονίσει> αρκετά η μου φαίνεται?Μήπως σταματήσει εδώ η εξελιξή της λόγω του ότι ο Γιάννης αφιερώνει,με το δίκιο του,περισσότερο χρόνο κατά πρώτον στο s3 και κατα δεύτερον στην 4.0.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Παίδες μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το fix για την αλλαγή από emmc σε external sd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα παρατήρησα ότι η οθόνη ανάβει μόνη της και σβήνει μετά από λίγο (με ενεργοποιημένο το κινητό). Τις τελευταίες μέρες το μόνο που έκανα ήταν να φλασάρω ένα theme από το XDA. Σας έχει τύχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα παρατήρησα ότι η οθόνη ανάβει μόνη της και σβήνει μετά από λίγο (με ενεργοποιημένο το κινητό). Τις τελευταίες μέρες το μόνο που έκανα ήταν να φλασάρω ένα theme από το XDA. Σας έχει τύχει; ίσως δεν ήταν συμβατό , αν πέρασες πολλά θέματα κάπου μάλλον μπερδεύτηκε βάλε πάλι το θέμα της omega απο την κουζίνα Παίδες μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το fix για την αλλαγή από emmc σε external sd; αυτό θέλεις ?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4120756#post4120756 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_p Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 ρε παιδες σα πολυ δε σκαλωνει η συγκεκριμενη ρομ? εχω βαλει την omega 4.0 AOKP android 4.0.4 και kernel τον siyah-v3.2.6 -πολλες φορες σκαλωνει ασχημα οταν πας να το ξεκλειδωσεις -μου σκαλωσε μια και το nova luncher και χρειαστηκε να κανω εκαθαρση της cache του για να παρει τα ισια του. -το navigon οποτε το παταω βγαζει error και κλεινει και μετα τις 4 προσπαθειες ανοιγει. -πολλες φορες δεν εμφανιζει τα προγραμματα μεσα στο apps( τα κανει μονο loading και τιποτα) -και μου τυχαινει να χανει και τα widgets καμια φορα... εχει κανεις καμια ιδεα? βεβαια απο μπαταρια τα παει καλα σε σχεσει με την v14 omega 4.0.3 που ειχα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) ρε παιδες σα πολυ δε σκαλωνει η συγκεκριμενη ρομ? εχω βαλει την omega 4.0 AOKP android 4.0.4 και kernel τον siyah-v3.2.6 -πολλες φορες σκαλωνει ασχημα οταν πας να το ξεκλειδωσεις -μου σκαλωσε μια και το nova luncher και χρειαστηκε να κανω εκαθαρση της cache του για να παρει τα ισια του. -το navigon οποτε το παταω βγαζει error και κλεινει και μετα τις 4 προσπαθειες ανοιγει. -πολλες φορες δεν εμφανιζει τα προγραμματα μεσα στο apps( τα κανει μονο loading και τιποτα) -και μου τυχαινει να χανει και τα widgets καμια φορα... εχει κανεις καμια ιδεα? βεβαια απο μπαταρια τα παει καλα σε σχεσει με την v14 omega 4.0.3 που ειχα πριν. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (θα κάνει διαγραφή δεδομένων, προγραμμάτων κ.λ.π) φλάσαρε πάλι , και εάν δεν βαριέσαι με full wipe την περνάς πάλι , η άλλαξε kernel , ίσως δεν κάθισε καλά στην συσκευή σου η rom σε μένα δουλεύει μια χαρά Edited June 16, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex51 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 ρε παιδες σα πολυ δε σκαλωνει η συγκεκριμενη ρομ? εχω βαλει την omega 4.0 AOKP android 4.0.4 και kernel τον siyah-v3.2.6 -πολλες φορες σκαλωνει ασχημα οταν πας να το ξεκλειδωσεις -μου σκαλωσε μια και το nova luncher και χρειαστηκε να κανω εκαθαρση της cache του για να παρει τα ισια του. -το navigon οποτε το παταω βγαζει error και κλεινει και μετα τις 4 προσπαθειες ανοιγει. -πολλες φορες δεν εμφανιζει τα προγραμματα μεσα στο apps( τα κανει μονο loading και τιποτα) -και μου τυχαινει να χανει και τα widgets καμια φορα... εχει κανεις καμια ιδεα? βεβαια απο μπαταρια τα παει καλα σε σχεσει με την v14 omega 4.0.3 που ειχα πριν. βαλε τον siyah v3.2.7 θα δεις διαφορα σε ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 όταν αλλάζουμε συχνά Kernel , γίνετε "μπάχαλο" η rom (γνωστό) , να μην ξεχνάμε πριν την αλλαγή kernel να κάνουμε εγκατάσταση το Kernel Cleaning Script (υπάρχει στην κουζίνα) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_p Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (θα κάνει διαγραφή δεδομένων, προγραμμάτων κ.λ.π) φλάσαρε πάλι , και εάν δεν βαριέσαι με full wipe την περνάς πάλι , η άλλαξε kernel , ίσως δεν κάθισε καλά στην συσκευή σου η rom σε μένα δουλεύει μια χαρά βαλε τον siyah v3.2.7 θα δεις διαφορα σε ολα. όταν αλλάζουμε συχνά Kernel , γίνετε "μπάχαλο" η rom (γνωστό) , να μην ξεχνάμε πριν την αλλαγή kernel να κάνουμε εγκατάσταση το Kernel Cleaning Script (υπάρχει στην κουζίνα) Κατεβασα μεσα απο το site του Siyah τον kernel siyah 3.3.2+ που φαινετε να ειναι ο τελευταιος που εχει βγαλει μεχρι στιγμης για Galaxy2 και ολα δειχνουν να εχουν διορθωθει πληρως.. σαφως πριν το περασω εκανα και εγκατασταση το Kernel Cleaning Script απο την κουζινα. Σας ευχαριστω για την βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Παιδιά μια βοήθεια γιατί ή εγώ είμαι κούκου ή κάτι δεν πάει καλά.. Βάζω την Omega V15 η οποία λέει στο τίτλο πως είναι XWLPG... μόλις τελειώνω την εγκατάσταση κατεβάζω το Jkay Framework για την XWLPG και στο CWM όταν πάω να το εγκαταστήσω μου σκάει μύνημα Status 7 Error και δεν την βάζει.. Δοκίμασα και Odexed και Deodexed και κάνει πάλι το ίδιο... επίσης δοκίμασα και την XXLPW γιατί ενώ στο XDA λέει πως είναι η XXLPG μόλις τελειώνει η εγκατάσταση το κινητό μου λέει πως έχω την XXLPW... Επίσημα έχω εγκαταστήσει την Omega_v4.0_AOKP_build_37_ICS_4.0.4.zip από τορρεντ Έχει κανείς καμία άποψη γιατί το χάνω? Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1908 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 θα εχουμε καποια αλλη εξελιξη σ αυτη τη ρομ?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Μην το περιμένεις φίλε μου... Υπάρχουν κλάσεις ανώτερες AOKP... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Οπως η resurrection remix Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1908 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Κριμα ηταν η μονη ρομ π δε μου δημιουργησε προβλημα... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Ξερει κανεις παιδια αν το widget του καιρου που εχει η v15 παιζει στην AOKP κι αν ναι ας στο στειλει,σας ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 καλησπερα παιδια μετα απο ποσαααα κινητα σημερα γυρισα ξανα στο s2....τι το θελα δοκιμασα να βαλω αυτην την custom rom και ενω την ρομ την φλασαρε κανονικα,μετα πηγα να φλασαρω και τα gapps ωσπου καποια στιγμη εγραψε unmounting system,κολλησε το κινητο,εσβησε και δεν αναβει απο τοτε. πιστευω οτι εχω στα χερια ενα ωραιοτατο τουβλακι τωρα εχει κανεις καμια ιδεα να μου πει? σε recovery mode δεν μπαινει, σε download mode δεν μπαινει, με usb jig δεν ανοιγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Service μάλλον... Κάποιοι το έστειλαν και δεν πλήρωσαν τίποτα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Omega v5.0 AOKP Jelly Bean Build-2 Σύντομα θα είναι διαθέσιμη :) http://desmond.imageshack.us/Himg708/scaled.php?server=708&filename=59765343.jpg&res=landing EDIT: Νέα έκδοση Omega v5.0 AOKP Jelly Bean http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197 Edited September 21, 2012 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 EDIT: Νέα έκδοση Omega v5.0 AOKP Jelly Bean http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197 Καλημέρα. Γιατί δεν βλέπω το link? Υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις μέχρι την 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Αφου γραφει πως συντομα θα ειναι διαθεσιμη οποτε υπομονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Αφου γραφει πως συντομα θα ειναι διαθεσιμη οποτε υπομονη. την έχει ανεβάσει σε ξεχωριστό θέμα στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1290468 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Ο Γιάννης δίνει ένα link στην αρχή του παρόντος thread αλλά όταν το ανοίγεις, ναι μεν είναι καταχωρημένο στο τμήμα του SGS2 αλλά το banner γράφει για SGS3. Λέω να μη την εγκαταστήσω πριν ξεκαθαριστεί το μπέρδεμα, μη το κάνω τούβλο...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 εκανα backup μετα απο λιγο πηγα να κανω restore αλλα στο recovery μου γραφει md5 mismatch ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? στο μενου /device options/radio πως μπορουμε να ξετικαρουμε αν εχουμε επιλεξει κατι ? (ποια απο τις 3 ειναι η σωστη επιλογη για Ελλάδα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 καλη και ωραι η j b αλλα αν δεν υπαρχει ραδιόφωνο και το my files που υπαρχουν στις 4.0.3 και 4.0.4 δεν αξίζει μια !!! καλο το spirit FM αλλα δεν ειναι free και ολοι οι files explorer που κυκλοφορουν ειναι πολυ δύσχρηστοι και ειναι σπαστικο να μην υπαρχει η microSD στο φακελο "externan_sd". Επειση το menu της καμερας ειναι απαραδεκτο !!!!! πολυ μπερδεμα και ταλαιπωρία !!!!! Αν διωρθωθουν αυτα τοτε θα αξιζει η j b , μεχρι τωρα ειναι απαραδεκτη !!!!! ( φυσικα δεν αναφερομαι στην Omega αλλα στο λογισμικο jelly bean που εχει αυτα τα προβληματα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts