Jump to content

[ROM] Omega AOKP Jelly Bean

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν,o 3.2.8 ήταν προβληματικός,παραλίγο να μου βράσει την συσκευή...

Βγήκε o 3.3,λέει ότι επειδή θα δώσει το s2 στην γυναικα του θέλει να είναι απροβλημάτιστο..

Όσοι έχουν εγκαταστήσει τον 3.2.8 έχει πρόβλημα,ήδη τον έχει αποσύρει από download, να τον αλλάξετε με 3.3

Μόλις πέρασα την 3.3 αλλά έχει κολλήσει στο booting. Εσένα σου ξεκίνησε κανονικά;

• Απαντήσεις 447
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το root θα υπαρχει ?

όχι ,

μετά με odin μια επίσημη , root , και restore την omega

υπενθύμιση , πριν κάνεις

1. nandroid backup

2 αντιγραφή , από sdcard ότι φάκελο νομίζεις ότι θα χρειασθείς , και επικόλληση σε έναν φάκελο στο κομπιούτερ σου π.χ. φακέλους πλοηγών , τον φάκελο titanium backup τα .apk κ.λ.π.

3. στον dialer του τηλεφώνου γράψε *2767*3855# (δεν πειράζεις το κινητό μέχρι να κάνει επανεκκίνηση) η εναλλακτικά

σε recovery , mounts and storage/format την sdcard (πριν από αυτό να βγάλεις την εξωτερική κάρτα μήπως γίνει κάποιο λάθος)

Μόλις πέρασα την 3.3 αλλά έχει κολλήσει στο booting. Εσένα σου ξεκίνησε κανονικά;

μια χαρά είναι

όπως είσαι , με τα τρία κουμπιά

Σε recovery

Wipe case partition

Advance/wipe delvik cache

Advance/Fix permissions

Ο Γιάννης έχει στην κουζίνα στους κέρνελς το Ultimate Kernel cleanig script (για όσους παίζουμε με τους Kernels)

Βγήκε o 3.3,λέει ότι επειδή θα δώσει το s2 στην γυναικα του θέλει να είναι απροβλημάτιστο..

Όσοι έχουν εγκαταστήσει τον 3.2.8 έχει πρόβλημα,ήδη τον έχει αποσύρει από download, να τον αλλάξετε με 3.3

λέει : removed lots of experimental patches and merges

πάντα έλεγα - λέγαμε ότι ο Τούρκος κάνει πολλά πειράματα στον Κέρνελ του , μέχρι αύριο θα ξέρουμε αν θα τον κρατήσουμε...

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

όχι ,

υπενθύμιση , πριν κάνεις

1. nandroid backup

2 αντιγραφή , από sdcard ότι φάκελο νομίζεις ότι θα χρειασθείς , και επικόλληση σε έναν φάκελο στο κομπιούτερ σου π.χ. φακέλους πλοηγών , τον φάκελο titanium backup τα .apk κ.λ.π.

3. στον dialer του τηλεφώνου γράψε *2767*3855# (δεν πειράζεις το κινητό μέχρι να κάνει επανεκκίνηση) η εναλλακτικά

σε recovery , mounts and storage/format την sdcard (πριν από αυτό να βγάλεις την εξωτερική κάρτα μήπως γίνει κάποιο λάθος)

μια χαρά είναι

Σε recovery

Wipe case partition

Advance/Fix permissions

Ο Γιάννης έχει στην κουζίνα στους κέρνελς το Ultimate Kernel cleanig script (για όσους παίζουμε με τους Kernels)

Μπήκα σε recovery έκανα τα wipe αλλά τίποτα.

Τελικά μπήκα με restore.Πάλι καλά και τα back up.

Δεν ξέρω γιατί μου κόλλησε ο 3.3.

Edited by kyrgeo1978

όχι ,

υπενθύμιση , πριν κάνεις

1. nandroid backup

μια χαρά είναι

Σε recovery

Wipe case partition

Advance/Fix permissions

λέει : removed lots of experimental patches and merges

πάντα έλεγα - λέγαμε ότι ο Τούρκος κάνει πολλά πειράματα στον Κέρνελ του , μέχρι αύριο θα ξέρουμε αν θα τον κρατήσουμε...

Γιαυτό ρώτησα πριν να προτείνεις/προτείνετε εναλλακτική..

Τον ultimate cleaning πως τον χρησιμοποιούμε?

Mετα τα wipe?

Edited by giannik

λέει ότι επειδή θα δώσει το s2 στην γυναικα του θέλει να είναι απροβλημάτιστο..

Καλά, αυτό είναι ότι πιο άκυρο έχω ακούσει πότε! (Απευθύνομαι στον Τούρκο)

Αν ήθελε να το δώσει στη γυναίκα του, ας της έφτιαχνε έναν kernel για πάρτι της.

Όχι να βγάλει όλες του τις μοντες και να τις στερήσει από ολόκληρο τον κόσμο, επειδή θα το έπαιρνε η ...γυναίκα του! Ήμαρτον!

Δηλαδή αν το έπαιρνε ο μπατζανακης του πού είναι άσχετος με κινητά, θα καταργούσε τον kernel?

'Η αν το έπαιρνε ο κουμπάρος του πού είναι γκουρού στα κινητά, θα έβαζε και αλλά δοκιμαστικά στοιχεια μέσα?

Την παλεύει ο τύπος?

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Γιαυτό ρώτησα πριν να προτείνεις/προτείνετε εναλλακτική..

Τον ultimate cleaning πως τον χρησιμοποιούμε?

Mετα τα wipe?

samsung ultimate kernel cleaning script ICS

(αφαιρεί όλα τα scripts ή modifications απο τον προηγούμενο kernel, αποκατάσταση όλων των default προκειμένου να φλασάρουμε τον νέο kernel.)

το κατεβάζουμε απο την κουζίνα του Γιάννη (θα το βρούμε στην διαδρομή sdcard/download)

το τοποθετούμε στην εσωτερική μνήμη internal SD-CARD (sdcard).

μπαίνουμε σε ClockWorkMod Recovery.

εγκατάσταση του .zip (όπως την rom, η οποιοδήποτε .zip).

μετά εγκατάσταση του νέου Kernel που θέλουμε.

Reboot την συσκευή.

Edited by tora33

εχεις δικιο και εγω το αυτο επαθα και τα εκανα ολα απο την αρχη βαζωντας τον προηγουμενο kernel.

samsung ultimate kernel cleaning script ICS

(αφαιρεί όλα τα scripts ή modifications απο τον προηγούμενο kernel, αποκατάσταση όλων των default προκειμένου να φλασάρουμε τον νέο kernel.)

το κατεβάζουμε απο την κουζίνα του Γιάννη (θα το βρούμε στην διαδρομή sdcard/download)

το τοποθετούμε στην εσωτερική μνήμη internal SD-CARD (sdcard).

μπαίνουμε σε ClockWorkMod Recovery.

εγκατάσταση του .zip (όπως την rom, η οποιοδήποτε .zip).

μετά εγκατάσταση του νέου Kernel που θέλουμε.

Reboot την συσκευή.

Eυχαριστώ,

Νομίζω οτι ο τούρκος γίνεται αναξιόπιστος και θα του πώ bye bye:mad:

Θα δοκιμάσω τον τελευταίο fluxi που διαβάζω αρκετά καλά..

Μπορεί κάποιος να μου δώσει το link εγκατάστασης του fluxi σε zip,προσπαθω να το κατεβάσω απο το xda σε zip αλλα μετα δεν μπορω να το βρω σαν zip στην internal card.

Παιδιά εγώ ξαναγύρισα σε 3.2.7.1 μετα τη χθεσινή λαχτάρα που έπαθα με τον 3.3 (κόλλησε στο booting και αναγκάστηκα να κάνω restore ένα back up που πάρει 30/5) και ήδη είμαι σε αναζήτηση νέου kernel.

Εγώ τον κατέβασα από εδώ τον fluxi αλλά δεν τον πέρασα ακόμα.

Τον βλέπω κανονικά στην sdcard.

Edited by kyrgeo1978

εγω εβαλα τον 3,3 μια χαρα τα παει δεν εχω κανενα προβλημα.

πείτε μου παιδια θελω να διαγράψω ολες τις εαφες μαζικά δεν βρισκω καμιά επιλογη παρα μονο μια μια. μηπως μου εχει διαφυγη κατι; μήπως ξέρετε πως να το κανω;

Μαι εγώ από κει τον κατεβάζω άλλα δεν μου τον δείχνει στην κάρτα σαν zip..

Στο es explorer μου τον διαβάζει σαν php..

Τι μπορεί να είναι?

Μαι εγώ από κει τον κατεβάζω άλλα δεν μου τον δείχνει στην κάρτα σαν zip..

Στο es explorer μου τον διαβάζει σαν php..

Τι μπορεί να είναι?

Μήπως κατά λάθος κατέβασες το tar αρχείο που είναι για odin. Η ίδια διαδικασία που ακολουθούμε πάντα. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Εγώ μόλις τον φλάσαρα. Δεν το βλέπεις ούτε απο recovery;

T ον έχω κατεβάσει 3 φορές,στο recovery δεν το βλέπω γιατί δεν αποθηκεύεται σαν zip.

Στο Es files το βλέπω σαν download.php

Πάλι τώρα τον κατέβασα και μου τον κατεβάζει σαν download.php

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Edited by giannik

T ον έχω κατεβάσει 3 φορές,στο recovery δεν το βλέπω γιατί δεν αποθηκεύεται σαν zip.

Πάλι τώρα τον κατέβασα και μου τον κατεβάζει σαν download.php

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

αυτό κατεβάζεις ??

http://fluxi.xda-hosting.de/download.php?fname=./data/ota/addons/fluxi-kernel-sgs2-XX.01.zip

στο recovery σαν .zip τον βλέπει

Ναι αυτό..

Μου το κατεβάζει σαν download.php.

Κατέβασα τον προηγούμενο siyah για να το τσεκάρω και ok, εδώ το κατεβάζει zip, τελείως κουφό...

Στον υπολογιστή σου δηλαδή φαίνεται zip και στο κινητό σου φαίνεται php; Περίεργο. Τι να πω, εμένα φαίνεται κανονικά zip στο κινητό. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Τον πέρασα κανονικά αφού πρώτα φλάσαρα το Ultimate Kernel cleanig script.

Έχει να κάνει με την αποκωδικοποίηση?

Υπάρχει κάποια άλλη πηγή για κατέβασμα του fluxi εκτός αυτής που δίνει το xda?

Ναι αυτό..

Μου το κατεβάζει σαν download.php.

Κατέβασα τον προηγούμενο siyah για να το τσεκάρω και ok, εδώ το κατεβάζει zip, τελείως κουφό...

Γιάννη και εγώ αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1644648 κατέβασα και μου τρέχει μια χαρά σαν .zip και είμαι και ευχαριστημένος με τον fluxi-kernel σαν πρώτη εικόνα!

Edited by Daliar82

Γιάννη και εγώ αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1644648 κατέβασα και μου τρέχει μια χαρά σαν .zip και είμαι και ευχαριστημένος με τον fluxi-kernel σαν πρώτη εικόνα!

Απιστευτο,δεν μου το κατεβαζει σαν zip,κατι φταιει..

Τελικα το google και το κατεβασα απο dropbox download,μου το κατεβασε σαν zip!

Edited by giannik

Όποιος έχει το SG3

Σε λίγο θα ετοιμαστεί η Omega v4.0

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656

edit

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4141208#post4141208

και για να μην είμαι off topic

η Omega v4.0 AOKP is the best

Edited by tora33

Όποιος έχει το SG3

Σε λίγο θα ετοιμαστεί η Omega v4.0

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656

Αααααχ γιατι μας πληγωνετε ετσι..... :cry:

μαλλον η 4.0.4 ΑΟΚΡ εμεινε για λιγο στην V4.0...

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Ποιές είναι οι πρώτες εντυπώσεις απο αυτούς που εγκατέστησαν τον fluxi kernel(συγκριτικά με τον siyah)?

Bάσει των λεγομένων του τούρκου σταματάει την εξέλιξη για το s2 και επικεντρώνεται στο s3...

Ποιές είναι οι πρώτες εντυπώσεις απο αυτούς που εγκατέστησαν τον fluxi kernel(συγκριτικά με τον siyah)?

Bάσει των λεγομένων του τούρκου σταματάει την εξέλιξη για το s2 και επικεντρώνεται στο s3...

Έκανα χθες test benchmark σε 2 GS2 με την AOKP 4.0.4. O ένας είχε siyah 3.2.6+ και εγώ είχα fluxi kernel. Σαν σύνολο ο fluxi kernel ήταν λίγο πιο πάνω αλλά με siyah ήταν αισθητά πιο γρήγορος ο επεξεργαστής στο test. Ο fluxi δίνει καλύτερες τιμές σε I/O και σε γραφικά. Σαν αυτονομία σε κατάσταση αναμονής είχα με τον siyah 3.2.7+ ενώ σε κατάσταση λειτουργίας νιώθω ότι έχω με τον fluxi. Καθαρά προσωπική άποψη με τελείως ερασιτεχνικές μετρήσεις μου :)