kyrgeo1978 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Λοιπόν,o 3.2.8 ήταν προβληματικός,παραλίγο να μου βράσει την συσκευή... Βγήκε o 3.3,λέει ότι επειδή θα δώσει το s2 στην γυναικα του θέλει να είναι απροβλημάτιστο.. Όσοι έχουν εγκαταστήσει τον 3.2.8 έχει πρόβλημα,ήδη τον έχει αποσύρει από download, να τον αλλάξετε με 3.3 Μόλις πέρασα την 3.3 αλλά έχει κολλήσει στο booting. Εσένα σου ξεκίνησε κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) το root θα υπαρχει ? όχι , μετά με odin μια επίσημη , root , και restore την omega υπενθύμιση , πριν κάνεις 1. nandroid backup 2 αντιγραφή , από sdcard ότι φάκελο νομίζεις ότι θα χρειασθείς , και επικόλληση σε έναν φάκελο στο κομπιούτερ σου π.χ. φακέλους πλοηγών , τον φάκελο titanium backup τα .apk κ.λ.π. 3. στον dialer του τηλεφώνου γράψε *2767*3855# (δεν πειράζεις το κινητό μέχρι να κάνει επανεκκίνηση) η εναλλακτικά σε recovery , mounts and storage/format την sdcard (πριν από αυτό να βγάλεις την εξωτερική κάρτα μήπως γίνει κάποιο λάθος) Μόλις πέρασα την 3.3 αλλά έχει κολλήσει στο booting. Εσένα σου ξεκίνησε κανονικά; μια χαρά είναι όπως είσαι , με τα τρία κουμπιά Σε recovery Wipe case partition Advance/wipe delvik cache Advance/Fix permissions Ο Γιάννης έχει στην κουζίνα στους κέρνελς το Ultimate Kernel cleanig script (για όσους παίζουμε με τους Kernels) Λοιπόν,o 3.2.8 ήταν προβληματικός,παραλίγο να μου βράσει την συσκευή... Βγήκε o 3.3,λέει ότι επειδή θα δώσει το s2 στην γυναικα του θέλει να είναι απροβλημάτιστο.. Όσοι έχουν εγκαταστήσει τον 3.2.8 έχει πρόβλημα,ήδη τον έχει αποσύρει από download, να τον αλλάξετε με 3.3 λέει : removed lots of experimental patches and merges πάντα έλεγα - λέγαμε ότι ο Τούρκος κάνει πολλά πειράματα στον Κέρνελ του , μέχρι αύριο θα ξέρουμε αν θα τον κρατήσουμε... Edited June 4, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) όχι , μετά με odin μια επίσημη , root , και restore την omega υπενθύμιση , πριν κάνεις 1. nandroid backup 2 αντιγραφή , από sdcard ότι φάκελο νομίζεις ότι θα χρειασθείς , και επικόλληση σε έναν φάκελο στο κομπιούτερ σου π.χ. φακέλους πλοηγών , τον φάκελο titanium backup τα .apk κ.λ.π. 3. στον dialer του τηλεφώνου γράψε *2767*3855# (δεν πειράζεις το κινητό μέχρι να κάνει επανεκκίνηση) η εναλλακτικά σε recovery , mounts and storage/format την sdcard (πριν από αυτό να βγάλεις την εξωτερική κάρτα μήπως γίνει κάποιο λάθος) μια χαρά είναι όπως είσαι , με τα τρία κουμπιά Σε recovery Wipe case partition Advance/wipe delvik cache Advance/Fix permissions Ο Γιάννης έχει στην κουζίνα στους κέρνελς το Ultimate Kernel cleanig script (για όσους παίζουμε με τους Kernels) Μπήκα σε recovery έκανα τα wipe αλλά τίποτα. Τελικά μπήκα με restore.Πάλι καλά και τα back up. Δεν ξέρω γιατί μου κόλλησε ο 3.3. Edited June 5, 2012 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) όχι , μετά με odin μια επίσημη , root , και restore την omega υπενθύμιση , πριν κάνεις 1. nandroid backup 2 αντιγραφή , από sdcard ότι φάκελο νομίζεις ότι θα χρειασθείς , και επικόλληση σε έναν φάκελο στο κομπιούτερ σου π.χ. φακέλους πλοηγών , τον φάκελο titanium backup τα .apk κ.λ.π. 3. στον dialer του τηλεφώνου γράψε *2767*3855# (δεν πειράζεις το κινητό μέχρι να κάνει επανεκκίνηση) η εναλλακτικά σε recovery , mounts and storage/format την sdcard (πριν από αυτό να βγάλεις την εξωτερική κάρτα μήπως γίνει κάποιο λάθος) μια χαρά είναι όπως είσαι , με τα τρία κουμπιά Σε recovery Wipe case partition Advance/wipe delvik cache Advance/Fix permissions Ο Γιάννης έχει στην κουζίνα στους κέρνελς το Ultimate Kernel cleanig script (για όσους παίζουμε με τους Kernels) λέει : removed lots of experimental patches and merges πάντα έλεγα - λέγαμε ότι ο Τούρκος κάνει πολλά πειράματα στον Κέρνελ του , μέχρι αύριο θα ξέρουμε αν θα τον κρατήσουμε... Γιαυτό ρώτησα πριν να προτείνεις/προτείνετε εναλλακτική.. Τον ultimate cleaning πως τον χρησιμοποιούμε? Mετα τα wipe? Edited June 5, 2012 by giannik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 λέει ότι επειδή θα δώσει το s2 στην γυναικα του θέλει να είναι απροβλημάτιστο.. Καλά, αυτό είναι ότι πιο άκυρο έχω ακούσει πότε! (Απευθύνομαι στον Τούρκο) Αν ήθελε να το δώσει στη γυναίκα του, ας της έφτιαχνε έναν kernel για πάρτι της. Όχι να βγάλει όλες του τις μοντες και να τις στερήσει από ολόκληρο τον κόσμο, επειδή θα το έπαιρνε η ...γυναίκα του! Ήμαρτον! Δηλαδή αν το έπαιρνε ο μπατζανακης του πού είναι άσχετος με κινητά, θα καταργούσε τον kernel? 'Η αν το έπαιρνε ο κουμπάρος του πού είναι γκουρού στα κινητά, θα έβαζε και αλλά δοκιμαστικά στοιχεια μέσα? Την παλεύει ο τύπος? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Γιαυτό ρώτησα πριν να προτείνεις/προτείνετε εναλλακτική.. Τον ultimate cleaning πως τον χρησιμοποιούμε? Mετα τα wipe? samsung ultimate kernel cleaning script ICS (αφαιρεί όλα τα scripts ή modifications απο τον προηγούμενο kernel, αποκατάσταση όλων των default προκειμένου να φλασάρουμε τον νέο kernel.) το κατεβάζουμε απο την κουζίνα του Γιάννη (θα το βρούμε στην διαδρομή sdcard/download) το τοποθετούμε στην εσωτερική μνήμη internal SD-CARD (sdcard). μπαίνουμε σε ClockWorkMod Recovery. εγκατάσταση του .zip (όπως την rom, η οποιοδήποτε .zip). μετά εγκατάσταση του νέου Kernel που θέλουμε. Reboot την συσκευή. Edited June 5, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex51 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Λοιπόν,o 3.2.8 ήταν προβληματικός,παραλίγο να μου βράσει την συσκευή... Βγήκε o 3.3,λέει ότι επειδή θα δώσει το s2 στην γυναικα του θέλει να είναι απροβλημάτιστο.. Όσοι έχουν εγκαταστήσει τον 3.2.8 έχει πρόβλημα,ήδη τον έχει αποσύρει από download, να τον αλλάξετε με 3.3 εχεις δικιο και εγω το αυτο επαθα και τα εκανα ολα απο την αρχη βαζωντας τον προηγουμενο kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 samsung ultimate kernel cleaning script ICS (αφαιρεί όλα τα scripts ή modifications απο τον προηγούμενο kernel, αποκατάσταση όλων των default προκειμένου να φλασάρουμε τον νέο kernel.) το κατεβάζουμε απο την κουζίνα του Γιάννη (θα το βρούμε στην διαδρομή sdcard/download) το τοποθετούμε στην εσωτερική μνήμη internal SD-CARD (sdcard). μπαίνουμε σε ClockWorkMod Recovery. εγκατάσταση του .zip (όπως την rom, η οποιοδήποτε .zip). μετά εγκατάσταση του νέου Kernel που θέλουμε. Reboot την συσκευή. Eυχαριστώ, Νομίζω οτι ο τούρκος γίνεται αναξιόπιστος και θα του πώ bye bye:mad: Θα δοκιμάσω τον τελευταίο fluxi που διαβάζω αρκετά καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Μπορεί κάποιος να μου δώσει το link εγκατάστασης του fluxi σε zip,προσπαθω να το κατεβάσω απο το xda σε zip αλλα μετα δεν μπορω να το βρω σαν zip στην internal card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Παιδιά εγώ ξαναγύρισα σε 3.2.7.1 μετα τη χθεσινή λαχτάρα που έπαθα με τον 3.3 (κόλλησε στο booting και αναγκάστηκα να κάνω restore ένα back up που πάρει 30/5) και ήδη είμαι σε αναζήτηση νέου kernel. Εγώ τον κατέβασα από εδώ τον fluxi αλλά δεν τον πέρασα ακόμα. Τον βλέπω κανονικά στην sdcard. Edited June 5, 2012 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas71- Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 εγω εβαλα τον 3,3 μια χαρα τα παει δεν εχω κανενα προβλημα. πείτε μου παιδια θελω να διαγράψω ολες τις εαφες μαζικά δεν βρισκω καμιά επιλογη παρα μονο μια μια. μηπως μου εχει διαφυγη κατι; μήπως ξέρετε πως να το κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Μαι εγώ από κει τον κατεβάζω άλλα δεν μου τον δείχνει στην κάρτα σαν zip.. Στο es explorer μου τον διαβάζει σαν php.. Τι μπορεί να είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Μαι εγώ από κει τον κατεβάζω άλλα δεν μου τον δείχνει στην κάρτα σαν zip.. Στο es explorer μου τον διαβάζει σαν php.. Τι μπορεί να είναι? Μήπως κατά λάθος κατέβασες το tar αρχείο που είναι για odin. Η ίδια διαδικασία που ακολουθούμε πάντα. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Εγώ μόλις τον φλάσαρα. Δεν το βλέπεις ούτε απο recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) T ον έχω κατεβάσει 3 φορές,στο recovery δεν το βλέπω γιατί δεν αποθηκεύεται σαν zip. Στο Es files το βλέπω σαν download.php Πάλι τώρα τον κατέβασα και μου τον κατεβάζει σαν download.php Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Edited June 5, 2012 by giannik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 T ον έχω κατεβάσει 3 φορές,στο recovery δεν το βλέπω γιατί δεν αποθηκεύεται σαν zip. Στο Es files το βλέπω σαν download.php Πάλι τώρα τον κατέβασα και μου τον κατεβάζει σαν download.php Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? αυτό κατεβάζεις ?? http://fluxi.xda-hosting.de/download.php?fname=./data/ota/addons/fluxi-kernel-sgs2-XX.01.zip στο recovery σαν .zip τον βλέπει Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ναι αυτό.. Μου το κατεβάζει σαν download.php. Κατέβασα τον προηγούμενο siyah για να το τσεκάρω και ok, εδώ το κατεβάζει zip, τελείως κουφό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 T ον έχω κατεβάσει 3 φορές,στο recovery δεν το βλέπω γιατί δεν αποθηκεύεται σαν zip. Στο Es files το βλέπω σαν download.php Στον υπολογιστή σου δηλαδή φαίνεται zip και στο κινητό σου φαίνεται php; Περίεργο. Τι να πω, εμένα φαίνεται κανονικά zip στο κινητό. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Τον πέρασα κανονικά αφού πρώτα φλάσαρα το Ultimate Kernel cleanig script. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Έχει να κάνει με την αποκωδικοποίηση? Υπάρχει κάποια άλλη πηγή για κατέβασμα του fluxi εκτός αυτής που δίνει το xda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Ναι αυτό.. Μου το κατεβάζει σαν download.php. Κατέβασα τον προηγούμενο siyah για να το τσεκάρω και ok, εδώ το κατεβάζει zip, τελείως κουφό... Γιάννη και εγώ αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1644648 κατέβασα και μου τρέχει μια χαρά σαν .zip και είμαι και ευχαριστημένος με τον fluxi-kernel σαν πρώτη εικόνα! Edited June 5, 2012 by Daliar82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Γιάννη και εγώ αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1644648 κατέβασα και μου τρέχει μια χαρά σαν .zip και είμαι και ευχαριστημένος με τον fluxi-kernel σαν πρώτη εικόνα! Απιστευτο,δεν μου το κατεβαζει σαν zip,κατι φταιει.. Τελικα το google και το κατεβασα απο dropbox download,μου το κατεβασε σαν zip! Edited June 5, 2012 by giannik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex51 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 πριν απο λιγο εβαλα τον fluxi-kernel για την ωρα παει καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Όποιος έχει το SG3 Σε λίγο θα ετοιμαστεί η Omega v4.0 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 edit http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4141208#post4141208 και για να μην είμαι off topic η Omega v4.0 AOKP is the best Edited June 6, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Όποιος έχει το SG3 Σε λίγο θα ετοιμαστεί η Omega v4.0 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Αααααχ γιατι μας πληγωνετε ετσι..... :cry: μαλλον η 4.0.4 ΑΟΚΡ εμεινε για λιγο στην V4.0... Edited June 5, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Ποιές είναι οι πρώτες εντυπώσεις απο αυτούς που εγκατέστησαν τον fluxi kernel(συγκριτικά με τον siyah)? Bάσει των λεγομένων του τούρκου σταματάει την εξέλιξη για το s2 και επικεντρώνεται στο s3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Ποιές είναι οι πρώτες εντυπώσεις απο αυτούς που εγκατέστησαν τον fluxi kernel(συγκριτικά με τον siyah)? Bάσει των λεγομένων του τούρκου σταματάει την εξέλιξη για το s2 και επικεντρώνεται στο s3... Έκανα χθες test benchmark σε 2 GS2 με την AOKP 4.0.4. O ένας είχε siyah 3.2.6+ και εγώ είχα fluxi kernel. Σαν σύνολο ο fluxi kernel ήταν λίγο πιο πάνω αλλά με siyah ήταν αισθητά πιο γρήγορος ο επεξεργαστής στο test. Ο fluxi δίνει καλύτερες τιμές σε I/O και σε γραφικά. Σαν αυτονομία σε κατάσταση αναμονής είχα με τον siyah 3.2.7+ ενώ σε κατάσταση λειτουργίας νιώθω ότι έχω με τον fluxi. Καθαρά προσωπική άποψη με τελείως ερασιτεχνικές μετρήσεις μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts