Jump to content

προβλημα με το λαπτοπ

tonyreverse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας! εχω καποιο προβλημα με το λαπτοπ και θα ηθελα τη βοηθεια σας, δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος για δημοσιευση και δεν ξερω καν αν επιτρεπεται αλλα το ρισκαρω:lol:

το λαπτοπ τωρα τελευταια εχει ενα θεμα. κολλαει παρα πολυ στο ιντερνετ. παω στο google youtube οπου και να πηγαινω κολλαει και μου λεει οτι δεν αποκρινεται.. ο υπολογιστης γενικα δεν εχει θεμα ειναι πολυ γρηγορος αλλα το ιντερνετ? δεν καταλαβαινω.. μηπως εκανα καμια βλακεια να με προφυλασσει η κατι τετοιο?αλλα και παλι μπαινει google μερικες φορες απλα κολλαει παρα παρα πολυ, ουτε καρτα να'χα! καμια ιδεα κανενας;

δικη μου συμβουλη: για αρχη, κατεβασε απο το ιντερνετ το microsoft security essentials. Ειναι το επισημο antivirus της microsoft και ειναι τελειως δωρεαν, εχει κανονικα και αυτοματα updates και ειναι αρκετα ελαφρύ για laptop. Η μονη προυποθεση ειναι τα windows σου να ειναι original, αλλιως δε δουλευει.

οταν το κατεβασεις, κανεις ενα update και μετά ενα full scan. Εαν συνεχισεις να εχεις θέμα, θα τα ξαναπουμε.

Δεν ισχύει αυτό. Μια χαρά δουλεύει το Security Essentials σε οποιαδήποτε windows. Δεν κάνει έλεγχο αν είναι αυθεντικά.

δοκίμασες να κανεις διαγραφή ιστορικού ?

Δεν ισχύει αυτό. Μια χαρά δουλεύει το Security Essentials σε οποιαδήποτε windows. Δεν κάνει έλεγχο αν είναι αυθεντικά.

ακριβώς !

Αν δεν περάσουν τα win την πιστοποίηση αυθεντικότητας δεν εγκαθίσταται το essential, σου βγάζει μήνυμα και κλείνει την εγκατάσταση.

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

• 2 years later...
κανενα antimalware ετρεξες;;
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.τα πληκτρολογια με usb για στεθερους υπολογηστες δουλευουν σε laptop?γιατι μου χαλασε το ληκτρολογιο απο το laptop και ειναι λιγο τσημπημενη η τημη και ελεγα να παρω ενα με usb φτηνο.

Φυσικά και δουλεύουν.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

γεια σας! εχω καποιο προβλημα με το λαπτοπ και θα ηθελα τη βοηθεια σας, δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος για δημοσιευση και δεν ξερω καν αν επιτρεπεται αλλα το ρισκαρω:lol:

το λαπτοπ τωρα τελευταια εχει ενα θεμα. κολλαει παρα πολυ στο ιντερνετ. παω στο google youtube οπου και να πηγαινω κολλαει και μου λεει οτι δεν αποκρινεται.. ο υπολογιστης γενικα δεν εχει θεμα ειναι πολυ γρηγορος αλλα το ιντερνετ? δεν καταλαβαινω.. μηπως εκανα καμια βλακεια να με προφυλασσει η κατι τετοιο?αλλα και παλι μπαινει google μερικες φορες απλα κολλαει παρα παρα πολυ, ουτε καρτα να'χα! καμια ιδεα κανενας;

Ισως το πρόβλημα σου οφείλεται στο κρασάρισμα του τελευταίου μήνα που τρώει ο Flash Player, οσο αφορά το youtube. Εχεις προσέξει πλέον ότι όλα τα βίντεο είναι HD ! Ο

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Το παρόν topic άνοιξε πριν από 3 χρόνια για συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχει αρμόδιο θέμα για τα laptops, συνεχίζουμε εκεί.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...