gate_7 Δημοσιεύτηκε May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 2, 2012 Καλησπερα σας.Εχω ενα προβληματακι με το αντιγραφικο μου (εσωτερικο) στον σταθερο μου υπολογιστη.Να σημειωσω οτι εχω windows xp sp3 αγγλικα.Δουλευε τελεια μεχρι προχθες , ωσπου και εκανα μια εγγραφη dvd απο το convertxtodvd.Την εκανε μια χαρα . Αφαιρω το dvd και το ξαναβαζω μεσα να το δω τι εγραψε...με αποτελεσμα να μου το δειχνει κενο.Το βαζω στο deck μου για να τσεκαρω.Επεζε μια χαρα η ταινια.Κανω update το firmware του και την ξαναγραφω την ταινια , το ιδιο αποτελεσμα.Βαζω μια αλλη ταινια στον υπολογιστη που την ειχα γραψει παλιοτερα και την επεξε κανονικα. Θα ηθελα τις αποψεις σας , πριν αγορασω αλλο.... Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Καλησπερα σας.Εχω ενα προβληματακι με το αντιγραφικο μου (εσωτερικο) στον σταθερο μου υπολογιστη.Να σημειωσω οτι εχω windows xp sp3 αγγλικα.Δουλευε τελεια μεχρι προχθες , ωσπου και εκανα μια εγγραφη dvd απο το convertxtodvd.Την εκανε μια χαρα . Αφαιρω το dvd και το ξαναβαζω μεσα να το δω τι εγραψε...με αποτελεσμα να μου το δειχνει κενο.Το βαζω στο deck μου για να τσεκαρω.Επεζε μια χαρα η ταινια.Κανω update το firmware του και την ξαναγραφω την ταινια , το ιδιο αποτελεσμα.Βαζω μια αλλη ταινια στον υπολογιστη που την ειχα γραψει παλιοτερα και την επεξε κανονικα. Θα ηθελα τις αποψεις σας , πριν αγορασω αλλο.... Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! οτιδήποτε άλλο εκτός από ταινία το εμφανίζει κανονικά στον υπολογιστή ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate_7 Δημ. May 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Τα διαβαζει ολα κανονικα.Δοκιμασα σχεδον τα παντα.Cd , mp3 , cd-data , dvd data , dvd παλιες ταινιες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Τα διαβαζει ολα κανονικα.Δοκιμασα σχεδον τα παντα.Cd , mp3 , cd-data , dvd data , dvd παλιες ταινιες . ποοοοολύ παράξενο....:blink: για να σκεφτούμε κάτι άλλο...μήπως και...αν όχι, ίσως χρειαστεί να αγοράσεις άλλο..το ίδιο σε άλλο υπολογιστή μπορείς να το δοκιμάσεις ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate_7 Δημ. May 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 δεν εχω αλλο σταθερο υπολογιστη ωστε να μπορω να το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 δεν εχω αλλο σταθερο υπολογιστη ωστε να μπορω να το δοκιμασω. μάλλον για να σιγουρέψεις την αγορά καινούργιου, θα χρειαστεί να το κάνεις αυτό όμως..να βρεις έναν υπολογιστή και να το δοκιμάσεις εκεί. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts