Jump to content

Pioneer DVR-215D

gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας.Εχω ενα προβληματακι με το αντιγραφικο μου (εσωτερικο) στον σταθερο μου υπολογιστη.Να σημειωσω οτι εχω windows xp sp3 αγγλικα.Δουλευε τελεια μεχρι προχθες , ωσπου και εκανα μια εγγραφη dvd απο το convertxtodvd.Την εκανε μια χαρα . Αφαιρω το dvd και το ξαναβαζω μεσα να το δω τι εγραψε...με αποτελεσμα να μου το δειχνει κενο.Το βαζω στο deck μου για να τσεκαρω.Επεζε μια χαρα η ταινια.Κανω update το firmware του και την ξαναγραφω την ταινια , το ιδιο αποτελεσμα.Βαζω μια αλλη ταινια στον υπολογιστη που την ειχα γραψει παλιοτερα και την επεξε κανονικα.

Θα ηθελα τις αποψεις σας , πριν αγορασω αλλο....

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

Καλησπερα σας.Εχω ενα προβληματακι με το αντιγραφικο μου (εσωτερικο) στον σταθερο μου υπολογιστη.Να σημειωσω οτι εχω windows xp sp3 αγγλικα.Δουλευε τελεια μεχρι προχθες , ωσπου και εκανα μια εγγραφη dvd απο το convertxtodvd.Την εκανε μια χαρα . Αφαιρω το dvd και το ξαναβαζω μεσα να το δω τι εγραψε...με αποτελεσμα να μου το δειχνει κενο.Το βαζω στο deck μου για να τσεκαρω.Επεζε μια χαρα η ταινια.Κανω update το firmware του και την ξαναγραφω την ταινια , το ιδιο αποτελεσμα.Βαζω μια αλλη ταινια στον υπολογιστη που την ειχα γραψει παλιοτερα και την επεξε κανονικα.

Θα ηθελα τις αποψεις σας , πριν αγορασω αλλο....

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

οτιδήποτε άλλο εκτός από ταινία το εμφανίζει κανονικά στον υπολογιστή ?

Τα διαβαζει ολα κανονικα.Δοκιμασα σχεδον τα παντα.Cd , mp3 , cd-data , dvd data , dvd παλιες ταινιες .

ποοοοολύ παράξενο....:blink:

για να σκεφτούμε κάτι άλλο...μήπως και...αν όχι, ίσως χρειαστεί να αγοράσεις άλλο..το ίδιο σε άλλο υπολογιστή μπορείς να το δοκιμάσεις ?

δεν εχω αλλο σταθερο υπολογιστη ωστε να μπορω να το δοκιμασω.

μάλλον για να σιγουρέψεις την αγορά καινούργιου, θα χρειαστεί να το κάνεις αυτό όμως..να βρεις έναν υπολογιστή και να το δοκιμάσεις εκεί.